Elurõõm 40+ vanuses
-
Külaline
Ma olen vist imelik inimene, ma lihtsalt elan ja ei mõtlegi eriti sellele, kui vana ma parasjagu olen. Praegu siis 47.
Igas eas on ju niipalju teha.
-
Külaline
Miks hullarisse?Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 14:59Kui see nii tõesti oleks, oleks su lähedased sind ammu maha jätnud ja sinu hullarisse saatnud. Tüütu, manipuleeriv ning tarbetu inimene.
-
Külaline
Peast soe inimene, selline vajab hulluravi.
-
Külaline
Miks teie nii jõuetud, näete kuis 5-kympine möllab https://www.ohtuleht.ee/1139860/fotod-k ... selt-vangi
-
Külaline
Miks te jälle sellele trollile vastate?Külaline kirjutas: ↑17 Sept 2025 14:50Ma ei usu seda enam. See on pigem mingi ekstreemne tähelepanuvajadus sul.
-
Külaline
Sest sellises vanuses enam ei ole sobilik. St liiga vana selleks.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 18:59Miks meikida ja maniküüri vaja pole?Külaline kirjutas: ↑16 Sept 2025 17:45Just. Saab vabalt käia riides nagu tahad, pole vaja enam meikida, pole vaja enam maniküüri, pole vaja enam pläkutada. Saab võtta vabalt.Guest kirjutas: ↑16 Sept 2025 17:26 40+ minu arust just hea elu hakkabki. Lapsed suured, aega jääb endale, saab süümekavabalt laiselda, kui töökoht ja rahakott võimaldab, kuhugi palmi alla lennata jne.
-
Külaline
Õnnelik inimene. Ilma selliste mõteteta oleks imeline elada.Guest kirjutas: ↑17 Sept 2025 15:01 Ma olen vist imelik inimene, ma lihtsalt elan ja ei mõtlegi eriti sellele, kui vana ma parasjagu olen. Praegu siis 47.
-
Külaline
Kui elada ei jaksa, sure maha.
-
Külaline
40+ on pool elu veel ees. Kas sa kavatsed oma lähedased ära tappa sellega, et oled üks vastik energiavampiir, kes toitub teiste inimeste eluenergiast ja naudib oma ohvrirolli ja kannatusi? Marss normaalselt mõtlema ja lõpeta oma debiilsed jutud.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2025 08:10Sest sellises vanuses enam ei ole sobilik. St liiga vana selleks.
-
Külaline
Mis nendes mõtetes debiilset on?Guest kirjutas: ↑18 Sept 2025 11:2840+ on pool elu veel ees. Kas sa kavatsed oma lähedased ära tappa sellega, et oled üks vastik energiavampiir, kes toitub teiste inimeste eluenergiast ja naudib oma ohvrirolli ja kannatusi? Marss normaalselt mõtlema ja lõpeta oma debiilsed jutud.
-
Külaline
Ja mis lähedased siia puutuvad? Nemad ju ei ole need, kes iga päev selliste mõtete käes piinlevad, ahastavad ja paanitsevad. Mina olen see, kes oma peas iga päev selles põrgus peab elama.Guest kirjutas: ↑18 Sept 2025 11:2840+ on pool elu veel ees. Kas sa kavatsed oma lähedased ära tappa sellega, et oled üks vastik energiavampiir, kes toitub teiste inimeste eluenergiast ja naudib oma ohvrirolli ja kannatusi? Marss normaalselt mõtlema ja lõpeta oma debiilsed jutud.
-
Külaline
Oled ju rääkinud, et ulud ja värised absoluutselt iga päev. Kus sa seda tegemas käid, eraldi toas? Kuidas sul üldse nii palju aega on, et lollustega tegeleda, tööl ja trennis ei käi? Sõpru pole? Väljasõite pole? Pooletoobise mõtted mitukümmend aastat ja see on su kogu elu?Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2025 16:25Ja mis lähedased siia puutuvad? Nemad ju ei ole need, kes iga päev selliste mõtete käes piinlevad, ahastavad ja paanitsevad. Mina olen see, kes oma peas iga päev selles põrgus peab elama.Guest kirjutas: ↑18 Sept 2025 11:2840+ on pool elu veel ees. Kas sa kavatsed oma lähedased ära tappa sellega, et oled üks vastik energiavampiir, kes toitub teiste inimeste eluenergiast ja naudib oma ohvrirolli ja kannatusi? Marss normaalselt mõtlema ja lõpeta oma debiilsed jutud.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2025 08:10
Sest sellises vanuses enam ei ole sobilik. St liiga vana selleks.
-
Külaline
Miks sa iga vastuse peale mingi mõttetu uue küsimusega vastad? See paneb üha enam arvama, et trollidki lihtsalt niisama.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 15:48Mis nendes mõtetes debiilset on?Guest kirjutas: ↑18 Sept 2025 11:2840+ on pool elu veel ees. Kas sa kavatsed oma lähedased ära tappa sellega, et oled üks vastik energiavampiir, kes toitub teiste inimeste eluenergiast ja naudib oma ohvrirolli ja kannatusi? Marss normaalselt mõtlema ja lõpeta oma debiilsed jutud.Külaline kirjutas: ↑18 Sept 2025 08:10
Sest sellises vanuses enam ei ole sobilik. St liiga vana selleks.
Täpselt sama käib meeste kohta: 50+ ja siis tuleb hakata riietuma nagu vanaisadele kombeks. Enam ei sobi spordijalatsid, dressid, peavad kingad olema. Kindlasti mingi rumal villane vest, võidunud soni, kulunud viigipüksid. 
PS: Ma käin harjumuspäraselt riides nii nagu käisin teismelisena. Ok, sel ajal adisid ei kandnud - ei olnud kuskilt saada.
Mis puutub naiste meiki, siis pigem just noorena võiks olla sellega tagasihoidlikum ja rõhuda loomulikkusele.
PS: Ma käin harjumuspäraselt riides nii nagu käisin teismelisena. Ok, sel ajal adisid ei kandnud - ei olnud kuskilt saada.
Mis puutub naiste meiki, siis pigem just noorena võiks olla sellega tagasihoidlikum ja rõhuda loomulikkusele.
Viimati muutis Egalitaar, 25 Sept 2025 12:27, muudetud 1 kord kokku.
-
Külaline
Tubli. Selliseid mehi vaadates silm puhkab.Egalitaar kirjutas: ↑25 Sept 2025 12:19 Täpselt sama käib meeste kohta: 50+ ja siis tuleb hakata riietuma nagu vanaisadele kombeks. Enam ei sobi spordijalatsid, dressid, peavad kingad olema. Kindlasti mingi rumal villane vest, võidunud soni, kulunud viigipüksid.
PS: Ma käin harjumuspäraselt riides nii nagu käisin tesimelisena. Ok, sel ajal adisid ei kandnud - ei olnud kuskilt saada.
-
Külaline
No sellised vanemapoolsed mehed näevad ka päris koomilised välja, kes on oma nooruspõlve moodi kinni jäänud ja arvavad, et on ikka veel väga ägedad.Egalitaar kirjutas: ↑25 Sept 2025 12:19 Täpselt sama käib meeste kohta: 50+ ja siis tuleb hakata riietuma nagu vanaisadele kombeks. Enam ei sobi spordijalatsid, dressid, peavad kingad olema. Kindlasti mingi rumal villane vest, võidunud soni, kulunud viigipüksid.
Villane vest, viigipüksid ja soni võivad väga stiilsed välja näha, mulle jääb küll arusaamatuks, miks need kulunud ja võidunud peavad olema.
Nad ei arva, et on ägedad, vaid arvavad, et igasugune ühiskondlik surve vanusepõhisele käitumisele on lihtsalt rumal. Ja ongi rumal. Palun, ära ole rumal! Mina riietun nii nagu mulle on mugavam ja harjumuspärasem, ja teistele soovitan sedasama. Kui mõni kitsarinnaline inimene arvab, et see on koomiline - arvaku pealegi.Guest kirjutas: ↑25 Sept 2025 15:51No sellised vanemapoolsed mehed näevad ka päris koomilised välja, kes on oma nooruspõlve moodi kinni jäänud ja arvavad, et on ikka veel väga ägedad.Egalitaar kirjutas: ↑25 Sept 2025 12:19 Täpselt sama käib meeste kohta: 50+ ja siis tuleb hakata riietuma nagu vanaisadele kombeks. Enam ei sobi spordijalatsid, dressid, peavad kingad olema. Kindlasti mingi rumal villane vest, võidunud soni, kulunud viigipüksid.
Villane vest, viigipüksid ja soni võivad väga stiilsed välja näha, mulle jääb küll arusaamatuks, miks need kulunud ja võidunud peavad olema.
-
Külaline
Villane vest ei näe kellegi seljas hea välja, ei meeste ega naiste. Viigipükse ka igapäevaselt ei kanta, kui pole just kontori dresscode.Külaline kirjutas: ↑25 Sept 2025 15:51No sellised vanemapoolsed mehed näevad ka päris koomilised välja, kes on oma nooruspõlve moodi kinni jäänud ja arvavad, et on ikka veel väga ägedad.Egalitaar kirjutas: ↑25 Sept 2025 12:19 Täpselt sama käib meeste kohta: 50+ ja siis tuleb hakata riietuma nagu vanaisadele kombeks. Enam ei sobi spordijalatsid, dressid, peavad kingad olema. Kindlasti mingi rumal villane vest, võidunud soni, kulunud viigipüksid.
-
Külaline
Olen teemaalgataja.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 18:46Oled ju rääkinud, et ulud ja värised absoluutselt iga päev. Kus sa seda tegemas käid, eraldi toas? Kuidas sul üldse nii palju aega on, et lollustega tegeleda, tööl ja trennis ei käi? Sõpru pole? Väljasõite pole? Pooletoobise mõtted mitukümmend aastat ja see on su kogu elu?Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2025 16:25Ja mis lähedased siia puutuvad? Nemad ju ei ole need, kes iga päev selliste mõtete käes piinlevad, ahastavad ja paanitsevad. Mina olen see, kes oma peas iga päev selles põrgus peab elama.Guest kirjutas: ↑18 Sept 2025 11:28
40+ on pool elu veel ees. Kas sa kavatsed oma lähedased ära tappa sellega, et oled üks vastik energiavampiir, kes toitub teiste inimeste eluenergiast ja naudib oma ohvrirolli ja kannatusi? Marss normaalselt mõtlema ja lõpeta oma debiilsed jutud.
Kõik ei ole tööhuvilised. Ja trenni jaoks olen ju juba liiga vana.
Sõltuvalt trenni intensiivsusest ei ole 40+ kindlasti liiga vana. Ironmani distants tehakse läbi 50+.Guest kirjutas: ↑25 Sept 2025 18:29Olen teemaalgataja.Guest kirjutas: ↑23 Sept 2025 18:46Oled ju rääkinud, et ulud ja värised absoluutselt iga päev. Kus sa seda tegemas käid, eraldi toas? Kuidas sul üldse nii palju aega on, et lollustega tegeleda, tööl ja trennis ei käi? Sõpru pole? Väljasõite pole? Pooletoobise mõtted mitukümmend aastat ja see on su kogu elu?Külaline kirjutas: ↑23 Sept 2025 16:25
Ja mis lähedased siia puutuvad? Nemad ju ei ole need, kes iga päev selliste mõtete käes piinlevad, ahastavad ja paanitsevad. Mina olen see, kes oma peas iga päev selles põrgus peab elama.
Kõik ei ole tööhuvilised. Ja trenni jaoks olen ju juba liiga vana.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 10 külalist