Ikka. Kui tema tohib teisi halvustada, siis mina kaaaa.Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2025 21:55Et kui sul on null tahtejõudu ja ei viitsi oma rasvast tagumikku diivanilt üles vedada, halvustad korralikult toituvat ning treenivat inimest?
Küsimus Ozempicu annuse kohta
-
Külaline
-
Külaline
Aga sina?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2025 21:53Kas sa oled vaimselt haige inimene või mis sul viga on, et nii jäle oled?Külaline kirjutas: ↑20 Okt 2025 21:38Kui natuke õhku välja lased, saad sellest viimasest poolest kilost kah lahti.Külaline kirjutas: ↑19 Okt 2025 21:41Kaalusin 74 kg, nüüd 67,5. Ma võtsin selle kaalu alla keha toites, tervislikult toitudes, valgurikast toitu süües, 1400-1600 kcal päevas. Mitte midagi valet siin pole.
-
Külaline
Halvustamisega alustasid ju sina. Jeerum, kuidas te küll ei oska!? Kuidas te küll ei saa!? Mina küll sain!Guest kirjutas: ↑20 Okt 2025 21:55Et kui sul on null tahtejõudu ja ei viitsi oma rasvast tagumikku diivanilt üles vedada, halvustad korralikult toituvat ning treenivat inimest?
Kuigi, siinkohal tekib tõesti see küsimus, et kuidas küll nii tubli ja eeskujulik inimene nii kaugele üldse jõudis, et pidi hakkama kaalu langetama? Tubli inimene ei olekki lasknud ju omale kuute ülekilo selga kasvada.
-
Külaline
Ära seleta. Enamik naisi võtab 40+ juurde, ära tule rääkima, et see on midagi sellist, mida tubli inimene ei tee. Lisaks igasugused muud põhjused-stress, suitsetamise lõpetamine, terviseprobleemid, mis segavad normaalset igapäevast elu. Pole siin midagi halvustatud, oli vaid väide, et nii väikese kaalu saab ka ise kaotada.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 19:41Halvustamisega alustasid ju sina. Jeerum, kuidas te küll ei oska!? Kuidas te küll ei saa!? Mina küll sain!
Kuigi, siinkohal tekib tõesti see küsimus, et kuidas küll nii tubli ja eeskujulik inimene nii kaugele üldse jõudis, et pidi hakkama kaalu langetama? Tubli inimene ei olekki lasknud ju omale kuute ülekilo selga kasvada.
-
Külaline
Loe nüüd teemaalgataja juttu ka vahelduseks! Küsimus on puudega noore kohta. Kuidas distsiplineerida vaimse puudega noort kaalu alandama?Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 21:37Ära seleta. Enamik naisi võtab 40+ juurde, ära tule rääkima, et see on midagi sellist, mida tubli inimene ei tee. Lisaks igasugused muud põhjused-stress, suitsetamise lõpetamine, terviseprobleemid, mis segavad normaalset igapäevast elu. Pole siin midagi halvustatud, oli vaid väide, et nii väikese kaalu saab ka ise kaotada.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 19:41Halvustamisega alustasid ju sina. Jeerum, kuidas te küll ei oska!? Kuidas te küll ei saa!? Mina küll sain!Guest kirjutas: ↑20 Okt 2025 21:55
Et kui sul on null tahtejõudu ja ei viitsi oma rasvast tagumikku diivanilt üles vedada, halvustad korralikult toituvat ning treenivat inimest?
-
Külaline
Kas see vastuhaukuja oli puudega noor?Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 21:44Loe nüüd teemaalgataja juttu ka vahelduseks! Küsimus on puudega noore kohta. Kuidas distsiplineerida vaimse puudega noort kaalu alandama?Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 21:37Ära seleta. Enamik naisi võtab 40+ juurde, ära tule rääkima, et see on midagi sellist, mida tubli inimene ei tee. Lisaks igasugused muud põhjused-stress, suitsetamise lõpetamine, terviseprobleemid, mis segavad normaalset igapäevast elu. Pole siin midagi halvustatud, oli vaid väide, et nii väikese kaalu saab ka ise kaotada.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 19:41
Halvustamisega alustasid ju sina. Jeerum, kuidas te küll ei oska!? Kuidas te küll ei saa!? Mina küll sain!
-
Külaline
Ah et nii tubli inimene suisa suitsetas...Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 21:37Ära seleta. Enamik naisi võtab 40+ juurde, ära tule rääkima, et see on midagi sellist, mida tubli inimene ei tee. Lisaks igasugused muud põhjused-stress, suitsetamise lõpetamine, terviseprobleemid, mis segavad normaalset igapäevast elu. Pole siin midagi halvustatud, oli vaid väide, et nii väikese kaalu saab ka ise kaotada.
-
Külaline
Enamik hakkab selles vanuses juurde võtma küll, aga sinusugune tubli inimene oleks pidanud ju ometi sellele reageerima ja sekkuma enne, kui kaal sellise numbrini jõudis.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 21:37Ära seleta. Enamik naisi võtab 40+ juurde, ära tule rääkima, et see on midagi sellist, mida tubli inimene ei tee. Lisaks igasugused muud põhjused-stress, suitsetamise lõpetamine, terviseprobleemid, mis segavad normaalset igapäevast elu. Pole siin midagi halvustatud, oli vaid väide, et nii väikese kaalu saab ka ise kaotada.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 19:41Halvustamisega alustasid ju sina. Jeerum, kuidas te küll ei oska!? Kuidas te küll ei saa!? Mina küll sain!Guest kirjutas: ↑20 Okt 2025 21:55
Et kui sul on null tahtejõudu ja ei viitsi oma rasvast tagumikku diivanilt üles vedada, halvustad korralikult toituvat ning treenivat inimest?
-
Külaline
Ma ei rääkinud seda seetõttu, et end kuidagi tubliks peaksin, vaid seetõttu, et seda väikest kaalulangust, mida keegi teegi 6 kuuga süstides, on võimalik trenni ja toitumisega isegi lühema ajaga teha. Sulle juba kirjutati põhjused, mina isiklikult tegin 2 operatsiooni ning olin 4 kuud kodus taastumas ja aasta trennivaba.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 21:57Enamik hakkab selles vanuses juurde võtma küll, aga sinusugune tubli inimene oleks pidanud ju ometi sellele reageerima ja sekkuma enne, kui kaal sellise numbrini jõudis.Guest kirjutas: ↑21 Okt 2025 21:37Ära seleta. Enamik naisi võtab 40+ juurde, ära tule rääkima, et see on midagi sellist, mida tubli inimene ei tee. Lisaks igasugused muud põhjused-stress, suitsetamise lõpetamine, terviseprobleemid, mis segavad normaalset igapäevast elu. Pole siin midagi halvustatud, oli vaid väide, et nii väikese kaalu saab ka ise kaotada.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 19:41
Halvustamisega alustasid ju sina. Jeerum, kuidas te küll ei oska!? Kuidas te küll ei saa!? Mina küll sain!
-
Külaline
6.5 kilo ühe kuuga alla võtta, kui kehamassiindeks näitab kerget ülekaalu - vabanda, seda ei saa teha kuidagi tervislikult. ÜHE KUUGA!!!!Guest kirjutas: ↑20 Okt 2025 21:55Et kui sul on null tahtejõudu ja ei viitsi oma rasvast tagumikku diivanilt üles vedada, halvustad korralikult toituvat ning treenivat inimest?
Mina halvustan sinu kelkivat tooni ja jaburat "saavutust", mitte seda, et sa toitud ja treenid korralikult. Kui me siin kelkima peame, siis mina olen viie kuuga alla võtnud 15 kilo. Mul on pikem!
-
Külaline
Nõme tropp. Paks, kade ja loll veel pealekauba.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2025 10:026.5 kilo ühe kuuga alla võtta, kui kehamassiindeks näitab kerget ülekaalu - vabanda, seda ei saa teha kuidagi tervislikult. ÜHE KUUGA!!!!
Mina halvustan sinu kelkivat tooni ja jaburat "saavutust", mitte seda, et sa toitud ja treenid korralikult. Kui me siin kelkima peame, siis mina olen viie kuuga alla võtnud 15 kilo. Mul on pikem!
-
Külaline
Küll sina oled ikka üks ilus inimene. Eriti seest.Guest kirjutas: ↑22 Okt 2025 10:38Nõme tropp. Paks, kade ja loll veel pealekauba.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2025 10:026.5 kilo ühe kuuga alla võtta, kui kehamassiindeks näitab kerget ülekaalu - vabanda, seda ei saa teha kuidagi tervislikult. ÜHE KUUGA!!!!Guest kirjutas: ↑20 Okt 2025 21:55
-
Külaline
Tõsi. Mitte ainult seest, väljast ka.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2025 11:52Küll sina oled ikka üks ilus inimene. Eriti seest.Guest kirjutas: ↑22 Okt 2025 10:38Nõme tropp. Paks, kade ja loll veel pealekauba.Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2025 10:02 6.5 kilo ühe kuuga alla võtta, kui kehamassiindeks näitab kerget ülekaalu - vabanda, seda ei saa teha kuidagi tervislikult. ÜHE KUUGA!!!!
-
Külaline
Muidugi, sulatõsi. Sinu ilu voolab mööda foorumit ja lõhnab meeldivalt.
-
Külaline
Huvitav, et sa end nii puudutatuna tunned
-
Külaline
Absoluutselt ei tunne end puudutatuna. Lõbustatuna tunnen, kui mõttetult ennasttäis üks inimene olla võib.Guest kirjutas: ↑22 Okt 2025 11:56Huvitav, et sa end nii puudutatuna tunnedPeab üks inimene end ikka palju vihkama, ma muidugi ei imesta selle üle, et sa nii teed.
-
Külaline
Aa, sa oled see, kes igasuguseid ilusaid asju uhkeldamiseks, uhkustamiseks, eputamiseks peabKülaline kirjutas: ↑22 Okt 2025 11:59Absoluutselt ei tunne end puudutatuna. Lõbustatuna tunnen, kui mõttetult ennasttäis üks inimene olla võib.
-
Külaline
Mina olen see, kes alla võttis, aga ma ei ole suitsetaja. Tahtsid jälle ära torgata? Ütlen ennetavalt lisaks, et pole ka 40 ega pole iial stressi.Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 21:50Ah et nii tubli inimene suisa suitsetas...Külaline kirjutas: ↑21 Okt 2025 21:37Ära seleta. Enamik naisi võtab 40+ juurde, ära tule rääkima, et see on midagi sellist, mida tubli inimene ei tee. Lisaks igasugused muud põhjused-stress, suitsetamise lõpetamine, terviseprobleemid, mis segavad normaalset igapäevast elu. Pole siin midagi halvustatud, oli vaid väide, et nii väikese kaalu saab ka ise kaotada.
-
Külaline
"I have no fear,' said the Turk modestly. 'I am a superb swimmer, so I have no fear. When I ride the horse, I have no fear, for I ride superbly. I can sail the boat magnificently in the typhoon without fear.' He sipped his tea delicately, regarding our awestruck faces with approval. 'You see,' he went on, in case we had missed the point, 'you see, I am not a fearful man."Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2025 12:50Mina olen see, kes alla võttis, aga ma ei ole suitsetaja. Tahtsid jälle ära torgata? Ütlen ennetavalt lisaks, et pole ka 40 ega pole iial stressi.
- My Family and Other Animals, G. Durrell
-
Külaline
"I have no fear,' said the Turk modestly. 'I am a superb swimmer, so I have no fear. When I ride the horse, I have no fear, for I ride superbly. I can sail the boat magnificently in the typhoon without fear.' He sipped his tea delicately, regarding our awestruck faces with approval. 'You see,' he went on, in case we had missed the point, 'you see, I am not a fearful man."Külaline kirjutas: ↑22 Okt 2025 12:50Mina olen see, kes alla võttis, aga ma ei ole suitsetaja. Tahtsid jälle ära torgata? Ütlen ennetavalt lisaks, et pole ka 40 ega pole iial stressi.
- My Family and Other Animals, G. Durrell
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Kõuts ja 1 külaline