Vaesus või teadlikkus

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Eelroa voi desserdi jagamine on ikka väga tavaline, igas hinnaklassis restoranides! Etnilistes kohtades jagatakse pmt koiki roogasid.
Ise eelistan tellida külma eelroa (vahel jagan kaaslasega), sooja eelroa (prae asemel) ja desserdi. Praest ei hooli.
Külaline

Mina olen kah üsna väikese söömaga ja kaalun küll mitte 45, aga 53 kilo. Võtan alati prae ja lõpuks kohvi või tee. Eelroog koos praega enamasti ei mahu sisse ja magustoitu ei võta kunagi, ei hooli.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 07:37 Mina olen kah üsna väikese söömaga ja kaalun küll mitte 45, aga 53 kilo. Võtan alati prae ja lõpuks kohvi või tee. Eelroog koos praega enamasti ei mahu sisse ja magustoitu ei võta kunagi, ei hooli.
Siit nähtub, kui erinevaid kliente olemas on. Sellest võiks ka restoranid aru saada, et kõik ei soovi ega suuda omale kolme käiku sisse vohmida. Mina ise olen pigem see, kes heal meelel sööks nii eelroa kui prae, aga tervise ja kerge ülekaalu pärast seda ei tee. Valingi eelroa ja magustoidu jagamiseks, sest siis saan ikkagi kõike head vähemalt maitsta. Lisaks on minu meelest väga positiivne see, et inimesed teadlikult valivad tervislikuma käitumise, nagu siit kommentaaridestki selgub.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Bing [Bot] ja 11 külalist