Erinevate inimeste pealt vaadates võib pigem vahel väsitada argipäevarutiin ja kui peres on palju lapsi ja loomi, siis kõik tunnevad mingil hetkel kurnatust. Suure pere toimimiseks on eriti oluline, et kohustused on omavahel ära jagatud. Üks käib nt palgatööl, teine teeb rohkem koduseid töid või kui mõlemad töötavad, siis panustavad töövälisel ajal ka pereellu enam-vähem võrdselt. Probleemid tekivad enamasti siis, kui üks hakkab oma ülesannetest kõrvale viilima, nt pidevalt unustab midagi teha või tahab nt magada lõunani ja teisel seetõttu koormus suureneb ja kohustusi tuleb järjest juurde. Kui omavahelistest kokkulepetest peetakse kinni, puhatakse ennast korralikult välja ja ei ärrituta pisiasjade peale ega näägutama, siis toimib ka suhe.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2025 18:33 Peale pulmi kipuvad asjad allamäge hakkama minema.
Milliseid influencereid Te jälgite?
-
Külaline
-
Külaline
Tüüpiline on see, et mees ei tee kodus midagi ja jätab kogu koormuse naise kaela. Siis naine on väsinud. Kui mees proovib siis ebaromantiliselt selga ronida, on see pigem solvav kui ühendav kogemus. Naine on solvunud, et on ikka mats, vedeleb pidevalt diivanil ja mind absoluutselt ei aita. Ja kui mina olen väsinud, siis tuleb veel seksi tahtma, kui mul pole absoluutselt mingit tuju. Selle peale mees on omakorda solvunud, et noh, mind ei armasta siin peres enam üdlse keegi, olen ainult mingi rahategemise masin. Osa mehi siis läheb võtab armukese või joob rohkem õlut, mis ajab suhte päris metsa ja tulebki lahutus. Selle asemel, et natukenegi naist mõista ja samuti osa koormust enda kanda võtta, mitte kõike naisele kaela laduda.Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 10:28Erinevate inimeste pealt vaadates võib pigem vahel väsitada argipäevarutiin ja kui peres on palju lapsi ja loomi, siis kõik tunnevad mingil hetkel kurnatust. Suure pere toimimiseks on eriti oluline, et kohustused on omavahel ära jagatud. Üks käib nt palgatööl, teine teeb rohkem koduseid töid või kui mõlemad töötavad, siis panustavad töövälisel ajal ka pereellu enam-vähem võrdselt. Probleemid tekivad enamasti siis, kui üks hakkab oma ülesannetest kõrvale viilima, nt pidevalt unustab midagi teha või tahab nt magada lõunani ja teisel seetõttu koormus suureneb ja kohustusi tuleb järjest juurde. Kui omavahelistest kokkulepetest peetakse kinni, puhatakse ennast korralikult välja ja ei ärrituta pisiasjade peale ega näägutama, siis toimib ka suhe.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2025 18:33 Peale pulmi kipuvad asjad allamäge hakkama minema.
-
Külaline
Sul on ikka see kadedus nii suur, et lausa halvustad! Hakkas parem? Katsu oma kehva elu nüüd edasi elada.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2025 20:50 Midagi peavad korraldama jah, et ikka kopikas kukkuks. Eile oli kuskil ulmelooke kuidas käis kriminaali lapsega poes ja olid nii uimas, et istusid võõrasse autosse (kuskil maakolkas autod on lukustamata vä) saia sööma.
-
Külaline
Just, endiseks. Nii et plära maha.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2025 13:51Ta on ja jääb endiseks kriminaaliks. Punkt.Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2025 13:51Kas inimene, kes on oma karistuse ära kandnud, on kuidagi vähem inimene?Külaline kirjutas: ↑31 Aug 2025 13:49
Seda muidugi, jah.
Ilmselt enam ei lähe kaua, kui "tuntud blogija" koos oma kriminaalist abikaasaga presidendiballile kutse saab. Tänapäeva haiged normid ja väärtushinnangud on homme normaalsus.
-
Külaline
Jälle see aitamise jutt!Guest kirjutas: ↑07 Sept 2025 11:57Tüüpiline on see, et mees ei tee kodus midagi ja jätab kogu koormuse naise kaela. Siis naine on väsinud. Kui mees proovib siis ebaromantiliselt selga ronida, on see pigem solvav kui ühendav kogemus. Naine on solvunud, et on ikka mats, vedeleb pidevalt diivanil ja mind absoluutselt ei aita. Ja kui mina olen väsinud, siis tuleb veel seksi tahtma, kui mul pole absoluutselt mingit tuju. Selle peale mees on omakorda solvunud, et noh, mind ei armasta siin peres enam üdlse keegi, olen ainult mingi rahategemise masin. Osa mehi siis läheb võtab armukese või joob rohkem õlut, mis ajab suhte päris metsa ja tulebki lahutus. Selle asemel, et natukenegi naist mõista ja samuti osa koormust enda kanda võtta, mitte kõike naisele kaela laduda.Guest kirjutas: ↑04 Sept 2025 10:28Erinevate inimeste pealt vaadates võib pigem vahel väsitada argipäevarutiin ja kui peres on palju lapsi ja loomi, siis kõik tunnevad mingil hetkel kurnatust. Suure pere toimimiseks on eriti oluline, et kohustused on omavahel ära jagatud. Üks käib nt palgatööl, teine teeb rohkem koduseid töid või kui mõlemad töötavad, siis panustavad töövälisel ajal ka pereellu enam-vähem võrdselt. Probleemid tekivad enamasti siis, kui üks hakkab oma ülesannetest kõrvale viilima, nt pidevalt unustab midagi teha või tahab nt magada lõunani ja teisel seetõttu koormus suureneb ja kohustusi tuleb järjest juurde. Kui omavahelistest kokkulepetest peetakse kinni, puhatakse ennast korralikult välja ja ei ärrituta pisiasjade peale ega näägutama, siis toimib ka suhe.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2025 18:33 Peale pulmi kipuvad asjad allamäge hakkama minema.
Selle hoiakuga, et mees ei aita, näitate ju juba ise eos välja, et teie arvates ongi kodutööd naiste rida. Ja, et kui mees ka midagi teeb, siis ta aitab naist. Muutke oma hoiakut - kodutööd on mõlema kohustus, ja siis ei teki teil meestega selliseid probleeme. Kui mees teab kohe kooselu algusest peale, et elementaarne on, et mõlemad teevad, siis ei teki hilisemas elus ka mingeid arusaamatusi.
Usin naine, kes on kõik algusest peale enda kanda võtnud ärgu lootkugi, et eiteamitmendal kooseluaastal, kus peres on lapsed ja naise koormus ainult kasvanud, et siis mees hakkab ka lõpuks midagi liigutama. Ei ta enam hakka!
-
Külaline
Tere, perekooli kadeduse kloun!Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2025 12:24Sul on ikka see kadedus nii suur, et lausa halvustad! Hakkas parem? Katsu oma kehva elu nüüd edasi elada.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2025 20:50 Midagi peavad korraldama jah, et ikka kopikas kukkuks. Eile oli kuskil ulmelooke kuidas käis kriminaali lapsega poes ja olid nii uimas, et istusid võõrasse autosse (kuskil maakolkas autod on lukustamata vä) saia sööma.
-
Külaline
??? Juua täis?Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2025 15:24Tere, perekooli kadeduse kloun!Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2025 12:24Sul on ikka see kadedus nii suur, et lausa halvustad! Hakkas parem? Katsu oma kehva elu nüüd edasi elada.Külaline kirjutas: ↑03 Sept 2025 20:50 Midagi peavad korraldama jah, et ikka kopikas kukkuks. Eile oli kuskil ulmelooke kuidas käis kriminaali lapsega poes ja olid nii uimas, et istusid võõrasse autosse (kuskil maakolkas autod on lukustamata vä) saia sööma.
-
Külaline
Kui räägitakse erinevatest suunamudijatest, siis mind huvitatab kõigepealt, milline on nende hariduslik taust. Kui inimene on lõpetanud tunnustatud ülikooli, omandanud veel magistri- või doktorikraadi ja suudab jagada tarkusi oma erialast lähtuvalt, psühholoogias, õigusteaduses jne, siis miks mitte sellest kirjutada või rääkida erinevates saadetes. Selliste inimeste kohta võib kindlasti öelda, et nad ei kuulu teise Eestisse, pole piirdunud ainult eluülikooliga ja pole ka üldse oluline, kus Eestimaa nurgas nad elavad.
-
Külaline
Haridus matsi ei riku, see üksi pole veel mingi asjatundlikkuse ega tõsiseltvõetavuse näitaja. Kui inimene end ikka ülal pidada ei oska ja käitub nagu tähelepanuvaeguses teismeline, siis ei anna ka ülikoolipaberid soovitud autoriteeti.Guest kirjutas: ↑07 Sept 2025 16:52 Kui räägitakse erinevatest suunamudijatest, siis mind huvitatab kõigepealt, milline on nende hariduslik taust. Kui inimene on lõpetanud tunnustatud ülikooli, omandanud veel magistri- või doktorikraadi ja suudab jagada tarkusi oma erialast lähtuvalt, psühholoogias, õigusteaduses jne, siis miks mitte sellest kirjutada või rääkida erinevates saadetes. Selliste inimeste kohta võib kindlasti öelda, et nad ei kuulu teise Eestisse, pole piirdunud ainult eluülikooliga ja pole ka üldse oluline, kus Eestimaa nurgas nad elavad.
-
Külaline
Mind juba huvitab, et mitu aastat järjest eesti kuulsaim inimene leierdab seda “ma olen nii muutund inimene ja nii tänulik ja heas kohas ja mu sõbrannad olid nii halvad”. See on mingi maniakaalne seisund juba ju. 
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2025 16:52Kui räägitakse erinevatest suunamudijatest, siis mind huvitatab kõigepealt, milline on nende hariduslik taust. Kui inimene on lõpetanud tunnustatud ülikooli, omandanud veel magistri- või doktorikraadi ja suudab jagada tarkusi oma erialast lähtuvalt, psühholoogias, õigusteaduses jne, siis miks mitte sellest kirjutada või rääkida erinevates saadetes. Selliste inimeste kohta võib kindlasti öelda, et nad ei kuulu teise Eestisse, pole piirdunud ainult eluülikooliga ja pole ka üldse oluline, kus Eestimaa nurgas nad elavad.
-
Külaline
Soovitage mõnd haritud ja arukat juttu rääkivat, loeksin ka.
-
Külaline
Tavakodanikust Naisterahvas peaks olema doktorikraadiga.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2025 18:02 Soovitage mõnd haritud ja arukat juttu rääkivat, loeksin ka.
On küll jah ning räägib päris arukat juttu vahel, aga sinna sekka ropendab nagu voorimees ja ühe video näiteks tegi WC-s istudes (püksid olid küll jalas ja puuksutamist ei kostnud, aga ikkagi..).Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2025 18:29Tavakodanikust Naisterahvas peaks olema doktorikraadiga.
-
Külaline
Tänud, see on päris huvitav. Kahju kui ta lumpenitele meeldida püüab.
-
Külaline
Mehed muutuvad ka kooselu jooksul. Minu mees näiteks tegi kodutöid ja tegime kõike koos 16 aastat. Siis saime lapse ja ma jäin koduseks. Ja siis tema arvas, et tema ei pea nüüd mitte midagi tegema, mina peesitan ju kodus. Ja laps ongi ju naise rida. Kust mina pidin seda teadma, ühtki märki sellest enne lapse saamist ei olnud. Ja eks ta hakkas seda ka tundma, et enne olin väga aktiivne ja käisin igal pool, aga siis nagu mingi kodukana, et kus ma enam lähen, tema võib siis ennast täitsa lõdvaks lasta. Hakkasingi talle siis ütlema, et mina lähen nüüd ka sinna ja tänna, sina oled lapsega kodune. Hakkasin ka üsna varakult natuke tööd tegema. Siis võttis natuke tuurid maha, sest nägi, et see beebiga kodus olemine pole mingisugune meelakkumine ega puhkus. Aga ikka päris palju maadlemist oli temaga.Jälle see aitamise jutt!
Selle hoiakuga, et mees ei aita, näitate ju juba ise eos välja, et teie arvates ongi kodutööd naiste rida. Ja, et kui mees ka midagi teeb, siis ta aitab naist. Muutke oma hoiakut - kodutööd on mõlema kohustus, ja siis ei teki teil meestega selliseid probleeme. Kui mees teab kohe kooselu algusest peale, et elementaarne on, et mõlemad teevad, siis ei teki hilisemas elus ka mingeid arusaamatusi.
Usin naine, kes on kõik algusest peale enda kanda võtnud ärgu lootkugi, et eiteamitmendal kooseluaastal, kus peres on lapsed ja naise koormus ainult kasvanud, et siis mees hakkab ka lõpuks midagi liigutama. Ei ta enam hakka!
-
Külaline
Jah, kindlasti. Haritud, huvitaval inimesel on enamasti ka teistele midagi anda. Nad ei ei pea oma jälgijaid tüütama küsimusega, et "kellel gossi on jagada" või laadima üles skandaalset sisu, et oma eksistentsile mingilgi moel õigustusi leida.Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2025 16:52 Kui räägitakse erinevatest suunamudijatest, siis mind huvitatab kõigepealt, milline on nende hariduslik taust. Kui inimene on lõpetanud tunnustatud ülikooli, omandanud veel magistri- või doktorikraadi ja suudab jagada tarkusi oma erialast lähtuvalt, psühholoogias, õigusteaduses jne, siis miks mitte sellest kirjutada või rääkida erinevates saadetes. Selliste inimeste kohta võib kindlasti öelda, et nad ei kuulu teise Eestisse, pole piirdunud ainult eluülikooliga ja pole ka üldse oluline, kus Eestimaa nurgas nad elavad.
Huvitavaid blogisid õnneks on, nii Eesti kui välismaa tegijate seas.
-
Külaline
No ma ei tea, see "mida perset" nüüd küll suurem roppus ei ole. Mõni olukord tahabki tiba krõbedama emotsiooni jaoks nats vängemaid sõnu. Palju hullem on mingi poliitkorrektne kantseliiti täis ümin või kuiv keeleliselt korrektne hillitsusOttotriin kirjutas: ↑07 Sept 2025 18:34On küll jah ning räägib päris arukat juttu vahel, aga sinna sekka ropendab nagu voorimees ja ühe video näiteks tegi WC-s istudes (püksid olid küll jalas ja puuksutamist ei kostnud, aga ikkagi..).Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2025 18:29Tavakodanikust Naisterahvas peaks olema doktorikraadiga.
-
Külaline
No jumal küll, nüüd minestatakse ropendamise peale. Ega see mingi ametlik saade ei ole, ikkagi meelelahutus.Ottotriin kirjutas: ↑07 Sept 2025 18:34On küll jah ning räägib päris arukat juttu vahel, aga sinna sekka ropendab nagu voorimees ja ühe video näiteks tegi WC-s istudes (püksid olid küll jalas ja puuksutamist ei kostnud, aga ikkagi..).Külaline kirjutas: ↑07 Sept 2025 18:29Tavakodanikust Naisterahvas peaks olema doktorikraadiga.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist