Milliseid influencereid Te jälgite?

käsitöö, kunst, raamatud jm
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 22:12
Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 22:00 Miks seda silmarõõmu peaks koju kutsuma? Saab elada poole kohaga silmarõõmu juures ja nädalavahetused veeta reisidel ja hotellides.
Jah, aastake-paar võib sellist elu elada ja alguses võibki selline suhtevorm romantilisena tunduda, aga mingi aja möödudes soovid ikka enamat. Olen ise sellises suhtes olnud ja lõpuks hakkas väsitama, et partneri eks oli pildil rohkem, kui üks eks olla võiks. Ta polnud ebameeldiv, aga kuidagi automastselt üritas kõike kontrollida. Et selline suhe saaks toimida, peavad kõik osapooled üksteist aktsepteerima ning teineteisega arvestama.
No lahku läinud inimesed vast üle poole aasta koos ei ela, selle ajaga saab kinnisvara müüdud ja eluga edasi mindud.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 22:00Miks seda silmarõõmu peaks koju kutsuma? Saab elada poole kohaga silmarõõmu juures ja nädalavahetused veeta reisidel ja hotellides.
Unustad, et neil inimestel on lapsed, kes vajavad nii vanemat kui ka stabiilset kodu.
Külaline

Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 23:50
Külaline kirjutas: 15 Okt 2025 22:00Miks seda silmarõõmu peaks koju kutsuma? Saab elada poole kohaga silmarõõmu juures ja nädalavahetused veeta reisidel ja hotellides.
Unustad, et neil inimestel on lapsed, kes vajavad nii vanemat kui ka stabiilset kodu.
Lahkuläinud vanemad ongi oma lastega 50:50. Kui üks vanem on ära, on lapsed teise vanemaga või vanavanematega, nagu tavaliselt.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 00:07Lahkuläinud vanemad ongi oma lastega 50:50. Kui üks vanem on ära, on lapsed teise vanemaga või vanavanematega, nagu tavaliselt.
Seda arvad ainult sina mingitest foorumitest loetud juttude põhjal. Hea ema tagab oma lastele justnimelt stabiilse kodu. Hea isa samuti. Ei jooksuta lapsi oma uue armastusega kohtumiseks mööda ilma ringi.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 00:43
Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 00:07Lahkuläinud vanemad ongi oma lastega 50:50. Kui üks vanem on ära, on lapsed teise vanemaga või vanavanematega, nagu tavaliselt.
Seda arvad ainult sina mingitest foorumitest loetud juttude põhjal. Hea ema tagab oma lastele justnimelt stabiilse kodu. Hea isa samuti. Ei jooksuta lapsi oma uue armastusega kohtumiseks mööda ilma ringi.
Kas lapsed saavad sinu arust olla ühel ajal kahes erinevas kohas või kuidas su jutt loogiline on? Lapsi ei peagi jooksutama, lapsed on kas isa juures või ema juures. Vanavanematega on lapsed nagunii aeg-ajalt, see on kokkuhoidva perekonna tunnus ning laste arengule väga hea.
Külaline

Viimasel ajal olen kuulnud praktiseeritav seda, et lapsed jäävad oma koju edasi ja vanemad seal kodus vahetuvad. Kui elati mõnusas eramajas, siis see jääb laste koduks edasi, vanemad kolivad oma eelmisesse elamispinda või üürivad uue.
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 00:43
Sa oled vist see, kes oma laste kõrval põrandal ulub, et nad saavad kord suureks?
Külaline

Külaline kirjutas: 16 Okt 2025 08:46 Viimasel ajal olen kuulnud praktiseeritav seda, et lapsed jäävad oma koju edasi ja vanemad seal kodus vahetuvad. Kui elati mõnusas eramajas, siis see jääb laste koduks edasi, vanemad kolivad oma eelmisesse elamispinda või üürivad uue.
Ideena tundub see ilus ja lapsesõbralik, aga praktikas kardetavasti väga ei toimi. Kes muru niidab? Kes küttepuud teeb või tilkuva kraani parandab? Isa kolib pärast oma nädalat majast välja ja siis on naine sisse kolides pahane, et jälle mustad nõud kraanikausis, prügi välja viimata ja ukselink juba nädalate viisi katki.
Parem on siiski, et igal on oma kodu ja lapsed käivad külakorda. Nii on ka reeglid paremini järgitavad ja tülisid vähem.
Külaline

Külaline kirjutas: 27 Sept 2025 12:12
Külaline kirjutas: 27 Sept 2025 02:05
Külaline kirjutas: 26 Sept 2025 22:37
Okei. Kui võidavad, siis saavad lapse ravi jaoks raha, ma eeldan. Samas tundub, et selle korjandusega nad ehk saavad ka selle summa kokku. Sel juhul on kohtuskäik ju puhas aja ja raha maha viskamine või ei?
Kaotasid ju kohtus, sellest ka kogumiskampaania.
Lõunapaiku lugesin, et veidi üle 100 tuhande koos.
Eile õhtul oli uudis, et 165 tuhat täis.
Praeguseks on üle 400 000 täis.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2025 12:34
Külaline kirjutas: 27 Sept 2025 12:12
Külaline kirjutas: 27 Sept 2025 02:05
Kaotasid ju kohtus, sellest ka kogumiskampaania.
Lõunapaiku lugesin, et veidi üle 100 tuhande koos.
Eile õhtul oli uudis, et 165 tuhat täis.
Praeguseks on üle 400 000 täis.
Andres Puusepp tegi oma õelapsele kõva kampaania taha.
Külaline

Kuidas saab töötu ema, ilma tööl käimata hakkama? Ma ei saa isegi tööl käies rahadega hakkama. :D
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2025 22:06 Kuidas saab töötu ema, ilma tööl käimata hakkama? Ma ei saa isegi tööl käies rahadega hakkama. :D
Millisest töötust emast jutt? Sellest, kes Bentley ja roosikimpudega uhkustab?
Külaline

Kas keegi teab, mis La Tenega juhtunud on? See on ju lausa katastroof, mis sisu ta toodab...
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2025 19:06 Kas keegi teab, mis La Tenega juhtunud on? See on ju lausa katastroof, mis sisu ta toodab...
Ma arvan, et ta tarbib midagi. Ühes videos olid hiigelsuured pupillid. Ma arvasin, et ta kadus peale seda sotsmeediast ära, kui ta politseiga ära viidi.
Külaline

Kurb on seda "sisu" vaadata. Ma arvan, et ta vajab abi. Kiiremas korras. Minu meelest on tegu psüühiliste probleemidega.
Külaline

Külaline kirjutas: 17 Okt 2025 22:25
Külaline kirjutas: 17 Okt 2025 22:06 Kuidas saab töötu ema, ilma tööl käimata hakkama? Ma ei saa isegi tööl käies rahadega hakkama. :D
Jälle mingi madala enesehinnanguga mutt teistele hinnanguid andmas. Piinlik pole? Mis krdi uhkustamisest sa räägid? Tavaline elu.
Külaline

Kehv distsipliin siis. Keegi ei pea tööl käima, kui investeeringud toodavad. Miks sinu investeeringud ei tooda? Minu omad toodavad 3,5 keskmist palka, aga tööl käin sellest hoolimata rõõmuga edasi ning panen 1,5 keskmist veel lisaks.
Külaline

Kirjuta veel selliseid vahvaid nalju :lol:
Külaline

Külaline kirjutas: 18 Okt 2025 23:45 Kirjuta veel selliseid vahvaid nalju :lol:
Päriselt?
Selline peab siis olema adekvaatne inimene?
Külaline

Guest kirjutas: 18 Okt 2025 23:40
Külaline kirjutas: 17 Okt 2025 22:25
Jälle mingi madala enesehinnanguga mutt teistele hinnanguid andmas. Piinlik pole? Mis krdi uhkustamisest sa räägid? Tavaline elu.
No kellel on selline tavaline elu ei peaks ju mingite pensionäride annetusi kerjama. Plekkigu ise oma eksperimentaalravi kinni ja kõik ongi korras, kedagi ei huvitaks. Praegu võtavad sellised juba terve harvikhaiguste raviks mõeldud aastaeelarve endale ja teised ilma Bentleyta inimeste lapsed jäävad ravita.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist