Kust leida pluss suuruses ilusaid riideid naistele?

sh kaaluga seotud teemad
kass lebos

Kust leida pluss suuruses ilusaid riideid naistele?

Postitus Postitas kass lebos »

Tere kõigile!
Palun soovitage oma lemmikpoode internetis, kust leiaks ilusaid riideid suuruses 50+, kvaliteeti peaks ka natuke olema. Tavaliselt suuremate suuruste poodides on kõik sellised tädilikud riided ja mingid ebamäärased ürbid jubedate mustritega. Tahaks ka trendikaid riideid kanda.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ma kõnnin Tallinna vanalinnas tihti Marina Rinaldi poest mööda ja seal müüakse suuri riideid, aga mu arvates on vähemalt vaateaknal olevad näidised täpselt sellised tädilikud kaltsud :(

ASOS oli vanasti hea koht, kust tellida, nüüd tulevad lihtsalt Ühendkuningriigist tellimise trahvid juurde. Kui valida Body Fit kategooriast "Plus Size", saad vaadata, kas valikus on parajasti midagi huvitavamat.
Lendorav
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Lendorav »

Külaline kirjutas: 01 Juun 2024 08:55 ASOS oli vanasti hea koht, kust tellida, nüüd tulevad lihtsalt Ühendkuningriigist tellimise trahvid juurde. Kui valida Body Fit kategooriast "Plus Size", saad vaadata, kas valikus on parajasti midagi huvitavamat.
ASOSe ladu euroopa turu jaoks on nüüd hollandis st. mingeid lisatasusid juurde ei pea maksma. Kindel ja korduvalt järeleproovitud :mrgreen:
Idee

Postitus Postitas Idee »

Ise pluss suuruses ei ole, aga hetkel turgatas selline idee, et hakka jälgima näiteks instagramis ja tiktokis erinevaid pluss suuruses elustiiliblogijaid/influencereid/moe influencereid. Nad kindlasti reklaamivad moekaupa ja nendel platvormidel on nooremaid ja trendikamaid inimesi kelle järgi inspiratsiooni ammutada
Külaline

Lendorav kirjutas: 01 Juun 2024 16:47
Külaline kirjutas: 01 Juun 2024 08:55 ASOS oli vanasti hea koht, kust tellida, nüüd tulevad lihtsalt Ühendkuningriigist tellimise trahvid juurde. Kui valida Body Fit kategooriast "Plus Size", saad vaadata, kas valikus on parajasti midagi huvitavamat.
ASOSe ladu euroopa turu jaoks on nüüd hollandis st. mingeid lisatasusid juurde ei pea maksma. Kindel ja korduvalt järeleproovitud :mrgreen:
Aitäh kasuliku info eest!
Külaline

tuleb jõuda miinus-suurusesse, siis on sobivaid riideid maa ja ilm
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 12:19 tuleb jõuda miinus-suurusesse, siis on sobivaid riideid maa ja ilm
No ega ikka ei ole küll. Kui sa just 155 cm pikk pole. Kõhnadel ja pikkadel on väga raske omale midagi ilusat selga leida.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 12:19 tuleb jõuda miinus-suurusesse, siis on sobivaid riideid maa ja ilm
Olen sama meelt. Tuleb oma kehakaal normi saada ja siis on riideid, mis sobivad, lademes. Kehakaalu normaliseerimine on muidugi hoopis omaette teema, kahjuks.
Külaline

Pluss suuruses ei ole ilusaid riideid olemas, sest asi on selles, et mitte riie ei kaunista inimest, vaid inmene kaunistab riiet. Kahjuks nii on ja nii jääb. Kõhna inimese seljas on kõik ilus, paksu seljas ei ole mitte miski ilus.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 18:27 Pluss suuruses ei ole ilusaid riideid olemas, sest asi on selles, et mitte riie ei kaunista inimest, vaid inmene kaunistab riiet. Kahjuks nii on ja nii jääb. Kõhna inimese seljas on kõik ilus, paksu seljas ei ole mitte miski ilus.
Nii on. Olen tantsija. Tõesti on nii, et ülekaalulised kõhtudega naised võivad ennast ehtida kuidas jaksavad, kuid siis tuleb üks naine, kes on tõeliselt sale ja ilma kõhuta - ja ta paneb selga mida iganes, kasvõi suvalise seeliku ja pluusi - ja ta on neist kõigist ilusam ja siredam. Tema tants on palju vaadatavam, sest ta on lihtsalt sale. Vabandust. Võtke kaalust alla ja nii lihtne ongi. Või tehke kõhuplastika, kui vaja.
Külaline

Sheinist
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 18:40 Võtke kaalust alla ja nii lihtne ongi. Või tehke kõhuplastika, kui vaja.
.........ja niikaua käige palja peega? Kui inimene tegelebki kaalulangetusega siis see ei juhtu üleöö ning ka sel ajal on vaja midagi selga panna. Sellised kaalu kallal naaksumise kommentaarid ei aita mitte kuidagi, eriti mitte motivatsiooni osas.
Külaline

Hansmarki poodides on parim valik pluss suuruses rõivaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 09:09 Hansmarki poodides on parim valik pluss suuruses rõivaid.
Pärismoodides on ka:
Võiks vaadata Sidonase keti poodidesse üle Eesti (poodides oluliselt parem valik kui nende e-poes), lisaks Tallinnas Nõmme keskuse 2.korrusel asuvasse rõivapoodi ja Tartus Caramel Moda poodi. Üllatavaid leide võib aegajalt leida ka Kaubamajast (nii Tallinn kui Tartu) ja isegi suurtest Prismadest (eriti Sikupilli ja Tähesaju)
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 18:27 Pluss suuruses ei ole ilusaid riideid olemas, sest asi on selles, et mitte riie ei kaunista inimest, vaid inmene kaunistab riiet. Kahjuks nii on ja nii jääb. Kõhna inimese seljas on kõik ilus, paksu seljas ei ole mitte miski ilus.
Päris tõsi see ei ole. Ma just olen vaadanud mõnda USA saadet, kus paksud tulevad esinema telekas ja väga kenaks on tehtud. Ilusad riided, soeng, meik. Igast tondist on tehtud kaunitar. Riietus määrab palju. Ma tean hulgaliselt paksukesi, kes näevad väga kenad välja, palju kenamad kui mõni kõhn hall hiir. Kust nad riideid saavad, ma ei tea. Riietus määrab siiski väga palju. Võib-olla mõnesajakilosel tõesti vahet pole, mis kott seljas on, aga need tavapaksud, nii 80 kg, on kauni riietusega väga ilusad. Üks minu tuttav noor tüdruk on vist ligi 100 kg ja väga kena, ilus jume, ilusad juuksed, ilusad rinnad ja jalad. Neid ta rõhutab ja kõik vaatavad.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Juul 2024 16:19 Päris tõsi see ei ole. Ma just olen vaadanud mõnda USA saadet, kus paksud tulevad esinema telekas ja väga kenaks on tehtud. Ilusad riided, soeng, meik. Igast tondist on tehtud kaunitar. Riietus määrab palju. Ma tean hulgaliselt paksukesi, kes näevad väga kenad välja, palju kenamad kui mõni kõhn hall hiir. Kust nad riideid saavad, ma ei tea. Riietus määrab siiski väga palju. Võib-olla mõnesajakilosel tõesti vahet pole, mis kott seljas on, aga need tavapaksud, nii 80 kg, on kauni riietusega väga ilusad. Üks minu tuttav noor tüdruk on vist ligi 100 kg ja väga kena, ilus jume, ilusad juuksed, ilusad rinnad ja jalad. Neid ta rõhutab ja kõik vaatavad.
Minu arust ka on mõned paksukesed ikka väga kenad. Need ülisaledad ei kaunista nüüd küll riiet puhtalt ainult oma kehakaalu pärast. Mõni lihtsalt oskab ükskõik mille välja kanda ja seda täiesti sõltumata kehakaalust. Teine võib olla ükskõik kui ülisale aga riietuda ikka ei oska, kas ei kanna siis õiges suuruses riideid või ei olegi mingit oma stiili, riided seljas ripuvad kui riidepuul. Eriti jubedad on need Ozempicu näoga keskealised taassaledad, kes ei ole õigel ajal protsessi pidama saanud. Brrrrrrr

Kust nad riideid ostavad ei oska öelda aga arvan, et Shein Curve osast leiab kindlasti midagi, kvaliteet on kuidas juhtub.
Külaline

Oi, mul on samuti väga palju tuttavaid naisi, kes pole just ülipaksud, aga täidlased küll. Ja kui kenad nad on! Kaunid sobivad riided, ehted, meik - säravad inimesed nii väljast kui seest. Ja mitmeid kleenukesi, kes ei oska üldse valida riiet, mis neid vähegi kaunistaks.
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 01:30 Oi, mul on samuti väga palju tuttavaid naisi, kes pole just ülipaksud, aga täidlased küll. Ja kui kenad nad on! Kaunid sobivad riided, ehted, meik - säravad inimesed nii väljast kui seest. Ja mitmeid kleenukesi, kes ei oska üldse valida riiet, mis neid vähegi kaunistaks.
Aga siis on ju asi oskustes, mitte selles, et paksus kedagi kaunistaks ja saledus muudaks koledamaks. Sa tee selline eksperiment - pane neile oma tuttavatele täidlastele ja oma tuttavatele kleenukestele täpeselt ühtemoodi just neid kaunistavad riided ja ehted ja tee neid mõlemaid vastandeid kaunistav meik - ja mis sa arvad, kas siis on ilusamad täidlased või kleenukesed?
Külaline

Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 11:33
Külaline kirjutas: 06 Juul 2024 01:30 Oi, mul on samuti väga palju tuttavaid naisi, kes pole just ülipaksud, aga täidlased küll. Ja kui kenad nad on! Kaunid sobivad riided, ehted, meik - säravad inimesed nii väljast kui seest. Ja mitmeid kleenukesi, kes ei oska üldse valida riiet, mis neid vähegi kaunistaks.
Aga siis on ju asi oskustes, mitte selles, et paksus kedagi kaunistaks ja saledus muudaks koledamaks. Sa tee selline eksperiment - pane neile oma tuttavatele täidlastele ja oma tuttavatele kleenukestele täpeselt ühtemoodi just neid kaunistavad riided ja ehted ja tee neid mõlemaid vastandeid kaunistav meik - ja mis sa arvad, kas siis on ilusamad täidlased või kleenukesed?
Sul läks point kaduma, siin keegi eelnevalt väitis raudpoltkindlalt, et sale inimene kaunistab riiet (mitte vastupidi). Ei saa väita, et saleda seljas näevad kõik riided ilusad välja ja paksudel on kõik riided seljas koledad. Point ongi selles, et nii kenasid ja riietuda oskavaid, kui neid keda ei päästa ka mingi riie, on mõlemas kaalukategoorias.
Külaline

No kõhnasid ja koledaid inimesi on väga palju. Peale kehakaalu loevad ka näojooned, nahk, juuksed, üldine olek. Mõni on ikka selline hall hiir, näost kole, juuksed nagu rotisaba, et pane sellele selga mis tahad, igasugune võlu ja seksikus puudub. Ja täidlastel võib olla kogu komplekt, et olla ilus. Ei ole ainult kehakaalus asi. Ja mõnda prisket vaatan, et võtab maha ja on saledana koguni inetum, näiteks Adele meeldis mulle priskemana rohkem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist