Sa lähed ikka täitsa segi juba selle maaniaga. Mina olen siia teemasse või üldse kunagi sinu kohta teinud enne käesolevat vastust täpselt ühe postituse. Mingit minu varasemat kommentaari siin teemas pole olemas. Su pika nime lühendamiseks sain tõesti idee eestpoolt kommentaaridest. Ei teadnud, et ei tohi.Egalitaar kirjutas: ↑12 Okt 2025 17:41Ja veel üks asi. Sa ei olnud neutraalne, sa oled kiusaja. Anonüümsuse võlud, saab nägusid vahetada. Keda sa lollitad?Guest kirjutas: ↑12 Okt 2025 17:18 Kui ma enne olin E vastu täiesti neutraalne, siis täna see kahjuks muutus. Räägi vähem, ausalt. Mida sa ründad inimesi, kes sinuga neutraalselt suhtlevad? See oli retooriline küss, ära nüüd tunne kohe taas vajadust vastata. Jah, keegi nõme kiusaja on siin ka, aga sa ju kakled kõigiga.![]()
Sinu varasem kommentaar andis su välja: "Nii hull solvuja ta muidugi pole nagu neiu E,"
Rõhk on väljendil "neiu". See välistab neutraalsuse ja seob sind kiusaja identideediga.
Suure tõenäosusega, mitte absoluutse kindlusega, aga siiski, on siin minu/meie vastas üks inimene, üks kiusaja. MOTT.
Nüüd said veel miinuseid juurde minu peas. Ja, ausalt, mind absoluutselt ei huvita, kui sa nüüd vastad, et pää mää ma ei usu midagi. Ära siis usu.