Kuidas pesete WC poti harja?

köök, kodu korrashoid ja aed
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Kuidas pesete WC poti harja?

Postitus Postitas Tõutäkk »

Mul on selline ketserlik mõte pesta WC poti harju ja anumaid nõudepesumasinas (muidugi mitte koos toidunõudega).
Variant ka survepesuriga pesta, aga esimene variant tundub mugavam olevat.
Variant ka pesta dushiga või lihtsalt vannis.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mul läks just süda pahaks selle nõudepesumasina jutu peale. 🤢
Külaline

Mina panen üleöö klooriga sinna samasse kopsikusse likku, kus see muidu seisab. Kord kuus umbes.
Külaline

Tõutäkk kirjutas: 03 Okt 2025 21:42 Mul on selline ketserlik mõte pesta WC poti harju ja anumaid nõudepesumasinas (muidugi mitte koos toidunõudega).
Variant ka survepesuriga pesta, aga esimene variant tundub mugavam olevat.
Variant ka pesta dushiga või lihtsalt vannis.
mina pesin ja pesen jätkuvalt ja täitsa elan veel. Panen kõik kodused töövahendid korraga pessu ja peale seda pesen masina ka üle ja nii igakord.
Külaline

Ma panen puhastusvahendiga sinna harja hoidikusse likku ning loputan WC-poti kohal käsidušiga. N-ö visuaalselt must see ei ole, muidu tuleks see juba välja vahetada.
Külaline

Kasutan ca 3 korda nädalas poti puhastamiseks, kui pott on Harpicuga üle lastud. Ega ta selle käigus eriti mustaks ei saa, potti loputades saab ise ka puhtaks. On siiani lumivalge.
Kakajääke meil potile ei teki, roostese vee pärast kasutan.
Külaline

Kunagi kuskilt lugesin, et mingi restoran pesi vetsu prilllaudu nõudepesumasinas. Ju siis neid kakaharju ja -topsikuid ka.

Lihtsalt jälk ja ennekuulmatu! On ju palju mõistlikumaid ja lihtsamaid mooduseid harja pesemiseks. Nagu siin juba eelkõnelejad kirjutasid.
Tõutäkk
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Tõutäkk »

Guest kirjutas: 04 Okt 2025 09:11 Kunagi kuskilt lugesin, et mingi restoran pesi vetsu prilllaudu nõudepesumasinas. Ju siis neid kakaharju ja -topsikuid ka.

Lihtsalt jälk ja ennekuulmatu! On ju palju mõistlikumaid ja lihtsamaid mooduseid harja pesemiseks. Nagu siin juba eelkõnelejad kirjutasid.
Ma ütleks just, et nõudepesumasinas pesemine on just väga lihtne moodus ja keskkonnasõbralikum ka kui nt kloori kasutada või ta lihtsalt minema visata ja uus osta.
Eks asi on lihtsalt eelarvamustes kinni, no reklaamis ju pesti ka mootorratta mootoriosi nõudepesumasinas.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Külaline

Kunagi siin keegi minestas, et koera joogikaussi pesti nõudepesumasinas.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Okt 2025 10:09 Kunagi siin keegi minestas, et koera joogikaussi pesti nõudepesumasinas.
See olin mina! Jah, looma nõude pesemine nõudepesumasinas on jälk. Samamoodi, nagu ka loomadele enda taldriku pealt süüa andmine.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Okt 2025 11:19
Guest kirjutas: 04 Okt 2025 10:09 Kunagi siin keegi minestas, et koera joogikaussi pesti nõudepesumasinas.
See olin mina! Jah, looma nõude pesemine nõudepesumasinas on jälk. Samamoodi, nagu ka loomadele enda taldriku pealt süüa andmine.
Inimese suust läbi käinud asjad on ok ja bakterid saavad pesu käigus minema uhutud, aga looma kausist mitte? Täiesti ebaloogiline hirm.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Okt 2025 11:38
Inimese suust läbi käinud asjad on ok ja bakterid saavad pesu käigus minema uhutud, aga looma kausist mitte? Täiesti ebaloogiline hirm.
See on lihtsalt ebaesteetiline! Ja midagi võib alati kuhugile külge jääda.
Külaline

Dušiotsik ulatub potini ja kui olen poti harjaga puhtaks teinud ja loputanud, siis uhan harja ka dušiga üle.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Okt 2025 09:11 Kunagi kuskilt lugesin, et mingi restoran pesi vetsu prilllaudu nõudepesumasinas. Ju siis neid kakaharju ja -topsikuid ka.

Jumal küll. Sellest on ka siinsamas foorumis varem räägitud (ja ka Perekoolis), et restoranidel on sellise kraami pesemiseks OMAETTE NÕUDEPESUMASINAD. Nendes masinates ei pesta nõusid!! Pole ju nii raske mõista.
Külaline

Valan domestose potti ja harja panen potti. Seisab paar h ja lumivalge.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Okt 2025 15:26

Jumal küll. Sellest on ka siinsamas foorumis varem räägitud (ja ka Perekoolis), et restoranidel on sellise kraami pesemiseks OMAETTE NÕUDEPESUMASINAD. Nendes masinates ei pesta nõusid!! Pole ju nii raske mõista.
Kas saaks selle kohta mingit sinu sõnu kinnitavat viidet?

Artikkel, mida mina kunagi lugesin, käis mingi tervisekaitsetalituse käigu kohta, kus selgus, et ühes ja samas nõudepesumasinas pesti nii restorani külastajate nõusid kui ka prilllaudu. Artikkel oligi sellest, et KUI ERINEVAD on inimeste arusaamad hügieenist.
Külaline

Guest kirjutas: 04 Okt 2025 12:19

Restoranides sööd nõudelt, kust on söönud enne sind sadu inimesi, jumal teab, mis neil seal suus pesitseb. Ja kõik on topitud samasse nõudepesumasinasse, sina sööd sealt pealt pärast. Paned lusikat suhu, mida lakkus enne keegi rõve inimene. Koer isegi ei puuduta seda kaussi kuidagi, ainult joob. Ja nüüd on jube rõve. Igasugune loogika puudub. Ja spaasid ei karda, kust saab päriselt endale igasugu nakkusi külge ja lösutad võõraste inimeste kehavedelike sees. Rääkimata sellest, et oled oma elus suudelnud ja muudki teinud meestega, kelle mikrofloora võib olla kordades hullem kui mõnel koeral.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Okt 2025 20:33
Guest kirjutas: 04 Okt 2025 12:19
Restoranides sööd nõudelt, kust on söönud enne sind sadu inimesi, jumal teab, mis neil seal suus pesitseb. Ja kõik on topitud samasse nõudepesumasinasse, sina sööd sealt pealt pärast. Paned lusikat suhu, mida lakkus enne keegi rõve inimene. Koer isegi ei puuduta seda kaussi kuidagi, ainult joob. Ja nüüd on jube rõve. Igasugune loogika puudub. Ja spaasid ei karda, kust saab päriselt endale igasugu nakkusi külge ja lösutad võõraste inimeste kehavedelike sees. Rääkimata sellest, et oled oma elus suudelnud ja muudki teinud meestega, kelle mikrofloora võib olla kordades hullem kui mõnel koeral.
Eks see olegi psühholoogiline ja esteetiline tõrge.
Eks igaüks oma kodus teeb mis heaks arvab. Isenesest hügieenilisuse mõttes nõudepesumasin peseb nii kuuma veega, et kõik bakterid hävivad. Kel väikelapsed peres kasvanud on, on ka nende pesumasin näiteks igasugu rõvedaid kehavedelikke ju riietelt maha pesnud(okse näiteks). Ja seal vaevalt kõikki asju 90ga pestakse. Ometi on okei madinat südamerahus edasi kasutada.

Mina olen loomainimene. Endal hetkel kaks kassi. Kui ma toidu seest kasiikarva leian, pole midagi. Aga kui ma samas inimese juuksekarva leian, siis aju automaatselt teeb öäkk ja edasi söömine on raske 😂🤣
Külaline

Pole kunagi eraldi pesnud wc harja.
Lihtsalt wc potis vee sees läbi loputanud.
Külaline

UUE OSTAN LOOMULIKULT.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist