Kõrge enesehinnang
Kõrge enesehinnang
Minu arust kõrge enesehinnang on normaalne enesehinnang. Ma nendel vist vahet ei teegi. Kas teie teete? Kõrgeks enesehinnanguks ma ei pea, kes nina püsti ajab ja teisi halvustab, see võib hoopistükkis alaväärsuskompleks olla. Milline enesehinnang teil on? Kuidas see aitab kaasa suhetes? Või vastupidi, takistab? Kuidas teie enesehinnang üldse teie elu praegult mõjutab, ja mõjutanud on eelnevalt? Seega võib vastata ka madala enesehinnangu puhul.
-
Külaline
Nii üüratult lahke sinust, oled nii suuremeelne.
-
Külaline
See tuleb kõrgest enesehinnangust.
Nn. napoleoni kompleks, ehk pidev vajadus ennast tõestada ja kehtestada, võib tõesti olla hoopis alaväärsuskompleksi näitaja.
-
Külaline
See selgitab sinu puhul nii mõndagi.
Teistele selgituseks: See siin on üks arvatavalt meesanonüümist maniakk, kes kunagi minu peale solvus ja sellest ajast peale olen tema idee fixe; ta otsib üles minu kommentaarid ja hakkab mind mõnitama. Palun edaspidi teda ignoreerida, siis saan ka mina teda ignoreerida, ja ehk ka edaspidi jätkata nimelist kommenteerimist.
-
Külaline
Täitsa savi ausalt öeldes, kas jätkad või ei jätka.ja ehk ka edaspidi jätkata nimelist kommenteerimist.
-
Külaline
Hea point tegelikult, et me räägime kõrgest enesehinnangust, aga tegelikult mõtleme selle all normaalset. Halvustajatel muidugi on pigem madal enesehinnang või lihtsalt reaalsustaju on katki. Mina ei oska vastata, milline enesehinnang mul on - pigem mulle tundub, et see muutub pidevalt ja sõltuvalt olukorrast. Kohati on madal, aga kohati arvan endast (usun, et ka põhjusega) hästi. Eks vast normaalne kokku on.Tolmukübe kirjutas: ↑09 Okt 2025 13:08 Minu arust kõrge enesehinnang on normaalne enesehinnang. Ma nendel vist vahet ei teegi. Kas teie teete? Kõrgeks enesehinnanguks ma ei pea, kes nina püsti ajab ja teisi halvustab, see võib hoopistükkis alaväärsuskompleks olla. Milline enesehinnang teil on? Kuidas see aitab kaasa suhetes? Või vastupidi, takistab? Kuidas teie enesehinnang üldse teie elu praegult mõjutab, ja mõjutanud on eelnevalt? Seega võib vastata ka madala enesehinnangu puhul.
-
Külaline
Olen täiesti teine külaline ja naissoost, aga tead, sa võid lahkesti seenele sõita ja metsas omaette kommenteerida.Egalitaar kirjutas: ↑11 Okt 2025 17:34Teistele selgituseks: See siin on üks arvatavalt meesanonüümist maniakk, kes kunagi minu peale solvus ja sellest ajast peale olen tema idee fixe; ta otsib üles minu kommentaarid ja hakkab mind mõnitama. Palun edaspidi teda ignoreerida, siis saan ka mina teda ignoreerida, ja ehk ka edaspidi jätkata nimelist kommenteerimist.
"Olen täiesti teine külaline ja naissoost"Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 21:13Olen täiesti teine külaline ja naissoost, aga tead, sa võid lahkesti seenele sõita ja metsas omaette kommenteerida.Egalitaar kirjutas: ↑11 Okt 2025 17:34Teistele selgituseks: See siin on üks arvatavalt meesanonüümist maniakk, kes kunagi minu peale solvus ja sellest ajast peale olen tema idee fixe; ta otsib üles minu kommentaarid ja hakkab mind mõnitama. Palun edaspidi teda ignoreerida, siis saan ka mina teda ignoreerida, ja ehk ka edaspidi jätkata nimelist kommenteerimist.
Hakka oma nime all kommenteerima, siis usun. Anonüümina võid siin igasugust kägu (pun intended) ajada, mitme isikuna esineda, diskussiooni "elavdamiseks" iseendaga vaielda, - nagu Harri Kingo muide Delfis tegi - jmt. tsirkust teha. Praegu on sinu väited tühi õhk.
PS: Ja ega nimi ka alati aita. Perekoolis oli üks kameeleon, kes trollis jumal teab mitme nime alt, aga jäi vahele kui unustas vastates kontot vahetada.
-
Külaline
Päriselt arvad, et sulle vastab siin alati ainult üks inimene? Ja mingi jälitamismaania on sul ka. Sinu naeruväärselt valulised reageeringud igale sõnale hakkavad ju silma. Jätad endast mulje kui madala enesehinnanguga kehkenpüksist, kes peab ennast palju tähtsamaks, kui ta tegelikult on.Egalitaar kirjutas: ↑11 Okt 2025 22:54"Olen täiesti teine külaline ja naissoost"Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 21:13Olen täiesti teine külaline ja naissoost, aga tead, sa võid lahkesti seenele sõita ja metsas omaette kommenteerida.Egalitaar kirjutas: ↑11 Okt 2025 17:34Teistele selgituseks: See siin on üks arvatavalt meesanonüümist maniakk, kes kunagi minu peale solvus ja sellest ajast peale olen tema idee fixe; ta otsib üles minu kommentaarid ja hakkab mind mõnitama. Palun edaspidi teda ignoreerida, siis saan ka mina teda ignoreerida, ja ehk ka edaspidi jätkata nimelist kommenteerimist.
Hakka oma nime all kommenteerima, siis usun. Anonüümina võid siin igasugust kägu (pun intended) ajada, mitme isikuna esineda, diskussiooni "elavdamiseks" iseendaga vaielda, - nagu Harri Kingo muide Delfis tegi - jmt. tsirkust teha. Praegu on sinu väited tühi õhk.
PS: Ja ega nimi ka alati aita. Perekoolis oli üks kameeleon, kes trollis jumal teab mitme nime alt, aga jäi vahele kui unustas vastates kontot vahetada.![]()
"Päriselt arvad, et sulle vastab siin alati ainult üks inimene"Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 23:06Päriselt arvad, et sulle vastab siin alati ainult üks inimene? Ja mingi jälitamismaania on sul ka. Sinu naeruväärselt valulised reageeringud igale sõnale hakkavad ju silma. Jätad endast mulje kui madala enesehinnanguga kehkenpüksist, kes peab ennast palju tähtsamaks, kui ta tegelikult on.Egalitaar kirjutas: ↑11 Okt 2025 22:54"Olen täiesti teine külaline ja naissoost"Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 21:13
Olen täiesti teine külaline ja naissoost, aga tead, sa võid lahkesti seenele sõita ja metsas omaette kommenteerida.
PS: Ja ega nimi ka alati aita. Perekoolis oli üks kameeleon, kes trollis jumal teab mitme nime alt, aga jäi vahele kui unustas vastates kontot vahetada.![]()
Jah, ma olen optimist. Ei tahaks uskuda, et siin on nii palju hälbelisi kes lambist solvama hakkavad, nagu sina siin selle teema all.
PS: Ja isegi kui nüüd tuleb sulle sekundeerima "keegi teine" külaline , ikka ei usu.
-
Külaline
Minu enesehinnang läheb suht kõrgeks, kui vaatan Kahevõitlust. No jumal appi. Kui raske on siis 3 mittesobivat sõna eristada ja ülejäänud lihtsalt ette lugeda? Viimane, mida nägin - vasta massiühikud. Seal olid vaks, aar ja luumen. Aga no ei. Polnud ka tegemist lastega.
Kui vaatan Kuldvillakut või 15 küsimust - no mu enesehinnang kukub kolinal. See tuletamise võime tundub vahel üsna imeline.
Üldiselt olen nõus, et mida rohkem sa õpid, seda selgemaks saad, kui vähe sa tead. Mida rohkem ühte teemasse süvened, seda lollimana saad end tunda sel teekonnal.
Kui vaatan Kuldvillakut või 15 küsimust - no mu enesehinnang kukub kolinal. See tuletamise võime tundub vahel üsna imeline.
Üldiselt olen nõus, et mida rohkem sa õpid, seda selgemaks saad, kui vähe sa tead. Mida rohkem ühte teemasse süvened, seda lollimana saad end tunda sel teekonnal.
"Targem kui 5B" ja enesehinnang kukub kolinal. Sõltuvalt sellest kui kaua on kooliajast möödas, muidugi.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 23:18 Minu enesehinnang läheb suht kõrgeks, kui vaatan Kahevõitlust. No jumal appi. Kui raske on siis 3 mittesobivat sõna eristada ja ülejäänud lihtsalt ette lugeda? Viimane, mida nägin - vasta massiühikud. Seal olid vaks, aar ja luumen. Aga no ei. Polnud ka tegemist lastega.
-
Külaline
LGP 5b kiusujunnid, palun kommenteerige nimeliselt, et saaksin teie sodi ära blokeerida.
-
Külaline
Õige on: 5. b. Võta heaks. Ja hangi endale ja oma lumivalgele sõbrannale mingi enesehinnang ja munad.Guest kirjutas: ↑11 Okt 2025 23:57 LGP 5b kiusujunnid, palun kommenteerige nimeliselt, et saaksin teie sodi ära blokeerida.
-
Külaline
Ei ole õige.
Täpsustav täht järgneb arvule ilma sõnavaheta. 5.b.
-
Külaline
Jah, see on tõsi, tänan paranduse eest.
-
Külaline
Aga mida teha inimesega, kel peale kõrge enesehinnangu muud polegi?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 1 külaline