Asjadega närutamine
-
Külaline
Kõigil neil autodel on ühine stammviga-suunatuled puuduvad. Katsuge natuke rohkem raha kulutada, et saaks ka suunatuled kaasa osta.
-
külaline
No kui keskmine auto maksab 27000, siis on Volvo ikka kõvasti üle keskmise auto, selliselt küll õli kaotamist 2000 juures ei ootaksKülaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 13:02Mina ütlesin, et keskmine auto maksab umbes 27 000 eurot, mingist miljonäridest ega maasturitest polnud juttu. Imelik inimene, ei jälgi üldse teemat ja siis luuletab ei tea mida.üks ütles lausa, et 27 000 jeepi ostab miljonär, hahhaaa. Selle raha eest ei saa enne kolmega korrutamist üldse mingit normmaasturit.
-
Külaline
Olgem faktides täpsed. Volkari läbisõit oli mingi 15 000 ja ühe liitri õli neelas auto 2 000 km peale. Õli põles silindris ära ja tilkunud välja. Õlirõngad, kolvigrupp on süüdi ilmselt.külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 13:59No kui keskmine auto maksab 27000, siis on Volvo ikka kõvasti üle keskmise auto, selliselt küll õli kaotamist 2000 juures ei ootaksKülaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 13:02Mina ütlesin, et keskmine auto maksab umbes 27 000 eurot, mingist miljonäridest ega maasturitest polnud juttu. Imelik inimene, ei jälgi üldse teemat ja siis luuletab ei tea mida.üks ütles lausa, et 27 000 jeepi ostab miljonär, hahhaaa. Selle raha eest ei saa enne kolmega korrutamist üldse mingit normmaasturit.Volkaritel ilmselt hoopis teine teema sellega.
-
Külaline
Jaa, Volvo on hüper-super luksauto, paremat maailmas pole. Happy? Kaua võib inimene jaurata.külaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 13:59No kui keskmine auto maksab 27000, siis on Volvo ikka kõvasti üle keskmise auto, selliselt küll õli kaotamist 2000 juures ei ootaksKülaline kirjutas: ↑07 Juul 2024 13:02Mina ütlesin, et keskmine auto maksab umbes 27 000 eurot, mingist miljonäridest ega maasturitest polnud juttu. Imelik inimene, ei jälgi üldse teemat ja siis luuletab ei tea mida.üks ütles lausa, et 27 000 jeepi ostab miljonär, hahhaaa. Selle raha eest ei saa enne kolmega korrutamist üldse mingit normmaasturit.Volkaritel ilmselt hoopis teine teema sellega.
-
Külaline
Kulunud nõudepesuharjad kasutan ma lõpuks ära dušinurga äravoolu puhastamiseks. Kasutan alati asjad lõpuni ära, alati leiab kohti, mida puhastada ja mille puhastamise järel puhastajat enam kindlasti teist korda kasutada ei taha.Külaline kirjutas: ↑02 Juul 2024 07:55Ma olekski selle harja samal hetkel talle andnud, et miks mitte, ta võib küürida küll kui selleks vajadust näeb.Nomaeitea kirjutas: ↑30 Juun 2024 11:26 Näitlikustamiseks tänane situatsioon pudeliharjaga. Ma tõin eile poest uue harja, vana oli kasutuses ei teagi kui kaua juba, ei ole enam hügieeniline. Panen uue harja asemele, hakkan vana ära viskama, mees ütleb kõrvalt, aga kas sa midagi muud ei taha sellega veel pesta?
Mina:???
Tema: Ma ei tea, mingit muud asja pole vaja puhastada, et üks kord veel kasutada?
Mina: Mis asja siis näiteks?
Tema: Ei tea, vahet pole, ükskõik.
Ja läheb torssis näoga köögist minema, et mitte näha seda hirmsat vaatepilti, kuidas ma viskan ära vana tuustaka harja, millega oleks ühe korra veel MIDAGI pesema pidanud.
Minu ütlus, igast sokist saab ükskord tatilapp. Ehk siis auklik sokk sobib kasutada taskurätina.
Lisaks avastasin ma, et niisked salfakad on ühekordse kasutusega, st üks kord kasutad, viskad musta pesu korvi ja siis pestuna saab jälle ühe korra kasutada ja nii lugematu arv kordi. Seda nt lapse näo puhastamiseks (eelnevalt kraani all märjaks tehtuna) või ka viina määrimiseks lapse nahale, kui on sääsehammustused,nõgesekuplad vms.
Lisaks avastasin ma, et niisked salfakad on ühekordse kasutusega, st üks kord kasutad, viskad musta pesu korvi ja siis pestuna saab jälle ühe korra kasutada ja nii lugematu arv kordi. Seda nt lapse näo puhastamiseks (eelnevalt kraani all märjaks tehtuna) või ka viina määrimiseks lapse nahale, kui on sääsehammustused,nõgesekuplad vms.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
John Holmes
Kondoomid unustasid Tõutäkk, ka neid saab pesta nagu niiskeid salfakaid. Kondoomi pesed kraani all puhtaks, määrid libestiga kokku, keerad rulli ja järgmine päev hea võtta.Tõutäkk kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:56 Minu ütlus, igast sokist saab ükskord tatilapp. Ehk siis auklik sokk sobib kasutada taskurätina.
-
Külaline
Kallis inimene, viina ei määrita lapsele sääsehammustustele peale. See ei aita kuidagi sügeluse vastu. Kui pärast sinna kohta päike peale paistab, võib tulla pigmendilaik.Seda nt lapse näo puhastamiseks (eelnevalt kraani all märjaks tehtuna) või ka viina määrimiseks lapse nahale, kui on sääsehammustused,nõgesekuplad vms.
Olen kunagi ka kondoome pestud ja kuivatatud, aga siis oli põhjuseks saadavus, ehk defitsiit, kui apteegis polnud saada isegi odavaid 2 kopikalisi preservatiive, 10 kopikalistest tilaga preskudest rääkimata. Sõitsin jalgrattaga Juuru, seejärel Raplasse ja lõpuks Kohila apteegist õnnestus saada 10-ne leht 10 kopikalisi preservatiive ja siis olin sunnitud pesema. Ehk siis 5km+15km+20km+15km jalgrattaga maha sõita paki preservatiivide saamiseks. Loomulikult oli siis kondoomidel seetõttu suur väärtus ja vajadus neid pesta ja kuivatada.
-
Külaline
Mina olen selle teema algataja ja tänan sind väga selle kommentaari eest. Sain praegu aru, et minu mehel pole väga vigagi. Sa issanda vits! Niisked salfakad pesumasinas! Need esiteks pole nii tugevast materjalist, et pesta kannataks, eritavad ebemeid ja ajavad sul masina umbe ja teiseks võivad trumlist välja libiseda ja äravoolu blokeerida. Miks ometi sellist asja korduvkasutada, ära siis üldse ostagi, vaid tee tavalised riidest lapid.Tõutäkk kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:56 Minu ütlus, igast sokist saab ükskord tatilapp. Ehk siis auklik sokk sobib kasutada taskurätina.
-
John Holmes
No näed siis. Sinu elutempo juures jätkus sellest ilmselt kaheks päevaks (ilma pesemata)Tõutäkk kirjutas: ↑24 Juul 2024 20:34 Olen kunagi ka kondoome pestud ja kuivatatud, aga siis oli põhjuseks saadavus, ehk defitsiit, kui apteegis polnud saada isegi odavaid 2 kopikalisi preservatiive, 10 kopikalistest tilaga preskudest rääkimata. Sõitsin jalgrattaga Juuru, seejärel Raplasse ja lõpuks Kohila apteegist õnnestus saada 10-ne leht 10 kopikalisi preservatiive ja siis olin sunnitud pesema. Ehk siis 5km+15km+20km+15km jalgrattaga maha sõita paki preservatiivide saamiseks. Loomulikult oli siis kondoomidel seetõttu suur väärtus ja vajadus neid pesta ja kuivatada.
Pole täheldanud lagunemist, samas on nad pehmed. Mingi samalaadne materjal, nagu kaitseväes/kaitseliidus kasutatakse relvade puhastamisel.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 20:39Mina olen selle teema algataja ja tänan sind väga selle kommentaari eest. Sain praegu aru, et minu mehel pole väga vigagi. Sa issanda vits! Niisked salfakad pesumasinas! Need esiteks pole nii tugevast materjalist, et pesta kannataks, eritavad ebemeid ja ajavad sul masina umbe ja teiseks võivad trumlist välja libiseda ja äravoolu blokeerida. Miks ometi sellist asja korduvkasutada, ära siis üldse ostagi, vaid tee tavalised riidest lapid.Tõutäkk kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:56 Minu ütlus, igast sokist saab ükskord tatilapp. Ehk siis auklik sokk sobib kasutada taskurätina.
Mul pole keeruline koos pesuga pesumasinasse visata ja ega ma neid siis ühekaupa pesunöörile ei riputa, vaid peoga pesukuivatus restile.
-
Külaline
Oleneb lappidest. Ma küll ei õigista seda pesemist aga osad tõesti masinapesu peavad vastu. Olen ise kogemata taskust neid peale pesu välja võtnud. Paberipõhised nagu nt Huggies laguneb aga Näiteks "plastik" põhised nagu Prisma Xtra, peavad küll masinpesu vastu.Külaline kirjutas: ↑24 Juul 2024 20:39Mina olen selle teema algataja ja tänan sind väga selle kommentaari eest. Sain praegu aru, et minu mehel pole väga vigagi. Sa issanda vits! Niisked salfakad pesumasinas! Need esiteks pole nii tugevast materjalist, et pesta kannataks, eritavad ebemeid ja ajavad sul masina umbe ja teiseks võivad trumlist välja libiseda ja äravoolu blokeerida. Miks ometi sellist asja korduvkasutada, ära siis üldse ostagi, vaid tee tavalised riidest lapid.Tõutäkk kirjutas: ↑24 Juul 2024 19:56 Minu ütlus, igast sokist saab ükskord tatilapp. Ehk siis auklik sokk sobib kasutada taskurätina.
-
Külaline
Kasutan ka neid Xtra niiskeid lappe palju ja ikka satub mõni masinasse, mitte küll teadlikult. Need tõesti kannatavad pesu, ei mingeid ebemeid.
-
Külaline
Jep. Ja Pampersi lapid ka lagunevad. Lisaks Huggisele.Külaline kirjutas: ↑25 Juul 2024 10:54 Kasutan ka neid Xtra niiskeid lappe palju ja ikka satub mõni masinasse, mitte küll teadlikult. Need tõesti kannatavad pesu, ei mingeid ebemeid.
Ma küll kasutan niiskeid vaid väljaspool kodu aga eelistan ka Xtra või Rainbow lappe, sest paberipõhised lähevad katki juba pakist välja kiskudes(pealmised, kui pakk täis on ja põhjas, kus on eriti niisked/lausa läbi vettinud) ja pühkides kipub ka näpp läbi tulema. Looduse poolest jah hea, et lagunevad aga no kasutuse koha pealt nõmedad.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kiisu ja 7 külalist