Palju mõttetut tilulilu-muusikat

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 01:14Ei ole üheltki meie popstaarilt ühtki meeldejäävat laulu kuulnud juba aastaid.
Mul ikka Tommy Cash - Espresso Macchiato pidevalt siiani kummitab. Vägagi meeldejääv lugu mu arust.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 05 Sept 2025 22:24
Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 01:14Ei ole üheltki meie popstaarilt ühtki meeldejäävat laulu kuulnud juba aastaid.
Mul ikka Tommy Cash - Espresso Macchiato pidevalt siiani kummitab. Vägagi meeldejääv lugu mu arust.
Jah, meeldejäävam kui enamus eurolugusid, aga see kuulub ikka novelty kategooriasse, ehk siis samasse lahtrisse teiste Eurovisiooni palaganilugudega, nagu Leto Svet, Papa Pingouin jne.

PS: Mina lõpetasin Eurovisiooni vaatamise ära sellel perioodil kui muusika asemel hakati tegema rohkem tsirkust kui tavaliselt, ja tähelepanu läks riietusele, lavashowle , või esitaja seksuaalsele suundumusele...
Külaline

Egalitaar kirjutas: 05 Sept 2025 22:29novelty
uudsus. Abiks ikka :D
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 05 Sept 2025 23:15
Egalitaar kirjutas: 05 Sept 2025 22:29novelty
uudsus. Abiks ikka :D
Muusika kontekstis tähendab see siiski enamat kui vaid uudsust
Külaline

Guest kirjutas: 05 Sept 2025 21:48 Pange vahelduseks Elmar kinni ja võtke ette näiteks EE aasta albumite edetabelid, ilmuvad iga aasta lõpus. Kuulake ja üllatuge. Kõik stiilid ei pruugi muidugi meeldida, aga on päris kindel, et leiate suurepäraseid pärle.
Miks see naljakas on? Olen kindel, et te pole 99% neist lugudest kunagi kuulnud.
Külaline

Kui need midagi väärt oleks, ei siis need nii salajased oleks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 21:48EE aasta albumite edetabelid
mis see EE tähendab, ma ei leia?
Või mõtled neid
https://kultuur.err.ee/1609553548/edeta ... bumid-2024
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 05 Sept 2025 23:44
Guest kirjutas: 05 Sept 2025 21:48 Pange vahelduseks Elmar kinni ja võtke ette näiteks EE aasta albumite edetabelid, ilmuvad iga aasta lõpus. Kuulake ja üllatuge. Kõik stiilid ei pruugi muidugi meeldida, aga on päris kindel, et leiate suurepäraseid pärle.
Miks see naljakas on? Olen kindel, et te pole 99% neist lugudest kunagi kuulnud.
Võtsin ja otsisin huvi pärast Lemsalu ja Stefan. Sain selle https://www.youtube.com/watch?v=o8inEB5Z8lM

Natuke kuulasin, kerisin edasi, ja panin kinni.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Sept 2025 21:48 Pange vahelduseks Elmar kinni ja võtke ette näiteks EE aasta albumite edetabelid, ilmuvad iga aasta lõpus. Kuulake ja üllatuge. Kõik stiilid ei pruugi muidugi meeldida, aga on päris kindel, et leiate suurepäraseid pärle.
Pole Elmarit kunagi lahti teinudki, pole midagi kinni panna😀
EE albumeid olen kuulanud ikka, aga siin on teema siiski popstaaridest, kelle lood pidevalt raadiotes kõlavad ja mida iga artist meedias uhkelt promob kui uut sensatsioonilist lugu.
No ei tule neilt midagi ägedat enam aastaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2025 00:03mis see EE tähendab, ma ei leia?
EE all peetakse ilmselt silmas Eesti Ekspressi albumite aasta ülevaadet.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 06 Sept 2025 00:05
Võtsin ja otsisin huvi pärast Lemsalu ja Stefan. Sain selle https://www.youtube.com/watch?v=o8inEB5Z8lM

Huvitav, kes neile sellist mittemidagiütlevat muusikat kirjutab?
elke
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas elke »

Guest kirjutas: 06 Sept 2025 07:45
Egalitaar kirjutas: 06 Sept 2025 00:05

Huvitav, kes neile sellist mittemidagiütlevat muusikat kirjutab?
Enamasti nad ise on kõik "suured luuletajad ja heliloojad"
Külaline

Egas laulja polegi ju helilooja. See kompott on päris kallis, et keegi kirjutab sulle viisi, keegi sõnad. Eks püütakse kuidagi odavamalt hakkama saada.

Ühe laulja puhul ajab muidugi muigama, et tema abiellumisest räägitakse rohkem kui laulmisest.

Minu arvates isegi nõukajal saadi kuulsaks pigem lääne covereid lauldes. Lihtsalt kirjutati uued sõnad. Enamus populaarseid nõukaaegseid laule pole teps mitte originaalid. Kõik need nostalgilised "Rohelised niidud", "Aita mööda saata öö", "Jätke võtmed väljapoole", Kosmos-Maa" jne.
Külaline

Vaesed oleme noh. Kuskil suuremas riigis võiks nii mõnigi neist olla suurema tegija, sest suurte rahadega viiakse laulja püünele. Talendist jääb vähekeks. Ja see kehtib ka tõsisema muusika puhul. Kui sul on laps andekas pillimängija, siis ei jõua ta kuhugi, kui sul pole pappi, et saata teda parimate õpetajate juurde, käia välismaa konkurssidel, workshopidel, teha promo ja osta auto hinnaga pille.
Meil on mõned näited lauljatest, kes elukaaslase rahakotiga karjäärile kõvasti hoogu juurde andsid.
Kõikide kuulsate lauljate kuulsus algab, mil neile tekib nö rahakotiga omanik. Ka Elvis Presley ei olnud nö sõltumatu, vaid vägagi nööri otsas.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2025 11:17 Meil on mõned näited lauljatest, kes elukaaslase rahakotiga karjäärile kõvasti hoogu juurde andsid.
Õudselt libe tee, mida valida. Juhtud lahku minema, siis mis saab? Elukaaslane võibolla ei aidanud lihtsalt heast südamest vaid nõuab kõik tehtud kulutused tagasi ja siis oled ikkagi seal, kust alustasid.
Külaline

Guest kirjutas: 06 Sept 2025 12:19
Õudselt libe tee, mida valida. Juhtud lahku minema, siis mis saab? Elukaaslane võibolla ei aidanud lihtsalt heast südamest vaid nõuab kõik tehtud kulutused tagasi ja siis oled ikkagi seal, kust alustasid.
Kui sa selleks ajaks oled juba tuntud, siis las nõuab! Kas sa siis Tina Turneri eluloofilmi ei ole näinud? Ta loobus lahutuse ajal kõigest, ainult nime tahtis omale jätta.
Külaline

Milleks paremat, nad saavad ju meie konnatiigis oma tiluliluga suurepäraselt teenida, aina kutsutakse esinema.
Külaline

Kuna ühtki säravat tähte ei ole, siis saavad ka omavahel hästi läbi. Cash natuke loksutas, aga tema vaevalt kauaks siia turule jääb.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2025 11:17 Meil on mõned näited lauljatest, kes elukaaslase rahakotiga karjäärile kõvasti hoogu juurde andsid.
Ta ei saa midagi nõuda, eriti kui polnud abieluski. Heausklikult investeeris teise inimese karjääri. Nii nagu kuulsaks ja rikkaks saades enamus mehi hülgab oma naise, kes neid läbi aastate toetas teel kuulsusesse.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Sept 2025 15:47
Ta ei saa midagi nõuda, eriti kui polnud abieluski. Heausklikult investeeris teise inimese karjääri. Nii nagu kuulsaks ja rikkaks saades enamus mehi hülgab oma naise, kes neid läbi aastate toetas teel kuulsusesse.
Just ja see naine ei saa mitte kuidagi neid mehe poputamisi-potitamisi, sokipesu ja lipsude triikimist tagasi võtta.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], Bing [Bot] ja 6 külalist