Autoomanike välimääraja

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 01:44 Lahe, kuidas inimesed ennast puudutatuna tundes leili lähevad.
Millisesse leili? Kirjutatakse ju, et null huumorit, mõttetu tekst. Keegi on kõvasti punnitanud, aga välja ei tulnud suurt midagi. Ta ei saa isegi sellest aru.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 00:39
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 00:20
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 00:16 Mul on uus Lincoln Navigator, maksis päris palju raha, aga siiski tuus SUV.
Kus käid sellega uhamas?
Pereautoks ostsin. Mürakas ta on, aga samas me kõik mahume ära.
See auto on disainitud spets selleks, et üksteisest võimalikult kaugel olla. Ära mahuks teistesse autodesse vabalt.
Külaline

Kas sellest välimäärajast mõnda uuemat versiooni ei ole? :lol:

Minu kohta läheb isegi täppi osaliselt - omasin volvot ja mul on kolm last. Nüüd Ford/Opel, aga ei häbene küll :roll: ise täitsa ostsin.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 00:20
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 00:16 Mul on uus Lincoln Navigator, maksis päris palju raha, aga siiski tuus SUV.
Kus käid sellega uhamas?
Pidin guugeldama, sest polnud sellest autost kuulnudki. Aga väga sheff auto! Kust ostsid?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 10:02
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 01:44 Lahe, kuidas inimesed ennast puudutatuna tundes leili lähevad.
Millisesse leili? Kirjutatakse ju, et null huumorit, mõttetu tekst. Keegi on kõvasti punnitanud, aga välja ei tulnud suurt midagi. Ta ei saa isegi sellest aru.
Mõni ongi kibestunud ja ei suuda millestki rõõmu tunda. Tore et on teema kus autoomanikud vaielda saavad
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 10:35
Kus käid sellega uhamas?
Minu arvates vulgaarse disainiga, aga maitse üle ei vaielda.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 12:24
Kus käid sellega uhamas?
Mis mõttes vulgaarse disaniga? Olen nüüd vaadanud ühest ja teisest küljest, ei näe mina siin mingit peenise/ vagiina kujutist. Kust sa võtad selle vulgaarsuse? Tavaline auto kuju ju?
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 13:25
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 12:24

Mis mõttes vulgaarse disaniga? Olen nüüd vaadanud ühest ja teisest küljest, ei näe mina siin mingit peenise/ vagiina kujutist. Kust sa võtad selle vulgaarsuse? Tavaline auto kuju ju?
Kus ma mainisin peenist või vagiinat? Vulgaarsus on siiski laiem mõiste kui vaid suguorganite labasel moel kujutamine.

Minu jaoks näeb see auto peale vaadates hirmutav välja ja ma arvan, et see ongi kõigi sarnase disainiga autode mõte- tekitada aukartust. Et näed, mina tulen, hoidke heaga eemale. Samal põhjusel ei meeldi mulla ka RAM truck tüüpi autod, sest minu silma jaoks on nende disain jube. Saan aru, et kusagil maapiirkonnas on nad igati põhjendatud valik, aga linnas ei. Nähtud küll neid parkimisplatsil, kus nad enda alla kaks kohta võtavad.

Kui keegi mind siin kadeduses kahtlustab, siis, ei, ma ei ole kade.
Külaline

Kuidas kellegile. Otsin äsja škoda ja hinnalipik oli 54 000 €. Mark mõelge ise välja, aga seda ma ütlen, et selle raha eest on rohkem autot kui paljudes muudes nn "eliit" autodes. Laske nüüd sapp välja pursata.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 14:18 Kuidas kellegile. Otsin äsja škoda ja hinnalipik oli 54 000 €. Mark mõelge ise välja, aga seda ma ütlen, et selle raha eest on rohkem autot kui paljudes muudes nn "eliit" autodes. Laske nüüd sapp välja pursata.
Miks sappi vaja. Mul küll suva sellest.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 14:18 Kuidas kellegile. Otsin äsja škoda ja hinnalipik oli 54 000 €. Mark mõelge ise välja, aga seda ma ütlen, et selle raha eest on rohkem autot kui paljudes muudes nn "eliit" autodes. Laske nüüd sapp välja pursata.
Mina vist olen see närutaja, aga see summa auto eest on ikka üle mõistuse. Max 10- 15 000 käiks auto eest välja. Ei pea uus olema, peaasi, et heas korras.
Külaline

Ma isegi ei saa aru, mis see "rohkem autot" tähendab. Mul on 22 a vana Volvo. Automaat, bensiin, 2,4 l, mingi 150 hobujõudu. Nahkistmed, kont töötab, aknad töötavad, raadio töötab, isegi piirkiirusehoidja on. Tehnost on siiani märkusteta läbi saanud. Valgusfoori tagant saan esimesena minema. Maksis vist 1800. Mis mul siis niiväga puudu on, et peaks veel 53 000 juurde maksma?
Külaline

Te olete lihtsalt vaesed. Ja vaesed pole paremat saanud ega teagi tahta. Lepite kuni 15 000 eurose autoga. Keskmist palka teeniva pool impost mehega. Elu ei pea nii kole olema. Hakake elama naised
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:33 Te olete lihtsalt vaesed. Ja vaesed pole paremat saanud ega teagi tahta. Lepite kuni 15 000 eurose autoga. Keskmist palka teeniva pool impost mehega. Elu ei pea nii kole olema. Hakake elama naised
Et kui tutika autoga pole salongist välja vuranud, pole elu?
Mina nt ei osta põhimõtteliselt autot uuena, kuigi on võimalik. Milleks? Selle asemel on muu vara.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:18 Ma isegi ei saa aru, mis see "rohkem autot" tähendab. Mul on 22 a vana Volvo. Automaat, bensiin, 2,4 l, mingi 150 hobujõudu. Nahkistmed, kont töötab, aknad töötavad, raadio töötab, isegi piirkiirusehoidja on. Tehnost on siiani märkusteta läbi saanud. Valgusfoori tagant saan esimesena minema. Maksis vist 1800. Mis mul siis niiväga puudu on, et peaks veel 53 000 juurde maksma?
Nahkistmed on millegipärast hinnatud kraam jah. Aga nt mina oleks nõus juurde maksma, et neid EI oleks. Nii et kuniks inimene ise oma autoga rahul on, siis minu meelest on küll täitsa savi, mis see hinnalipik seal küljes oli.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:33 Te olete lihtsalt vaesed. Ja vaesed pole paremat saanud ega teagi tahta. Lepite kuni 15 000 eurose autoga. Keskmist palka teeniva pool impost mehega. Elu ei pea nii kole olema. Hakake elama naised
Mul on kahetoaline uuena ostetud kesklinna korter ja maakodu. Ainuisikuliselt enda ostetud ja minu nimel.
Mul tegelt pole üldse autot vaja.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:53
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:18 Ma isegi ei saa aru, mis see "rohkem autot" tähendab. Mul on 22 a vana Volvo. Automaat, bensiin, 2,4 l, mingi 150 hobujõudu. Nahkistmed, kont töötab, aknad töötavad, raadio töötab, isegi piirkiirusehoidja on. Tehnost on siiani märkusteta läbi saanud. Valgusfoori tagant saan esimesena minema. Maksis vist 1800. Mis mul siis niiväga puudu on, et peaks veel 53 000 juurde maksma?
Nahkistmed on millegipärast hinnatud kraam jah. Aga nt mina oleks nõus juurde maksma, et neid EI oleks. Nii et kuniks inimene ise oma autoga rahul on, siis minu meelest on küll täitsa savi, mis see hinnalipik seal küljes oli.
Jah, mul on ka suur rätik pandud nahkistme peale.
Mis tuletas meelde, et istmesoojendaja on kah.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 15:49
Mina vist olen see närutaja, aga see summa auto eest on ikka üle mõistuse. Max 10- 15 000 käiks auto eest välja. Ei pea uus olema, peaasi, et heas korras.
Ma ei leia, et see nüüd närutamine oleks, lihtsalt prioriteedid on mujal. Ma ei paneks ka auto alla summat, mille eest saaks mõnes linnas juba renoveeritud korteri osta.
Külaline

Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:59
Külaline kirjutas: 07 Juul 2024 16:53
Jah, mul on ka suur rätik pandud nahkistme peale.
Mis tuletas meelde, et istmesoojendaja on kah.
Mulle nt ei meeldi automaatkäigukast. Ühe korra sain perekoolis selle arvamuse eest piku päid ja jalgu. Aga vat ei meeldi, sest mul hakkab igav. Oleks isesõitev auto, oleks teine asi. Aga tavaline automaat vs manuaal, valin iga kell manuaali.
Kahjuks olen vähemuses ja ilmselt kuna nõudlust vähe, siis pole uut manuaaliga autot sugugi lihtne saada.
Nii et sõidan automaadiga, aga kui saaks, ostaks uue auto, aga manuaali.
Külaline

Igapäevasõitudeks on automaat mugavam. Samas on mul hobiauto manuaal. Kui tekib huvi käe ja jalaga korraga vehkida, siis ajan hobiauto välja ja sõidan sellega. Ka selline variant on võimalik.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], kaegu ja 6 külalist