Milliseid kaalulangetamise preparaate olete kasutanud

sh kaaluga seotud teemad
Kasutaja avatar
aurulaev
Kontakt:

Milliseid kaalulangetamise preparaate olete kasutanud

Postitus Postitas aurulaev »

Ise kasutan ozempic ja tulemused on vapustavad. Söögiisu on väiksem ja kaal muudkui langeb. Kuidas teil läheb. Huvilistele võin jagada ka kasutamiskogemust ozempiciga
aurulaev
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Rybelsust kasutan, on abiks küll.
Kasutaja avatar
aurulaev
Kontakt:

Olen Rybelsus pealt võhik. Ka seda saab ka süstelahusena kasutada kord nädalas, kas Rybelsus on nagu Ozempic diabeedi ravim, millised on Rybelsuse võimalikud annused, millised kõrvaltoimeid võib esineda?
aurulaev
Külaline

Sama semaglutiid kõik.
Külaline

aurulaev kirjutas: 22 Okt 2025 13:08 Olen Rybelsus pealt võhik. Ka seda saab ka süstelahusena kasutada kord nädalas, kas Rybelsus on nagu Ozempic diabeedi ravim, millised on Rybelsuse võimalikud annused, millised kõrvaltoimeid võib esineda?
Rybelsus on semaglutiid tableti kujul. Tabette võetakse igapevaselt, ravimit on kolmes erinevas doosis (doosi tõstetakse nagu süstelahusegi puhul). Kõrvaltoimed üldisrllt samad kui Ozempicul. Mul endal kõrvalmõjusid ei esinenenud, kaalukaotus 17 kg.
Kasutaja avatar
aurulaev
Kontakt:

Külaline kirjutas: 22 Okt 2025 15:02
aurulaev kirjutas: 22 Okt 2025 13:08 Olen Rybelsus pealt võhik. Ka seda saab ka süstelahusena kasutada kord nädalas, kas Rybelsus on nagu Ozempic diabeedi ravim, millised on Rybelsuse võimalikud annused, millised kõrvaltoimeid võib esineda?
Rybelsus on semaglutiid tableti kujul. Tabette võetakse igapevaselt, ravimit on kolmes erinevas doosis (doosi tõstetakse nagu süstelahusegi puhul). Kõrvaltoimed üldisrllt samad kui Ozempicul. Mul endal kõrvalmõjusid ei esinenenud, kaalukaotus 17 kg.
Hea tulemus :)
aurulaev
Külaline

Kui nüüd silmanägemise ähmanemine ja sõrmevärisemine (kipun klaviatuuril klahve liiga kaua vajutama) välja jätta...
Kasutaja avatar
aurulaev
Kontakt:

Külaline kirjutas: 22 Okt 2025 15:16
Kui nüüd silmanägemise ähmanemine ja sõrmevärisemine (kipun klaviatuuril klahve liiga kaua vajutama) välja jätta...
Kas see võib olla semaglutiidi kõrvalmõju?
aurulaev
Külaline

aurulaev kirjutas: 22 Okt 2025 15:22Kas see võib olla semaglutiidi kõrvalmõju?
Ei, see on naljasoone puudumise mõju...
Kasutaja avatar
aurulaev
Kontakt:

Külaline kirjutas: 22 Okt 2025 15:28
aurulaev kirjutas: 22 Okt 2025 15:22Kas see võib olla semaglutiidi kõrvalmõju?
Ei, see on naljasoone puudumise mõju...
Mul sama, naljasoon on umbes...
aurulaev
Külaline

sissesöödavaid preparaate pole kasutanud,
aga 1990ndatel ilmunud Kaalujälgijate materjalide toel oma toidukoguse jälgimise teel olen viimase 1,5 aasta jooksul täpselt -20kg alla saanud ;-)
Külaline

Tegime kaks kuud mehega korteriremonti, aega maiustada polnud. Töölt koju, kerge eine ja otse remondile (elasime ise teises kohas), hilisõhtul koju sööma ja magama. Kahe kuu pärast, kui kõik oli valmis, avastasin, et olen 12 kg alla võtnud. Tagasi see enam ei tulnudki, ilmselt olin harjunud ühtlasi vähem maiustama ja end rohkem liigutama. Siiani sama kaal püsinud, sellest juba aastaid.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2025 18:08Tegime kaks kuud mehega korteriremonti, aega maiustada polnud. Töölt koju, kerge eine ja otse remondile (elasime ise teises kohas), hilisõhtul koju sööma ja magama. Kahe kuu pärast, kui kõik oli valmis, avastasin, et olen 12 kg alla võtnud. Tagasi see enam ei tulnudki, ilmselt olin harjunud ühtlasi vähem maiustama ja end rohkem liigutama. Siiani sama kaal püsinud, sellest juba aastaid.
Kõrvuni armumine aitab kah päris hästi ja tõhusalt...
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2025 23:47Kõrvuni armumine aitab kah päris hästi ja tõhusalt...
Sul võib õigus olla, aga selleks on vaja armuda kellesegi.
Vaja vaid armumise preparaati.
Külaline

Kasutan Mounjarot. Samasugune sütelahus nagu Ozempic, aga toimiva. Kahjuks ka 2x kallim.
Külaline

Läksin reklaami õnge ja proovisin Orlistati. Nädalaga võtsin alla 3kg, kuna kogu aeg oli kõht lahti. Rohkem enam ei kasutanud, kuna polnud võimalik igal suvalisel hetkel WCsse joosta ja järgmise nädalaga tuli 2kg tagasi.
Külaline

Külaline kirjutas: 22 Okt 2025 23:47
Külaline kirjutas: 22 Okt 2025 18:08Tegime kaks kuud mehega korteriremonti, aega maiustada polnud. Töölt koju, kerge eine ja otse remondile (elasime ise teises kohas), hilisõhtul koju sööma ja magama. Kahe kuu pärast, kui kõik oli valmis, avastasin, et olen 12 kg alla võtnud. Tagasi see enam ei tulnudki, ilmselt olin harjunud ühtlasi vähem maiustama ja end rohkem liigutama. Siiani sama kaal püsinud, sellest juba aastaid.
mandliopp on umbes sama tõhus, võtsin peale mandlilõikust kahe nädalaga 7 kg alla, sest kurgust ei mahtunud alla mittemidagi tahket, vaid vedel lurr ja jäätis.
Külaline

Külaline kirjutas: 24 Okt 2025 09:46
mandliopp on umbes sama tõhus, võtsin peale mandlilõikust kahe nädalaga 7 kg alla, sest kurgust ei mahtunud alla mittemidagi tahket, vaid vedel lurr ja jäätis.
Ehh, mul oli sama asi koroonaga - kaks nädalat ei saanud juua-süüa muud kui lusikhaaval teed ja tõepoolest - ülessulanud jäätist.
Nõiamoor
Kontakt:

Postitus Postitas Nõiamoor »

Odav ja tõhus vahend on toruteip, kaalun selle kasutamist :D.
Tegelikult kuni neljakümnendate keskpaigani polnud üldse probleemi kaalu või kehakujuga, tegin trenni ja kõik oli ideaalne. Nüüd... nagu teeksin sama (ok, natuke rohkem söön head-paremat), aga kaalu tuleb justkui kapaga. Radikaalseid meetmeid nagu semaglutiidi süstimine vms siiski ei kaalu, püüan trenniga ja toiduga toonust ja tervislikku kaalu hoida ning olen harjunud mõttega, et viiekümbine ei peagi välja nägema nagu modell. Õnneks on loodus mulle andnud ilusa kehakuju, natuke kurve sinna juurde on täiesti vastuvõetav.
Külaline

Proovi ka seda, et mehel on armuke või mees jätab maha. Väidetavalt võtavad kõik niimoodi alla.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline