Foorum rünnaku all?
-
Külaline
see ju ammune lugu juba, aeg-ajaltGuest kirjutas: ↑10 Sept 2025 13:22Pahalased Dubaist või mis?
-
Külaline
Kui ammune lugu, miks siis korda tehtud ikka veel pole.
-
Külaline
Häirib küll. Kui raske siis on need kummaliste nimedega uued kasutajad blokkida? Kui vaadata, siis alati on nende nimed teistest kasutajatest eristuvad, seega koheselt blokk peale ja korras.
Töötame hetkel välja püsivat lahendust nende tõrjumiseks. Vabandame võimalike ebamugavuste pärast!
Foorum on populaarseks saanud, ega nad muidu siia spämmima ei tuleks
-
Külaline
Täiesti ebareaalne spämm ikka. Õnneks tegime just praegu muudatused. Täname kõiki kannatlikkuse eest!
-
Külaline
Pakuti seniolematut teenust Eestis, turunišš täiesti. Surmava needuse peale panekut ja armuloitsu ka. Mul hetkel kahjuks pole vaja kumbagi.
-
Külaline
Aii, mul oleks jälle mõlemat vaja, aga paha mide on juba pakkumised ära kustutanud. Nüüd vähemalt tean, keda süüdistada, kui mu armuelu ei edene.Guest kirjutas: ↑15 Sept 2025 11:00 Pakuti seniolematut teenust Eestis, turunišš täiesti. Surmava needuse peale panekut ja armuloitsu ka. Mul hetkel kahjuks pole vaja kumbagi.
-
Külaline
*modeGuest kirjutas: ↑15 Sept 2025 12:42
Aii, mul oleks jälle mõlemat vaja, aga paha mide on juba pakkumised ära kustutanud. Nüüd vähemalt tean, keda süüdistada, kui mu armuelu ei edene.![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline