Ja sina tema nime nähes ei suuda tema sõnavõttu lugemata jätta? Miks?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 09:25Ma ei saa aru, miks Tolmukübe IGAS teemas sõna peab võtma, isegi siis kui ta sellest mitte midagi ei tea. Küll räägib, millal on õige aeg lemmikloom eutaneerida, nüüd annab nõu juba hambaimplantaatide asjus. Hoidku lihtsalt sõrmed klaviatuurist eemal, kui teemaga mingit kokkupuudet pole.
Palun lõpetage Tolmukübeme halvustamine
-
Külaline
-
Külaline
Mõtlesid pudeli taga ennast politseinikuksKülaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 09:25Ma ei saa aru, miks Tolmukübe IGAS teemas sõna peab võtma, isegi siis kui ta sellest mitte midagi ei tea. Küll räägib, millal on õige aeg lemmikloom eutaneerida, nüüd annab nõu juba hambaimplantaatide asjus. Hoidku lihtsalt sõrmed klaviatuurist eemal, kui teemaga mingit kokkupuudet pole.
-
Külaline
Kas sa oled seesama kasutaja, kes teemades aeg-ajalt küsib, et "kes sulle putru pakkus"?Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 09:36Mõtlesid pudeli taga ennast politseinikuksKülaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 09:25Ma ei saa aru, miks Tolmukübe IGAS teemas sõna peab võtma, isegi siis kui ta sellest mitte midagi ei tea. Küll räägib, millal on õige aeg lemmikloom eutaneerida, nüüd annab nõu juba hambaimplantaatide asjus. Hoidku lihtsalt sõrmed klaviatuurist eemal, kui teemaga mingit kokkupuudet pole.![]()
-
Külaline
Ei. Kas on veel küsimusi?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 09:57Kas sa oled seesama kasutaja, kes teemades aeg-ajalt küsib, et "kes sulle putru pakkus"?
Mida siin teada peaks olema? Kui loom piinleb, tuleb ta piinadest vabastada, lihtne. Kui on tõsine tervisehäda, siis ega loom sellest aru saa, et on vaja süste/operatsioone, ega's ta inimene pole. Tema teab, et temale tehakse haiget, aga miks, seda ta ei tea ju. Talle jääb hirm loomaarsti ees ja trauma ravist hinge sisse, kas seda on siis tõesti vaja? Kere saab terveks, aga hingehaavad jäävad. Isegi kasside kohta olen lugenud, et kui neil valutab, pole aru saada, pidid hakkama hoopis nurru lööma, kass pidi valu saama hästi varjata. Asi tal need hingehaavadki siis enda teada jätta, ega's ta ju rääkida ei oska. Ega ta inimene ei ole, ta ikkagi loom. Ja implantaatide asjus, see nii lihtne loogika, eri inimestele pannakse erinevad implantaadid, sõltub, mida vaja panna, milline auk on, selline implantaat sinna ka tuleb, inimese hambumuse järgi. Mida siin teada vaja peaks olema? See ju nii lihtne asi. Nendes kahes teemas pole mingeid teadmisi vaja, natuke selget mõistust ja loogikat, ja asi ants. Ega kõike (lihtsaid asju) ei pea ette nämmutama, inimesel endal ka pea otsas.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 09:25 Ma ei saa aru, miks Tolmukübe IGAS teemas sõna peab võtma, isegi siis kui ta sellest mitte midagi ei tea. Küll räägib, millal on õige aeg lemmikloom eutaneerida, nüüd annab nõu juba hambaimplantaatide asjus. Hoidku lihtsalt sõrmed klaviatuurist eemal, kui teemaga mingit kokkupuudet pole.
-
Külaline
Ei.
-
Külaline
See on tegelikult märkimisväärne tunnustus, kui kasutajast teemasid foorumis tehakse. Hea töö, Tolmukübe. Minul pole küll ei sinu ega su teemade vastu midagi, pigem on hea, et keegi elu sees hoiab foorumil. Kui mind teema ei huvita või lausa nõmegi tundub, siis ma lihtsalt ei loe seda ja kõik on hästi.
Aitäh soojendavate sõnade eest!Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 10:40 See on tegelikult märkimisväärne tunnustus, kui kasutajast teemasid foorumis tehakse. Hea töö, Tolmukübe. Minul pole küll ei sinu ega su teemade vastu midagi, pigem on hea, et keegi elu sees hoiab foorumil. Kui mind teema ei huvita või lausa nõmegi tundub, siis ma lihtsalt ei loe seda ja kõik on hästi.
-
Külaline
See on tunnustus jah kui mõne jälitushullu nii pöördesse suudad ajada, järelikult on sinu juttudes sisu, mõtet.
-
Külaline
Saab ju ka anonüümselt postitada, Nimeline postitamine annab võimaluse isiklikuks minna.
-
Külaline
Küll peavad ikka tugevate närvidega tuntud inimesed olema kui neid selline jälitusmaania all kannatav "fän" on, iial ei tea kuna reaalselt kallale tungib.
-
Külaline
Siin oleks nagu koolidest kinga saanud töötute õpside kogunemineKülaline kirjutas: ↑09 Okt 2025 18:57Siin ei toimu eesti keele eksam, et iga vea kallal viiksute.
-
Külaline
Milline see töötu õps on sinu arust? Selliseid ei ole, kes tahaks hirmsasti õpetada, aga pole tööd. Mina küll ei vaevu Tolmukübeme hirmsaid vigu parandama, see on ju täiesti mõttetu. Las teeb oma lolle teemasid. Olen aru saanud, et vähese aruga inimesi on siin palju, üks kunagi ütles, et head teemad, tema ka vähemalt saab aru lõpuks, millest jutt. Lihtlaused, lihtsustatud maailmapilt, ise nimetab seda filosoofiaks või analüüsiks, see on tõesti naeruväärne nende jaoks, kellel on keskharidus käes, aga inimesed on ju erinevad. Ainuke, mis on häirinud, on tõesti see rumal nõu andmine teemades, mida inimene absoluutselt ei jaga.
-
Külaline
Kui eriliselt juhm peab olema, et nimeliselt kirjutava Tolmuka jutte lugemata ei oska/suuda jätta?
-
Külaline
Ta kirjutab vahepeal anonüümselt ka.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 17:11 Kui eriliselt juhm peab olema, et nimeliselt kirjutava Tolmuka jutte lugemata ei oska/suuda jätta?
-
Külaline
Ja siis pead ka kõik tähed enne kokku veerima kui aru saad, et jutt sinule ei sobi? Ehk libiseks mööda, ei ole ju keeruline.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 17:16Ta kirjutab vahepeal anonüümselt ka.
-
Külaline
Mina küll saan kergesti aru. Sinule oli elufoorum mõeldud, aga millegipärast oled siin.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 14:07Las teeb oma lolle teemasid. Olen aru saanud, et vähese aruga inimesi on siin palju, üks kunagi ütles, et head teemad, tema ka vähemalt saab aru lõpuks, millest jutt
-
Külaline
Täpselt! See on väga tabav kommentaar! Selgub, et siin liigub tõesti seltskond, kelle jaoks on kübeme teemad "filosoofia ja lõpuks ometi midagi, millest nad midagi aru saavad".Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 14:07Milline see töötu õps on sinu arust? Selliseid ei ole, kes tahaks hirmsasti õpetada, aga pole tööd. Mina küll ei vaevu Tolmukübeme hirmsaid vigu parandama, see on ju täiesti mõttetu. Las teeb oma lolle teemasid. Olen aru saanud, et vähese aruga inimesi on siin palju, üks kunagi ütles, et head teemad, tema ka vähemalt saab aru lõpuks, millest jutt. Lihtlaused, lihtsustatud maailmapilt, ise nimetab seda filosoofiaks või analüüsiks, see on tõesti naeruväärne nende jaoks, kellel on keskharidus käes, aga inimesed on ju erinevad. Ainuke, mis on häirinud, on tõesti see rumal nõu andmine teemades, mida inimene absoluutselt ei jaga.
Ja no, tõepoolest! Las inimene olla! Las ta siis kirjutab, aga ei ole tarvis hakata nõu andma teemadel, millest oma elu ja teadmised on sama kaugel kuu maast.
-
Külaline
Ära ometi igat nõoannet kuulda võta!Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 19:00Ja no, tõepoolest! Las inimene olla! Las ta siis kirjutab, aga ei ole tarvis hakata nõu andma teemadel, millest oma elu ja teadmised on sama kaugel kuu maast.
-
Külaline
Ma ei ole kõrgkultuuri esindaja. Ja maailma arengut puudutavaid teemasid ei algata. Olgem ausad! See ei huvita mitte kedagi. Olen lihtne ja tavaline inimene. Olen siin palju erinevaid teemasid algatanud, mis on väga palju vastukaja saanud. Mitmed leheküljed. Aga lõpuks need kõik lämbuvad kübeme imelike teemaalgatuste alla. Ka siis, kui kübeme teemadele vastajaid eriti ei ole. Lihtsalt - ta toodab nii palju peale, et kõik, mis vähegi arutlema kutsub, lihtsalt kaob tema heietuste alla. Keegi ei viitsi nii kaugele taha surfida, et lugeda ja kaasa rääkida. Nii on!Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 00:52No said oma halvustamise nüüd südamest välja kirjutada. Ela rahulikult edasi.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 00:33Täitsa nõus! Ja see kübeme nn foorumi elavdamine on pigem just see, mis siit foorumist eemale peletab. Tema teemasid ja kommentaare ei loe ma ammu. Aga lihtsalt kahju on, et kui keegi on teinud mingi huvitava teema, milles võiks hea arutelu kujuneda, siis see lihtsalt mattub kübeme imelike, seosetute, arusaamatute heietuste alla.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 00:20
Kõik me oleme ju mingis "vanuses inimesed" ehk endale "vanust kogunud" sünnist alates. See, et mõeldud on kõrges vanuses inimest pole nüüd sugugi ilmselge. Eriti kuna see kõrge vanus on defineerimata ja tähendab eri inimeste jaoks erinevat vanust. Ja selline keeleväänamine on lihtsalt kole.
Ning ei ole tegemist kellegi arvustamisega ja ma saan aru, et üritatakse teemasid teha ning seda foorumit elus hoida. Aga kui teema pealkiri ja teema ise on sõnastatud nii, et sellest on raske aru saada, siis mina isiklikult ei viitsi ka sõna sekka öelda.
Ma enamikel juhtudel isegi ei saa aru, mida ta tahab öelda. Kirjavead ei puutugi asjasse, vaid see on lapsik, seosetu iba, millel ei ole saba ega sarvi... Ma mõnikord lausa siiralt imestan, kuidas inimesed kukuvad sellistes teemades kaasa rääkima.
Oled sa ise mõne kõrgkultuuri, teadust või maailma arengut puudutava sügava sisuga teema algatanud? Kui tõesti, palun viita. Loeksin hea meelega, arutleksin kaasagi, kui on huvitav.
Mulle Tolmukübe meeldib. Tavaline inimene, tavalised igapäevased mõtted. Vahel isegi imestan, kui lihtsast asjast võib tegelikult päris palju mõelda.
Minu silmis on ta risustaja ja foorumi hävitaja, mitte foorumi elavdaja.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Piusa, taivopalm ja 8 külalist