Olen absoluutselt nõus. Lapsevanem, kes soovib oma lapsele head toitu, maksku 10 eurot päevas, see on niigi alla igasuguse arvestuse.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 21:58Miks ettevõtja on kasumiahne? Hoopis lapsevanem on ihne, ei ole nõus natuke rohkem maksma, et laps kvaliteeteset sööki saaks. Miks peaks ettevõtja sinu tibulinnust rohkem hoolima kui sina? Kasum on ettevõtja töötasu, sa millegipärast arvad, et ta peaks muudkui lahkelt sellest loobuma. Veidrad mõtteviisid on ikka olemas.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 21:44Selle nähtuse nimi on kaupmehe kasumiahnus. Parem kahjustame laste tervist kui anname neile toiduks samal päeval kooritud kartuleid. Üsna paljude tervistkahjustavate võtete või ainete taga, mida meie toiduainetööstuses kasutatakse, on üsnagi müstilised põhjused. Näiteks mina ei saa aru, mispärast topitakse toitudesse seda kurikuulsat E621? Olen söönud vorsti sellega ja ilma - ja ausalt, vorst maitses ilma selle kahjuliku keemilise ühendita täpselt sama hästi! Niisamuti usun, et lastele saab pakkuda ka värskest köögiviljast valmistatud toite, kui vaid natukene tahta.Guest kirjutas: ↑10 Sept 2025 09:58 Et siis sinu arust oli tegu lihtsalt toitlustusettevõtte rumalusega - nad, ullikesed, ei teadnud, et samal päeval saab ka kontrollida? Lapsevanemad ütlesid ja kohe sai? Või siis vihkab toitlustusettevõtte omanik lihtsalt lapsi ja tahab neile halba?
Seda, et värske koorimine pole kallim, on küll kindlasti vale. Kartul ise jah maksab ehk sama palju, aga keegi tuli tööle võtta või uus masin osta või midagi tuli ikkagi selleks teha. Natuke eluvõõras on arvata, et ettevõte (mis on suurem kui tilluke) lihtsalt mugavusest midagi tegemata jätab. Ettevõtluses on kõige taga raha.
22 miljonit kaalulangetusravimitele
-
Külaline
621-ga maitseb vorst ikka paremini, selgelt tuntav vahe. Kuigi on parem, katsun ka ilma selleta süüa.Külaline kirjutas: ↑10 Sept 2025 21:44 Selle nähtuse nimi on kaupmehe kasumiahnus. Parem kahjustame laste tervist kui anname neile toiduks samal päeval kooritud kartuleid. Üsna paljude tervistkahjustavate võtete või ainete taga, mida meie toiduainetööstuses kasutatakse, on üsnagi müstilised põhjused. Näiteks mina ei saa aru, mispärast topitakse toitudesse seda kurikuulsat E621? Olen söönud vorsti sellega ja ilma - ja ausalt, vorst maitses ilma selle kahjuliku keemilise ühendita täpselt sama hästi! Niisamuti usun, et lastele saab pakkuda ka värskest köögiviljast valmistatud toite, kui vaid natukene tahta.
-
Külaline
https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... vatud-mina
Leidsin sellise loo, loodan et saate lugeda. A kui ei saa siis mõte selles et pikka aega räägiti kehapositiivsusest. "Suur on ilus ". Kui tuli see ravim, haarati võimalusest saada saledaks.
Kuhu jäi kehapositiivsus ja rahulolu enda kehaga? Valetati endale? Valetati ka teistele, et olen rahul endaga sellisena nagu olen?
Leidsin sellise loo, loodan et saate lugeda. A kui ei saa siis mõte selles et pikka aega räägiti kehapositiivsusest. "Suur on ilus ". Kui tuli see ravim, haarati võimalusest saada saledaks.
Kuhu jäi kehapositiivsus ja rahulolu enda kehaga? Valetati endale? Valetati ka teistele, et olen rahul endaga sellisena nagu olen?
-
Külaline
Oi kui jube. Mis me nende valetajatega teeme? Viskame seltskonnast välja või paneme kohe vangi?Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2025 11:30 https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... vatud-mina
-
Külaline
Kas kehapositiivsus oli ja on võlts? Et tegelikult ikka ei taha olla enamus inimesi paksud.Guest kirjutas: ↑14 Sept 2025 11:39Oi kui jube. Mis me nende valetajatega teeme? Viskame seltskonnast välja või paneme kohe vangi?Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2025 11:30 https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... vatud-mina
-
Külaline
On sul mõni tõend ka, et just need, kes tollal suurust kiitsid, nüüd tableti on haaranud? Ei ole, onju. Teine küsimus - miks sa ainsa ravimi kasutamise põhjusena ilu näed? Tervis on enamasti vähemalt sama oluline põhjus. Ja kolmandaks lihtsalt märkus, et too kampaania rääkis siiski sellest vaatenurgast, et ka paks võib ilus olla. Keegi ei väitnud kuskil, et paksus on ilusam kui normaalkaal. Seega miks ei võiks nüüd sama inimene normaalkaalus ilus edasi olla, kes seda enne paksuna oli?Guest kirjutas: ↑14 Sept 2025 11:30 https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... vatud-mina
-
Külaline
Kui on valida, soovitakse olla sale. Kui ei ole valida, ei saa kuidagi saledaks, siis tuleb leppida sellega, mis on. Ka siis läheb elu edasi. Mis sulle siin nii arusaamatuks jääb. Mina olen jälle vaadanud, et osad Ozempicu võtjad on näost nii koledaks läinud, paar lisakilo tegid nagu pigem kenamaks.Kuhu jäi kehapositiivsus ja rahulolu enda kehaga? Valetati endale? Valetati ka teistele, et olen rahul endaga sellisena nagu olen?
Vbl ikka tahavad. Vaatan ID kanalit, see USA oma, seal on paksusid tõesti palju, meie paksud on nende kõrval veel kõhnad. Ma mõtlen, kui neid nii palju on, järelikult neid ei häirigi üldse vist. Kas siis tervis ei kannata, või on seal paremad ravimid, või oma tervisest ükskõik.Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2025 11:44Kas kehapositiivsus oli ja on võlts? Et tegelikult ikka ei taha olla enamus inimesi paksud.Guest kirjutas: ↑14 Sept 2025 11:39Oi kui jube. Mis me nende valetajatega teeme? Viskame seltskonnast välja või paneme kohe vangi?Külaline kirjutas: ↑14 Sept 2025 11:30 https://eestinaine.delfi.ee/artikkel/12 ... vatud-mina
-
Külaline
Jah, minul käsivarred lotendavad, jube. Loodan ikka, et nahk tagasi veel tõmbabGuest kirjutas: ↑14 Sept 2025 12:12Kui on valida, soovitakse olla sale. Kui ei ole valida, ei saa kuidagi saledaks, siis tuleb leppida sellega, mis on. Ka siis läheb elu edasi. Mis sulle siin nii arusaamatuks jääb. Mina olen jälle vaadanud, et osad Ozempicu võtjad on näost nii koledaks läinud, paar lisakilo tegid nagu pigem kenamaks.Kuhu jäi kehapositiivsus ja rahulolu enda kehaga? Valetati endale? Valetati ka teistele, et olen rahul endaga sellisena nagu olen?
-
Külaline
Ma tahaks ka saledamaks saada ja kaalu langetada. Seda ikka on. Aga ainult kehast. Näost mitte. Praegu olen näost sile oma ülekaaluga. Ei teagi nüüd kas olla näost sile või ilmselt ebatervislikult ümar.Guest kirjutas: ↑14 Sept 2025 12:12Kui on valida, soovitakse olla sale. Kui ei ole valida, ei saa kuidagi saledaks, siis tuleb leppida sellega, mis on. Ka siis läheb elu edasi. Mis sulle siin nii arusaamatuks jääb. Mina olen jälle vaadanud, et osad Ozempicu võtjad on näost nii koledaks läinud, paar lisakilo tegid nagu pigem kenamaks.Kuhu jäi kehapositiivsus ja rahulolu enda kehaga? Valetati endale? Valetati ka teistele, et olen rahul endaga sellisena nagu olen?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 11 külalist