Palun lõpetage Tolmukübeme halvustamine
-
Külaline
Siin ju nämmutatakse samu väheseid teemasid mitmeid kuid.
-
Külaline
Päevas ei tule 1-2 uut teemat ka juurde ja nii näritakse igavusest üksteise kallal. Madal!
-
Külaline
Sihuke halvustamine räägib sinu intellektist küll mõndagi. Tolmukübeme intellektil pole loomulikult häda midagi, sul on lihtsalt igav ja midagi tarka rääkida ei oska, seega kiusad nõrgemaid või neid, keda võimalik. Ja nimelisi kasutajaid saab kiusata, teisi on keeruline. Vastik uss oled.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 14:07Milline see töötu õps on sinu arust? Selliseid ei ole, kes tahaks hirmsasti õpetada, aga pole tööd. Mina küll ei vaevu Tolmukübeme hirmsaid vigu parandama, see on ju täiesti mõttetu. Las teeb oma lolle teemasid. Olen aru saanud, et vähese aruga inimesi on siin palju, üks kunagi ütles, et head teemad, tema ka vähemalt saab aru lõpuks, millest jutt. Lihtlaused, lihtsustatud maailmapilt, ise nimetab seda filosoofiaks või analüüsiks, see on tõesti naeruväärne nende jaoks, kellel on keskharidus käes, aga inimesed on ju erinevad. Ainuke, mis on häirinud, on tõesti see rumal nõu andmine teemades, mida inimene absoluutselt ei jaga.
-
Külaline
Tolmukübe on andekas inimene. Olen ka mõelnud, et teeks mõne teema, aga ei sellist mõttelendu nagu Tolmukübemel. Ajakirjanduses olnud artiklite arutamist ei ole ka siin mõtet algatada, sest siin ei ole ju kellelgi lugemiseks raha. Miljonärid ihnsad 
-
Külaline
No ma olen ka mõne teema teinud, küll veidi teise nurga alt. Aga siis karjutakse, et "Perekoolis kõik need läbi nämmutatud".Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 21:50 Tolmukübe on andekas inimene. Olen ka mõelnud, et teeks mõne teema, aga ei sellist mõttelendu nagu Tolmukübemel. Ajakirjanduses olnud artiklite arutamist ei ole ka siin mõtet algatada, sest siin ei ole ju kellelgi lugemiseks raha. Miljonärid ihnsad![]()
-
Külaline
Miks see kübe sinu arvates siis kuidagi teistest nõrgem on, kui ta on sinu arvates kõikide teistega samal intelligentitasemel?Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 21:40Sihuke halvustamine räägib sinu intellektist küll mõndagi. Tolmukübeme intellektil pole loomulikult häda midagi, sul on lihtsalt igav ja midagi tarka rääkida ei oska, seega kiusad nõrgemaid või neid, keda võimalik. Ja nimelisi kasutajaid saab kiusata, teisi on keeruline. Vastik uss oled.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 14:07Milline see töötu õps on sinu arust? Selliseid ei ole, kes tahaks hirmsasti õpetada, aga pole tööd. Mina küll ei vaevu Tolmukübeme hirmsaid vigu parandama, see on ju täiesti mõttetu. Las teeb oma lolle teemasid. Olen aru saanud, et vähese aruga inimesi on siin palju, üks kunagi ütles, et head teemad, tema ka vähemalt saab aru lõpuks, millest jutt. Lihtlaused, lihtsustatud maailmapilt, ise nimetab seda filosoofiaks või analüüsiks, see on tõesti naeruväärne nende jaoks, kellel on keskharidus käes, aga inimesed on ju erinevad. Ainuke, mis on häirinud, on tõesti see rumal nõu andmine teemades, mida inimene absoluutselt ei jaga.
-
Külaline
Ei, noh! Ma praegu täitsa tõsiselt mõtlen, et ehk peaks foorumisse ühe veel, lihtsate alajaotuse veel tegema? Tolmukübeme era - isikliku, kus siis tema ja ta fännid saavad rõkkavalt kaasa rääkida. Siis on kõikide kasutajate vajadused rahuldatud.
-
Külaline
Teeme sulle kus saad oma muredest endaga kirjutada. Siis sa ei pea teiste juttu taluma.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 22:02Ma praegu täitsa tõsiselt mõtlen, et ehk peaks foorumisse ühe veel, lihtsate alajaotuse veel tegema?
-
Külaline
Aga mis sellele nimeks panna, nime ta ju ei julge näidata. Nõia nurk? Kiusujunn? Kurjami eri?
-
Külaline
Tolmukübeme heietused paneme nimeks ja saate seal kõik omaette arutada nende süvafilosoofiliste teemade üle, mida Tolmukübe harrastab. Ei ole vaja kirjaviisi üle üldse muretseda, kirjutate täpselt nii, nagu keeleuuendus võimaldab. Ja mitte keegi ei tule ütlema, et loll jutt. Minu arvates väga hea plaan.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 22:09 Aga mis sellele nimeks panna, nime ta ju ei julge näidata. Nõia nurk? Kiusujunn? Kurjami eri?
-
Külaline
Sina õelusekott oled seal esimesena kohal.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 22:18Tolmukübeme heietused paneme nimeks ja saate seal kõik omaette arutada nende süvafilosoofiliste teemade üle, mida Tolmukübe harrastab. Ei ole vaja kirjaviisi üle üldse muretseda, kirjutate täpselt nii, nagu keeleuuendus võimaldab. Ja mitte keegi ei tule ütlema, et loll jutt. Minu arvates väga hea plaan
-
Külaline
See pole tolmukübemele, vaid sellele kes iniseb temaga.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 22:18Tolmukübeme heietused paneme nimeks ja saate seal kõik omaette arutada nende süvafilosoofiliste teemade üle, mida Tolmukübe harrastab. Ei ole vaja kirjaviisi üle üldse muretseda, kirjutate täpselt nii, nagu keeleuuendus võimaldab. Ja mitte keegi ei tule ütlema, et loll jutt. Minu arvates väga hea plaan.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 22:09 Aga mis sellele nimeks panna, nime ta ju ei julge näidata. Nõia nurk? Kiusujunn? Kurjami eri?
Temale teeme teema.
-
Külaline
Kas su jaoks on koondlaused keerulised mõista? Vajad abi selgitamisel? Küsi julgesti.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 21:55Miks see kübe sinu arvates siis kuidagi teistest nõrgem on, kui ta on sinu arvates kõikide teistega samal intelligentitasemel?Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 21:40Sihuke halvustamine räägib sinu intellektist küll mõndagi. Tolmukübeme intellektil pole loomulikult häda midagi, sul on lihtsalt igav ja midagi tarka rääkida ei oska, seega kiusad nõrgemaid või neid, keda võimalik. Ja nimelisi kasutajaid saab kiusata, teisi on keeruline. Vastik uss oled.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 14:07
Milline see töötu õps on sinu arust? Selliseid ei ole, kes tahaks hirmsasti õpetada, aga pole tööd. Mina küll ei vaevu Tolmukübeme hirmsaid vigu parandama, see on ju täiesti mõttetu. Las teeb oma lolle teemasid. Olen aru saanud, et vähese aruga inimesi on siin palju, üks kunagi ütles, et head teemad, tema ka vähemalt saab aru lõpuks, millest jutt. Lihtlaused, lihtsustatud maailmapilt, ise nimetab seda filosoofiaks või analüüsiks, see on tõesti naeruväärne nende jaoks, kellel on keskharidus käes, aga inimesed on ju erinevad. Ainuke, mis on häirinud, on tõesti see rumal nõu andmine teemades, mida inimene absoluutselt ei jaga.
-
Külaline
Kiusamisnurk, loomulikult! Või kiusamisjutud.Guest kirjutas: ↑10 Okt 2025 22:09 Aga mis sellele nimeks panna, nime ta ju ei julge näidata. Nõia nurk? Kiusujunn? Kurjami eri?
-
Külaline
Nii, ja milles on Teie probleem, proua? Kas neli kuud tagasi tehtud teema üle võib arutleda või peab uue teema tegema?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 19:28 Siin ju nämmutatakse samu väheseid teemasid mitmeid kuid.
-
Külaline
Ei ole sellist "karjumist" siin näinud. Kas mõni on?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 21:53No ma olen ka mõne teema teinud, küll veidi teise nurga alt. Aga siis karjutakse, et "Perekoolis kõik need läbi nämmutatud".
-
Külaline
Pole karjutud. Aga mõista on antud. Ja polegi vaja neid läbinämmutatud teemasid uuesti üles kiskuda. Igav ju kõigile.
-
Külaline
Võimalik. Aga kõik ei ole siin ju Perekooli kasutajad olnud. Või on 
-
Külaline
Ammu unustatud. Mine igavle mujal.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 23:24polegi vaja neid läbinämmutatud teemasid uuesti üles kiskuda. Igav ju kõigile.
Tee ise teemasid kui oskad.
-
Külaline
Mis teemad siis on uued ja huvitavad? Väga paljud Perekooli aegsed teemad ju ka praegusel ajal päevakorras !?Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 23:24Pole karjutud. Aga mõista on antud. Ja polegi vaja neid läbinämmutatud teemasid uuesti üles kiskuda. Igav ju kõigile.
Äkki peaks üleüldise halvustamise lõpetama!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 11 külalist