Topeltmoraal

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 20 Sept 2025 20:13
Guest kirjutas: 20 Sept 2025 19:40 Kui jätta mehed mängust välja, siis mu arust võib ka ise hinnata suhteid tugevuse või tähenduse järgi. Võib olla üheöösuhteid, mis ei tähenda endalegi midagi. Ja suhteid mis põhinevad armastusel.
Ehk siis astud suhtesse või suisa abiellud inimesega, ja tema kõrvalt n....sides ei mõista sa üldse, et see võiks üldse midagi sinu või su abikaasa jaoks tähendada? Appi, nagu!
Alati ei juhi mehi mõistus või armastus, vaid lihtsalt erektsioon
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2025 20:35
Külaline kirjutas: 20 Sept 2025 20:29
Guest kirjutas: 20 Sept 2025 19:59

Neli petmist on muidugi palju, aga kui see neli petmist on tehtud kahe nädala või kuu jooksul, mil te tülis olite, või oli tal iga paari aasta tagant uus armuke?
Neli petmist 38 aasta jooksul. Palju või vähe? Mina olin tema jaoks üks ja ainuke. Kuni...
Isegi üks petmine on palju!
Saage juba üle!
Külaline

Guest kirjutas: 20 Sept 2025 20:13
Guest kirjutas: 20 Sept 2025 20:10
Külaline kirjutas: 20 Sept 2025 20:05
Pigem ei ole mees kade, vaid kui naine kellegi leiab, siis tähendab see abielu lõppu (või lõppu lootusele, et abielu võiks korda saada). Kui mees mõnikord ringi tõmbab, siis ta ei näe neid naisi, kellega seksib oma tulevaste abikaasadena, lihtsalt ajutine lõbu, mitte uue elu algus uue partneriga, nagu see praegu TA-l on.
No rumal mees, kes 10a ikka loodab. Lahutus abielu lõpp ongi ju 😃
Ühine elukoht ongi see, mis on seda lootust hoidnud. Rumal naine, et ei leidnud muud lahendust kui ühises majas elamine.
Nõus, aga nagu ma juba paar korda eelnevalt ütlesin, siis see ei saaks olla lihtsalt mujale kolimine. Meie perel on seal üksülioluine nüanss, mida keegi juba eelnevalt välja tõi.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2025 19:36 Lisaks koju toodud suguhaigustele teeb sulle selgeks, et hoopis mina olen need kuskilt hankinud. Lisaks, meie viimase lapse, tütre kandmise ajal mulle ütleb, et tema ei ole isa, vaid raudselt olen ma selle kuskilt küla pealt saanud..
Suguhaiguste kojutassimine on muidugi jälestusväärne. Tal oli vist enne viimase tütre sündi pikalt mingi armuke, et talle mälu järgi tundus, et te pole sel ajal üldse seksinudki....
Roonja
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Roonja »

*
Külaline

Guest kirjutas: 20 Sept 2025 20:50
Külaline kirjutas: 20 Sept 2025 19:36 Lisaks koju toodud suguhaigustele teeb sulle selgeks, et hoopis mina olen need kuskilt hankinud. Lisaks, meie viimase lapse, tütre kandmise ajal mulle ütleb, et tema ei ole isa, vaid raudselt olen ma selle kuskilt küla pealt saanud..
Suguhaiguste kojutassimine on muidugi jälestusväärne. Tal oli vist enne viimase tütre sündi pikalt mingi armuke, et talle mälu järgi tundus, et te pole sel ajal üldse seksinudki....
Need olid pigem prostituudid, kui mingid tõsiseltvõetavad armukesed. Iga normaalne naine, kui avastab endal suguhaiguse, hakkab end ravima ja hoidub haiguse levitamisest. AInult põhjakihilt võis ta suguhaiguseid saada.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Sept 2025 20:55
Need olid pigem prostituudid, kui mingid tõsiseltvõetavad armukesed. Iga normaalne naine, kui avastab endal suguhaiguse, hakkab end ravima ja hoidub haiguse levitamisest. AInult põhjakihilt võis ta suguhaiguseid saada.
Suguhaigus nakkab juba siis, kui on alles peiteaeg ja mingeid tunnuseid veel pole. Aga põhjakihiks võib selliseid inimesi tõesti nimetada, kes seksivad mitme inimesega korraga, aga kondoomi ei kasuta. Seda tegi ju ka teemaalgataja mees, keda võib siis samuti põhjakihiks nimetada. Petab ja veel kondoomita, mis on ikka väga inetu tegu.
Külaline

Külaline kirjutas: 20 Sept 2025 20:55
OMG, jälle see põhjakihimutt, väsi juba ükskord ära, nii tüütu! Nagu mingi lammas, kes elust mitte midagi ei jaga.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Sept 2025 21:04
Külaline kirjutas: 20 Sept 2025 20:55

OMG, jälle see põhjakihimutt, väsi juba ükskord ära, nii tüütu! Nagu mingi lammas, kes elust mitte midagi ei jaga.
Kõige usinam risttolmlemine käib litsakal eliidil.
Nätakas
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Nätakas »

Guest kirjutas: 20 Sept 2025 19:20 Ju sul ikka endalgi midagi kripeldab, et sa mehe käitumist nii palju analüüsid ja selle peale mõtled ja koguni foorumis heietad. Lahutatud inimesed - mis teil enam teineteise tegemiste või arvamustega asja on!
Nõus! Tõesti, miks sulle nii väga korda läheb, mida see mitte-midagi-tähendav eks seletab? Või kes siis üldse normaliseerib meeste poolt petmist, ainult sinu eks? Leia võimalus mujale kolida ja oma eluga lõpuks edasi minna, oled ka ise õnnelikum.
Viimati muutis Nätakas, 20 Sept 2025 21:40, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Ma ei kujuta üldse ette, kuidas mõtleb üks mees, kes nimetab naist inetute sõnadega tahtes teda samal ajal omale ja lootes selle teoga naist tagasi saada. See on ju haige.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Sept 2025 19:26
Guest kirjutas: 20 Sept 2025 19:12 Aga kelle vaatenurgast sa väidad, et "meeste petmine on normaliseeritud"? No ega ei ole ikka küll, vähemalt nooremate kui 60-aastaste hulgas. See, et mees on pimedas vihas ja ei saa aru, et ise on kõiges süüdi, on tema isikliku ego, mitte ühiskondliku arvamuse probleem.
Koguaeg on ju see jutt, et mehed ja naised on nii erinevad. Mehed ju lihtsalt seksivad, aga ei tunne mitte midagi peale orgasmi. Ja sellepärast ei saa seda ka petmiseks lugeda ja kõik tuleb andeks anda. Aga, kui naine sama teeb, siis on naine lits, pere reetja ja pere lõhkuja jne.

Minu arust on kõige jälgim mõtteviis see, et mitte keegi ei ole kellegi omand. Seda armastavad iseäranis raiuda need, kes ise hooravad ringi. Samas, kui nende enda kaaslane lähtub samast mõtteviisist, siis on kohe asjad hoopis vastupidi. See ei sobi kohe üldsemitte, et üks naine ka sama teeb.
Kordan - sellist juttu alla 60-aastaste hulgas tänapäeval küll ei ole. Loe vähem 1950-ndate raamatuid ja naisteajakirju. Jah, sellega ma olen nõus ja usun, et nii ongi, et meestel ja naistel on seksiga erinev suhe, aga vaatenurk, et seepärast mees vähem truu peaks olema kui naine, küll eriti levinud ei ole.
Külaline

Guest kirjutas: 20 Sept 2025 22:16
Guest kirjutas: 20 Sept 2025 19:26
Guest kirjutas: 20 Sept 2025 19:12 Aga kelle vaatenurgast sa väidad, et "meeste petmine on normaliseeritud"? No ega ei ole ikka küll, vähemalt nooremate kui 60-aastaste hulgas. See, et mees on pimedas vihas ja ei saa aru, et ise on kõiges süüdi, on tema isikliku ego, mitte ühiskondliku arvamuse probleem.
Koguaeg on ju see jutt, et mehed ja naised on nii erinevad. Mehed ju lihtsalt seksivad, aga ei tunne mitte midagi peale orgasmi. Ja sellepärast ei saa seda ka petmiseks lugeda ja kõik tuleb andeks anda. Aga, kui naine sama teeb, siis on naine lits, pere reetja ja pere lõhkuja jne.

Minu arust on kõige jälgim mõtteviis see, et mitte keegi ei ole kellegi omand. Seda armastavad iseäranis raiuda need, kes ise hooravad ringi. Samas, kui nende enda kaaslane lähtub samast mõtteviisist, siis on kohe asjad hoopis vastupidi. See ei sobi kohe üldsemitte, et üks naine ka sama teeb.
Kordan - sellist juttu alla 60-aastaste hulgas tänapäeval küll ei ole. Loe vähem 1950-ndate raamatuid ja naisteajakirju. Jah, sellega ma olen nõus ja usun, et nii ongi, et meestel ja naistel on seksiga erinev suhe, aga vaatenurk, et seepärast mees vähem truu peaks olema kui naine, küll eriti levinud ei ole.
Alla 60-aastastel... ära aja lolli juttu..
Tänu 60ndatel aastatel käibele tulnud pillidele on naised mõnusasti ringi hooratata ja lastetuteks jääda saanud.
Tuhka neist suguhaigustest.
Külaline

Tänu 60ndatel aastatel käibele tulnud pillidele on naised mõnusasti ringi hooratata ja lastetuteks jääda saanud.
No sinusugusel ongi ju topeltmoraal. Naine hoorab ringi, aga mees ei saa midagi teha, teda juhib erektsioon. Ja kas peab igast juhusuhtest lapse ka veel saama või. See ongi õige, et sünnivad vaid need lapsed, kes on oodatud. Miks lapsi ei sünni, vaata ühiskonna väärtussüsteemi laiemalt. Igal seltskonnakroonika kaanel on keskealised härrad, kes on oma pere maha jätnud ja taas uue noorema naisega ringi patseerivad. Ükski naine ei taha olla see mahajäetu, kes peab oma lapsi üksi kasvatama. Sellepärast lapsi ei sünnigi.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 09:35
Ükski naine ei taha olla see mahajäetu, kes peab oma lapsi üksi kasvatama. Sellepärast lapsi ei sünnigi.
Midaa? Sellist p...a kuulen küll esimest korda.
Külaline

Kahju on sellest, et päris paljud naised on ka selle mõtteviisiga, et meestele ongi vahepeal "mujalkäimine" lubatud. Aga naise puhul on see mõeldamatu.

Mulle kunagi meeldis väga Gunnar Aarma. Aga, kui ta siis ühel hetkel teatas, et on normaalne, kui mees vahepeal teiste naistega seksib, sest no, kes ikka tahab iga päev pannkooki süüa, vahepeal tahaks ju mannavahtu ka, siis oli mu austus tema vastu hoopilt kadunud. Ma ei mäleta, kuidas see sõnastus täpselt oli, aga mõte oli selline. Ja ikka see seisukoht, et kui mees petab, siis see loe midagi, aga kui naine seda teeb, siis on suhe läbi, sest naise petmine on palju hullem, pidades siin silmas jälle seda, et naised ju seksivad ainult tunnetega, mitte lõbu pärast.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 09:44 Kahju on sellest, et päris paljud naised on ka selle mõtteviisiga, et meestele ongi vahepeal "mujalkäimine" lubatud. Aga naise puhul on see mõeldamatu.

Mulle kunagi meeldis väga Gunnar Aarma. Aga, kui ta siis ühel hetkel teatas, et on normaalne, kui mees vahepeal teiste naistega seksib, sest no, kes ikka tahab iga päev pannkooki süüa, vahepeal tahaks ju mannavahtu ka, siis oli mu austus tema vastu hoopilt kadunud. Ma ei mäleta, kuidas see sõnastus täpselt oli, aga mõte oli selline. Ja ikka see seisukoht, et kui mees petab, siis see loe midagi, aga kui naine seda teeb, siis on suhe läbi, sest naise petmine on palju hullem, pidades siin silmas jälle seda, et naised ju seksivad ainult tunnetega, mitte lõbu pärast.
Armastav mees ei jäta oma naist maha, kui see teda petab. Oma ego võiks kõrvale jätta ja reaalsusesse tulla.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Sept 2025 09:44 Kahju on sellest, et päris paljud naised on ka selle mõtteviisiga, et meestele ongi vahepeal "mujalkäimine" lubatud. Aga naise puhul on see mõeldamatu.

See on mingi infantiilne lollus, et naise petmine on rohkem "petmine" kui mehe oma, sellise asja peale suudabki ainult meesterahvas tulla. Kindlasti aga ei ole see mingi üldlevinud arusaam, vaid ühe riivata saanud egoga manipulaatori õigustus.
Külaline

Mind häirib see, et kõlksutatakse sisutühjalt sõna "petmine". Petmise tähendus on petmine, keegi petab kedagi. Kui kaaslane käib teise juures ja suudab sellest ausalt rääkida, siis pole see petmine.
Saab küsida, mis mul viga on, et teise juurde tahad minna? Kui saad teada, mis viga, tead kuidas edasi toimetada. Kas muudad midagi või ei saa ega soovi midagi muuta. Mõlemad pooled võtavad sel juhul vastutuse. Valetamine ja petmine on otsetee igasuguse usaldamatuse suunas.
Külaline

Guest kirjutas: 21 Sept 2025 09:44 Kahju on sellest, et päris paljud naised on ka selle mõtteviisiga, et meestele ongi vahepeal "mujalkäimine" lubatud. Aga naise puhul on see mõeldamatu.

Ta osutuski ju viimaseks jobuks. Endal oli naine, aga ka suhe Diana Klasiga aastaid ja aastaid.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 1 külaline