Iseenesest tal on ju õigus, et see välimusega mässamine nõuab aega, raha ja sihikindlust. Ise olen 47 ja kuna noorena olin kena, siis otsustasin, et tahan niikaua hea välja näha, kui võimalik, mõislikkuse piires muidugi. Punni süstitud nägu, juuksepikendusi, ega igasuguseid kunstlikke jubinaid ei taha. Oh sa mu meie! Juba silmalaugude operatsioonist toibumine on karm kogemus. Saan täiesti aru inimestest, kes ei taha kõige sellega jamada.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 11:36Väga tore, aga miks sa siin teemas oled? Teema on sellest, kuidas MITTE mutiks muutuda. Tee uus teema mutielu mõnudest ja muljeta seal lõpmatuseni.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 23:58Ei hakka mina küll ennast elu eest, ma ei tea, Saagimi vääriliseks lõikama või süstima või muid trikke-tükke tegema, et kellelegi (kellele?) tõestada: "Mina ei vanane!", "Mina ei muutu mutiks!". Jah, saan aru, et keskeas, kui vähegi võimalik, ei pea muutuma väga väheliikuvaks ja paksuks või/ja panema selga kõige jubedamaid riideid. Teisalt, pidev tants välimuse nö. tasemel püsimise ümber on ka tüütu. Ma ei viitsiks seda.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 23:17
Nägu ja soeng moodustavad siiski terviku. Ilusate ja peente näojoontega naisele sobib absoluutselt iga soeng.
Mis aga sobiks nt Maris Laurile???
Hakkasin mõtlema, et need inimesed, kes oma välimusega raha teenivad, nagu näitlejad, saatejuhid, jne., et nende elu on ikka päris karm. Eriti neil, kelle loomulik välimus ei ole eriti kena. Kõik need ninalõikused, lõualuude korrigeerimised, kunstripsmed. Peale selliseid protseduure on inimene tegelikult mitu päeva kuni mitu kuud audis sisuliselt.