Millisena istus?Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2025 15:28Nagu ütlesin, istus ta mul mõni nädal tagasi lauas vastas.
Kas see on keegi kuulus?
-
Külaline
-
Külaline
Tead ju küll - sellise laua vastus, mida poolitab aken ja suhelda tuleb telefoniga.
-
Külaline
Eks võis ju olla tõesti, et oli pime ja sina ei näe hästi. Vaatasid, et mingi mukitud tädi ja siis nüüd siin jutustad, et näeb välja nagu esimesel pildil. Ei näe ju, see on töödeldud pilt.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 15:28Ahah, kust sa seda nüüd võtad? Arvad, et kui artikkel tehakse, siis tehakse uus pilt või?
Nagu ütlesin, istus ta mul mõni nädal tagasi lauas vastas.
-
Külaline
Kui vana ta on, et sellised sõbrannad: Mishkat leinasid toona ka Gerli head sõbrannad Diana Klas ja Silvia Ilves – perenaine oli koera sageli seltskonda kaasa võtnud.
-
Külaline
On näha jah, kui peene daamega tegemist on.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 19:01Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑15 Okt 2025 16:41Eks võis ju olla tõesti, et oli pime ja sina ei näe hästi. Vaatasid, et mingi mukitud tädi ja siis nüüd siin jutustad, et näeb välja nagu esimesel pildil. Ei näe ju, see on töödeldud pilt.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 15:28
Ahah, kust sa seda nüüd võtad? Arvad, et kui artikkel tehakse, siis tehakse uus pilt või?
Nagu ütlesin, istus ta mul mõni nädal tagasi lauas vastas.
-
Külaline
Milles su probleem siis on? Miks sa vaidled ja topid mingeid vanu pilte, millel pole praegusega mingit pistmist? Mine vaata teda instas, kui tahad veel vaielda.
-
Külaline
See on 2025. aastal tehtud pilt, mis ma siia eelnevalt panin. Miks ma peaks vaatama mingeid tema Insta üllitisi, mida ta ise on töödelnud ja sinna pannud. Samasugune naeruväärne tibi nagu paljud teised, kelle puhul enda pandud pildid ja fotograafide tehtud pildid on nagu öö ja päev. Sul võiks olla mingi reaalsustaju ka endal olemas, et kui oli enne mingisugust nägu, siis see ei muutu 100 protsenti teiseks ka mitte kümne iluoperatsiooni järel. Pole ju sarnased ei silmade kuju, nina, näokuju, mitte midagi. Neid ei lõika niimoodi ümber mitte kuidagi. Ta on ju ka töötlemata piltidel kena naisterahvas, ma ei saa aru, miks inimene ennast nii vihkab, et peab mingeid töödeldud pilte igale poole panema. Ja minu arust sa alandad teda sellega, et niimoodi vaidled, et ta pole selline tont, nagu töötlemata piltidel, vaid on ikka selline tüüpnäoga tibi, nagu on töödeldud piltidel.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 19:28Milles su probleem siis on? Miks sa vaidled ja topid mingeid vanu pilte, millel pole praegusega mingit pistmist? Mine vaata teda instas, kui tahad veel vaielda.
-
Külaline
Aru ma ei saa, miks inimesed ülepea teiste inimeste vastu huvi tunnevad? Mitte midagi ei toimu oma elus, ei õpi midagi, ei loe raamatuid, ei vaata filme? Mina ei jälgi mitte kedagi, loen Kroonikat ainult juuksuris parema puudumisel. Mis vahet seal on, kas keegi on kuulus? Kui ka ärateenitult, siis on see tema töö ja pole põhjust oma tähelepanuga teda tüüdata. Tasub vaadata Netflixist Victoria Beckhami dokumenti, seal on väga hästi kirjeldatud inimeste uskumatut rumalat käitumist.
-
Külaline
Need nn kuulsused poevad või nahast välja, et kuulsaks saada. Ja kui on juba rikkad ja kuulsad, siis enam ei taha kuulsad olla, siis jätke nad rahule, siis on inimesed rumalad. Aga ilma nende rumalateta poleks sellelsamal Victorial ka mitte midagi. Ei rikkust, jalgpallurist meest, mitte midagi. Laulda ta ei osanud, aga trügis mingi tüdrukutebändi liikmeks, tegi uskumatuid lollusi, et kuidagi silma torgata, trügis iga hinna eest kuskile seltskonda. Tänu sellele sai kõrgseltskonda, kuulsuse meheks, moebrändi teha. Muidu oleks ta üks ümmargune null.Tasub vaadata Netflixist Victoria Beckhami dokumenti, seal on väga hästi kirjeldatud inimeste uskumatut rumalat käitumist.
-
Külaline
Ma tahtsin just sama öelda. Kuulsaks saamise himus poetakse või nahast välja, tehakse uskumatuid lollusi ja mida iganes, et vaid pildile pääseda ning seal püsida. Ja kui eesmärk on saavutatud, siis järsku on fännid lollid ja nõmedad ning ahistavad. Nõme käitumine ja Bechkami-proua pole siin ainus näide. Sarnaseid on teisigi.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2025 21:14Need nn kuulsused poevad või nahast välja, et kuulsaks saada. Ja kui on juba rikkad ja kuulsad, siis enam ei taha kuulsad olla, siis jätke nad rahule, siis on inimesed rumalad.Tasub vaadata Netflixist Victoria Beckhami dokumenti, seal on väga hästi kirjeldatud inimeste uskumatut rumalat käitumist.
-
Külaline
Mis pläma see veel on?Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2025 21:14Need nn kuulsused poevad või nahast välja, et kuulsaks saada. Ja kui on juba rikkad ja kuulsad, siis enam ei taha kuulsad olla, siis jätke nad rahule, siis on inimesed rumalad. Aga ilma nende rumalateta poleks sellelsamal Victorial ka mitte midagi. Ei rikkust, jalgpallurist meest, mitte midagi. Laulda ta ei osanud, aga trügis mingi tüdrukutebändi liikmeks, tegi uskumatuid lollusi, et kuidagi silma torgata, trügis iga hinna eest kuskile seltskonda. Tänu sellele sai kõrgseltskonda, kuulsuse meheks, moebrändi teha. Muidu oleks ta üks ümmargune null.Tasub vaadata Netflixist Victoria Beckhami dokumenti, seal on väga hästi kirjeldatud inimeste uskumatut rumalat käitumist.
-
Külaline
See pole pläma vaid just nii see ongi. Sa võid ju neid kuulsusi fännata, aga see ei tee nende käitumist normaalseks.
-
Külaline
Maailma mastaabis oli Victoria ikka tunduvalt kõvem kuulsus kui David Beckham, kui temaga käima hakkas.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2025 21:14Need nn kuulsused poevad või nahast välja, et kuulsaks saada. Ja kui on juba rikkad ja kuulsad, siis enam ei taha kuulsad olla, siis jätke nad rahule, siis on inimesed rumalad. Aga ilma nende rumalateta poleks sellelsamal Victorial ka mitte midagi. Ei rikkust, jalgpallurist meest, mitte midagi. Laulda ta ei osanud, aga trügis mingi tüdrukutebändi liikmeks, tegi uskumatuid lollusi, et kuidagi silma torgata, trügis iga hinna eest kuskile seltskonda. Tänu sellele sai kõrgseltskonda, kuulsuse meheks, moebrändi teha. Muidu oleks ta üks ümmargune null.
-
Külaline
Sa teed ju nalja, eks?! Victoria oleks ilma Davidita ümmargune null. Mingi täielik pseudokuulsus, kes "laulis" bändis, mille hiilgeajad jäid paari aasta piiresse.Külaline kirjutas: Maailma mastaabis oli Victoria ikka tunduvalt kõvem kuulsus kui David Beckham, kui temaga käima hakkas.
-
Külaline
Samamoodi on David Beckham jalgpallurina suht mõttetult üles haibitud. Polnud ta kuigi märkimisväärselt hea pallur kunagi. Aga nende tutvumise ja armuloo alguses oli Spice Girls ikka kõvasti kõvem sõna ja üle ilma tuntud. Soccerist ei tea ega hooli suurem osa maailmast midagi.Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2025 23:08Sa teed ju nalja, eks?! Victoria oleks ilma Davidita ümmargune null. Mingi täielik pseudokuulsus, kes "laulis" bändis, mille hiilgeajad jäid paari aasta piiresse.Külaline kirjutas: Maailma mastaabis oli Victoria ikka tunduvalt kõvem kuulsus kui David Beckham, kui temaga käima hakkas.
-
Külaline
Lisaks sellele, et Victoria oli kuulsam, oli ta ka rikkam. Mis häda on sul naist alla tõmmata? Edukas naine, tee järele. Ah ei oskagi?Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2025 23:08Sa teed ju nalja, eks?! Victoria oleks ilma Davidita ümmargune null. Mingi täielik pseudokuulsus, kes "laulis" bändis, mille hiilgeajad jäid paari aasta piiresse.Külaline kirjutas: Maailma mastaabis oli Victoria ikka tunduvalt kõvem kuulsus kui David Beckham, kui temaga käima hakkas.
-
Külaline
Minu teismelised ei lubagi endast pilte teha. Eks neile ole koolis ja kõiksugu uutel moodsatel koolitustel pähe tambitud, et mitte keegi ei tohi neid pildistada ja kogu aeg on vaja nende nõusolekut küsida. (Samas ise nad käivad ringi, mobiil käe külge liimitud, ja klõpsivad valimatult kõike.) Hiljuti tahtsin näiteks 16-aastase tütre sünnipäeva hommikul temast pilti teha, oi kus läks kisa lahti, et ei tohi teha, mul pole meiki peal!Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 13:29Hea kui üldse lähedastest fotosid on tehtud. Paar korda on politsei pannud üles hägused selfied kodust ära põgenenud teismelistest keda vanemad taga otsivad, aga minule ütleb see asjaolu üht teist põhjuste kohta miks kodust üldse jalga lasti.Guest kirjutas: ↑15 Okt 2025 13:07Teemaalgatuse pilt on ikka totaalselt erinev sellest teisest lingist.
Mul selle teemaga tuli jälle meelde politsei manitsus, et palun tehke endast ja oma lähedastest ka neutraalseid pilte, ilma filtrite ja viguriteta, sest kui inimesega peaks midagi juhtuma ja ainukesed pildid isikust on läbi filtrite, siis reaalses elus ei tunne keegi seda inimest tänavapildis ära.
-
Külaline
Samas Becksi esimene pruut oli ilusamKülaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 00:09Lisaks sellele, et Victoria oli kuulsam, oli ta ka rikkam. Mis häda on sul naist alla tõmmata? Edukas naine, tee järele. Ah ei oskagi?Külaline kirjutas: ↑15 Okt 2025 23:08Sa teed ju nalja, eks?! Victoria oleks ilma Davidita ümmargune null. Mingi täielik pseudokuulsus, kes "laulis" bändis, mille hiilgeajad jäid paari aasta piiresse.Külaline kirjutas: Maailma mastaabis oli Victoria ikka tunduvalt kõvem kuulsus kui David Beckham, kui temaga käima hakkas.

-
Külaline
Mis tal varasel nimi oli, vaataksin ka seda kuulsust ja rikkust?Külaline kirjutas: ↑16 Okt 2025 00:09Lisaks sellele, et Victoria oli kuulsam, oli ta ka rikkam. Mis häda on sul naist alla tõmmata? Edukas naine, tee järele. Ah ei oskagi?
-
Külaline
Victoria Adams. Sa vist pole seda dokumentaali näinud, David räägib seal, et kui nad kohtusid, oli Victoria neist kahest rikkam ja kuulsam.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot], මම වැටෙන කුරුල්ලෙක් ja 8 külalist