Palun lõpetage Tolmukübeme halvustamine

vana hea klassika
Vasta
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 16:28
Egalitaar kirjutas: 12 Okt 2025 16:27
Mupsik kirjutas: 12 Okt 2025 16:12
Sest ta julgeb sõna võtta naistele mõeldud teemades. Ja siis tituleeriti ta homoks 😀
Mhmh, seda ka. Kuigi ma ei ole kellelegi andnud "nõu vahvliraudadega juuksejuuri tõsta" , nagu siin väideti. :lol:
Vahvlilokiraudadest oli küll ju jutt.
Kuskil kindlasti, aga mitte minu suust. Siin on täpne kommentaar, postitatud 20 Nov 2024 (!) ja mis sinu õelas mälus tänaseni tallel on. Mina pidin üles otsima:

"Soovitan proovida volüümiandvat silikoonivaba šampooni, soolaspreid või tekstuuripreparaate, mis teevad juuksed karedamaks. Föönita pea alaspidi ja kasuta väiksemaid lokitangide läbimõõte."

See, et ma mees olen, ei tähenda, et minu teadmised peaksid olema piiratud jalgpalli, õlle ja autode putitamisega.

See on siis alus minu kiusamiseks alates 20. novembrist 2024?! Mis inimesed saavad seda õigeks pidada?
Viimati muutis Egalitaar, 12 Okt 2025 16:36, muudetud 2 korda kokku.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Mupsik kirjutas: 12 Okt 2025 16:12
Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 11:39

Ma ei ole kuski näinud, et Egalitaar (ei ole kindel, kas kirjutasin õigesti) kedagi oleks halvustanud või solvanud. Minu arust on ta viisakas ja täitsa mõistliku jutuga meesterahvas. Üldse ei ole aru saanud, miks mõni külaline teda koguaeg ründab.
Sest ta julgeb sõna võtta naistele mõeldud teemades. Ja siis tituleeriti ta homoks 😀
Mhmh, seda ka. Kuigi ma ei ole kellelegi andnud nõu "vahvliraudadega juuksejuuri tõsta", nagu siin eespool väideti. :lol: Nagu Tolmukübe siin juba varem ära märkis: laim kuulub selliste anonüümide arsenali.
No homo või ei, mul pole nede vastu midagi.
Arvestades, et sa ikka oled meesterahvas, siis oled sa ka pereteemades sõna võtnud, mis ei tohiks nagu tüüpilise mehe arvamusega kokku minna ja seda on hea lugeda, et toetad ka naiste vaatepunkte.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 12 Okt 2025 16:30

Mhmh, seda ka. Kuigi ma ei ole kellelegi andnud "nõu vahvliraudadega juuksejuuri tõsta" , nagu siin väideti. :lol:
Kuskil kindlasti, aga mitte minu suust. Siin on täpne kommentaar, postitatud 20 Nov 2024 (!) ja mis sinu õelas mälus tänaseni tallel on. Mina pidin üles otsima:

"Soovitan proovida volüümiandvat silikoonivaba šampooni, soolaspreid või tekstuuripreparaate, mis teevad juuksed karedamaks. Föönita pea alaspidi ja kasuta väiksemaid lokitangide läbimõõte."

See, et ma mees olen, ei tähenda, et minu teadmised peaksid olema piiratud jalgpalli, õlle ja autode putitamisega.

See on siis alus minu kiusamiseks alates 20. novembrist 2024?! Mis inimesed saavad seda õigeks pidada?
Ikka sellepärast hakkasid silma, et lasid kõik täiesti tavalised kommentaarid ära kustutada ja siis hakkasid ähvardama, et sina enam siia ei tule, naised on iluteemas nii õelad. Ja kui öeldi, et no ära siis tule, siis solvusid hingepõhjani.
Külaline

Soovitan proovida volüümiandvat silikoonivaba šampooni, soolaspreid või tekstuuripreparaate, mis teevad juuksed karedamaks. Föönita pea alaspidi ja kasuta väiksemaid lokitangide läbimõõte.
See on ju tõesti midagi hoopis muud kui vahvlilokiraudadega juuksejuurte tõstmine. Väga tubli, et parandasid ära selle kohutava vea ja andsid teada, kuidas ikka päriselt oli. See on igati mehelik jutt.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 16:47
Egalitaar kirjutas: 12 Okt 2025 16:30

Ikka sellepärast hakkasid silma, et lasid kõik täiesti tavalised kommentaarid ära kustutada ja siis hakkasid ähvardama, et sina enam siia ei tule, naised on iluteemas nii õelad. Ja kui öeldi, et no ära siis tule, siis solvusid hingepõhjani.
"et lasid kõik täiesti tavalised kommentaarid ära kustutada"

See on laim! Tavalisi kommentaare ei oleks kustutatud, kustutati ära räiged isiklikud ja teemavälised solvangud. (Siis seda veel tehti)

"naised on iluteemas nii õelad."

Ei saanud olla sellist asja, ma ei teeks seda. Minu märkus sai olla üksnes sooneutraalne.
Viimati muutis Egalitaar, 12 Okt 2025 16:53, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

See on laim! Tavalisi kommentaare ei oleks kustutatud, kustutati ära räiged isiklikud ja teemavälised solvangud
Ei ole laim. Enamus sinu raporteeritud kommentaaridest jäidki ju alles.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 16:52
See on laim! Tavalisi kommentaare ei oleks kustutatud, kustutati ära räiged isiklikud ja teemavälised solvangud
Ma ei saa aru millest sa räägid. Kas alles jäetud kommenaatrid liigituvad nüüd kustutatud kommentaaride hulka? :lol:
Külaline

Egalitaar kirjutas: 12 Okt 2025 16:55
Ma ei saa aru millest sa räägid. Kas alles jäetud kommenaatrid liigituvad nüüd kustutatud kommentaaride hulka? :lol:
Millest sa ise räägid. Sa hakkasid seal valimatult raporteerimise nuppu litsuma ja kõik väga sooneutraalselt ähvardama. See oli see, millega end naeruväärseks tegid. Öeldi ju sada korda, et kedagi ei huvita, kas sina teed endale lokke, meigid ja lakid küüsi või mitte. Lase aga käia, see polnud kellegi point.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 16:59
Egalitaar kirjutas: 12 Okt 2025 16:55

Millest sa ise räägid. Sa hakkasid seal valimatult raporteerimise nuppu litsuma ja kõik väga sooneutraalselt ähvardama. See oli see, millega end naeruväärseks tegid. Öeldi ju sada korda, et kedagi ei huvita, kas sina teed endale lokke, meigid ja lakid küüsi või mitte. Lase aga käia, see polnud kellegi point.
Tead, ma ei viitsi sinuga rohkem vaielda. Otsi need kohad välja, nii nagu mina otsisin ühe oma varasema kommentaari, muidu on kõik sinu väited jällegi tühi õhk ja laim.

Oma väidetega oled sa meile siin tõestanud vaid ühte: ma tõesti olen sinu idee fixe, haiglane kiusuobjekt. Kedagi keda silmas pead, õelalt "mäletad" ja jälgid.
Külaline

No vähemalt on see nüüd selge, et Egalitaar ei soovitanud mitte vahvlilokiraudu, vaid juuste pea alaspidi föönitamist ja väiksemaid lokitange. See on tõesti midagi hoopis muud.
Külaline

Kui ma enne olin E vastu täiesti neutraalne, siis täna see kahjuks muutus. Räägi vähem, ausalt. Mida sa ründad inimesi, kes sinuga neutraalselt suhtlevad? See oli retooriline küss, ära nüüd tunne kohe taas vajadust vastata. Jah, keegi nõme kiusaja on siin ka, aga sa ju kakled kõigiga.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 17:18 Kui ma enne olin E vastu täiesti neutraalne, siis täna see kahjuks muutus. Räägi vähem, ausalt. Mida sa ründad inimesi, kes sinuga neutraalselt suhtlevad? See oli retooriline küss, ära nüüd tunne kohe taas vajadust vastata. Jah, keegi nõme kiusaja on siin ka, aga sa ju kakled kõigiga.
"Mida sa ründad inimesi, kes sinuga neutraalselt suhtlevad?"

Võiksid ju vähemalt öelda kus ja millal ma olen seda teinud. Ma ei ründa kunagi neutraalselt suhtlejaid.
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Mina olen lasknud eriti õelaid kustutada
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Külaline

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 12 Okt 2025 17:27 Mina olen lasknud eriti õelaid kustutada
Tohoh, kes sind siis solvas?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 12 Okt 2025 17:18 Kui ma enne olin E vastu täiesti neutraalne, siis täna see kahjuks muutus. Räägi vähem, ausalt. Mida sa ründad inimesi, kes sinuga neutraalselt suhtlevad? See oli retooriline küss, ära nüüd tunne kohe taas vajadust vastata. Jah, keegi nõme kiusaja on siin ka, aga sa ju kakled kõigiga.
Ja veel üks asi. Sa ei olnud neutraalne, sa oled kiusaja. Anonüümsuse võlud, saab nägusid vahetada. Keda sa lollitad? :lol:

Sinu varasem kommentaar andis su välja: "Nii hull solvuja ta muidugi pole nagu neiu E,"

Rõhk on väljendil "neiu". See välistab neutraalsuse ja seob sind kiusaja identideediga.

Suure tõenäosusega, mitte absoluutse kindlusega, aga siiski, on siin minu/meie vastas üks inimene, üks kiusaja. MOTT.
Külaline

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 17:37
මම kirjutas: Mina olen lasknud eriti õelaid kustutada
Tohoh, kes sind siis solvas?
Ei keegi, mina seisan õigluse ja viisakuse eest.
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් »

Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 17:37Tohoh, kes sind siis solvas?
Mul on palju vaba arvutiaega, ootan arvuti juures, et vajadusel mõni hästi tasustatud klikk teha. Alates kolmapäevast hakkan igat kiusamist raporteerima.
Vaatame, kas saab sellest koolikiusust siin foorumi puhtaks!!!
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Külaline

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 12 Okt 2025 18:44Mul on palju vaba arvutiaega, ootan arvuti juures, et vajadusel mõni hästi tasustatud klikk teha. Alates kolmapäevast hakkan igat kiusamist raporteerima.
Iga, mitte igat. Ainsuse osastav on käändelõputa.

Vt lähemalt Asesõnade käänamine: https://eki.ee/teatmik/asesonade-kaanamine/
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් kirjutas: 12 Okt 2025 18:44
Külaline kirjutas: 12 Okt 2025 17:37Tohoh, kes sind siis solvas?
Mul on palju vaba arvutiaega, ootan arvuti juures, et vajadusel mõni hästi tasustatud klikk teha. Alates kolmapäevast hakkan igat kiusamist raporteerima.
Ühinen.
Külaline

Mina ka, TEEME ÄRA!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 8 külalist