Kõrge enesehinnang

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Kõrge enesehinnang

Postitus Postitas Tolmukübe »

Minu arust kõrge enesehinnang on normaalne enesehinnang. Ma nendel vist vahet ei teegi. Kas teie teete? Kõrgeks enesehinnanguks ma ei pea, kes nina püsti ajab ja teisi halvustab, see võib hoopistükkis alaväärsuskompleks olla. Milline enesehinnang teil on? Kuidas see aitab kaasa suhetes? Või vastupidi, takistab? Kuidas teie enesehinnang üldse teie elu praegult mõjutab, ja mõjutanud on eelnevalt? Seega võib vastata ka madala enesehinnangu puhul.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Tolmukübe kirjutas: 09 Okt 2025 13:08Seega võib vastata ka madala enesehinnangu puhul.
Nii üüratult lahke sinust, oled nii suuremeelne.
Külaline

Külaline kirjutas: 09 Okt 2025 18:20
Tolmukübe kirjutas: 09 Okt 2025 13:08Seega võib vastata ka madala enesehinnangu puhul.
Nii üüratult lahke sinust, oled nii suuremeelne.
See tuleb kõrgest enesehinnangust.
Külaline

Jube pikad sõnad siin: alaväärsuskompleks, enesehinnang jne.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Nn. napoleoni kompleks, ehk pidev vajadus ennast tõestada ja kehtestada, võib tõesti olla hoopis alaväärsuskompleksi näitaja.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 11 Okt 2025 05:46 Nn. napoleoni kompleks, ehk pidev vajadus ennast tõestada ja kehtestada, võib tõesti olla hoopis alaväärsuskompleksi näitaja.
See selgitab sinu puhul nii mõndagi.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 09:10
Egalitaar kirjutas: 11 Okt 2025 05:46 Nn. napoleoni kompleks, ehk pidev vajadus ennast tõestada ja kehtestada, võib tõesti olla hoopis alaväärsuskompleksi näitaja.
See selgitab sinu puhul nii mõndagi.

Teistele selgituseks: See siin on üks arvatavalt meesanonüümist maniakk, kes kunagi minu peale solvus ja sellest ajast peale olen tema idee fixe; ta otsib üles minu kommentaarid ja hakkab mind mõnitama. Palun edaspidi teda ignoreerida, siis saan ka mina teda ignoreerida, ja ehk ka edaspidi jätkata nimelist kommenteerimist.
Külaline

ja ehk ka edaspidi jätkata nimelist kommenteerimist.
Täitsa savi ausalt öeldes, kas jätkad või ei jätka.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 09 Okt 2025 13:08 Minu arust kõrge enesehinnang on normaalne enesehinnang. Ma nendel vist vahet ei teegi. Kas teie teete? Kõrgeks enesehinnanguks ma ei pea, kes nina püsti ajab ja teisi halvustab, see võib hoopistükkis alaväärsuskompleks olla. Milline enesehinnang teil on? Kuidas see aitab kaasa suhetes? Või vastupidi, takistab? Kuidas teie enesehinnang üldse teie elu praegult mõjutab, ja mõjutanud on eelnevalt? Seega võib vastata ka madala enesehinnangu puhul.
Hea point tegelikult, et me räägime kõrgest enesehinnangust, aga tegelikult mõtleme selle all normaalset. Halvustajatel muidugi on pigem madal enesehinnang või lihtsalt reaalsustaju on katki. Mina ei oska vastata, milline enesehinnang mul on - pigem mulle tundub, et see muutub pidevalt ja sõltuvalt olukorrast. Kohati on madal, aga kohati arvan endast (usun, et ka põhjusega) hästi. Eks vast normaalne kokku on.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 11 Okt 2025 17:34Teistele selgituseks: See siin on üks arvatavalt meesanonüümist maniakk, kes kunagi minu peale solvus ja sellest ajast peale olen tema idee fixe; ta otsib üles minu kommentaarid ja hakkab mind mõnitama. Palun edaspidi teda ignoreerida, siis saan ka mina teda ignoreerida, ja ehk ka edaspidi jätkata nimelist kommenteerimist.
Olen täiesti teine külaline ja naissoost, aga tead, sa võid lahkesti seenele sõita ja metsas omaette kommenteerida.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 21:13
Egalitaar kirjutas: 11 Okt 2025 17:34Teistele selgituseks: See siin on üks arvatavalt meesanonüümist maniakk, kes kunagi minu peale solvus ja sellest ajast peale olen tema idee fixe; ta otsib üles minu kommentaarid ja hakkab mind mõnitama. Palun edaspidi teda ignoreerida, siis saan ka mina teda ignoreerida, ja ehk ka edaspidi jätkata nimelist kommenteerimist.
Olen täiesti teine külaline ja naissoost, aga tead, sa võid lahkesti seenele sõita ja metsas omaette kommenteerida.
"Olen täiesti teine külaline ja naissoost"

Hakka oma nime all kommenteerima, siis usun. Anonüümina võid siin igasugust kägu (pun intended) ajada, mitme isikuna esineda, diskussiooni "elavdamiseks" iseendaga vaielda, - nagu Harri Kingo muide Delfis tegi - jmt. tsirkust teha. Praegu on sinu väited tühi õhk.

PS: Ja ega nimi ka alati aita. Perekoolis oli üks kameeleon, kes trollis jumal teab mitme nime alt, aga jäi vahele kui unustas vastates kontot vahetada. :lol:
Külaline

Egalitaar kirjutas: 11 Okt 2025 22:54

Hakka oma nime all kommenteerima, siis usun. Anonüümina võid siin igasugust kägu (pun intended) ajada, mitme isikuna esineda, diskussiooni "elavdamiseks" iseendaga vaielda, - nagu Harri Kingo muide Delfis tegi - jmt. tsirkust teha. Praegu on sinu väited tühi õhk.

PS: Ja ega nimi ka alati aita. Perekoolis oli üks kameeleon, kes trollis jumal teab mitme nime alt, aga jäi vahele kui unustas vastates kontot vahetada. :lol:
Päriselt arvad, et sulle vastab siin alati ainult üks inimene? Ja mingi jälitamismaania on sul ka. Sinu naeruväärselt valulised reageeringud igale sõnale hakkavad ju silma. Jätad endast mulje kui madala enesehinnanguga kehkenpüksist, kes peab ennast palju tähtsamaks, kui ta tegelikult on.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 23:06
Egalitaar kirjutas: 11 Okt 2025 22:54

Päriselt arvad, et sulle vastab siin alati ainult üks inimene? Ja mingi jälitamismaania on sul ka. Sinu naeruväärselt valulised reageeringud igale sõnale hakkavad ju silma. Jätad endast mulje kui madala enesehinnanguga kehkenpüksist, kes peab ennast palju tähtsamaks, kui ta tegelikult on.
"Päriselt arvad, et sulle vastab siin alati ainult üks inimene"

Jah, ma olen optimist. Ei tahaks uskuda, et siin on nii palju hälbelisi kes lambist solvama hakkavad, nagu sina siin selle teema all. ;) Pealegi sinu teemakäsitlus ja sõnakasutus vastavad sellele mind jälitavale maniakile.

PS: Ja isegi kui nüüd tuleb sulle sekundeerima "keegi teine" külaline , ikka ei usu.
Külaline

Minu enesehinnang läheb suht kõrgeks, kui vaatan Kahevõitlust. No jumal appi. Kui raske on siis 3 mittesobivat sõna eristada ja ülejäänud lihtsalt ette lugeda? Viimane, mida nägin - vasta massiühikud. Seal olid vaks, aar ja luumen. Aga no ei. Polnud ka tegemist lastega.
Kui vaatan Kuldvillakut või 15 küsimust - no mu enesehinnang kukub kolinal. See tuletamise võime tundub vahel üsna imeline.
Üldiselt olen nõus, et mida rohkem sa õpid, seda selgemaks saad, kui vähe sa tead. Mida rohkem ühte teemasse süvened, seda lollimana saad end tunda sel teekonnal.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 23:18 Minu enesehinnang läheb suht kõrgeks, kui vaatan Kahevõitlust. No jumal appi. Kui raske on siis 3 mittesobivat sõna eristada ja ülejäänud lihtsalt ette lugeda? Viimane, mida nägin - vasta massiühikud. Seal olid vaks, aar ja luumen. Aga no ei. Polnud ka tegemist lastega.
Kui vaatan Kuldvillakut või 15 küsimust - no mu enesehinnang kukub kolinal. See tuletamise võime tundub vahel üsna imeline.
Üldiselt olen nõus, et mida rohkem sa õpid, seda selgemaks saad, kui vähe sa tead. Mida rohkem ühte teemasse süvened, seda lollimana saad end tunda sel teekonnal.
"Targem kui 5B" ja enesehinnang kukub kolinal. Sõltuvalt sellest kui kaua on kooliajast möödas, muidugi.
Külaline

LGP 5b kiusujunnid, palun kommenteerige nimeliselt, et saaksin teie sodi ära blokeerida.
Külaline

Guest kirjutas: 11 Okt 2025 23:57 LGP 5b kiusujunnid, palun kommenteerige nimeliselt, et saaksin teie sodi ära blokeerida.
Õige on: 5. b. Võta heaks. Ja hangi endale ja oma lumivalgele sõbrannale mingi enesehinnang ja munad.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 09:03
Guest kirjutas: 11 Okt 2025 23:57 LGP 5b kiusujunnid, palun kommenteerige nimeliselt, et saaksin teie sodi ära blokeerida.
Õige on: 5. b. Võta heaks. Ja hangi endale ja oma lumivalgele sõbrannale mingi enesehinnang ja munad.
Ei ole õige.
Täpsustav täht järgneb arvule ilma sõnavaheta. 5.b.
Külaline

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 11:19
Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 09:03
Ei ole õige.
Täpsustav täht järgneb arvule ilma sõnavaheta. 5.b.
Jah, see on tõsi, tänan paranduse eest.
Külaline

Aga mida teha inimesega, kel peale kõrge enesehinnangu muud polegi?
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 1 külaline