Ei viitsinud täpselt kokku lugeda. Praegu ehk olen 40. riigis?
Muidugi on paljudes lähimates ja mõnes kaugemaski käidud ka korduvalt, eriti, kui autotrippe teha, siis muudmoodi ju ei saagi. Aga eks oleme ka neil reisidel üritanud leida kohti, mida enne pole külastanud. Lätis, Leedus, Poolas, Tšehhis jne. Saaks küll kiiremini sihtpunkti, aga kulgemine on ka tore. Nt olen Lätis käinud mitukümmend korda, aga alles sel kevadel avastasin Rundale lossi. Ja Leedus ristimäe.
Kui mitmes riigis olete käinud?
-
Külaline
Jumala eest ei tea, kuidagi ei viitsi ka kaardi järgi lugema hakata. No näiteks eelmisel nädalal käisin Asutriast umbes tunniks ajaks Bratislavas, kas see tähendab, et olen Slovakkias käinud? Mu enda mõõdupuu järgi nagu tegelikult ju ei ole, kuigi tehniliselt võiks linnukese kirja panna. Neid läbisõidul käidud riike on mitmeid. Üldiselt oleme jõudnud selleni, et kuigi reisida tahaks, siis polegi nagu enam kuhugile minna - või siis peaks oma reisimisstiili kõvasti muutma, enam süvenema detailidesse või ma ei teagi.
-
Külaline
alati on võimalik meeldinud kohtadesse tagasi minna - ise olengi pigem seda tüüpi, kes käib "lemmikriikides" palju kordi, avastab seal erinevaid piirkondi, vahel nostalgitseb tuttavates paikades.
Ja lemmiklinnad muidugi - Londonit ei jõua ka kümne reisiga piisavalt näha!
Ja lemmiklinnad muidugi - Londonit ei jõua ka kümne reisiga piisavalt näha!
-
Külaline
Olen 42 ja käinud 19 riigis (k.a. Eesti, sest ma ei sündinud siin). Väljaspoole Euroopat ei olegi jõudnud - v.a Türgi, kui see loeb. Tahaks kindlasti rohkem reisida, ka Aasiasse, Austraaliasse/Uus-Meremaale, vb ka Aafrikasse.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist