Nõksud, et mitte mutiks muutuda
-
Külaline
Ju mõeldi ikka selliseid poisipäid.
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... Q2OP_Bnw&s
Eiii...! see ei ole "poisipea" või bob haircut või.....see ongi "muttide potisoeng koos keemilisega"
Minu meelest need pikad ebamäärast värvi juuksed õpetaja krunnis teevad ka pigem vanemaks, kui ülejäänud välimuse kombo toetab seda.
Minu meelest need pikad ebamäärast värvi juuksed õpetaja krunnis teevad ka pigem vanemaks, kui ülejäänud välimuse kombo toetab seda.
-
Külaline
Mul ka siuke sonks. Pole häda, saan komplimente.Guest kirjutas: ↑15 Sept 2025 20:28 Ju mõeldi ikka selliseid poisipäid.
-
Külaline
Kui sa mees oled ja veel 50+, siis on arusaadav.Külaline kirjutas: ↑15 Sept 2025 22:02Mul ka siuke sonks. Pole häda, saan komplimente.Guest kirjutas: ↑15 Sept 2025 20:28 Ju mõeldi ikka selliseid poisipäid.
-
Külaline
Aga arvestades et juuksed jäävad vanusega õhemaks, mis soengut kanda?
-
Külaline
Väga hea küsimus! Paluks stiilinäiteid!Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 07:32 Aga arvestades et juuksed jäävad vanusega õhemaks, mis soengut kanda?
-
Külaline
Seksisümbolil Monroel oli ka selline soeng.Guest kirjutas: ↑15 Sept 2025 20:28 Ju mõeldi ikka selliseid poisipäid.
-
Külaline
Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2025 07:32 Aga arvestades et juuksed jäävad vanusega õhemaks, mis soengut kanda?

See on kena.
Jah, kui sul on paksud läikivad juuksed ja nägu nagu AI-ga töödeldud 20-aastasel neiukesel.
Ühe täisverelise muti küljes ja hõredate juuste puhul see soeng EI NÄE selline välja. Nagu et isegi sarnane mitte.
-
Külaline
hea lõikus teeb ka hõredate juustega imet! Kindlasti profivärv, need koduvärvid ei kata halle karvu üldse nii hästi (jäänb mingi ebamäärane räpakas toon). Ja põhjad ei tohi olla välja kasvanud.
Minumeelest sobib kehvemate juustega pigem lühem kihiline soeng (bob, pixie) või lõuani. Pikad õhukesed juuksed on koledad.
Minumeelest sobib kehvemate juustega pigem lühem kihiline soeng (bob, pixie) või lõuani. Pikad õhukesed juuksed on koledad.
-
Külaline
Ma just tahtsin sama kirjutada, et mis krdi mõte on tuua siia 20-aastast paksude tervete juustega näiteks?! Ilmselgelt ei ole see sama kena kandiliseks vajunud näo ja hõredate juuste puhul.
-
Külaline
Need tunduvad kõik töödeldud pildid olevat. Palju sa päriselus oled sellise lendleva soenguga vanemaid nimesi näinud? Isegi juuksurist välja tulles?
-
Külaline
Isegi kui vanainimese kerged hallid/valged kiharad lendlevadki, siis kindlasti mitte nii õigetes suundades nagu nendel piltidel.
-
Külaline
Minu arust ei lendle ühelgi pildil midagi. Lihtsalt normaalsed lühikesed juuksed, mille viimistlemiseks on kasutatud vaha vmt. Head näited keskealistest naistest, kes pole mutid.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 13:46 Need tunduvad kõik töödeldud pildid olevat. Palju sa päriselus oled sellise lendleva soenguga vanemaid nimesi näinud? Isegi juuksurist välja tulles?
-
Külaline
No ei hoia need vanainimese juuksed päriselt niimoodi, tulge mõistusele!Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 14:20
Minu arust ei lendle ühelgi pildil midagi. Lihtsalt normaalsed lühikesed juuksed, mille viimistlemiseks on kasutatud vaha vmt. Head näited keskealistest naistest, kes pole mutid.
-
Külaline
miks ei peaks vanema inimese juuksed selliselt hoidma?? Täiesti tavalised soengud, mille ise föönimisega saab paar nädalat peale lõikust väga hästi hakkama. Ei pea isegi vaha kasutama, pähejäetavast palsamist piisab.
Aga värvimata (või ise surnuks blondeeritud) juuksed tõesti ei hoia.
-
Külaline
Ega ise ei hoiagi midagi. Tuleb koolutaja, laki või geeliga vaeva näha ikka ka. Aga see kehtib igas eas. Kui seda ei viitsi teha, siis ei hoiagi. Nende pildil olevate prouade juustega on ikka koolutajaga mässatud, nii et vähe pole. Lisaks tasuks vähemalt iga 2-3 kuu tagant ikka juuksurit külastada, eriti, kui ollakse juba soliidses eas ja soeng lühike.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 15:13 miks ei peaks vanema inimese juuksed selliselt hoidma?? Täiesti tavalised soengud, mille ise föönimisega saab paar nädalat peale lõikust väga hästi hakkama. Ei pea isegi vaha kasutama, pähejäetavast palsamist piisab.
Lisaks, juuste hoidmise koha pealt ei oma mingit tähtsust, kas juuksed on värvitud või mitte. Iseasi, kui on vaja halle laike katta. Eestis on paljudel naistel juuksed odavate värvidega rikutud hoopis.
-
Külaline
Piltidel on keskealised inimesed, mitte vanurid. Ja minu arust suht suvaliselt on need juuksed, pooltel on täielik out-of-bed look, mitte mingi tundide kaupa tehtud soeng.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 15:02No ei hoia need vanainimese juuksed päriselt niimoodi, tulge mõistusele!Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 14:20
Minu arust ei lendle ühelgi pildil midagi. Lihtsalt normaalsed lühikesed juuksed, mille viimistlemiseks on kasutatud vaha vmt. Head näited keskealistest naistest, kes pole mutid.
-
Külaline
Mina ei ole mitte üheski vanuses kannatanud ei koeri söögikohas ega määgivaid imikuid. Ja endast üle sõita pole samuti lasknud üheski vanuses. Kui sa arvad, et lennuki vahekäik on koht, kus oma imikut käima õpetada või poekäru see koht, kus oma koera hoida või ühistransport see koht, kus muusikat kuulata või kõlariga telefoni karjuda, siis ma ütlen sulle, mida sellest arvan. Ja mind absoluutselt ei morjenda, kas sa pead mind mutiks või mitte.Guest kirjutas: ↑05 Sept 2025 00:02 kui su kogu jutt ja olemus on mutilik, siis seda ju ei varja välimuse taha. Kogu noorus on hukas ja muu selline.
Ei ühtki koera söögikohas, õudne.
Iga laps avalikus kohas häirib oma kilgete ja nutuga.
Iga inimest tuleb arvustada ja halvustada esimesel võimalusel, kui ta käitub natukenegi teisiti kui sina õigeks pead.
Pidev näägutamine kodus ja oma õiguse tagaajamine pisiasjades.
Eks igaüks peab ise mõtlema, mis temast muti teeb ja kelle jaoks ta tahab "mittemutt" olla.
Ainult välimus see küll ei ole.
Olemuselt mutid muretsevad mutilikkuse pärast, teistele ei tule see pähegi.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Google [Bot], kahupea, Mai, Semrush [Bot], taivopalm, YaCy [Bot] ja 8 külalist