Avalikus saunas leili

vana hea klassika
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 14:54
Guest kirjutas: 14 Okt 2025 14:49
Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 14:29 Muidugi, spaades, spordiklubides. Mina vaatan imelikult, kui ei küsita. Enamikus kohtades on täpselt üks saun, mis küsimus see on, et "mida ronid sinna"? Sauna funktsioonid on ikka äärmiselt laiad, ei pea seal käima ainult 90+ kraade võtmas. Kui ma soovin olla 80-kraadises saunas, sobiv temperatuur on kõrgeimal lava astmel, istun seal rahulikult, äkki tuleb miski trennihunt ja ilma midagi küsimata kukub leili loopima - see teeks ikka kurjaks küll. Mis mõttes tema soov on tähtsam kui teiste oma? Küsigu viisakalt, siis ma istun allapoole või lahkun. Pole mingit temperatuurinormi, mis saunas sees peab olema.
Spaades on 10-28 sauna, ikka ronid sinna, kus normaalsed inimesed soovivad leili visata? Oled ikka vastik küll, meelega teed?
Vabanda, spaa ei ole ainult Kalev Spa ja muud kallid kohad - näiteks Pühajärve SPA-s on üks leilisaun ja üks aurusaun. Ka on spaa. Võimas saun on seal, muide, just hiljuti käisin. Leili visates ikka tunned. Minuga koos olid mõned turistid saunas, istusid alumisel istmel ja ikka ohkisid kogu aeg, kui palav on. Ma siis ootasin, kuni väljuvad, ei hakanud enne leili viskama. Elementaarne viisakus.
Kalev Spa küll kallis pole, sama nagu igasugune spaa.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 14:29 Muidugi, spaades, spordiklubides. Mina vaatan imelikult, kui ei küsita. Enamikus kohtades on täpselt üks saun, mis küsimus see on, et "mida ronid sinna"? Sauna funktsioonid on ikka äärmiselt laiad, ei pea seal käima ainult 90+ kraade võtmas. Kui ma soovin olla 80-kraadises saunas, sobiv temperatuur on kõrgeimal lava astmel, istun seal rahulikult, äkki tuleb miski trennihunt ja ilma midagi küsimata kukub leili loopima - see teeks ikka kurjaks küll. Mis mõttes tema soov on tähtsam kui teiste oma? Küsigu viisakalt, siis ma istun allapoole või lahkun. Pole mingit temperatuurinormi, mis saunas sees peab olema.
Spaades on 10-28 sauna, ikka ronid sinna, kus normaalsed inimesed soovivad leili visata? Oled ikka vastik küll, meelega teed?
Võimas saun on seal, muide, just hiljuti käisin. Leili visates ikka tunned. Minuga koos olid mõned turistid saunas, istusid alumisel istmel ja ikka ohkisid kogu aeg, kui palav on. Ma siis ootasin, kuni väljuvad, ei hakanud enne leili viskama. Elementaarne viisakus.
Vot vot, hakkab tulema. Kui keegi istub all ja ohib, siis loomulikult ma midagi ei visma. Kui inimesed istuvad ülemisel laual, on nad tulnud leilisauna ja kui saun on leige, tuleb mõned kulbid visata.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Okt 2025 15:15

Vabanda, spaa ei ole ainult Kalev Spa ja muud kallid kohad - näiteks Pühajärve SPA-s on üks leilisaun ja üks aurusaun. Ka on spaa. Võimas saun on seal, muide, just hiljuti käisin. Leili visates ikka tunned. Minuga koos olid mõned turistid saunas, istusid alumisel istmel ja ikka ohkisid kogu aeg, kui palav on. Ma siis ootasin, kuni väljuvad, ei hakanud enne leili viskama. Elementaarne viisakus.
Kalev Spa küll kallis pole, sama nagu igasugune spaa.
See pole absoluutselt teemaga seotud info. Arusaadavalt oli mõte selles, et on spaasid, kus on 10 sauna, aga on spaasid, kus on 1 saun, seega pole valida midagi.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Okt 2025 15:17

Võimas saun on seal, muide, just hiljuti käisin. Leili visates ikka tunned. Minuga koos olid mõned turistid saunas, istusid alumisel istmel ja ikka ohkisid kogu aeg, kui palav on. Ma siis ootasin, kuni väljuvad, ei hakanud enne leili viskama. Elementaarne viisakus.
Vot vot, hakkab tulema. Kui keegi istub all ja ohib, siis loomulikult ma midagi ei visma. Kui inimesed istuvad ülemisel laual, on nad tulnud leilisauna ja kui saun on leige, tuleb mõned kulbid visata.
Mis asi sul tulema hakkab ja kuskohast?
Küll on raske ikka teistega arvestada. Kuidas sa üldse kuidagi elatud saad? Või lihtsalt trambidki üle teiste nagu suva on? Nii tore inimene.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 15:40
Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 14:54 Võimas saun on seal, muide, just hiljuti käisin. Leili visates ikka tunned. Minuga koos olid mõned turistid saunas, istusid alumisel istmel ja ikka ohkisid kogu aeg, kui palav on. Ma siis ootasin, kuni väljuvad, ei hakanud enne leili viskama. Elementaarne viisakus.
Küll on raske ikka teistega arvestada. Kuidas sa üldse kuidagi elatud saad? Või lihtsalt trambidki üle teiste nagu suva on? Nii tore inimene.
Kuidas sinusugune helves eluga hakkama saab? Mina saan suurepäraselt. Arvestan teistega, olen alati väga täpne ja viisakas, aga leilisaunas ma mingit luba ei küsi.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Okt 2025 15:50
Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 15:40

Kuidas sinusugune helves eluga hakkama saab? Mina saan suurepäraselt. Arvestan teistega, olen alati väga täpne ja viisakas, aga leilisaunas ma mingit luba ei küsi.
Su teistega arvestamine on siis järelikult ainult su enda kujutelm. Leilisaun on koht maailmas nagu iga teinegi, kus kehtivad täpselt samad inimestevahelised suhtlusreeglid.
Helves oled pigem sina, kui sa viisakuseks jaksu ei leia.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 16:20
Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 15:40 Mis asi sul tulema hakkab ja kuskohast?
Su teistega arvestamine on siis järelikult ainult su enda kujutelm. Leilisaun on koht maailmas nagu iga teinegi, kus kehtivad täpselt samad inimestevahelised suhtlusreeglid.
Kuidas mina helves olen, kui mul probleeme pole? Sinul on, lahenda siis neid.
Külaline

Guest kirjutas: 14 Okt 2025 16:43
Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 16:20

Hehe, kirjuta omale märkmikku üles: "Kui ma veel kipun end teistega arvestajaks kutsuma, siis jään kohe vait ning parandan väite - ma ei arvesta teistega, minul probleeme ju pole!"
Tolmukübe
Kontakt:

Postitus Postitas Tolmukübe »

Leilisaunas visatakse leili, kui on palav, saab istuda allapoole või kolida teise sauna üle. Tavaliselt ikka valikut on. Mina sellepärast leilisaunas ei käigi, et on liiga kuum, istun vabatahtlikult aurusaunas, pidi teine tervislikum kah olema.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 14 Okt 2025 16:58 Leilisaunas visatakse leili, kui on palav, saab istuda allapoole või kolida teise sauna üle. Tavaliselt ikka valikut on. Mina sellepärast leilisaunas ei käigi, et on liiga kuum, istun vabatahtlikult aurusaunas, pidi teine tervislikum kah olema.
Selline ongi väga normaalne suhtumine.
Külaline

Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 16:55
Guest kirjutas: 14 Okt 2025 16:43
Külaline kirjutas: 14 Okt 2025 16:20 Su teistega arvestamine on siis järelikult ainult su enda kujutelm. Leilisaun on koht maailmas nagu iga teinegi, kus kehtivad täpselt samad inimestevahelised suhtlusreeglid.
Hehe, kirjuta omale märkmikku üles: "Kui ma veel kipun end teistega arvestajaks kutsuma, siis jään kohe vait ning parandan väite - ma ei arvesta teistega, minul probleeme ju pole!"
Absoluutselt arvestan, lollustega ei tegele. Kui sul on probleem, et ei saa leilisaunas hakkama, siis sa sinna ei roni. Mina ei lähe krüoteraapiasse, et vigiseda, kui kuradi külm ikka on.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Adierol, Bing [Bot], Tolmukübe ja 5 külalist