Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 11 Sept 2025 09:57
Külaline kirjutas: 10 Sept 2025 23:00
Guest kirjutas: 10 Sept 2025 22:40

Ei käi koristaja nii tihti, loomad p.sandavad ikka iga päev.
Ma ikkagi ei saa aru, kuidas saab see kedagi teist häirida või puudutada, kui kuskil võõra inimese kodus on kanakaka laiali või kes ja kui tihti seda koristab.
Inimestel on lihtsalt kahju vaadata, kuidas uus sisustus ära rikutakse, sest linnud käivad toas ja diivanil vabalt ringi. Kusagil nagu mainis, et tahab mõne aja pärast suuremat kodu, sest kõik loomad ja linnud ei mahu ära, loodetavasti siis kusagile privaatsemasse kohta.
Saab ju iga mõne kuu tagant uue sisustuse osta.
Külaline

Külaline kirjutas: 11 Sept 2025 09:57 Ei käi koristaja nii tihti, loomad p.sandavad ikka iga päev.
Pakun, et see tegevus on teadlik lüke jälgijaid leida ja hoida. Selliseid loomad-elutoas-tüüpe siiski väga palju ei ole ja mõnedele pakub sellise, khmm, elustiili jälgimine huvi.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Sept 2025 10:45
Külaline kirjutas: 11 Sept 2025 09:57 Ei käi koristaja nii tihti, loomad p.sandavad ikka iga päev.
Pakun, et see tegevus on teadlik lüke jälgijaid leida ja hoida. Selliseid loomad-elutoas-tüüpe siiski väga palju ei ole ja mõnedele pakub sellise, khmm, elustiili jälgimine huvi.
Arvad temast natuke liiga palju, mingi strateeg ta küll ei ole. Muidu võiks ilmselt veelgi rohkem teenida, aga kuna tal rahapuudust ei ole, siis on tal ka üsna poogen.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Sept 2025 11:42
Guest kirjutas: 12 Sept 2025 10:45
Arvad temast natuke liiga palju, mingi strateeg ta küll ei ole. Muidu võiks ilmselt veelgi rohkem teenida, aga kuna tal rahapuudust ei ole, siis on tal ka üsna poogen.
Arvan samamoodi. Mallukal on kõik nö kogemata tulnud, st pole strateegiliselt punnitanud ja tõesti, ilmselt, kui tahaks, saaks ta veel rohkem teenida.
Külaline

See plähma-plähma stiil ju ongi strateegia.
Külaline

Seda küll väita ei saa, et tal huvi kaoks, loomad on tal kogu aeg olnud ja see arv ainult suureneb.
Jah, loomad on olnud, aga kõik on olnud lühiajaliselt ja paljude eest pole ta hästi hoolitsenud. Esialgne tuju kaob, tulevad raskused, siis annab ära ja vaimustub kellestki teisest. Kõikide loomadega on olnud sama stsenaarium.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Sept 2025 18:01
Seda küll väita ei saa, et tal huvi kaoks, loomad on tal kogu aeg olnud ja see arv ainult suureneb.
Jah, loomad on olnud, aga kõik on olnud lühiajaliselt ja paljude eest pole ta hästi hoolitsenud. Esialgne tuju kaob, tulevad raskused, siis annab ära ja vaimustub kellestki teisest. Kõikide loomadega on olnud sama stsenaarium.
Sellist muljet mulle igatahes pole jäänud. Vlogides ka näha, et ta mässab nende loomadega palju ja tal võimalik neile pakkuda selliseid elamistingimusi, toitu, mänguasju, tarvikuid jm, mida paljude inimeste rahakott välja ei kannataks. Lisaks on tal kodusena aega loomadega tegeleda. Need elavad lausa kuninglikult seal.

Seda lühiajalist võtmist pole ka täheldanud. Isegi kasse on vist juba 10+ pead, keegi teab täpselt arvu? Kui on niivõrd palju loomi, siis paratamatult nendega ka asju juhtub, nagu nt see õnnetus, kus kass akna vahele kinni jäi vist kellelgi loomahoidjal. Lisaks on ta võtnud teiste haigeid loomi, kes polegi kõige parema tervise juures enam. Ja kas ta pole mitte ajutiseks hoiukoduks ka olnud?
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2025 18:24
Guest kirjutas: 12 Sept 2025 18:01
Sellist muljet mulle igatahes pole jäänud. Vlogides ka näha, et ta mässab nende loomadega palju ja tal võimalik neile pakkuda selliseid elamistingimusi, toitu, mänguasju, tarvikuid jm, mida paljude inimeste rahakott välja ei kannataks. Lisaks on tal kodusena aega loomadega tegeleda. Need elavad lausa kuninglikult seal.

Seda lühiajalist võtmist pole ka täheldanud. Isegi kasse on vist juba 10+ pead, keegi teab täpselt arvu? Kui on niivõrd palju loomi, siis paratamatult nendega ka asju juhtub, nagu nt see õnnetus, kus kass akna vahele kinni jäi vist kellelgi loomahoidjal. Lisaks on ta võtnud teiste haigeid loomi, kes polegi kõige parema tervise juures enam. Ja kas ta pole mitte ajutiseks hoiukoduks ka olnud?
Üldises plaanis olen nõus aga oli tal mingi aeg kassidega jama(kadunud, üks vist jäi akna vahele) ja siilidega oli ka mingi õnnetus. Mingid toed ka meenuvad, mis üsna ruttu ära anti.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2025 19:02Üldises plaanis olen nõus aga oli tal mingi aeg kassidega jama(kadunud, üks vist jäi akna vahele) ja siilidega oli ka mingi õnnetus.
Loomadega paraku tuleb ette õnnetusi, eriti veel, kui neid on palju. Ükskõik, kui hoolikas sa oled, siis kõiki olukordi ei ole võimalik ette näha ja ennetada. Räägin seda omast kogemusest ja usu, see on kohutav tunne, kui nendega midagi juhtub, kui keegi jooksu saab vm, olen nendega seoses päris traagilisi olukordi läbi elanud. Paljude asjade peale isegi ei tule, et saaks neid kuidagi ära hoida. See ei näita absoluutselt seda, kas inimene on hoolikas omanik või mitte, vahel on õnnetuse põhjuseks lihtsalt halbade juhuste kokkulangevus.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Sept 2025 20:37
Külaline kirjutas: 12 Sept 2025 19:02Üldises plaanis olen nõus aga oli tal mingi aeg kassidega jama(kadunud, üks vist jäi akna vahele) ja siilidega oli ka mingi õnnetus.
Loomadega paraku tuleb ette õnnetusi, eriti veel, kui neid on palju. Ükskõik, kui hoolikas sa oled, siis kõiki olukordi ei ole võimalik ette näha ja ennetada. Räägin seda omast kogemusest ja usu, see on kohutav tunne, kui nendega midagi juhtub, kui keegi jooksu saab vm, olen nendega seoses päris traagilisi olukordi läbi elanud. Paljude asjade peale isegi ei tule, et saaks neid kuidagi ära hoida. See ei näita absoluutselt seda, kas inimene on hoolikas omanik või mitte, vahel on õnnetuse põhjuseks lihtsalt halbade juhuste kokkulangevus.
Ei ole päris nõus. Tema pole kuigi hoolikas omanik. Ei kasvata neid oma loomi. Alates sellest seast, sea andis ära, sest hakkas häirima, kirjutas suure artikli, et ärge võtke siga. Siis oli siilidel jalad peaaegu otsast, sest kerisid mingid karvad endale ümber jala. Siis andis koera ära, siis jäi kass akna vahele ja suri maha. No ei ole ta mingisugune ülihoolikas ja hooliv omanik. Enne teeb, siis mõtleb.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Sept 2025 21:21Ei ole päris nõus. Tema pole kuigi hoolikas omanik. Ei kasvata neid oma loomi. Alates sellest seast, sea andis ära, sest hakkas häirima, kirjutas suure artikli, et ärge võtke siga. Siis oli siilidel jalad peaaegu otsast, sest kerisid mingid karvad endale ümber jala. Siis andis koera ära, siis jäi kass akna vahele ja suri maha. No ei ole ta mingisugune ülihoolikas ja hooliv omanik. Enne teeb, siis mõtleb.
Kassiga oli see, et tal vanemad olid seal ööbinud ja akna lahti jätnud. Koerast ma ei tea midagi, ainult seda Lottet, kes eksmehele jäi ja seda praegust Milat. Siilide karvaõnnetus tundub küll kahjuks puhtalt halb juhus. Aga sellega olen nõus, et ta liiga entusiastlikult neid loomi võtab, neid on ikka hullumeelselt palju.
Külaline

Ma ei ei arvagi, et ta otseselt halb on aga vot just sellise hetkelise hurraa vaimistuse ja plähmides nende kokku kuhjamisega saavadki sellised õnnestused järjest tõenäolisemaks.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Sept 2025 23:01 Ma ei ei arvagi, et ta otseselt halb on aga vot just sellise hetkelise hurraa vaimistuse ja plähmides nende kokku kuhjamisega saavadki sellised õnnestused järjest tõenäolisemaks.
Seda küll, minu arvates tegutseb ta ka mõtlematult. Parima tahtmise juureski pole nii suurel karjal võimalik piisavalt silma peal hoida, eriti veel kui enamik neist vabalt õue ja toa vahet liiguvad.
Külaline

Üks asi, mis mind eesti influde puhul imestama paneb, on see, millise iseenesestmõistetavusega mõned oma kontodel toodetele reklaami teevad.

Näiteks ühe poliitiku naine, kellel on suur jälgijaskond või siis ühe endise poliitiku proua. Mõlemad saavad koostöid, aga eetiline oleks see oma instastorys ära märkida, et tegu on koostöö või reklaamiga. Lisaks on minu meelest lihtsalt ebaeetiline, et poliitiku proua neid koostöid üldse teeb. See jätab mulje tuntuse ära kasutamist raha teenimise eesmärgil. Mujal Euroopa riikides on infludele selles osas küllaltki ranged seadused, aga Eestil on selles osas veel pisut arenguruumi.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Sept 2025 23:45 Lisaks on minu meelest lihtsalt ebaeetiline, et poliitiku proua neid koostöid üldse teeb. See jätab mulje tuntuse ära kasutamist raha teenimise eesmärgil.
See ongi koostööde mõte. Keegi ei paku koostööd, kui sinust kasu pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Sept 2025 08:55
Külaline kirjutas: 17 Sept 2025 23:45 Lisaks on minu meelest lihtsalt ebaeetiline, et poliitiku proua neid koostöid üldse teeb. See jätab mulje tuntuse ära kasutamist raha teenimise eesmärgil.
See ongi koostööde mõte. Keegi ei paku koostööd, kui sinust kasu pole.
Paraku on see üks korruptsiooni vorme. Tavainimesel võib olla raskusi sellest aru saamisel, aga nii on.
Külaline

Ma väga kahtlen, et need mudijad ning muud tähtsad prouad oma koostööde pealt saadud tulu eest tulumaksu tasuvad.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 00:59 Ma väga kahtlen, et need mudijad ning muud tähtsad prouad oma koostööde pealt saadud tulu eest tulumaksu tasuvad.
Halloo, Eestis ei ole ettevõtte tulumaksu!
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 08:39
Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 00:59 Ma väga kahtlen, et need mudijad ning muud tähtsad prouad oma koostööde pealt saadud tulu eest tulumaksu tasuvad.
Kas need mudijad on kõik ettevõtjad?
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 10:50
Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 08:39
Kas need mudijad on kõik ettevõtjad?
Neile ju maksavad firmad seda raha. Kui firma maksaks eraisikule reklaamiteenuse osutamise eest, peaks ettevõte seda kajastama töötasuna ja tasuma/kinni pidama ise kõik maksud.
Kui firma maksab teisele firmale, ei kaasne mingeid makse. Esitatakse arve ja kõik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 2 külalist