Loomulikult, ikka see petetu on süüdi, tema pole piisavalt hea. Tõsiasi on see, et paljud petmised on lihtsalt igavuse ja põnevuse pärast või sellepärast, et inimene ongi moraalitu. Ei ole tingimata sellel petetul midagi viga. Sinu mõttemaailm on selline nagu Elisa Kolgil, et kui peteti, kruvin veel suuremad tissid ette, sest asi on ju selles. No ei ole.Saab küsida, mis mul viga on, et teise juurde tahad minna? Kui saad teada, mis viga, tead kuidas edasi toimetada.
Topeltmoraal
-
Külaline
-
Külaline
Imelik teemaalgatus, oma haige maailmavaatega petja eksi pealt laiendad kuhu, üldisele? See on üks probleem, sinu eksmehe probleem, kui ta ei saa aru, et ise oma elu ära rikkus. Ja tulla 10a peale lahutust süüdistama- sa ise ei saa aru, kui mõttetu see jutt on, et sellist jura veel südamesse võtta ja nämmutada. Löö oma selg sirgu ja hakka lüpuks oma elu elama, mitte eksiga ühe katuse all vegeteerima. See on nagunii äärmiselt tobe lahendus, olgu mis "mõjuvad põhjused" on, kumbki ei saa oma elu edasi elada. Või kui tahabki, siis näed, mis juhtub. Olen näinud selliseid peresid veel, kus ehitati suur maja ja peale lahkuminekut elasid selle maja eri otsesedasi- 30a kohutavat elu, surmani saagisid seal "meie majas" üksteise närve.
-
Külaline
Ei ole minu mõttelaad selline, ei ole.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 10:07Loomulikult, ikka see petetu on süüdi, tema pole piisavalt hea. Tõsiasi on see, et paljud petmised on lihtsalt igavuse ja põnevuse pärast või sellepärast, et inimene ongi moraalitu. Ei ole tingimata sellel petetul midagi viga. Sinu mõttemaailm on selline nagu Elisa Kolgil, et kui peteti, kruvin veel suuremad tissid ette, sest asi on ju selles. No ei ole.Saab küsida, mis mul viga on, et teise juurde tahad minna? Kui saad teada, mis viga, tead kuidas edasi toimetada.
Minus osutunud viga ei pruugi olla üldse mingi viga, see võib olla ka minu voorus, minu trump, minu parim osa, mida see teine inimene ei vääri osaks saama. Mul on ikka oma arvamus ka olemas. Miks ma peaksin meeldima inimesele, kes on ebaaus?
Ausas suhtes saab rääkida asjadest mida igatsed või millest puudust tunned. Kui need teise inimesega ei klapi, siis otsustad midagi.
-
Külaline
Nüüd räägid ju oma eelmisele jutule vastu. Kõigepealt ütled, et las petja räägib sulle ausalt, mis sul viga on, sa siis parandad ennast või ei paranda. Aga kas siin ei ole väga suur kala sees: ausas suhtes räägib partner sulle oma ootustest enne, kui ta petma läheb. Kui ta tahaks, et teeksid midagi teisiti, siis sa ise otsustad, kas teed või mitte. Mitte nii, et mulle midagi ei meeldi, siis lähen petan, ja siis petetu peab ennast analüüsima hakkama, mis ta valesti tegi. Aus suhe ja petmine ei lähe üldse kuidagi omavahel kokku.Ausas suhtes saab rääkida asjadest mida igatsed või millest puudust tunned. Kui need teise inimesega ei klapi, siis otsustad midagi.
-
Külaline
Seda ma ju kirjutasingi, seda ma ju mõtlengi. Petmine - valetamine - endale - teistele.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 10:31Nüüd räägid ju oma eelmisele jutule vastu. Kõigepealt ütled, et las petja räägib sulle ausalt, mis sul viga on, sa siis parandad ennast või ei paranda. Aga kas siin ei ole väga suur kala sees: ausas suhtes räägib partner sulle oma ootustest enne, kui ta petma läheb. Kui ta tahaks, et teeksid midagi teisiti, siis sa ise otsustad, kas teed või mitte. Mitte nii, et mulle midagi ei meeldi, siis lähen petan, ja siis petetu peab ennast analüüsima hakkama, mis ta valesti tegi. Aus suhe ja petmine ei lähe üldse kuidagi omavahel kokku.Ausas suhtes saab rääkida asjadest mida igatsed või millest puudust tunned. Kui need teise inimesega ei klapi, siis otsustad midagi.
-
Külaline
Gunnar Aarmal ei olnud mingit suhet Diana Klasiga.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 10:06Ta osutuski ju viimaseks jobuks. Endal oli naine, aga ka suhe Diana Klasiga aastaid ja aastaid.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 09:44 Kahju on sellest, et päris paljud naised on ka selle mõtteviisiga, et meestele ongi vahepeal "mujalkäimine" lubatud. Aga naise puhul on see mõeldamatu.
Mulle kunagi meeldis väga Gunnar Aarma. Aga, kui ta siis ühel hetkel teatas, et on normaalne, kui mees vahepeal teiste naistega seksib, sest no, kes ikka tahab iga päev pannkooki süüa, vahepeal tahaks ju mannavahtu ka, siis oli mu austus tema vastu hoopilt kadunud. Ma ei mäleta, kuidas see sõnastus täpselt oli, aga mõte oli selline. Ja ikka see seisukoht, et kui mees petab, siis see loe midagi, aga kui naine seda teeb, siis on suhe läbi, sest naise petmine on palju hullem, pidades siin silmas jälle seda, et naised ju seksivad ainult tunnetega, mitte lõbu pärast.
-
Külaline
Ajasin segi jah, aga no nagu isa, nõnda poeg.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 11:34Gunnar Aarmal ei olnud mingit suhet Diana Klasiga.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 10:06Ta osutuski ju viimaseks jobuks. Endal oli naine, aga ka suhe Diana Klasiga aastaid ja aastaid.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 09:44 Kahju on sellest, et päris paljud naised on ka selle mõtteviisiga, et meestele ongi vahepeal "mujalkäimine" lubatud. Aga naise puhul on see mõeldamatu.
Mulle kunagi meeldis väga Gunnar Aarma. Aga, kui ta siis ühel hetkel teatas, et on normaalne, kui mees vahepeal teiste naistega seksib, sest no, kes ikka tahab iga päev pannkooki süüa, vahepeal tahaks ju mannavahtu ka, siis oli mu austus tema vastu hoopilt kadunud. Ma ei mäleta, kuidas see sõnastus täpselt oli, aga mõte oli selline. Ja ikka see seisukoht, et kui mees petab, siis see loe midagi, aga kui naine seda teeb, siis on suhe läbi, sest naise petmine on palju hullem, pidades siin silmas jälle seda, et naised ju seksivad ainult tunnetega, mitte lõbu pärast.
-
Külaline
Jüri Aarma siis.
-
Külaline
Miks on Jüri Aarma "nagu isa". Ma küll ei tea, et ka Gunnar Aarmal oleks armukesi olnud.
-
Külaline
Just oli juttu, et ta rääkis, et mehed ikka tahavad teisi naisi ka, sest ega kogu aeg ei taha pannkooki süüa. Hoiakud on siis ju poja omale sarnased.
-
Külaline
Seda rääkis ehk tema poeg Jüri, kes siis Dianaga sebis. Jüri on ka sellist juttu rääkinud: meeste lühem eluiga on kättemaks naistele! Ja kättemaks seisneb selles, et mees sureb varem ära. Nad elavad koos. Mees võtab ta naiseks, kui ta on "kommertsiaalse" välimusega. Teeb lapsi. Võib-olla teeb veel kellegi teisega. Kui lapsed välja ei tule, teeb vähemalt lapsetegemisega sarnaseid liigutusi.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:29Just oli juttu, et ta rääkis, et mehed ikka tahavad teisi naisi ka, sest ega kogu aeg ei taha pannkooki süüa. Hoiakud on siis ju poja omale sarnased.
Mees teeb karjääri. Kui võtta elu kaarena, jõuab ta mingil hetkel selle kaarega päris kõrgele. Mees on tipus. Naise kaar on hoopis madalam ja palju pikem. Kõrguses ei jõua ta iialgi sinna kus mees. Jätame erandid kõrvale.
Siis mees sureb. Naine on selleks ajaks oma "kommertsiaalse" välimuse kaotanud. Ta on tubli 63. Mis naisele jääb? Reha ja labidas, millega ta käib järgmised 20 aastat liivast pinda kraapimas, sest tema armas Oskar on selle alla maetud. Naine nutab... ja elab kaua.
Mehed ei lase naisi kunagi tippu. Kasutavad naist, et sinna jõuda, siis jätavad maha. Igaveseks. Sellises vanuses on haruharva võimalus uus Oskar leida. Põhimõtteliselt on see kättemaks."
Vaene Diana, et sellise vastiku mehega sebis!
-
Külaline
Diana kättemaks on see, et tal on uus Oskar.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:36Seda rääkis ehk tema poeg Jüri, kes siis Dianaga sebis. Jüri on ka sellist juttu rääkinud: meeste lühem eluiga on kättemaks naistele! Ja kättemaks seisneb selles, et mees sureb varem ära. Nad elavad koos. Mees võtab ta naiseks, kui ta on "kommertsiaalse" välimusega. Teeb lapsi. Võib-olla teeb veel kellegi teisega. Kui lapsed välja ei tule, teeb vähemalt lapsetegemisega sarnaseid liigutusi.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:29Just oli juttu, et ta rääkis, et mehed ikka tahavad teisi naisi ka, sest ega kogu aeg ei taha pannkooki süüa. Hoiakud on siis ju poja omale sarnased.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:14
Miks on Jüri Aarma "nagu isa". Ma küll ei tea, et ka Gunnar Aarmal oleks armukesi olnud.
Mees teeb karjääri. Kui võtta elu kaarena, jõuab ta mingil hetkel selle kaarega päris kõrgele. Mees on tipus. Naise kaar on hoopis madalam ja palju pikem. Kõrguses ei jõua ta iialgi sinna kus mees. Jätame erandid kõrvale.
Siis mees sureb. Naine on selleks ajaks oma "kommertsiaalse" välimuse kaotanud. Ta on tubli 63. Mis naisele jääb? Reha ja labidas, millega ta käib järgmised 20 aastat liivast pinda kraapimas, sest tema armas Oskar on selle alla maetud. Naine nutab... ja elab kaua.
Mehed ei lase naisi kunagi tippu. Kasutavad naist, et sinna jõuda, siis jätavad maha. Igaveseks. Sellises vanuses on haruharva võimalus uus Oskar leida. Põhimõtteliselt on see kättemaks."
Vaene Diana, et sellise vastiku mehega sebis!
-
Külaline
Need on kõikide meeste hoiakud, tunnista endale ükskord juba tõde, mitte ära plääguta.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:29Just oli juttu, et ta rääkis, et mehed ikka tahavad teisi naisi ka, sest ega kogu aeg ei taha pannkooki süüa. Hoiakud on siis ju poja omale sarnased.
-
Külaline
Psühholoogia esimesel kursusel õpetatakse TOM teooriat (Theory of Mind), mis tähendab, et normaalse arengutasemega 4-5 aastane saab aru, et kõike, mida tema teab, ei tea teised ja kõik teised ei ole nagu tema ja ei mõtle nagu tema. Aga siin on järjepidevalt üks meesisend, kes arvab, et kui tema on selline, on kõik mehed sellised. Ära võta teiste eest sõna.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 18:52Need on kõikide meeste hoiakud, tunnista endale ükskord juba tõde, mitte ära plääguta.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:29Just oli juttu, et ta rääkis, et mehed ikka tahavad teisi naisi ka, sest ega kogu aeg ei taha pannkooki süüa. Hoiakud on siis ju poja omale sarnased.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:14
-
Külaline
Hoiak ei tähenda tegu. Samas, millega seletada seda, et iga teine mees petab?Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 16:51Psühholoogia esimesel kursusel õpetatakse TOM teooriat (Theory of Mind), mis tähendab, et normaalse arengutasemega 4-5 aastane saab aru, et kõike, mida tema teab, ei tea teised ja kõik teised ei ole nagu tema ja ei mõtle nagu tema. Aga siin on järjepidevalt üks meesisend, kes arvab, et kui tema on selline, on kõik mehed sellised. Ära võta teiste eest sõna.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 18:52Need on kõikide meeste hoiakud, tunnista endale ükskord juba tõde, mitte ära plääguta.Külaline kirjutas: ↑21 Sept 2025 17:29
Just oli juttu, et ta rääkis, et mehed ikka tahavad teisi naisi ka, sest ega kogu aeg ei taha pannkooki süüa. Hoiakud on siis ju poja omale sarnased.
-
Külaline
Mees võib igasuguseid kokkuleppeid teha ja ta ei pruugi seda välja näidata, aga ühise katuse all elamine tähendab paljude jaoks, et oled ikka veel "tema oma". Veider, aga nii see on. Mina oleks diskreetset suhet pidanud, kui on aeg uut meest sugulastele ja sõpradele näidata, siis teha seda koos väljakolimisega.
-
Külaline
Miks naine peaks kolima? Kui naine tahab uue mehe majja tuua, peaks mees välja kolima.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 17:05 Mees võib igasuguseid kokkuleppeid teha ja ta ei pruugi seda välja näidata, aga ühise katuse all elamine tähendab paljude jaoks, et oled ikka veel "tema oma". Veider, aga nii see on. Mina oleks diskreetset suhet pidanud, kui on aeg uut meest sugulastele ja sõpradele näidata, siis teha seda koos väljakolimisega.
-
Külaline
Täpselt minu mõte. Just seepärast tundubki mulle TA rumal. Kui lahkuminek on lõplik, siis ei jääda ühe katuse alla, vaid leitakse muud lahendused. Eriti kui raha pole probleemiks, nagu TA väitis, siis on alati muud lahendused olemas.Guest kirjutas: ↑22 Sept 2025 17:05 Mees võib igasuguseid kokkuleppeid teha ja ta ei pruugi seda välja näidata, aga ühise katuse all elamine tähendab paljude jaoks, et oled ikka veel "tema oma". Veider, aga nii see on. Mina oleks diskreetset suhet pidanud, kui on aeg uut meest sugulastele ja sõpradele näidata, siis teha seda koos väljakolimisega.
-
Külaline
Seletab see, et pooled inimesed on lollid, ebaküpsed ja pidurdamatud. Nad ei tea, mida nad tahavad ja ei oska teha eluvalikuid. Kust tuul puhub, sinna lähevad, isegi teadmata miksGuest kirjutas: ↑22 Sept 2025 17:05Hoiak ei tähenda tegu. Samas, millega seletada seda, et iga teine mees petab?Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 16:51Psühholoogia esimesel kursusel õpetatakse TOM teooriat (Theory of Mind), mis tähendab, et normaalse arengutasemega 4-5 aastane saab aru, et kõike, mida tema teab, ei tea teised ja kõik teised ei ole nagu tema ja ei mõtle nagu tema. Aga siin on järjepidevalt üks meesisend, kes arvab, et kui tema on selline, on kõik mehed sellised. Ära võta teiste eest sõna.Guest kirjutas: ↑21 Sept 2025 18:52
Need on kõikide meeste hoiakud, tunnista endale ükskord juba tõde, mitte ära plääguta.
-
Külaline
Teavad küll-valisid endale naise. See ei tähenda, et terve elu tahaksid selle samaga magada. Ikka tuleb meeldimisi ja armumisi ette, mõnega on tugev seksuaalne tõmme. Varem või hiljem juhtub see nii meestel kui naistel. Mida atraktiivsem oled, seda rohkem võimalusi ja igapäevaseid ahvatlusi.Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 18:02Seletab see, et pooled inimesed on lollid, ebaküpsed ja pidurdamatud. Nad ei tea, mida nad tahavad ja ei oska teha eluvalikuid. Kust tuul puhub, sinna lähevad, isegi teadmata miksGuest kirjutas: ↑22 Sept 2025 17:05Hoiak ei tähenda tegu. Samas, millega seletada seda, et iga teine mees petab?Külaline kirjutas: ↑22 Sept 2025 16:51
Psühholoogia esimesel kursusel õpetatakse TOM teooriat (Theory of Mind), mis tähendab, et normaalse arengutasemega 4-5 aastane saab aru, et kõike, mida tema teab, ei tea teised ja kõik teised ei ole nagu tema ja ei mõtle nagu tema. Aga siin on järjepidevalt üks meesisend, kes arvab, et kui tema on selline, on kõik mehed sellised. Ära võta teiste eest sõna.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], Kõuts, Semrush [Bot] ja 5 külalist