Lasin oma peast lähima tutvusringkkonna läbi-ma ei tea kedagi, kes töötaks 8 tundi päevas. Kui raske on sul aru saada, et meil pole mingil töökohal vähendatud tööaeg, vaid me töö mahub selle asja sisse ning lahkume, kui on tehtud. Erinevad ametinimetused ning palgatasemed. Kui on vaja, tuleme varem. Kui kedagi on laupäeval või pühapäeval vaja, tuleb korra välja, lisatasu loomulikult ei küsi. Kui on vaja, võime õhtul tegevjuhiga telefonis asju ajada. Keegi näpuga järge ei vea, kõik tegutseme ühise eesmärgi nimel. Kaua sa jaurad oma kivinenud arusaama? Mis puudutab ülejäänud Eestit, on terves Eesti treenimisvõimalused, seega aitab juba. Kui und ei tule, võta rohtu ja tee oma vaimne tervis korda.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 15:23Muidugi saan aru, et sul on kuupalk. Seda, et tippfirma inimesed kõik 6h päevas tööravad, aga ära mulle küll valeta. Mida kõrgemal tipus oled, seda enam siiski töötunde teed. See on elu seadus ja teie firmas kehtib see ka. Kui teil on mingil töökohal vähendatud tööaeg, siis nii ütlegi, aga siin räägime me siiski harilikest inimestest, kes töötavad 8h päevas.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 14:50
Kas sa inimene saad aru, et mul ei ole mingi tunnitöö vaid kindla kuupalgaga töö? Meie ettevõttes, mis on Eesti oma ala tipp, töötavad kõik nii, umbes 6h päevas. Äkki siis proovid ka ise oma kompetentsi arendada, et ei pea 8 tundi täis istuma, et tööga hakkama saada
2/3 Eesti inimestest siiski Tallinnas ei ela.Tallinna inimesed saavad küll, Tallinnas on üle 30 spordiklubi, midagi ikka teele jääb. See, et ei saa, on ainult tühi ving ja vabanduste otsimine.
Aga prooviks kuidagi nüüd teemast rääkida? Minu jutu point oli, et ei, ei piisa heaks uneks ainult igal õhtul "korralikust trennist". Muu oli juba kõrvaline sinu ebaloogilise juttu korrigeerimine.
Millal algab menopaus?
-
Külaline
-
Külaline
Sa selline suur konfliktne inimene. Sa siin ennegi sellist konfliktset juttu ajanud.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 15:46Kui und ei tule, võta rohtu ja tee oma vaimne tervis korda.
-
Külaline
kuidas saaks nt trammijuht poole sõidu pealt otsustada, et aitab, tänaseks küllalt, ma lähen nüüd trenni? või poemüüja, kes rimis kassas istub?Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 15:46 Lasin oma peast lähima tutvusringkkonna läbi-ma ei tea kedagi, kes töötaks 8 tundi päevas. Kui raske on sul aru saada, et meil pole mingil töökohal vähendatud tööaeg, vaid me töö mahub selle asja sisse ning lahkume, kui on tehtud. Erinevad ametinimetused ning palgatasemed. Kui on vaja, tuleme varem. Kui kedagi on laupäeval või pühapäeval vaja, tuleb korra välja, lisatasu loomulikult ei küsi. Kui on vaja, võime õhtul tegevjuhiga telefonis asju ajada. Keegi näpuga järge ei vea, kõik tegutseme ühise eesmärgi nimel. Kaua sa jaurad oma kivinenud arusaama? Mis puudutab ülejäänud Eestit, on terves Eesti treenimisvõimalused, seega aitab juba. Kui und ei tule, võta rohtu ja tee oma vaimne tervis korda.
-
Külaline
See on ka tööaeg, kui sa õhtul ülemusega tööasju räägid. See ka, kui korraks laupäeval välja tuled. Sa ei oska vist oma tööaega kokku lüüa? Su tööaeg ei ole 6h. Tuttavatel ka pole.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 15:46
Lasin oma peast lähima tutvusringkkonna läbi-ma ei tea kedagi, kes töötaks 8 tundi päevas. Kui raske on sul aru saada, et meil pole mingil töökohal vähendatud tööaeg, vaid me töö mahub selle asja sisse ning lahkume, kui on tehtud. Erinevad ametinimetused ning palgatasemed. Kui on vaja, tuleme varem. Kui kedagi on laupäeval või pühapäeval vaja, tuleb korra välja, lisatasu loomulikult ei küsi. Kui on vaja, võime õhtul tegevjuhiga telefonis asju ajada. Keegi näpuga järge ei vea, kõik tegutseme ühise eesmärgi nimel. Kaua sa jaurad oma kivinenud arusaama? Mis puudutab ülejäänud Eestit, on terves Eesti treenimisvõimalused, seega aitab juba. Kui und ei tule, võta rohtu ja tee oma vaimne tervis korda.
Mu arusaamad pole kivinenud, erinevalt sinust, kellel on peas mingi kinnisidee jõutrenni imettegevast toimest - ja kui kohe ei mõika trenn, siis tuleb lihtsalt kauem treenida ...
-
Külaline
Ta läheb 100% teemasse, puhas menopaus
-
Külaline
KUI ON VAJA. Mitte, et ma elus oleksin laupäeval või pühapäeval tööl käinud. Mina oskan kõike suurepäraselt, k.a. oma tööaega arvestada, erinevalt sinust ma seda tegema ei pea. Minu tegelik tööaeg on isegi vähem, kui 6h, 15.40 olen juba läinud, sest muidu satun ummikutesse ja trenn läheb rahvast täis.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 16:18See on ka tööaeg, kui sa õhtul ülemusega tööasju räägid. See ka, kui korraks laupäeval välja tuled. Sa ei oska vist oma tööaega kokku lüüa? Su tööaeg ei ole 6h. Tuttavatel ka pole.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 15:46
Lasin oma peast lähima tutvusringkkonna läbi-ma ei tea kedagi, kes töötaks 8 tundi päevas. Kui raske on sul aru saada, et meil pole mingil töökohal vähendatud tööaeg, vaid me töö mahub selle asja sisse ning lahkume, kui on tehtud. Erinevad ametinimetused ning palgatasemed. Kui on vaja, tuleme varem. Kui kedagi on laupäeval või pühapäeval vaja, tuleb korra välja, lisatasu loomulikult ei küsi. Kui on vaja, võime õhtul tegevjuhiga telefonis asju ajada. Keegi näpuga järge ei vea, kõik tegutseme ühise eesmärgi nimel. Kaua sa jaurad oma kivinenud arusaama? Mis puudutab ülejäänud Eestit, on terves Eesti treenimisvõimalused, seega aitab juba. Kui und ei tule, võta rohtu ja tee oma vaimne tervis korda.
-
Külaline
Kuula mõnda tarka podcasti, saad ka äkki terveks ja tugevaks ja ei pea mingite vaevuste käes kannatama.
-
Külaline
Sellega on kõik öeldud, et sa kõike suurepäraselt oskad. Isegi magada. Ja targutada. Tehke lihtsalt järele, ärge vinguge! Olge ka kõiges suurepärased!!Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 16:58KUI ON VAJA. Mitte, et ma elus oleksin laupäeval või pühapäeval tööl käinud. Mina oskan kõike suurepäraselt, k.a. oma tööaega arvestada, erinevalt sinust ma seda tegema ei pea. Minu tegelik tööaeg on isegi vähem, kui 6h, 15.40 olen juba läinud, sest muidu satun ummikutesse ja trenn läheb rahvast täis.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 16:18See on ka tööaeg, kui sa õhtul ülemusega tööasju räägid. See ka, kui korraks laupäeval välja tuled. Sa ei oska vist oma tööaega kokku lüüa? Su tööaeg ei ole 6h. Tuttavatel ka pole.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 15:46
-
Külaline
Inimene, kes ei arvesta oma tööaega, ei teata, et töötab 9.40-15.45 iga päev nagu sina seda tegid. Ja see on ikka metsik ressursi raiskamine, kui su väide on õige, et su kontor on täis inimesi, kes töötavad ainult 6 tundi päevas ning saavad täiskoha palka. Omaniku asemel ma vahetaks selle ettevõtte juhtkonna välja, metsik raiskamine. Jagagu tööülesanded nii ümber, et kõigil on täie mahu eest tööd - ja mõni tuleks muidugi lahti lasta. Aga tegelikult ma arvan, et su jutt, et kõik sul seal nii töötavad, on jama lihtsalt. Töökaaslased lähevad sul koju ja teevad seal veel mõne tunni tööd ja nii see mõeldud ongi.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 16:58 KUI ON VAJA. Mitte, et ma elus oleksin laupäeval või pühapäeval tööl käinud. Mina oskan kõike suurepäraselt, k.a. oma tööaega arvestada, erinevalt sinust ma seda tegema ei pea. Minu tegelik tööaeg on isegi vähem, kui 6h, 15.40 olen juba läinud, sest muidu satun ummikutesse ja trenn läheb rahvast täis.
-
Külaline
Sa ikka ei saa aru, et seda mahtu ei mõõdeta ajas, vaid ülesannetes. Konkreetsel ametikohal on konkreetsed ülesanded ja ise vaatad, kaua neid teed. Peaasi, et õigeks ajaks on kõik tehtud. Tänapäeval on paljud ametid sellised.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:01 Jagagu tööülesanded nii ümber, et kõigil on täie mahu eest tööd
-
Külaline
Ja sina ei saa endiselt aru, millest ma räägin. Kui tööaega jääb pidevalt 1/5 normtööpäeva ulatuses üle, siis on liiga vähe ülesandeid antud. Kui firmas töötab 5 raamatupidajat ja igaühel neist on iga päev 2 tundi kiiremini töö tehtud, siis järelikult tegelikult võib ühe raamatupidaja lahti lasta (4*2 tundi annab täistööpäeva kokku, mis on tööga täitmata) ja tema ülesanded teiste vahel ära jaotada. Sama ka erinevate ametikohtade puhul, milleks maksta inimestele aja eest, mille jooksul nad tööd ei tee. See on elementaarne ettevõtluse loogika ning juhi kohus selliseid loogikavigu vältida ja märgata. Jäta juba see üleolev toon.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:45Sa ikka ei saa aru, et seda mahtu ei mõõdeta ajas, vaid ülesannetes. Konkreetsel ametikohal on konkreetsed ülesanded ja ise vaatad, kaua neid teed. Peaasi, et õigeks ajaks on kõik tehtud. Tänapäeval on paljud ametid sellised.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:01 Jagagu tööülesanded nii ümber, et kõigil on täie mahu eest tööd
-
Külaline
1/4, muidugi, mitte 1/5.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 21:35Ja sina ei saa endiselt aru, millest ma räägin. Kui tööaega jääb pidevalt 1/5 normtööpäeva ulatuses üle, siis on liiga vähe ülesandeid antud. Kui firmas töötab 5 raamatupidajat ja igaühel neist on iga päev 2 tundi kiiremini töö tehtud, siis järelikult tegelikult võib ühe raamatupidaja lahti lasta (4*2 tundi annab täistööpäeva kokku, mis on tööga täitmata) ja tema ülesanded teiste vahel ära jaotada. Sama ka erinevate ametikohtade puhul, milleks maksta inimestele aja eest, mille jooksul nad tööd ei tee. See on elementaarne ettevõtluse loogika ning juhi kohus selliseid loogikavigu vältida ja märgata. Jäta juba see üleolev toon.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:45Sa ikka ei saa aru, et seda mahtu ei mõõdeta ajas, vaid ülesannetes. Konkreetsel ametikohal on konkreetsed ülesanded ja ise vaatad, kaua neid teed. Peaasi, et õigeks ajaks on kõik tehtud. Tänapäeval on paljud ametid sellised.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:01 Jagagu tööülesanded nii ümber, et kõigil on täie mahu eest tööd
-
Külaline
Ah, ära ürita, ta ei saa nagunii aru! Ilmselt kuskilt nõukogude ajast pärit inimene. See tola võtaks ühe pädeva asemel enne 2 uimerdist, kes flegmatavad oma 8 tundi kokku ja siis peab end jube ettevõtlikuks ning kõvaks organiseerijaks. Jube, kui inimene ei arene.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:45Sa ikka ei saa aru, et seda mahtu ei mõõdeta ajas, vaid ülesannetes. Konkreetsel ametikohal on konkreetsed ülesanded ja ise vaatad, kaua neid teed. Peaasi, et õigeks ajaks on kõik tehtud. Tänapäeval on paljud ametid sellised.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:01 Jagagu tööülesanded nii ümber, et kõigil on täie mahu eest tööd
-
Külaline
Ma olen nõus! See peab olema ikka täiesti peastpõrunud juhtkond, kes peab tervet kampa tööl täiskohaga ja tasudes 6-tunnise või veel lühema tööpäeva eest täispalka. Järelikult ei ole asutusel piisavalt tööd, kui töötajatel ei tule kunagi üle 6 töötunni täis.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:01Inimene, kes ei arvesta oma tööaega, ei teata, et töötab 9.40-15.45 iga päev nagu sina seda tegid. Ja see on ikka metsik ressursi raiskamine, kui su väide on õige, et su kontor on täis inimesi, kes töötavad ainult 6 tundi päevas ning saavad täiskoha palka. Omaniku asemel ma vahetaks selle ettevõtte juhtkonna välja, metsik raiskamine. Jagagu tööülesanded nii ümber, et kõigil on täie mahu eest tööd - ja mõni tuleks muidugi lahti lasta. Aga tegelikult ma arvan, et su jutt, et kõik sul seal nii töötavad, on jama lihtsalt. Töökaaslased lähevad sul koju ja teevad seal veel mõne tunni tööd ja nii see mõeldud ongi.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 16:58 KUI ON VAJA. Mitte, et ma elus oleksin laupäeval või pühapäeval tööl käinud. Mina oskan kõike suurepäraselt, k.a. oma tööaega arvestada, erinevalt sinust ma seda tegema ei pea. Minu tegelik tööaeg on isegi vähem, kui 6h, 15.40 olen juba läinud, sest muidu satun ummikutesse ja trenn läheb rahvast täis.
Miks peaks pidama tööl näiteks 10 inimest, kes teevad tööd vaid 6 h tundi päevas, kui võiks pidada ainult 6 inimest, kes teevad 8 h tundi tööd? Mingid totud on juhtkonnas?
Kardan ka, et trennihunt on oma suure hooplemise käigus natukene liialdama kukkunud või midagi rääkimata jätnud.
-
Külaline
Aina hullemaks läheb! Nüüd maksab ta juba ka raamatupidajale tunnitasu, mitte töö eest. Jumal, sa näed ja ei mürista!Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 21:35Ja sina ei saa endiselt aru, millest ma räägin. Kui tööaega jääb pidevalt 1/5 normtööpäeva ulatuses üle, siis on liiga vähe ülesandeid antud. Kui firmas töötab 5 raamatupidajat ja igaühel neist on iga päev 2 tundi kiiremini töö tehtud, siis järelikult tegelikult võib ühe raamatupidaja lahti lasta (4*2 tundi annab täistööpäeva kokku, mis on tööga täitmata) ja tema ülesanded teiste vahel ära jaotada. Sama ka erinevate ametikohtade puhul, milleks maksta inimestele aja eest, mille jooksul nad tööd ei tee. See on elementaarne ettevõtluse loogika ning juhi kohus selliseid loogikavigu vältida ja märgata. Jäta juba see üleolev toon.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:45Sa ikka ei saa aru, et seda mahtu ei mõõdeta ajas, vaid ülesannetes. Konkreetsel ametikohal on konkreetsed ülesanded ja ise vaatad, kaua neid teed. Peaasi, et õigeks ajaks on kõik tehtud. Tänapäeval on paljud ametid sellised.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:01 Jagagu tööülesanded nii ümber, et kõigil on täie mahu eest tööd
-
Külaline
Paljudes ametites ei mõõda keegi mingit aega. Kedagi ei huvita, kus sa oled homme kl 11 või ülehomme kl 17. On mingid kokkulepitud koosolekud, mille ajaks tullakse kokku ja muul ajal vaatab igaüks jooksvalt ise, kus ja millal oma tööd teeb. Keegi mingeid tunde ei loe. Ametijuhendis on määratud tööülesanded ja kui inimene neid korrektselt täidab, siis kedagi ei huvita, mis ajal ta neid teeb või kui pikalt selleks aega kulub.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 21:35 Kui tööaega jääb pidevalt 1/5 normtööpäeva ulatuses üle,
-
Külaline
No ju siis on vähe ülesandeid - näha ju on, et üks töötaja suudaks märksa rohkem ülesandeid täita 8 tunni jooksul, võiks neid juurde anda. Miks tööandja praeguse lahendusega lepib, teab ainult tema ise.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:45Sa ikka ei saa aru, et seda mahtu ei mõõdeta ajas, vaid ülesannetes. Konkreetsel ametikohal on konkreetsed ülesanded ja ise vaatad, kaua neid teed. Peaasi, et õigeks ajaks on kõik tehtud. Tänapäeval on paljud ametid sellised.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:01 Jagagu tööülesanded nii ümber, et kõigil on täie mahu eest tööd
-
Külaline
Sa ei saa ikka ööd ega mütsi aru, millest jutt, ketrad oma hülgemöla, kuidas kõik sinu ettevõttes alla 6 tunni tööd teevad iga päev. Lase edasi. Ja peaasi, et trennis käid. Loodetavasti see kasvatab ka ajumahtu.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 22:07Aina hullemaks läheb! Nüüd maksab ta juba ka raamatupidajale tunnitasu, mitte töö eest. Jumal, sa näed ja ei mürista!Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 21:35Ja sina ei saa endiselt aru, millest ma räägin. Kui tööaega jääb pidevalt 1/5 normtööpäeva ulatuses üle, siis on liiga vähe ülesandeid antud. Kui firmas töötab 5 raamatupidajat ja igaühel neist on iga päev 2 tundi kiiremini töö tehtud, siis järelikult tegelikult võib ühe raamatupidaja lahti lasta (4*2 tundi annab täistööpäeva kokku, mis on tööga täitmata) ja tema ülesanded teiste vahel ära jaotada. Sama ka erinevate ametikohtade puhul, milleks maksta inimestele aja eest, mille jooksul nad tööd ei tee. See on elementaarne ettevõtluse loogika ning juhi kohus selliseid loogikavigu vältida ja märgata. Jäta juba see üleolev toon.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 20:45
Sa ikka ei saa aru, et seda mahtu ei mõõdeta ajas, vaid ülesannetes. Konkreetsel ametikohal on konkreetsed ülesanded ja ise vaatad, kaua neid teed. Peaasi, et õigeks ajaks on kõik tehtud. Tänapäeval on paljud ametid sellised.
Iseendaga rääkimine on niiiii hale.Ah, ära ürita, ta ei saa nagunii aru! Ilmselt kuskilt nõukogude ajast pärit inimene. See tola võtaks ühe pädeva asemel enne 2 uimerdist, kes flegmatavad oma 8 tundi kokku ja siis peab end jube ettevõtlikuks ning kõvaks organiseerijaks. Jube, kui inimene ei arene.
Eee... jutt oli siiski menopausist, mitte hübriidtööst ja tööajast? Palun püsime ikka teemas - mul on ka muuhulgas mõtteid teemal kodukontor- kontor, aga ma ei hakka neid väljendama kuskil koduremondi või seenehoidiste teemas.
-
Külaline
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Mortal ja 4 külalist