Aga palun! Täpsustan natuke oma kommentaari veel, kirjutasin selle enne ära, kui ise paketi jõudsin osta. Iga kuu eest võetakse 1 € ette ehk kokku läheb kaardilt korraga maha 3 €. Ühe päeva selline soodus veel kehtib, avastasin selle ise ka alles viimasel hetkel.
Mis Mirko.ee-ga on
-
Külaline
-
Külaline
Kas sealt on lauaarvutiga normaalne kuulamine või juppadi-juppadi nagu Mirko enamuse raamatute puhul?
-
Külaline
-
Külaline
Mina kuulan ainult telefonis, aga hakkinud pole küll kordagi. Ei usu, et lauaarvuti puhul teistmoodi on. Mirko hakkis küll telefonis.Guest kirjutas: ↑31 Aug 2025 17:23 Kas sealt on lauaarvutiga normaalne kuulamine või juppadi-juppadi nagu Mirko enamuse raamatute puhul?
-
Külaline
Minu meelest on üsna imelik, et tänapäeval ikka veel nii vähe audio- ja e-raamatuid on. Tegelikult oleks normaalne, et kõik paberraamatud oleks ka muul kujul vähemasti ostetavadki. Kellest see üldse sõltub, kas raamatust tehakse lisaks pabervariandile ka digi- ja audioversioon? Mina loeks oluliselt rohkem näiteks eesti kirjandust, aga ma ei ela Eestis ja raamatukogust füüsilisi raamatuid seega laenutada ei saa. Koju ei taha ka endale raamatuid väga osta, sest ma ei loe tavaliselt raamatut mitu korda. Mulle sobib just e- ja audioraamat.
-
Külaline
Nüüd on see õnnetu Mirko päris ämbris, ei lase raamatut ei tagastada ega laenutada, kõige peale viskab: Tegevus ebaõnnestus
Neil oli tehniline rike, mis sai vist õhtuks lahendatud. Aga broneeritud raamatud, mida nädalavahetusel laenutada ei õnnestunud kadusid minul järjekorrast lihtsalt ära. Lõbus.
Pole midagi rahustavamat kui mõista, et maailm on sinust rohkem sassis.
-
මම වැටෙන කුරුල්ලෙක්
- Teerajaja
- Kontakt:
Tagastamine ikka ei toimi.
Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene.
-
Külaline
Kas Elisa Raamat ei sobi? Mu sõbranna loeb sealt ja kiidab, ise pole sinna vaadanud.
-
Külaline
Seal ju puha krimkad. Ma eelistan pigem ulmet, head seiklust jmt. Ingliskeelsete audioraamatutega on mul aga raske, neid pigem loeks. Olen teinud omale ka nii, et ingliskeelne e-raamat + ai tõlge + ai ettelugemine, kui just kindlasti kuulata tahan. Reisil eriti hea. Eks selle tõlkega on nagu ta on, tasulised tõlgivad paremini, aga valdavalt täiesti arusaadav, kohati peab kuulates natuke oma peas korrastustööd tegema jne. Aga valik on sisuliselt piiritu, vanad raamatud näiteks netist tasuta ja legaalselt saadaval.
-
Külaline
Proovisin nii netiarhiivist saadud lasteraamatut "Totu Kuul" tõlkida.
Tegelikult kõige hullem ei olegi, vaja natuke kohandada ja siis võib AI-l lasta audiobook koostada.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist