Palun lõpetage Tolmukübeme halvustamine
-
Külaline
Tahate siis järjekordset teemat, miks keegi nõudepesumasinat kasutab/ei kasuta?
Milline pliit või pesumasin või pann on 20 aastat vastu pidanud? Aktuaalsusega pole sel midagi pistmist.
Pereelu all käib küll aktiivne suhtlus ja tavapärane halvustamine petmise teemadel.
Pigem imestan, et rasestumise ja sünnitamisega seotud teemad pole käima läinud. Noortel emadel on ju ikka vaja teiste kogemusi, rahustamist või lohutamist või koos rõõmustamist.
Ju nad on siis leidnud mõne teise platvormi, kus suhelda.
Milline pliit või pesumasin või pann on 20 aastat vastu pidanud? Aktuaalsusega pole sel midagi pistmist.
Pereelu all käib küll aktiivne suhtlus ja tavapärane halvustamine petmise teemadel.
Pigem imestan, et rasestumise ja sünnitamisega seotud teemad pole käima läinud. Noortel emadel on ju ikka vaja teiste kogemusi, rahustamist või lohutamist või koos rõõmustamist.
Ju nad on siis leidnud mõne teise platvormi, kus suhelda.
Jah, see on õieti öeldud. Kui minu intelligents on väidetavalt alumise piiri peal, miks siis neid postitusi lugeda? See konkreetne külaline siis IQ poole pealt ka alumise piiri peal? Sarnane pidi ju sarnasega minema. Või ongi lõbu, alumise piiri kallal ilkuda? Midagi targemat teha ei ole? Alaväärsuskompleks. Tolmukübe on loll, aga mina seda pole, juhhei, on, mille üle rõõmustada.Külaline kirjutas: ↑10 Okt 2025 17:11 Kui eriliselt juhm peab olema, et nimeliselt kirjutava Tolmuka jutte lugemata ei oska/suuda jätta?
-
Külaline
Mina jätan kõik tema algatatud teemad ja tema kommentaarid lugemata. Seega, ei ilgu tema teemades, tema kallal,
Selle teema avasin vaid sellepärast, et sõna sekka öelda - minu arvates ta risustab foorumit, mitte ei elavda seda. See on lihtsalt aus hinnang, mitte mõnitamine.
Selle teema avasin vaid sellepärast, et sõna sekka öelda - minu arvates ta risustab foorumit, mitte ei elavda seda. See on lihtsalt aus hinnang, mitte mõnitamine.
-
Külaline
See sõna on 'õigesti', mitte 'õieti'. Sõna 'õieti' tähendab midagi muud.
-
Külaline
Milleks teda parandada. Loed ju tema suurepäraseid selgitusi, miks temal on alati õigus.
-
Külaline
Nii palju peab küll tema kiituseks ütlema, et ta kirjutab kasutajanimega. Siis on hea ja lihtne jätta need teemad vahele. Ehkki, mõnikord mulle tundub, et vahel ta kirjutab ka külalisena.
-
Külaline
Teda ei saa parandada, aga ehk jääb see meelde mõnele teisele inimesele, kes seni sõnade õigesti ja õieti erinevust ei teadnud.
-
Külaline
Jah, päris tihti kirjutab ka külalisena.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 09:29 Nii palju peab küll tema kiituseks ütlema, et ta kirjutab kasutajanimega. Siis on hea ja lihtne jätta need teemad vahele. Ehkki, mõnikord mulle tundub, et vahel ta kirjutab ka külalisena.
Mina küll isiklikult ei tea, et ma päris tihti külalisena kirjutan. Kuidas sa küll minust minu asju paremini tead? Mingi selgeltnägemise võime?
-
Külaline
Tundub jah! Aegajalt tuleb ette, et hakkad teemaalgatust lugema, aga see on seosetu - nagu puder ja kapsad. Vaatad, kas on kübe, aga ei, täitsa külaline. Ilmselt ikka tema, aga lihtsalt end külaliseks märkinud.
Minu arust näiteks "Elame koos nagu sõbrad" on ka tema teema. Väga kummaliselt sõnastatud. Palju küsimusi, millele nagu ei saagi vastata jne.
-
Külaline
Eks meie jaoks on mõiste "tihti" erinev. Kuna sa toodad siia teemasid ja vastuseid tohutult suures koguses, siis sinu jaoks see külalisena kirjutamine on muu soga kõrval ehk harv, aga teiste jaoks paistab ka see päris hästi silma.
-
Külaline
Kas sulle tundub, et siin on mõni noor?Külaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 01:05Noortel emadel on ju ikka vaja teiste kogemusi, rahustamist või lohutamist või koos rõõmustamist.
-
Külaline
Jääb meteoriit maale kukkumata või kliimakatastroof äraKülaline kirjutas: ↑11 Okt 2025 09:30Teda ei saa parandada, aga ehk jääb see meelde mõnele teisele inimesele, kes seni sõnade õigesti ja õieti erinevust ei teadnud.
Just. Minu parandamine muudab maailma. Kuigi mind parandada ei saa, on minu kallal õiendamisest ikkagi kasu, järeldus - tuleb edasi õiendada...
-
Külaline
See on nagu koolikius. Tolmukübe on alati sõbralik. Aga ikka leitakse põhjus.
Ja nagu koolikiusajadki ütlevad, et ma vaid ütlen seda mida mõtlen.
-
Külaline
Minu arust ta küll eriti sõbralik ei ole.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 09:24 See on nagu koolikius. Tolmukübe on alati sõbralik. Aga ikka leitakse põhjus.
-
Külaline
Ma ka ei saa aru, kust otsast ta sõbralik on. Olen näinud küll teda nähvamas. Lisaks on alati tema arvamus ja vale arvamus. Nii hull solvuja ta muidugi pole nagu neiu E, kes kukub vahutama juba siis, kui ma ei saa isegi aru, et tema kohta midagi oleks öeldud.
-
Külaline
Jah, praegugi õiendab ja halvustab teises teemas ühe petetud naist, et too nii rumal on, et petmisega ei lepi.
-
Külaline
Kas seda koolikiusajat tõesti siit minema saata ei saa? Vastikuks muutub juba kogu foorum.
-
Külaline
Huvitav, et kui Tolmukübe või end härraks nimetav E teisi halvustavad, siis on hästi kõik, aga seda ei tohi mainida, mida inimesed ise täiesti vabatahtlikult enda kohta räägivad.Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 11:26 Kas seda koolikiusajat tõesti siit minema saata ei saa? Vastikuks muutub juba kogu foorum.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot], YaCy [Bot] ja 6 külalist