Palun lõpetage Tolmukübeme halvustamine
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Palun lõpetage Tolmukübeme halvustamine
Tema vähemalt algatab teemasid, ilma temata oleks siin ikka päris tühi.
Siin ei toimu eesti keele eksam, et iga vea kallal viiksute.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Miks ainult tema? Mitmed "nimelised" on siin mõnitusobjektiks.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑09 Okt 2025 16:00 Tema vähemalt algatab teemasid, ilma temata oleks siin ikka päris tühi.
-
Külaline
Ah, lõpetage ära. Siin saavad kõik ühtemoodi, olgu nad nimega või nimeta.Guest kirjutas: ↑09 Okt 2025 16:28Miks ainult tema? Mitmed "nimelised" on siin mõnitusobjektiks.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑09 Okt 2025 16:00 Tema vähemalt algatab teemasid, ilma temata oleks siin ikka päris tühi.
Jah, ja iga viga polegi viga. Nt vanuses inimene on ju niigi selge, et inimene on endale vanust kogunud, ehk et juba vanusesse jõudnud. Ei pea eraldi välja ütlema, et see tähendab kõrges vanuses. Ma võin ka lühendeid kasutada, ja pealegi, igal ühel on ju puudujäägid, need, kes mind halvustavad, enda puudujääke letti ei lao - enda silmas palki ei näe, aga teise silmas pindu küll. Ennast nad avalikult ei aruta, aga pane teise inimese kallal hambaid teritama, seal on sellised esimesed.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑09 Okt 2025 16:00 Tema vähemalt algatab teemasid, ilma temata oleks siin ikka päris tühi.
-
Külaline
-
Külaline
Tema kallal on vist teine maniakk.Külaline kirjutas: ↑09 Okt 2025 16:39No aga jätke siis Egalitaar ka rahule.
-
Külaline
Ei saa. Nimelisi on võimalik taga kiusata, vahet pole mida räägib, nagu Tolmukübet. Anonüüm pääseb sellestGuest kirjutas: ↑09 Okt 2025 16:37Ah, lõpetage ära. Siin saavad kõik ühtemoodi, olgu nad nimega või nimeta.Guest kirjutas: ↑09 Okt 2025 16:28Miks ainult tema? Mitmed "nimelised" on siin mõnitusobjektiks.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑09 Okt 2025 16:00 Tema vähemalt algatab teemasid, ilma temata oleks siin ikka päris tühi.
-
Külaline
Täpselt nii! Anonüüm saab diskuteerida rahulikult teemas olles, aga kui ollakse nimeline, siis võib tukka keegi kes keerab rongi rööbastelt ja läheb hoopis isiklikuks: "Näe Tolmukübe on seda ja toda", "Näe, vaata milline egalitaar on" jne. Anonüümidel on tunduvalt lihtsam.Guest kirjutas: ↑09 Okt 2025 17:57Ei saa. Nimelisi on võimalik taga kiusata, vahet pole mida räägib, nagu Tolmukübet. Anonüüm pääseb sellest
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Olen mitmes keskkonnas arutle.ee-d reklaaminud, aga oluliselt siin ei elavne. Miks peakski keegi nii mürgisesse kohta tahtma tulla kui on sõbralikke ka.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
-
Külaline
Mida keegi tähtsaks peab.මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: ↑09 Okt 2025 16:00 Tema vähemalt algatab teemasid, ilma temata oleks siin ikka päris tühi.
-
Külaline
Huvitav on siis, kui sobivas vahekorras on tarkpäid ja neid mitte nii väga tarkpäid. Viimased kirjutavad huvitavaid lugusid oma elust ja kogemustest, esimesed esitavad neist huvitavaid analüüse ja algatavad intrigeerivaid teemasid. Ka kõrge potensiaaliga teemad surevad välja, kui kaasamõtlejaid liiga vähe.
-
Külaline
Siin käis ju jutt õigekirja kallal vigisemisest. Seda tehakse absoluutselt igal võimalikul juhul olenemata sellest, kas kasutajanimi on näha või mitte. Nii on selles ja eelmises foorumis kogu aeg olnud, ei midagi uut siin ilma peal.Guest kirjutas: ↑09 Okt 2025 17:57Ei saa. Nimelisi on võimalik taga kiusata, vahet pole mida räägib, nagu Tolmukübet. Anonüüm pääseb sellest
-
Külaline
Teemad surevad välja kui keegi isiklikuks muutub ja arulagedalt norima hakkab.
-
Külaline
Aga, miks ei tohi õigekirjavigu parandada? Mina olen ka mõnikord mõnele veale (just sellisele, mida inimesed kipuvad sageli tegema) viidanud. Ja olen seda alati teinud viisakas toonis. Aga mõni kukub selle peale solvuma või lausa vastu lajatama.Guest kirjutas: ↑09 Okt 2025 19:19Siin käis ju jutt õigekirja kallal vigisemisest. Seda tehakse absoluutselt igal võimalikul juhul olenemata sellest, kas kasutajanimi on näha või mitte. Nii on selles ja eelmises foorumis kogu aeg olnud, ei midagi uut siin ilma peal.
No miks?
-
Külaline
Kõik me oleme ju mingis "vanuses inimesed" ehk endale "vanust kogunud" sünnist alates. See, et mõeldud on kõrges vanuses inimest pole nüüd sugugi ilmselge. Eriti kuna see kõrge vanus on defineerimata ja tähendab eri inimeste jaoks erinevat vanust. Ja selline keeleväänamine on lihtsalt kole.
Ning ei ole tegemist kellegi arvustamisega ja ma saan aru, et üritatakse teemasid teha ning seda foorumit elus hoida. Aga kui teema pealkiri ja teema ise on sõnastatud nii, et sellest on raske aru saada, siis mina isiklikult ei viitsi ka sõna sekka öelda.
-
Külaline
Täitsa nõus! Ja see kübeme nn foorumi elavdamine on pigem just see, mis siit foorumist eemale peletab. Tema teemasid ja kommentaare ei loe ma ammu. Aga lihtsalt kahju on, et kui keegi on teinud mingi huvitava teema, milles võiks hea arutelu kujuneda, siis see lihtsalt mattub kübeme imelike, seosetute, arusaamatute heietuste alla.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 00:20Kõik me oleme ju mingis "vanuses inimesed" ehk endale "vanust kogunud" sünnist alates. See, et mõeldud on kõrges vanuses inimest pole nüüd sugugi ilmselge. Eriti kuna see kõrge vanus on defineerimata ja tähendab eri inimeste jaoks erinevat vanust. Ja selline keeleväänamine on lihtsalt kole.
Ning ei ole tegemist kellegi arvustamisega ja ma saan aru, et üritatakse teemasid teha ning seda foorumit elus hoida. Aga kui teema pealkiri ja teema ise on sõnastatud nii, et sellest on raske aru saada, siis mina isiklikult ei viitsi ka sõna sekka öelda.
Ma enamikel juhtudel isegi ei saa aru, mida ta tahab öelda. Kirjavead ei puutugi asjasse, vaid see on lapsik, seosetu iba, millel ei ole saba ega sarvi... Ma mõnikord lausa siiralt imestan, kuidas inimesed kukuvad sellistes teemades kaasa rääkima.
-
Külaline
No said oma halvustamise nüüd südamest välja kirjutada. Ela rahulikult edasi.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 00:33Täitsa nõus! Ja see kübeme nn foorumi elavdamine on pigem just see, mis siit foorumist eemale peletab. Tema teemasid ja kommentaare ei loe ma ammu. Aga lihtsalt kahju on, et kui keegi on teinud mingi huvitava teema, milles võiks hea arutelu kujuneda, siis see lihtsalt mattub kübeme imelike, seosetute, arusaamatute heietuste alla.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 00:20Kõik me oleme ju mingis "vanuses inimesed" ehk endale "vanust kogunud" sünnist alates. See, et mõeldud on kõrges vanuses inimest pole nüüd sugugi ilmselge. Eriti kuna see kõrge vanus on defineerimata ja tähendab eri inimeste jaoks erinevat vanust. Ja selline keeleväänamine on lihtsalt kole.
Ma enamikel juhtudel isegi ei saa aru, mida ta tahab öelda. Kirjavead ei puutugi asjasse, vaid see on lapsik, seosetu iba, millel ei ole saba ega sarvi... Ma mõnikord lausa siiralt imestan, kuidas inimesed kukuvad sellistes teemades kaasa rääkima.
Oled sa ise mõne kõrgkultuuri, teadust või maailma arengut puudutava sügava sisuga teema algatanud? Kui tõesti, palun viita. Loeksin hea meelega, arutleksin kaasagi, kui on huvitav.
Mulle Tolmukübe meeldib. Tavaline inimene, tavalised igapäevased mõtted. Vahel isegi imestan, kui lihtsast asjast võib tegelikult päris palju mõelda.
-
Külaline
Mina ei ole see külaline, keda sa tsiteerid ja kes sinu ütluse jrgi TK-t 'halvustas', kuid ma olen temaga väga nõus. Need algatatud teemad loendamatite küsimärkidega on lapsikud, punnitatud, igavad ja totrad. Keelekasutusest ma ei räägigi. Kõige paremini sobib seda iseloomustama tõesti sõna 'heietamine'.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 00:52No said oma halvustamise nüüd südamest välja kirjutada. Ela rahulikult edasi.
Oled sa ise mõne kõrgkultuuri, teadust või maailma arengut puudutava sügava sisuga teema algatanud? Kui tõesti, palun viita. Loeksin hea meelega, arutleksin kaasagi, kui on huvitav.
Mulle Tolmukübe meeldib. Tavaline inimene, tavalised igapäevased mõtted. Vahel isegi imestan, kui lihtsast asjast võib tegelikult päris palju mõelda.
Aga sulle ma tahaksin öelda, et sina kaldud kohe teise äärmusse, tood näiteks kõrgkultuuri või teaduse. Ka need ei ole sellise jutufoorumi ainestik, muiduigi mitte. On olemas ka kolmas variant, mis töötas Perekoolis hästi (neil headel aegadel, kui me Tolmukübeme jauramist polnud veel tundma õppinud) - teha teemad elulistest situatsioonidest, kogemustest, millestki huvitavast, mida me oma elus kodus tööl, tänaval, ükskõik kus oleme kogenud ja mis on millegipärast olnud intrigeeriv või mõtlemapanev. Paariks viimaseks näiteks on loomakliiniku arved ja umbkeelne töömees Tallinnast. Vot need teemad lähevad käima ja tekitavad diskussiooni, kuid selliseid ei ole Tolmukübe kahjuks võimeline tootma.
-
Külaline
Kes halvustab, kas muidu ka pöörate õigekeelsusele ja faktidele teise jutus alati tähelepanu? Või vallandub see häirumine vaid siin ja Tolmukübeme suhtes?
-
Külaline
Ma ei saa aru, miks Tolmukübe IGAS teemas sõna peab võtma, isegi siis kui ta sellest mitte midagi ei tea. Küll räägib, millal on õige aeg lemmikloom eutaneerida, nüüd annab nõu juba hambaimplantaatide asjus. Hoidku lihtsalt sõrmed klaviatuurist eemal, kui teemaga mingit kokkupuudet pole.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 5 külalist