Ökolady kapslid
-
Külaline
Ökolady kapslid
Kas keegi on proovinud neid? https://okolady.ee/products/okolady-men ... eiEALw_wcB
Mul fb-s koguaeg jookseb see reklaam. Isegi see Eesti missis reklaamib neid. Millegipärast arvan, et neist pole tolku
Mul fb-s koguaeg jookseb see reklaam. Isegi see Eesti missis reklaamib neid. Millegipärast arvan, et neist pole tolku
-
Külaline
Loomulikult ei mõjuta nad menopausi kuidagi silmnähtavalt. Toniseerivat mõju võivad küll omada. Samas dong quai seal kostises võib tekitada ebasoovtavaid kõrvaltoimeid: kõrget vererõhku, tundlikkust valguse suhtes jne. Ei ole piisavalt tõendeid ohutuse kohta.
Olen ise suur taimeravi pooldaja, aga uurin alati iga toote iga koostisosa kohta põhjalikult -kas on teadusuuringuid, mis on olnud tulemused, poole ja vastu soovitused. Sel viisil olen mitmedki testimata jätnud.
Et siis, googeldada või Chatilt küsida, inimesed kui kord pole objektiivsed oma hinnangus, sest kunagi ei tea mis mingile uskumusele mõju on avaldanud.
Kui menopausis küsimus - sportida, jahe dush, unetusele melatoniin ja kui ma õigesti mäletan, siis punasel ristikul on küll uuringutes leitud mõjuvaid omadusi. Otsi pigem tooteid sellega.
Olen ise suur taimeravi pooldaja, aga uurin alati iga toote iga koostisosa kohta põhjalikult -kas on teadusuuringuid, mis on olnud tulemused, poole ja vastu soovitused. Sel viisil olen mitmedki testimata jätnud.
Et siis, googeldada või Chatilt küsida, inimesed kui kord pole objektiivsed oma hinnangus, sest kunagi ei tea mis mingile uskumusele mõju on avaldanud.
Kui menopausis küsimus - sportida, jahe dush, unetusele melatoniin ja kui ma õigesti mäletan, siis punasel ristikul on küll uuringutes leitud mõjuvaid omadusi. Otsi pigem tooteid sellega.
Mina kasutan neid, läksin ka reklaami õnge - ja need mõjuvad! Mingil hetkel otsustasin tellimused katkestada, sest neid automaattellimusi saadeti liiga tihti ja mul tekkis tagavara.... mis sai peagi otsa ja uut tellimust enam ei teinud. Oi pagan, mis karneval siis kahe nädala pärast umbes algas, kõik kuumahood ja unehäired olid tagasi, jube söögiisu ka.
/rahulolev kasutaja, vanus 47 ja ei ole antud brndiga kuidagi muudmoodi seotud, kui tarbija/
/rahulolev kasutaja, vanus 47 ja ei ole antud brndiga kuidagi muudmoodi seotud, kui tarbija/
-
Külaline
Jaa-jaa, ei ole reklaam, ei ole. Registreerusid täna ekstra selleks, et kuulutada oma brädiga mitteseotust. Haa. Haa. Haa.Nõiamoor kirjutas: ↑15 Sept 2025 19:50Mina kasutan neid, läksin ka reklaami õnge - ja need mõjuvad! Mingil hetkel otsustasin tellimused katkestada, sest neid automaattellimusi saadeti liiga tihti ja mul tekkis tagavara.... mis sai peagi otsa ja uut tellimust enam ei teinud. Oi pagan, mis karneval siis kahe nädala pärast umbes algas, kõik kuumahood ja unehäired olid tagasi, jube söögiisu ka.
Tegelikult registreerusin seepärast, et googeldasin hüsterektoomia võimalikke tüsistusi ning leidsin kogemata selle foorumi, mis mulle kangesti perekooli meenutas (ma olin seal ca 15 aastat kasutaja). Surfasin siis tuvumiseks ringi ja ole rahulik, ma kindlasti postitan kõikvõimalikes teemades tulevikus, hetkel lihtsalt loen olemasolevaid.
Muide -Maca kapslid koos Ashwagandaga ja naiste multivitamiiniga mõjusid ka, Prefemin ei teinud mitte midagi, aga need kaks esimest eraldi tulid kallimad nohh....
Muide -Maca kapslid koos Ashwagandaga ja naiste multivitamiiniga mõjusid ka, Prefemin ei teinud mitte midagi, aga need kaks esimest eraldi tulid kallimad nohh....
-
Külaline
Nagu iga ravimtaimega, kellel sobib ja kellel tekitab kõrvatoimeid. Peamine toimeaine on seal Maka ehk siis Peruuvia zenzen. Ülejäänud komponentide kogused on väiksemadja osad üpris ebaolulistes kogustes. Makat peetakse üldiselt ohutuks, aga samas pole ka eriti katseid, mis seda kinnitada saaksid.
Aga, maka sisaldab ka iodiini, mis võib mõjuda kilpnäärmele nii hästi, kui ka halvasti, sõltuvalt siis organi seisundist.
Menopausile mõjuvat hästi preparaadid punase ristikuga, aga sellegi kohta pole veel piisavalt uuringuid.
Üldiselt võib igaüks väita, mida soovib. Kindlasti tasub proovida, kui topeltkatsetega on tõestatud nii mõju kui ohutus, kui mitte.....tasuks mõelda, kas on raha ja riski väärt.
Aga, maka sisaldab ka iodiini, mis võib mõjuda kilpnäärmele nii hästi, kui ka halvasti, sõltuvalt siis organi seisundist.
Menopausile mõjuvat hästi preparaadid punase ristikuga, aga sellegi kohta pole veel piisavalt uuringuid.
Üldiselt võib igaüks väita, mida soovib. Kindlasti tasub proovida, kui topeltkatsetega on tõestatud nii mõju kui ohutus, kui mitte.....tasuks mõelda, kas on raha ja riski väärt.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 13 külalist