Aga nii ongi. Juba 20a tagasi koolis õpetati, et purgil on kaas ja kaan on elusolend.
Isetehtud boršipõhi
-
Külaline
-
Külaline
Sa võid kaanidest rääkida, aga purgile panen mina kaane peale.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 06:04Ei tea, äkki need kaanid seal purgi peal aitavad kuidagi säilivusele kaasa?
-
Külaline
Tean, aeg oleks ümber teha.Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 15:30Aga nii ongi. Juba 20a tagasi koolis õpetati, et purgil on kaas ja kaan on elusolend.
Palk ja palk on ka eri tähendusega.
-
Külaline
Kui öelda kaas, siis ma saan aru, et öeldakse gaas.
Auto gaasi paned purgile.
Auto gaasi paned purgile.
-
Külaline
Ümber tegema peaks siis sellepärast, et sina oled loll?Külaline kirjutas: ↑04 Sept 2025 15:36Tean, aeg oleks ümber teha.
Palk ja palk on ka eri tähendusega.
-
Külaline
Ümber tegema sellepärast, et kõik tahavad öelda kaan, mis on ka loogiline. Aga siis koolis tuubitakae pähe, et on kaas. Keegi kunagi nii väänas selle sõna nii ära.
-
Külaline
Ei, KÕIK ei taha öelda kaan. Minu tutvusringkonnas näiteks selliseid ei leidu.Guest kirjutas: ↑05 Sept 2025 07:17Ümber tegema sellepärast, et kõik tahavad öelda kaan, mis on ka loogiline. Aga siis koolis tuubitakae pähe, et on kaas. Keegi kunagi nii väänas selle sõna nii ära.
-
Külaline
Nad on kunagi tahtnud öelda, aga on ümber tuubitud, programmeeritud.Külaline kirjutas: ↑05 Sept 2025 17:57Ei, KÕIK ei taha öelda kaan. Minu tutvusringkonnas näiteks selliseid ei leidu.
-
Külaline
Ainult ülimalt primitiivsed inimesed arvavad, et kui nemad on selliseid või teistsugused, siis KÕIK on sellised. Raiu kolusse: ei ole nii.
-
Külaline
See tuupimine ja ümberprogrammeerimine ongi teile kolusse raiutud, et kaane asemel kaas öelda. Nüüd te arvategi, et see on teiearust õige. Kaan jääb alati kaaneks olenematta teie arust.Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2025 13:10Ainult ülimalt primitiivsed inimesed arvavad, et kui nemad on selliseid või teistsugused, siis KÕIK on sellised. Raiu kolusse: ei ole nii.
-
Külaline
Väike armas trollike on nii väga lollike...Külaline kirjutas: ↑06 Sept 2025 13:18See tuupimine ja ümberprogrammeerimine ongi teile kolusse raiutud, et kaane asemel kaas öelda. Nüüd te arvategi, et see on teiearust õige. Kaan jääb alati kaaneks olenematta teie arust.
TROLL
TROLL
TROLL
-
Külaline
Nüüd hakkasid lisaks trollima ka. Ma arvasingi, et ma kirjutan trolliga.
Ants kahvatub sellise spämmi ja vihaspämmi osas.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist