Millised olukorrad on olnud rasked teie elus?

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 22:23
Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 20:50
Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 20:20Kui mul oleks vaja valida, kas põlevast majast päästa kass või mees, päästaksin kassi.
Sama siin. Enne kass, siis mees, naine, naaber. Troll võib sisse põleda.
Aga kui päästja peaks valima sind või kassi?
Päästjad ei saa valida. Nad peavad inimest esmalt aitama.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 20:20Kui mul oleks vaja valida, kas põlevast majast päästa kass või mees, päästaksin kassi.
Päästja valib alati inimese. Milleks nii imelik küsimus?
Külaline

Kallis inimene, sa ju ometigi teadsid hiiri võttes, et nad elavad 1-2 aastat. Kui tuleb haigus, on hiirel veel kiirem minek, sest paljud haigused on nii pisikese looma puhul ravimatud.

Oleksid pidanud järgmisel päeval minema perearstile, olgugi et hiire pärast, ja palunud rahustit - perearstivisiit maksumaksjale 30 eurot + ravimi hind. Mina olen selle poolt, et kiirabi lollitamise eest ei peaks maksumaksja tasuma. Maksad ise selle 300 eurot
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 22:25

Päästja valib alati inimese. Milleks nii imelik küsimus?
Mis siin imelikku on?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 22:21Kes soovitas kilpkonna võtta- nad on minu arust jubedad ning rumalad ja ei kujutaks ettegi sellist elukat kodus.
Nojah, loomasõber on kõnelenud … Ma ei tea muidugi, kui kõrged intellektuaalsed nõuded sul koduloomale tavaliselt on, aga kui vestlus kilpkonnaga ei küüni hiire tasemele, siis näiteks kaheksajalg on tõestanud end kui üks nutikamaid ja emotsionaalsemaid loomi loomariigis.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 22:27perearstivisiit maksumaksjale 30 eurot + ravimi hind. Mina olen selle poolt, et kiirabi lollitamise eest ei peaks maksumaksja tasuma. Maksad ise selle 300 eurot
Sa rõhutad seda "maksumaksjat" nii, nagu see inimene poleks eeldatavasti ise üldse makse maksnud.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 22:39Sa rõhutad seda "maksumaksjat" nii, nagu see inimene poleks eeldatavasti ise üldse makse maksnud.
Loodetavasti on ta ikka maksnud, aga see ei anna õigust eluohtlike olukordade jaoks olevat kiirabibrigaadi mingi lollusega kinni hoida. Sellisele inimesele tuleks väänata 300 eurot + trahv ka kaela, siis on õiglane ja äkki jõuab mõistus ka koju.

Ühel päeval läheb võibolla sul endal kiirabi vaja, helistad ja öeldakse, et vabandame, praegu ei saa kiirabi tulla, sest keegi teine on müüd endast väljas, tal suri ühtäkki rott või merisiga ära.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Sept 2025 22:27 Kallis inimene, sa ju ometigi teadsid hiiri võttes, et nad elavad 1-2 aastat. Kui tuleb haigus, on hiirel veel kiirem minek, sest paljud haigused on nii pisikese looma puhul ravimatud.

Oleksid pidanud järgmisel päeval minema perearstile, olgugi et hiire pärast, ja palunud rahustit - perearstivisiit maksumaksjale 30 eurot + ravimi hind. Mina olen selle poolt, et kiirabi lollitamise eest ei peaks maksumaksja tasuma. Maksad ise selle 300 eurot
Ehk ei targutaks, kui ei teaks tagamaid ja minu tervislikku seisundit! Nii komplitseeritud juhul oli kiirabi kutsumine, mida tegelikult ei onudki mina võimeline tegema, vaid inimene kellega ma telefonis suhtlesin ja ühel hetkel lihtsalt kokku kukkusin, ainumõeldav ja keegi ei saanud seda üle poole tunni kestvat turgutamist nimetada maksumaksja raha raiskamiseks. Elulised näitajad olid äärmiselt kehvad..
Jah, muidugi ma teadsin ,et hiire eluiga on lühike, aga see esimene kord lihtsalt mõjus eriti traumeerivalt
Külaline

Guest kirjutas: 03 Sept 2025 01:45
Külaline kirjutas: 03 Sept 2025 00:34
Guest kirjutas: 03 Sept 2025 00:11
Valisin???? Mismoodi saab valida inimene, kellel on vaid kaks varianti -tänav või suvaline peavari esimese pakkuja juures. Ja justnimelt need joodikud olidki südamelt head inimesed, kes ise paljud elus üht-teist kogenud olid ja seetõttu osakasid mõista ka teise muret. Paljudel oli oluline, et saada majja keegi, kes süüa teeks ja koristaks...mõni lootis tõesti ka et hakkab pereelu arenema, ja mõned kohad olid lihtsalt sellised, kus (enamasti) joodikutest elanikud ütlesid-meil ruumi küll, ole mõnda aega siin.
Jah, nii on, niinimetatud korralikud ja head ei võta ilmaski endale koju töötut ja kodutut inimest tasuta elama. Neil on alati see arvepidamine, et kõige eest peavad nad midagi vastu saama.
Mis jutt see nüüd on? Pooled naised teenivad meestega võrreldes väga väikest palka ning ometi elavad normaalses kooselus. Sellistel naistel pole mingit rendikinnisvara ega sääste, aga ometi on hoitud.
Uskumatu, et nii paljud inimesed ei saa aru, milles probleem. Inimene räägib, et ta vajas elukohta, ja siis tuuakse positiivseid näiteid naistest, kes olid suhtes ja said seetõttu elukoha praktiliselt tasuta. Kui sa elad ja seksid koos mehega mehe elamispinnal ja saad seetõttu "tasuta elukoha", siis on see täiesti erinev olukorrast, kus kaastundliku südamega mees (antud juhul joodik) annab sulle elukoha ilma seksi ja muude kohustusteta, st ilma suhtesse astumata.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 08:54

Jah, nii on, niinimetatud korralikud ja head ei võta ilmaski endale koju töötut ja kodutut inimest tasuta elama. Neil on alati see arvepidamine, et kõige eest peavad nad midagi vastu saama.
Mis jutt see nüüd on? Pooled naised teenivad meestega võrreldes väga väikest palka ning ometi elavad normaalses kooselus. Sellistel naistel pole mingit rendikinnisvara ega sääste, aga ometi on hoitud.
Uskumatu, et nii paljud inimesed ei saa aru, milles probleem. Inimene räägib, et ta vajas elukohta, ja siis tuuakse positiivseid näiteid naistest, kes olid suhtes ja said seetõttu elukoha praktiliselt tasuta. Kui sa elad ja seksid koos mehega mehe elamispinnal ja saad seetõttu "tasuta elukoha", siis on see täiesti erinev olukorrast, kus kaastundliku südamega mees (antud juhul joodik) annab sulle elukoha ilma seksi ja muude kohustusteta, st ilma suhtesse astumata.
Kuidas see erinev on? Mõlemal juhul kohtusid 2 võõrast ja hakaksid ühe pinnal elama. Mõlemal juhul polnud naisel midagi. Täpselt sama.
Külaline

https://www.instagram.com/stories/mallu ... 609224949/
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 08:54

See konkreetne naine seksis samamoodi oma elukoha eest, nagu need vaesemad naised, kel pole oma kodu.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Sept 2025 22:52
Külaline kirjutas: 04 Sept 2025 22:39Sa rõhutad seda "maksumaksjat" nii, nagu see inimene poleks eeldatavasti ise üldse makse maksnud.
Loodetavasti on ta ikka maksnud, aga see ei anna õigust eluohtlike olukordade jaoks olevat kiirabibrigaadi mingi lollusega kinni hoida. Sellisele inimesele tuleks väänata 300 eurot + trahv ka kaela, siis on õiglane ja äkki jõuab mõistus ka koju.

Ühel päeval läheb võibolla sul endal kiirabi vaja, helistad ja öeldakse, et vabandame, praegu ei saa kiirabi tulla, sest keegi teine on müüd endast väljas, tal suri ühtäkki rott või merisiga ära.
Kiirabi peaks kohale sõitma selle järgi, mis põhjusel inimene südamerabanduse saab?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 20:00
Kiirabi peaks kohale sõitma selle järgi, mis põhjusel inimene südamerabanduse saab?
Postitus on kustutatud
Mida sa nüüd öelda tahtsid? Mis loomavihkaja?
Kui keegi saab infarkti või insuldi, siis saab. Kiirabi ei küsi ometi põhjust.
Mu vanaema ärritus väga, kui remondimees pani paar plaati valesti. Läks mehega tülli. Vererõhk tõusis ja kukkuski järsku kokku. Kas kiirabi oleks pidanud tulemata jääma, kuna põhjus nii tühine?
Külaline

Guest kirjutas: 05 Sept 2025 21:26
Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 20:00
Postitus on kustutatud
Mida sa nüüd öelda tahtsid? Mis loomavihkaja?
Kui keegi saab infarkti või insuldi, siis saab. Kiirabi ei küsi ometi põhjust.
Mu vanaema ärritus väga, kui remondimees pani paar plaati valesti. Läks mehega tülli. Vererõhk tõusis ja kukkuski järsku kokku. Kas kiirabi oleks pidanud tulemata jääma, kuna põhjus nii tühine?
No üks "tark" siin ju mainis, et kiirabi ei peaks iga põhjusega saadud südamerabanduse peale kohale tulema..
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 22:31No üks "tark" siin ju mainis, et kiirabi ei peaks iga põhjusega saadud südamerabanduse peale kohale tulema
See polnud ju ometi sama isik. Sa ajad inimesi sassi ja süüdistad neid asjata loomavihkamises, tekitades siin kommentaarides segadust.
Külaline

Guest kirjutas: 05 Sept 2025 22:51
Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 22:31No üks "tark" siin ju mainis, et kiirabi ei peaks iga põhjusega saadud südamerabanduse peale kohale tulema
See polnud ju ometi sama isik. Sa ajad inimesi sassi ja süüdistad neid asjata loomavihkamises, tekitades siin kommentaarides segadust.
Oi, märkasin tõesti alles nüüd et postitus millele vastasin, see oli irooniaga esitatud küsimus sellele tõelisele loomavihkajale!
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Ei, sa ei ole üldse üksi. Minul näiteks on praegu väga keerulised ajad: kõik halvad asjaolud langevad kuidagi kokku, kaardimajana kipub harjumuspärane elu kokku varisema. Ja kõige vastikum seejuures on, et oled oma probleemikestega absoluutselt üksinda: kedagi ei huvita eriti mis sinust saab või kuidas läheb. Kui hakkad rääkima - põgenetakse. Kõigil on probleemid... Lihtsalt üritan saatusega võidelda.
Viimati muutis Egalitaar, 05 Sept 2025 23:47, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 05 Sept 2025 23:15 Ei, sa ei ole üldse üksi. Minul näiteks on praegu väga keerulised ajad: kõik halvad asjaolud langevad kuidagi kokku, kaardimajana kipub harjumuspärane elu kokku varisema. Ja kõige vastikum seejuures ongi, et oled oma probleemikestega absoluutselt üksinda: kedagi ei huvita eriti mis sinust saab või kuidas läheb. Lihtsalt üritan saatusega võidelda.
Aga minu meelest on see hea. Olen väga keerulisi aegu üle elanud tänu sellele, et mul pole mitte kellelegi loota olnud. Ja siis sa võtad end uskumatul kombel kokku, sest kuhugi kokku variseda pole võimalik.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 05 Sept 2025 23:47
Egalitaar kirjutas: 05 Sept 2025 23:15 Ei, sa ei ole üldse üksi. Minul näiteks on praegu väga keerulised ajad: kõik halvad asjaolud langevad kuidagi kokku, kaardimajana kipub harjumuspärane elu kokku varisema. Ja kõige vastikum seejuures ongi, et oled oma probleemikestega absoluutselt üksinda: kedagi ei huvita eriti mis sinust saab või kuidas läheb. Lihtsalt üritan saatusega võidelda.
Aga minu meelest on see hea. Olen väga keerulisi aegu üle elanud tänu sellele, et mul pole mitte kellelegi loota olnud. Ja siis sa võtad end uskumatul kombel kokku, sest kuhugi kokku variseda pole võimalik.
Jah, aga kui sellest välja tuleb, siis suurte armidega.

Minuga on tegelikult mitmeid kordi juhtunud, et tullakse juurde, natuke nokastanult, ja hakatakse kurtma kõige intiimsemaid eluprobleeme. Lambist, ju siis on olemuses midagi. Kuulan ära. Nõu ei julge anda. Mõned nädalad tagasi tee ääres tänavaserval üks räsitud olemisega joobes naine lihtsalt nuttis lohutamatult. Enam vähem kõik kõndisid mööda. Ukrainlanna, aga rääkis inglise keeles. Isiklikud probleemid suhetes. Teda lihtsalt kallistasin. Oli näha et aitas. Kuigi temalegi tuli ilmselt ootamatult, et võhivõõras mees tuleb, ja ümbert hoiab. Kuid teinekord polegi rohkem vaja.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Semrush [Bot], Triibu ja 6 külalist