Kas selline riideese eksisteerib?
-
Külaline
Kas selline riideese eksisteerib?
Armastan väga kontoris kanda varrukateta kudumeid ehk siis veste, aga just koos triiksärgiga, et oleks rangemasse kontorisse sobiv stiil. Samas tundub triiksärk vesti all tihti pisut ebamugav. Jäin mõtlema, et kas sellist asja ei ole leiutatud, mille kehaosa on nagu liibuv T-särk, aga varrukad on samas triiksärgi omad?
-
Külaline
-
Külaline
Minu meelest on sellised oleks-nagu-riided nõmedad. Oleks nagu tasku siin, aga tegelikult lihtsalt pettetasku. Oleks nagu triiksärk all, tegelkult hoopis vesti külge õmmeldud triiksärgi varrukad!
Kuidas palja ihu peal?Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 00:57 Kudum palja ihu peal? Ebameeldiv ei ole või?
TA-le: võib-olla leiad midagi otsustavat pikkade varrukatega polo särkide seast
-
Külaline
Sellised asjad on alati olemas olnud, suisa aastakümneid. Tavaliselt on neie triiksärgi krae kah veel külge keevitatud, 1-2 nööbiga.
-
Külaline
Sinu käest ei küsitud, kas on nõme või ei. Kui sul midagi asjalikku vastata pole, siis on nõme siia kritiseerima tulla.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2025 01:09 Minu meelest on sellised oleks-nagu-riided nõmedad. Oleks nagu tasku siin, aga tegelikult lihtsalt pettetasku. Oleks nagu triiksärk all, tegelkult hoopis vesti külge õmmeldud triiksärgi varrukad!
-
Külaline
See t-särgi osa jääks ju ikka ka vesti alt välja paistma? Miks siis juba mitte t-särke vesti all kandagi? Ja muidugi triiksärke on ka erinevast materjalist, mõned ehk on mugavamad kui teised.
-
Külaline
Mismoodi see kudum sul palja ihu peal on? Lugesid teemaalgatuse läbi ka?Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 00:57 Kudum palja ihu peal? Ebameeldiv ei ole või?
-
Külaline
Ei paista ju vesti alt välja? Särk püksi ja miskit peale varrukate ei paista vesti alt välja.Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 11:39 See t-särgi osa jääks ju ikka ka vesti alt välja paistma? Miks siis juba mitte t-särke vesti all kandagi? Ja muidugi triiksärke on ka erinevast materjalist, mõned ehk on mugavamad kui teised.
-
Külaline
Aga äkki paned siis lingi? Mul ei õnnestunud guugeldades leida. Ilmselt ei oska ma õiget otsingusõna kasutada.Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 07:08 Sellised asjad on alati olemas olnud, suisa aastakümneid. Tavaliselt on neie triiksärgi krae kah veel külge keevitatud, 1-2 nööbiga.
-
Külaline
On olemas sellised, kus vest juba küljes ehk hybrid shirt https://www.riverisland.com/p/grey-cabl ... irt-922602
Võid proovida ka otsida ka spliced shirt https://www.decjuba.com.au/products/geo ... 2714721352
Võid proovida ka otsida ka spliced shirt https://www.decjuba.com.au/products/geo ... 2714721352
-
Külaline
Vaat neid ma just ei taha, kus särk on juba vesti küljes olemas. Mul on endal stiilseid veste ja tahaksin just sinna alla sellist särki, nagu kirjeldasin.Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 12:05 On olemas sellised, kus vest juba küljes ehk hybrid shirt https://www.riverisland.com/p/grey-cabl ... irt-922602
-
Külaline
Sul on hästi asjalik soov. On aru saada, et teised ei saa aru mida soovid. Mulle kah meeldiks selline riideese.Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 12:31Vaat neid ma just ei taha, kus särk on juba vesti küljes olemas. Mul on endal stiilseid veste ja tahaksin just sinna alla sellist särki, nagu kirjeldasin.Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 12:05 On olemas sellised, kus vest juba küljes ehk hybrid shirt https://www.riverisland.com/p/grey-cabl ... irt-922602
-
Külaline
Siis kanna rõõmsalt oma veste ja triiksärki, muud ei jää paraku üle
või mine õmbleja juurde
-
Külaline
Triiksärk vesti all ei ole ebamugav, kui kannad slim fitti. Liibub kehasse, kusagilt ei lotenda.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2025 00:21 Armastan väga kontoris kanda varrukateta kudumeid ehk siis veste, aga just koos triiksärgiga, et oleks rangemasse kontorisse sobiv stiil. Samas tundub triiksärk vesti all tihti pisut ebamugav. Jäin mõtlema, et kas sellist asja ei ole leiutatud, mille kehaosa on nagu liibuv T-särk, aga varrukad on samas triiksärgi omad?
-
Külaline
Kui inimene kannab niigi triiksärke, küllap ta siis teab milliseid triiksärke olemas on. Omalt poolt võin öelda, et viimati ostsin lemmiktriiksärgi 15 aastat tagasi ja no ei ole enam leidnud sarnast. Materjal on lihtsalt eriline.Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 14:47Triiksärk vesti all ei ole ebamugav, kui kannad slim fitti. Liibub kehasse, kusagilt ei lotenda.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2025 00:21 Armastan väga kontoris kanda varrukateta kudumeid ehk siis veste, aga just koos triiksärgiga, et oleks rangemasse kontorisse sobiv stiil. Samas tundub triiksärk vesti all tihti pisut ebamugav. Jäin mõtlema, et kas sellist asja ei ole leiutatud, mille kehaosa on nagu liibuv T-särk, aga varrukad on samas triiksärgi omad?
Teemaalgataja point on mujal vast. Ja ma saan sest täitsa aru.
-
Külaline
Kannad juba 15 aastat triiksärke???Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2025 17:42Kui inimene kannab niigi triiksärke, küllap ta siis teab milliseid triiksärke olemas on. Omalt poolt võin öelda, et viimati ostsin lemmiktriiksärgi 15 aastat tagasi ja no ei ole enam leidnud sarnast. Materjal on lihtsalt eriline.Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 14:47Triiksärk vesti all ei ole ebamugav, kui kannad slim fitti. Liibub kehasse, kusagilt ei lotenda.Külaline kirjutas: ↑24 Sept 2025 00:21 Armastan väga kontoris kanda varrukateta kudumeid ehk siis veste, aga just koos triiksärgiga, et oleks rangemasse kontorisse sobiv stiil. Samas tundub triiksärk vesti all tihti pisut ebamugav. Jäin mõtlema, et kas sellist asja ei ole leiutatud, mille kehaosa on nagu liibuv T-särk, aga varrukad on samas triiksärgi omad?
Teemaalgataja point on mujal vast. Ja ma saan sest täitsa aru.
-
Külaline
No kuidas ei paista - krae näiteks, kurgualune osa? Lisaks ka käiseõmblus ei ole ju üks-ühele vesti käeauguga, ikka paistab sealt osa triiksärgi kehaosast ka. Või millised vestid sul õigupoolest on?Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 11:46Ei paista ju vesti alt välja? Särk püksi ja miskit peale varrukate ei paista vesti alt välja.Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 11:39 See t-särgi osa jääks ju ikka ka vesti alt välja paistma? Miks siis juba mitte t-särke vesti all kandagi? Ja muidugi triiksärke on ka erinevast materjalist, mõned ehk on mugavamad kui teised.
-
Külaline
No kui ma sellist särkpluusi soovin, siis ilmselgelt ei kanna ma vesti, millel on nabani v-kaelus. Mu ühel lemmikvestil on näiteks poolkõrge krae ja teisel väike paatkaelus.Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 22:12No kuidas ei paista - krae näiteks, kurgualune osa? Lisaks ka käiseõmblus ei ole ju üks-ühele vesti käeauguga, ikka paistab sealt osa triiksärgi kehaosast ka. Või millised vestid sul õigupoolest on?Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 11:46Ei paista ju vesti alt välja? Särk püksi ja miskit peale varrukate ei paista vesti alt välja.Guest kirjutas: ↑24 Sept 2025 11:39 See t-särgi osa jääks ju ikka ka vesti alt välja paistma? Miks siis juba mitte t-särke vesti all kandagi? Ja muidugi triiksärke on ka erinevast materjalist, mõned ehk on mugavamad kui teised.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Triibu, මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist