Elurõõm 40+ vanuses
-
Külaline
Elurõõm 40+ vanuses
Mis rõõmu on elul 40+ vanuses? Tunnen, et kõik on möödas, kõige õnnelikumad hetked on möödas, lapsed varsti suured.
Ja seoses väikeste naistele omaste rõõmudega: selles vanuses ei ole enam sobilik kanda ilusaid riideid ja kingi, huvituda ilusast maniküürist, varsti ei sobi enam ennast meikida ja pikki juukseid kanda. Trennis ei sobi enam käia. Sõbrannadega kohvikus pläkutada ja naerda ei saa enam. Jne.
Kuidas tunda elust rõõmu sellisest vanusest alates?
Ja seoses väikeste naistele omaste rõõmudega: selles vanuses ei ole enam sobilik kanda ilusaid riideid ja kingi, huvituda ilusast maniküürist, varsti ei sobi enam ennast meikida ja pikki juukseid kanda. Trennis ei sobi enam käia. Sõbrannadega kohvikus pläkutada ja naerda ei saa enam. Jne.
-
Külaline
Jah, nii on. Mina olen 50+ ja käin väljas ainult pimedas. Kui saan 60 võtan pingi kaasa ja lähen surnuaeda kohale - ega midagi muud selles eas enam nagunii teha ei kannata.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 16:28 Mis rõõmu on elul 40+ vanuses? Tunnen, et kõik on möödas, kõige õnnelikumad hetked on möödas, lapsed varsti suured.
-
Külaline
40+ minu arust just hea elu hakkabki. Lapsed suured, aega jääb endale, saab süümekavabalt laiselda, kui töökoht ja rahakott võimaldab, kuhugi palmi alla lennata jne.
-
Külaline
Just. Saab vabalt käia riides nagu tahad, pole vaja enam meikida, pole vaja enam maniküüri, pole vaja enam pläkutada. Saab võtta vabalt.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 17:26 40+ minu arust just hea elu hakkabki. Lapsed suured, aega jääb endale, saab süümekavabalt laiselda, kui töökoht ja rahakott võimaldab, kuhugi palmi alla lennata jne.
-
Külaline
Ei ma päris seda ei mõelnud. Siis just vb vastupidi jääb väikelastest raha üle rohkem, et ka ennast vähe paremini poputadaKülaline kirjutas: ↑16 Sept 2025 17:45Just. Saab vabalt käia riides nagu tahad, pole vaja enam meikida, pole vaja enam maniküüri, pole vaja enam pläkutada. Saab võtta vabalt.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 17:26 40+ minu arust just hea elu hakkabki. Lapsed suured, aega jääb endale, saab süümekavabalt laiselda, kui töökoht ja rahakott võimaldab, kuhugi palmi alla lennata jne.
-
Külaline
Miks meikida ja maniküüri vaja pole?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2025 17:45Just. Saab vabalt käia riides nagu tahad, pole vaja enam meikida, pole vaja enam maniküüri, pole vaja enam pläkutada. Saab võtta vabalt.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 17:26 40+ minu arust just hea elu hakkabki. Lapsed suured, aega jääb endale, saab süümekavabalt laiselda, kui töökoht ja rahakott võimaldab, kuhugi palmi alla lennata jne.
-
Külaline
Või siis vastupidi - miks enne 40 seda tegema peab?Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 18:59Miks meikida ja maniküüri vaja pole?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2025 17:45Just. Saab vabalt käia riides nagu tahad, pole vaja enam meikida, pole vaja enam maniküüri, pole vaja enam pläkutada. Saab võtta vabalt.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 17:26 40+ minu arust just hea elu hakkabki. Lapsed suured, aega jääb endale, saab süümekavabalt laiselda, kui töökoht ja rahakott võimaldab, kuhugi palmi alla lennata jne.
-
Külaline
meikida ja maniküürida pole mulle kunagi meeldinud. aga viiekümneselt elu alles algab. on aega enda jaoks - ei pea enam päevad läbi tööd rabama. on raha, et vingeid reise ette võtta, aega, et maal lebotada ja aias mässata. on luksusmaastur ja oma maitse järgi kodu. mehega on nii mõnus elu, et oleme suisa ühte nägu läinud, rääkimata teineteise mõistmisest ilma sõnadeta. suured lapsed on ägedad - ei tüüta ega nõua midagi. viivad teatrisse, restorani, kohvile. no mida sa veel oskad tahta
?
Minu meelest ka on see just parim aeg - piisavalt küpsust, aga mitte veel liiga närtsinud (tervisehädadega), lapsed suured ning sa tead, mis sulle meeldib ja mis rõõmu pakub. Seks on mõnus ja reisida saad siis, kui tahad, mitte koolivaheaegadel
.
Ilureenuseid tarbin regulaarselt ja tavapäraselt - maniküür, pediküür, juuksur, kosmeetik. Tõsi, olen ka botoksit teinud ja teen veelgi (oleks teadnud, et nii hea tulemus, oleks juba 5 a tagasi teinud), kallis on teine, aga nii ilus on ennast peeglist vaadata.
Kõige mõnusam on veel see, et mul on jumala savi, mida teised minust arvavad ja kas ma neile üldse meeldin.
Ilureenuseid tarbin regulaarselt ja tavapäraselt - maniküür, pediküür, juuksur, kosmeetik. Tõsi, olen ka botoksit teinud ja teen veelgi (oleks teadnud, et nii hea tulemus, oleks juba 5 a tagasi teinud), kallis on teine, aga nii ilus on ennast peeglist vaadata.
Kõige mõnusam on veel see, et mul on jumala savi, mida teised minust arvavad ja kas ma neile üldse meeldin.
-
Külaline
Minu 40. sünnipäev oli veerand sajandi eest.
Naljakalt kombel olen siiani elus ja täitsa rõõmus.
Naljakalt kombel olen siiani elus ja täitsa rõõmus.
-
Külaline
Ma ei saa aru, mis jama sa ajad.Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2025 16:28selles vanuses ei ole enam sobilik kanda ilusaid riideid ja kingi, huvituda ilusast maniküürist, varsti ei sobi enam ennast meikida ja pikki juukseid kanda. Trennis ei sobi enam käia. Sõbrannadega kohvikus pläkutada ja naerda ei saa enam. Jne.
Selles vanuses ostad/lased õmmelda endale just eriti ilusad ja sobilikud riided, mitte ei leia kuskilt kõige odavamaid.
Trenni teed veidi rohkemgi kui noorena, küüsi võid hooldada ka ise ja neid ilusana hoida, kui ei viitsi enam tunde teenusepakkuja juures istuda.
Miks sul siis pole sõbrannasid, kellega juttu vesta ja naerda? Kuhu nad kadusid, kui 40 kukkus?
-
Külaline
Paljude naiste elu on tõesti kurb. Terve elu pühendavad mehe ja perekonna teenimisele, siis mees laseb noorema juurde jalga, lapsed on suured ja elavad oma elu. Pole tehtud karjääri ega vara kogutud, sõbrannad ka kõik kaotsi läinud. Siis on tõesti kurb ärkamine, Aga isegi 40 pole veel hilja hakata elama oma elu.Miks sul siis pole sõbrannasid, kellega juttu vesta ja naerda? Kuhu nad kadusid, kui 40 kukkus?
-
Külaline
Olen TA. Ma lihtsalt ei ole võimeline millegi üle enam rõõmu tunda, kõik tundub möödas olevat. Kõik on mõttetu, midagi ei paku huvi, samal ajal ka süütunne, lootusetus, ahastus, kurbus.
-
Külaline
Saad vanemaks, nii 10 a veel, siis tunneksid rõõmu, et okeks veel 4 kümbine. Mina tahaks olla 4 kümbine veel.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 07:31 Olen TA. Ma lihtsalt ei ole võimeline millegi üle enam rõõmu tunda, kõik tundub möödas olevat. Kõik on mõttetu, midagi ei paku huvi, samal ajal ka süütunne, lootusetus, ahastus, kurbus.
-
Külaline
Üle poole elu on veel ees! Miks sa trennis ei käi ja sõbrannadega ei kohtu? Mine sõbrantsidega reisima.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 07:31 Olen TA. Ma lihtsalt ei ole võimeline millegi üle enam rõõmu tunda, kõik tundub möödas olevat. Kõik on mõttetu, midagi ei paku huvi, samal ajal ka süütunne, lootusetus, ahastus, kurbus.
-
Külaline
Ma nutan juba ette, et 10 aasta pärast olen veel vanem ja siis veel vanem jne.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 08:50Saad vanemaks, nii 10 a veel, siis tunneksid rõõmu, et okeks veel 4 kümbine. Mina tahaks olla 4 kümbine veel.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 07:31 Olen TA. Ma lihtsalt ei ole võimeline millegi üle enam rõõmu tunda, kõik tundub möödas olevat. Kõik on mõttetu, midagi ei paku huvi, samal ajal ka süütunne, lootusetus, ahastus, kurbus.
-
Külaline
Ma ei usu seda enam. See on pigem mingi ekstreemne tähelepanuvajadus sul.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 14:34Ma nutan juba ette, et 10 aasta pärast olen veel vanem ja siis veel vanem jne.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 08:50Saad vanemaks, nii 10 a veel, siis tunneksid rõõmu, et okeks veel 4 kümbine. Mina tahaks olla 4 kümbine veel.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 07:31 Olen TA. Ma lihtsalt ei ole võimeline millegi üle enam rõõmu tunda, kõik tundub möödas olevat. Kõik on mõttetu, midagi ei paku huvi, samal ajal ka süütunne, lootusetus, ahastus, kurbus.
-
Külaline
Kui see nii tõesti oleks, oleks su lähedased sind ammu maha jätnud ja sinu hullarisse saatnud. Tüütu, manipuleeriv ning tarbetu inimene.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 14:34Ma nutan juba ette, et 10 aasta pärast olen veel vanem ja siis veel vanem jne.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 08:50Saad vanemaks, nii 10 a veel, siis tunneksid rõõmu, et okeks veel 4 kümbine. Mina tahaks olla 4 kümbine veel.Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 07:31 Olen TA. Ma lihtsalt ei ole võimeline millegi üle enam rõõmu tunda, kõik tundub möödas olevat. Kõik on mõttetu, midagi ei paku huvi, samal ajal ka süütunne, lootusetus, ahastus, kurbus.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 7 külalist