Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 11:12 Neile ju maksavad firmad seda raha. Kui firma maksaks eraisikule reklaamiteenuse osutamise eest, peaks ettevõte seda kajastama töötasuna ja tasuma/kinni pidama ise kõik maksud.
Kui firma maksab teisele firmale, ei kaasne mingeid makse. Esitatakse arve ja kõik.
Seda hullema korruptsiooni ja sidemete ära kasutamisena see tundub. Kõrgepalgalise ja tuntud poliitiku proua võtab vastu koostöid ja reklaame ning saab selle eest kõrget tasu. Sest pere on tuntud. See ON sidemete ja tuntuse ära kasutamine rahalise kasu saamise eesmärgil ja minu hinnangul lihtsalt ebaeetiline.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 11:41
Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 11:12 Neile ju maksavad firmad seda raha. Kui firma maksaks eraisikule reklaamiteenuse osutamise eest, peaks ettevõte seda kajastama töötasuna ja tasuma/kinni pidama ise kõik maksud.
Kui firma maksab teisele firmale, ei kaasne mingeid makse. Esitatakse arve ja kõik.
Seda hullema korruptsiooni ja sidemete ära kasutamisena see tundub. Kõrgepalgalise ja tuntud poliitiku proua võtab vastu koostöid ja reklaame ning saab selle eest kõrget tasu. Sest pere on tuntud. See ON sidemete ja tuntuse ära kasutamine rahalise kasu saamise eesmärgil ja minu hinnangul lihtsalt ebaeetiline.
Lõpeta oma rumala jutu rääkimine!
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 12:26
Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 11:41
Lõpeta oma rumala jutu rääkimine!
Sinusuguse jaoks võib see jutt ju rumal tunduda, mulle mitte. Eesti ongi teatud väärtuste ja arusaamade poolest Lääne-Euroopast sammuke maas ja siis võibki olla raske siin huvide konflikti näha.
Külaline

Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 23:44Sinusuguse jaoks võib see jutt ju rumal tunduda, mulle mitte. Eesti ongi teatud väärtuste ja arusaamade poolest Lääne-Euroopast sammuke maas ja siis võibki olla raske siin huvide konflikti näha.
Jah, Lääne-Euroopas mängitakse ikka märksa tõsisemate summade ja hüvedega kui meil siin Eestis. Kui juba jutt moraalile ja korruptsioonile läks.
Külaline

Guest kirjutas: 19 Sept 2025 23:53
Külaline kirjutas: 19 Sept 2025 23:44Sinusuguse jaoks võib see jutt ju rumal tunduda, mulle mitte. Eesti ongi teatud väärtuste ja arusaamade poolest Lääne-Euroopast sammuke maas ja siis võibki olla raske siin huvide konflikti näha.
Jah, Lääne-Euroopas mängitakse ikka märksa tõsisemate summade ja hüvedega kui meil siin Eestis. Kui juba jutt moraalile ja korruptsioonile läks.
No see on isegi arusaadav, kui susserdad mingite miljonite pärast, mis teevad sind eluajaks rikkaks. Aga siinsete poliitikute joogid autosse või spaa maksumaksja kulul stiilis raha pihtapanemist ma ei mõista. Nagu see Grünthal, viib mingi muti riigi raha eest spaasse. Mingi nõme pisisuli mentaliteet ja sellist veel pooldatakse.
Külaline

Ei saa jah aru kas meie poliitikud on nii juhmid või miks nad tühiste asjadega riskivad või on nii suva mida arvatakse kui vahele jäävad.
Külaline

Kohtud pidid tööga ülekoormatud olema ja nüüd võeti arutada mõttetu 2000€-ne kirbutsirkus kus tips saab oma tualette näidata.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 13:05 Ei saa jah aru kas meie poliitikud on nii juhmid või miks nad tühiste asjadega riskivad või on nii suva mida arvatakse kui vahele jäävad.
Ma arvan, et ongi suva. Paljud neist paistavad arvavat, et nad on puutumatud ja võivad teha mida iganes. Ja nagu elu näitab, siis rahva mälu on lühike ja sellised sigadused unustatakse või antakse andeks, sest see mees "ajab poliitikuna õiget asja" või on seal muid pehmendavaid asjaolusid.

Meessoost avaliku elu tegelased saavad üldse kergemini andeks, kui naised. Oleks naine armukese või mõne muu sigadusega vahele jäänud - oi seda kisa ja süüdistamist. Mehe puhul aga paistab olevat suhtumine, et noh, ikka juhtub...
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 12:58
Guest kirjutas: 19 Sept 2025 23:53
No see on isegi arusaadav, kui susserdad mingite miljonite pärast, mis teevad sind eluajaks rikkaks. Aga siinsete poliitikute joogid autosse või spaa maksumaksja kulul stiilis raha pihtapanemist ma ei mõista. Nagu see Grünthal, viib mingi muti riigi raha eest spaasse. Mingi nõme pisisuli mentaliteet ja sellist veel pooldatakse.
Kes teda pooldab? Kolmas Eesti.
Külaline

Külaline kirjutas: 21 Sept 2025 21:11Kes teda pooldab? Kolmas Eesti.
Muudkui pillute mingeid väljendeid. Teine Eesti, kolmas Eesti. Kes need inimesed täpsemalt siis on? Selgita palun.
On tunne, et need, kes niisuguseid klišeesid postitavad, ei kuulu ju kindlasti ka ise esimese Eesti hulka 😄
Või kes on siis esimene Eesti nende arust? Ehk selgitaks ka seda!
Külaline

Ma pole see, kellelt küsid, aga minu tähelepanekute järgi on Grünthali fännid ühtlasi ka igasugu vandenõuteooriate pooldajad ja uhhuutajad. Seda siis puhtalt mu FB tuttavate põhjal järeldatuna.
Külaline

Naljakas, kuidas MM on veendunud, et kõik mehed teda taga nutavad. 😅 Ma ei tea, kas see on mingi uutmoodi nartsissismi tase või lihtsalt kosmiline väärarusaam – aga reaalsuses mõtlevad mehed temast umbes sama palju kui mina mõtlen kvantfüüsikast kell 3 öösel. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2025 19:00 Naljakas, kuidas MM on veendunud, et kõik mehed teda taga nutavad. 😅 Ma ei tea, kas see on mingi uutmoodi nartsissismi tase või lihtsalt kosmiline väärarusaam – aga reaalsuses mõtlevad mehed temast umbes sama palju kui mina mõtlen kvantfüüsikast kell 3 öösel. :D
Kes see MM on?
Külaline

Guest kirjutas: 23 Sept 2025 19:00 Naljakas, kuidas MM on veendunud, et kõik mehed teda taga nutavad. 😅 Ma ei tea, kas see on mingi uutmoodi nartsissismi tase või lihtsalt kosmiline väärarusaam – aga reaalsuses mõtlevad mehed temast umbes sama palju kui mina mõtlen kvantfüüsikast kell 3 öösel. :D
Huvitav loogika – väidad, et keegi ei mõtle, aga sina jälgid ja võtad aega foorumis ekstra kommenteerida. Kõlab rohkem nii, et just sina mõtled temast öösel kell 3.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2025 21:37Kes see MM on?
Pilt
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2025 19:00 Naljakas, kuidas MM on veendunud, et kõik mehed teda taga nutavad. 😅 Ma ei tea, kas see on mingi uutmoodi nartsissismi tase või lihtsalt kosmiline väärarusaam – aga reaalsuses mõtlevad mehed temast umbes sama palju kui mina mõtlen kvantfüüsikast kell 3 öösel. :D
Mania Grandiosa.
Külaline

Külaline kirjutas: 23 Sept 2025 21:37 Kes see MM on?
Pilt
Külaline

Guest kirjutas: 23 Sept 2025 19:00 Naljakas, kuidas MM on veendunud, et kõik mehed teda taga nutavad. 😅 Ma ei tea, kas see on mingi uutmoodi nartsissismi tase või lihtsalt kosmiline väärarusaam – aga reaalsuses mõtlevad mehed temast umbes sama palju kui mina mõtlen kvantfüüsikast kell 3 öösel. :D
ja kuidas sina tead “kõikide meeste” eest rääkida või
arvad, et sina oledki “kõik mehed” :D
Külaline

Imestan pusut ühe proua üle, kes muidu ülimalt meelsasti oma luksuslikku elustiili koos kõige sinna juurde kuumuvaga presenteeris. Harva, kui ta oma postitustes oma auto margi mainimata jättis ja nüüd siis järsku konto kinnine. 🤔
Külaline

Guest kirjutas: 25 Sept 2025 10:20 Imestan pusut ühe proua üle, kes muidu ülimalt meelsasti oma luksuslikku elustiili koos kõige sinna juurde kuumuvaga presenteeris. Harva, kui ta oma postitustes oma auto margi mainimata jättis ja nüüd siis järsku konto kinnine. 🤔
muidu ei saa uusi jälgijaid ju :D
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist