Nõksud, et mitte mutiks muutuda

vana hea klassika
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Guest kirjutas: 20 Sept 2025 09:54 mul on küsimus ja kommentaar juuksuritele, kes siin teemas aegajalt sõna võtavad.
ok, te räägite, et vanem inimene peaks käima juuksuris vähemalt korra kuus. aga kuidas sa sinna saaksid sattuda nii tihti, kui juuksurisalongi kodulehelt aega broneerides saab oma juuksuri juurde esimese vaba aja alles 2-3 kuu pärast. ok, mõnikord on mõni klient aja ka ära öelnud, aga kui käid tööl, siis ei sobi aeg keset tööpäeva, kui on selline töö, kust keset tööd kohe kindlasti ära ei pääse.
teine asi on värvimisega. salongis värvimisele aega pannes näitab, et värvimise aeg on... 5 tundi. no mida te niikaua värvite? kuna ma ei leia seda järjestikku 5h vaba aega tööpäeva ajal või ei saa poolest päevast töölt ära tulla ja juuksurisalongi veeb laupäevadeks värvimise aegu üldse ei paku, siis ei jäägi muud üle kui ise poevärvidega värvida: möksin värvi kokku, määrin pähe, siis tegelen 40min koduste toimetustega ja siis pesen maha. maks 1h, mitte 5 tundi.
Otsi endale ihujuuksur ja võta tema telefoninumber. Aegade kinnipanek toimub sõnumi teel.
Minul on juba 10 aastat kaks sama juuksurit olnud. Üks teeb ilusaid soenguid, teine suurepärast lõikust. Saadan neile sõnumi, mis päeval tulla saaks ja nad leiavad alati mõlemale sobiva aja. Tihti on neil graafik kinni, aga ikka juhtub, et mõni teine klient peab oma broneeringu tühistama ja siis saan kuskile sisse lipsatud. On ka juhtunud, et nad teevad võtavad mind tavagraafikust varem või hiljem vastu. Veebilehe kaudu midagi broneerida on jama, minu lojaalsus on juuksurile, mitte salongile, juuksur teab mind, seega ajan asju otse.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], xqwerty, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 11 külalist