Mallukas ja BSH

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Mauno »

Külaline kirjutas: 01 Juul 2024 21:53 Kas keegi siinsetest suvelaagris ka käis oma lemmikutega jutustamas?
Kuulaks ka neid muljeid hea meelega :)
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Ega neid naisi seal palju ei olnud. Äkki 60 ringis. Pilet oli 150 maksnud. Naljakas on maksta raha selle eest, et saaks kuskil võõra inimesega juttu ajada. Kas siis sõpru ei olegi, kellega võiks kokku saada, saunas käia, napsu võtta ja juttu ajada? Tasuda seejuures, ilma piletit ostmata.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 14:27 Ega neid naisi seal palju ei olnud. Äkki 60 ringis. Pilet oli 150 maksnud. Naljakas on maksta raha selle eest, et saaks kuskil võõra inimesega juttu ajada. Kas siis sõpru ei olegi, kellega võiks kokku saada, saunas käia, napsu võtta ja juttu ajada? Tasuda seejuures, ilma piletit ostmata.
Hea teenistus ju mitte millegi eest. Ega nad muud ju ei teinud kui lobisesid oma tavapärast loba ja lakkusid mulli, muidu oleks seda nagunii kodus diivani peal teinud ilma rahata.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Juul 2024 14:27 Ega neid naisi seal palju ei olnud. Äkki 60 ringis. Pilet oli 150 maksnud. Naljakas on maksta raha selle eest, et saaks kuskil võõra inimesega juttu ajada. Kas siis sõpru ei olegi, kellega võiks kokku saada, saunas käia, napsu võtta ja juttu ajada? Tasuda seejuures, ilma piletit ostmata.
Vestlusõhtu osa sellest vaid 30.- Pole eriline summa.
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

No naised said ikka oma iidolitega ju juttu puhuda :D
Külaline

Noo paari euro kaupa maksavad need nn edukad ja ilusad naised ka mallukale iga purtsatuse eest mis ta kuhugi kirja paneb. Kvaliteet naised my ass
Külaline

Kas mitte üks neist ei nutnud aastaid tagasi Pealtnägijas, et kui õudsed on inimesed, kes teiste kohta halvasti ütlevad? Juba toona ma mõtlesin, et vat kui imelik - teiste silmas nähakse pindu, aga enda silmas ei nähta palkigi. Kuidas on võimalik, et teed teistele inimestele etteheiteid teemal, milles ise oled kordi hullem?
Külaline

Saan aru, et nendele ei kehti ükski reegel. Tahan, lasen inetu kuulujutu lendu, tahan, mõmisen purjuspeaga midagi netis, tahan, magan oma sõbranna mehega.
Külaline

Lisan veel oma postitusele, et normaalne oleks, et M igasugused koostööd nüüd kaotaks. Normaalses riigig see nii käib, sest mitte keegi ei taha oma firma imagot seostada säärase skandaaliga. Kõik need nõmedad ütlemised rasedate kohta ja eideks nimetamine- ma ei kujuta ette mis firma sellist asja soosiks. Rootsis näiteks on mitu influencerit ka väiksemate asjade pärast oma koostöödest ilma jäänud. Eestil on siin vallas veel pikk tee minna.
Külaline

Mauno kirjutas: 04 Juul 2024 11:16
No naised said ikka oma iidolitega ju juttu puhuda :D
Eks ta nii oligi. Ega siis loll ei ole see, kes raha küsib, vaid see, kes selle eest maksab (ja pärast kiunub, et vilets värk oli).
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 15:19 Lisan veel oma postitusele, et normaalne oleks, et M igasugused koostööd nüüd kaotaks. Normaalses riigig see nii käib, sest mitte keegi ei taha oma firma imagot seostada säärase skandaaliga. Kõik need nõmedad ütlemised rasedate kohta ja eideks nimetamine- ma ei kujuta ette mis firma sellist asja soosiks. Rootsis näiteks on mitu influencerit ka väiksemate asjade pärast oma koostöödest ilma jäänud. Eestil on siin vallas veel pikk tee minna.
Oo, ei! Seda enam hakatakse teda kajastama, sest kõik ihkavad raha, raha, AINULT RAHA!!!
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 16:09
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 15:19 Lisan veel oma postitusele, et normaalne oleks, et M igasugused koostööd nüüd kaotaks. Normaalses riigig see nii käib, sest mitte keegi ei taha oma firma imagot seostada säärase skandaaliga. Kõik need nõmedad ütlemised rasedate kohta ja eideks nimetamine- ma ei kujuta ette mis firma sellist asja soosiks. Rootsis näiteks on mitu influencerit ka väiksemate asjade pärast oma koostöödest ilma jäänud. Eestil on siin vallas veel pikk tee minna.
Oo, ei! Seda enam hakatakse teda kajastama, sest kõik ihkavad raha, raha, AINULT RAHA!!!
Jah, aga siis ärgu pisike Eesti pahandagu, kui teda arenevaks Ida-Euroopa riigiks nimetarakse. Normaalses ühiskonnas järgnevad sellisele rumalale käitumisele tagajärjed. Normaalsed, kõrgete väärtushinnangutega firmad katkestaks koostöö sellise mudijaga päevapealt, sest keegi ei taha omale mainekahju, ega seostatust vääritute sõnavõttudega. Firma sellest ainult võidaks. Eks näis, kuidas seal asjad edasi arenevad.
Külaline

Kas ta mitte BSH draama ajal seda sama BSH-le ei soovinud? Kui ma õigesti mäletan, naeris lõpuks, et inimene läheb palgatööle (võibolla mäletan valesti - olen 40+).
Hämmastav, kuidas M võtab inimesed ette ja neid järjest väga inetul moel tühistab ja naeruvääristab (Orgu vist oli eelmine?), ma pean seda hullemaks kui kiusamine. Paraku jõuab see bumerangina suure tõenäosusega tagasi.
Teiseks, milliseid vulgaarseid väljendeid noored naised (nn eeskujud??) kasutavad (storyd Kroonikast).
Külaline

Jah, aga siis ärgu pisike Eesti pahandagu, kui teda arenevaks Ida-Euroopa riigiks nimetarakse. Normaalses ühiskonnas järgnevad sellisele rumalale käitumisele tagajärjed. Normaalsed, kõrgete väärtushinnangutega firmad katkestaks koostöö sellise mudijaga päevapealt, sest keegi ei taha omale mainekahju, ega seostatust vääritute sõnavõttudega. Firma sellest ainult võidaks. Eks näis, kuidas seal asjad edasi arenevad.
Ma ei saa ka aru, kes ostab tooteid, mida sellised inimesed reklaamivad. Mulle viskas FB-s mingi reklaami ette, kus Mallukas esines ja reklaamis mingit kuumaõhufritüüri. Ma pole peale selle purjus peaga tehtud videot tema esinemisi vaadanud ja see reklaam väga palju ei erinenud. Türa küll ei öelnud, aga üritas seal noortepärane olla küll ja igale poole mingeid ingliskeelseid lauseid visata. Viskas oma kunstpatsi sinna ja tänna ja imetles ennast. Midagi arusaamatut pobises ka oma käreda hääälega juurde. No kes seda küll heaks reklaamiks peab ja selle eest maksab, ei kujuta ette.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 16:34 Ma ei saa ka aru, kes ostab tooteid, mida sellised inimesed reklaamivad. Mulle viskas FB-s mingi reklaami ette, kus Mallukas esines ja reklaamis mingit kuumaõhufritüüri. Ma pole peale selle purjus peaga tehtud videot tema esinemisi vaadanud ja see reklaam väga palju ei erinenud. Türa küll ei öelnud, aga üritas seal noortepärane olla küll ja igale poole mingeid ingliskeelseid lauseid visata. Viskas oma kunstpatsi sinna ja tänna ja imetles ennast. Midagi arusaamatut pobises ka oma käreda hääälega juurde. No kes seda küll heaks reklaamiks peab ja selle eest maksab, ei kujuta ette.
Samad mõtted. Kes küll on sihtgrupp reklaamile, kus see inimene kaasa teeb?
Mauno
Teerajaja
Kontakt:

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 16:52
Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 16:34 Ma ei saa ka aru, kes ostab tooteid, mida sellised inimesed reklaamivad. Mulle viskas FB-s mingi reklaami ette, kus Mallukas esines ja reklaamis mingit kuumaõhufritüüri. Ma pole peale selle purjus peaga tehtud videot tema esinemisi vaadanud ja see reklaam väga palju ei erinenud. Türa küll ei öelnud, aga üritas seal noortepärane olla küll ja igale poole mingeid ingliskeelseid lauseid visata. Viskas oma kunstpatsi sinna ja tänna ja imetles ennast. Midagi arusaamatut pobises ka oma käreda hääälega juurde. No kes seda küll heaks reklaamiks peab ja selle eest maksab, ei kujuta ette.
Ma arvan, et firmad ostavad temaga koostööd, sest pole lihtsalt rohkem selliseid influkaid, kellel oleks nii suur jälgijaskond ja firmadel on tema kuvandist kama kaks ilmselt. Nende huvi on, et reklaam jõuaks võinalikult paljudeni. Kuigi jah, nt Next lõpetas temaga kunagi koostöö sellepärast, et „nende väärtused enam ei ühtinud“ vms. See oli palju aastaid tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 16:52
Ilmselt minu taolised, sest minuni ei jõua ükski reklaam. Ma ei jälgi ei seda M ega teisi mögamoore, telekat ei vaata ja FB-s olen ka gruppides kus reklaame ei ole või on need mul ka seal blokeeritud (ei mäletagi enam, igatahes reklaame mul ette ei viska kuskil) nii nagu siin ja ajalehtedes.
Külaline

Pole see mingi eriline skandaal Mallukal. Näiteks BSH ämbritega pole võrreldavgi.

Konkreetsel juhul hakkas Lust nokkima ja provotseerima ja sai selle eest vastu nina. Lusti dramaatilised reaktsioonid sellele ja teema edasiarendus jätab juba Lustist endast kohtlase mulje.
Ainuke ämber Mallukal oli see 35+ sünnitajate kerge halvustamine. Isegi kui neid meditsiiniliselt nimetatakse vanadeks sünnitajateks, on selles vanuses sünnitamine tänapäeval pigem norm kui erand ning sel teemal üleolevad seisukohad jätavad tast eluvõõra ja empaatiavõimetu mulje. Lisaks teevad selliseid kommentaare naised, kes tahaksid tegelikult ise ka beebit, aga mingil põhjusel pole võimalik ja siis kommenteeritakse parastavas stiilis, kuidas ise ei kujuta küll ette selles vanuses emaks saamist :D
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 19:10 Pole see mingi eriline skandaal Mallukal. Näiteks BSH ämbritega pole võrreldavgi.

Konkreetsel juhul hakkas Lust nokkima ja provotseerima ja sai selle eest vastu nina. Lusti dramaatilised reaktsioonid sellele ja teema edasiarendus jätab juba Lustist endast kohtlase mulje.
Ainuke ämber Mallukal oli see 35+ sünnitajate kerge halvustamine. Isegi kui neid meditsiiniliselt nimetatakse vanadeks sünnitajateks, on selles vanuses sünnitamine tänapäeval pigem norm kui erand ning sel teemal üleolevad seisukohad jätavad tast eluvõõra ja empaatiavõimetu mulje. Lisaks teevad selliseid kommentaare naised, kes tahaksid tegelikult ise ka beebit, aga mingil põhjusel pole võimalik ja siis kommenteeritakse parastavas stiilis, kuidas ise ei kujuta küll ette selles vanuses emaks saamist :D
Nõustun sinuga. Sünnitaja vanus on väga imelik aspekt, mille põhjal solvata. Tundub, et polnud millegi muu kallal võtta.
Lust aga minult ka mingit sümpaatiat küll ei saa, ta konkreetselt ise alustas tõmblemist ja siis tegi end kohe ohvriks. Suhtusin temasse muidu neutraalselt, aga nüüd tekib tunne, et tal on mingid vaimsed probleemid.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Juul 2024 19:10 Pole see mingi eriline skandaal Mallukal. Näiteks BSH ämbritega pole võrreldavgi.
Pole mõtel asja pisendada. Ma ausalt öelda ei tea mitte ühtegi teist mudijat, keda pidevalt saadavad mingid tobedad skandaalid ja rumalad väljaütlemised.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline