Minu jaoks pole tavapärane mees kes end lõhnastab.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 06:31 Loomulikult on selline mees imelik, kes ennast meigib
Tavapärane mees läheb ja petab oma naist, nii et silm ka ei pilgu.
Minu jaoks pole tavapärane mees kes end lõhnastab.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 06:31 Loomulikult on selline mees imelik, kes ennast meigib
Jätaksin sellise meha maha, kes end ei lõhnasta. See on sama elementaarne, kui igapäevane aluspükste ja sokkide vahetamine.
Aga meikiva mehe jätaksid maha? Meikiv mees kindlasti ka lõhnastab end.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 07:47Jätaksin sellise meha maha, kes end ei lõhnasta. See on sama elementaarne, kui igapäevane aluspükste ja sokkide vahetamine.
Ma arvan mäletavat miks sa mind jälitad ja vaenad. See oli vist üks ammune lugu kus minu peale hirmsasti solvusid. Sellest ajast peale oled nagu s*tt kanna küljes. Anonüümselt muidugi. Siis esinesid mehena, ja sind hakkas häirima, et ma naiste seisukohta kaitsesin - mida ma egalitaarina peangi tegema, kui see on õiglane. Just seal hakkasid mind naiseks/naiselikuks nimetama. Sinu meelest mees ei saa ju naiste poolele asuda, kaotamata oma mehelikkust. Ma arvan, et sa oled üks solvunud mees. Ja naistele vaevalt läheb korda see kas "kaelakortsudest" räägib mees või naine, ainult teist meest saab see nii häirida nagu sind.Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 06:31Tavapärane mees sa ju pole, Muretsed mingite kaelakortsude, varbaküünte pärast, et ei saa plätudega randa minna jne. Isegi homod ei aja sellist juttu. Ja see fanatism, millega nüüd siin vaidled meeste ilu teemal. Pealiskaudsemat meest pole veel näinud, kelle jaoks sellised teemad nii olulised on. Ja ära hakka oma jälitamise juttu ajama. Selleks ei pea mingi jälitaja olema, et neid asju märgata lihtsalt foorumit lugedes. Anders oli artist, see on hoopis teine asi, kuidas laval välja nähakse. Loomulikult on selline mees imelik, kes ennast meigib, naistele annab nõu vahliraudadega juustejuuri tõsta, lisaks veel solvub iga asja peale nagu teismeline plika. Ei ole vaja mulle vastata.Egalitaar kirjutas: ↑07 Okt 2025 23:16Halb mälu sul, kulla trollikene. Ei saa koolutada seda mida pole. Ma rääkisin, et kujundan habet. Ehk ei lase sellel metsikuks kasvada. Noja kui isegi oleksid juuksed ja koolutaksin? Seesama kiidetud ilueedi Thomas Anders koolutas, värvis ja lokkis ennast, kuid on sellegipoolest heteroseksuaalne.Enese välimuse eest hoolitsemine ei ole seksuaalse suundumuse näitajaks.
Loomulikult jätaksin meikiva mehe maha. Tegelikult ei tea ma ühtki meest, kes end ei lõhnastaks. Võimalik, et mõni maal töötav isik.
Miks mees peaks end lõhnastama?Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 11:59Tegelikult ei tea ma ühtki meest, kes end ei lõhnastaks.
Lõhnastatud mees on seksikas ja enesekindel. Miks naine peab end lõhnastama? Sa ju ometi lõhnastad end, ei?
Mittelõhnastamine on kolmas Eesti ja maakas.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 21:46 Ma küsiks ka, miks mees peaks end lõhnastama?
Lõhnastamine on vanamoodsate komme. Kui mees peab igal hommikul habet ajama, peaks after shave´ga eriti valiv olema, et privaattsoonist kaugemal asuv teine isik lõhna tundma ei peaks.
Ei lõhnasta. Ja ei saa aru mida lõhnad meestele annavad. Võibolla naise pärast teevad nii.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 21:59Lõhnastatud mees on seksikas ja enesekindel. Miks naine peab end lõhnastama? Sa ju ometi lõhnastad end, ei?
Mul suva, olgu või neljas eesti. Aga olgu sul hea olla kui meeldib sedasi öelda.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 22:00Mittelõhnastamine on kolmas Eesti ja maakas.
Tõsijutt. Maakad on rikkamad, vabamad ja lõhnavad lõhnastamata hästi.Guest kirjutas: ↑08 Okt 2025 22:00Mittelõhnastamine on kolmas Eesti ja maakas.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 21:46 Ma küsiks ka, miks mees peaks end lõhnastama?
Lõhnastamine on vanamoodsate komme. Kui mees peab igal hommikul habet ajama, peaks after shave´ga eriti valiv olema, et privaattsoonist kaugemal asuv teine isik lõhna tundma ei peaks.
Mees peab lõhnama nii, et seda on aimatavalt tunda. After shave peab olema sama kvaliteetne kui parfüüm ja stick, kallima otsa omad.Külaline kirjutas: ↑08 Okt 2025 21:46 Ma küsiks ka, miks mees peaks end lõhnastama?
Töötan sarnase, aga veelgi ilusama ja mehelikuma mehega koos, prantslane. Muide, ta lõhnab jumalikult, kasutab nišiparfüümi.
Mul oli kord tööalane koosolek prantslastega ja üks mees, suht saranane sellele viimasele pildile, istus mul otse vastas (polnud teda varem näinud). Tajusin esimesest hetkest peale mingit kummalist tõmmet. Ei suutnud keskenduda, keel oli sõlmes ja kui ta rääkis, kujutlesin, kuidas oleks teda suudelda. Uhh see oli veider.Guest kirjutas: ↑09 Okt 2025 22:29Töötan sarnase, aga veelgi ilusama ja mehelikuma mehega koos, prantslane. Muide, ta lõhnab jumalikult, kasutab nišiparfüümi.
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 7 külalist