Kas naer ja rõõm veresuhkurt ja vererõhku allapoole ei tõmba?
Mingit tervisemure on?
-
Külaline
-
Külaline
Möödunud nädala kohta kuulsin mitmetelt inimestelt, et oli uimane, ajuhäguga imelik olemine. Tervis korras, muu nagu ka, aga mõelda ei viitsi ja asjad ajavad närvi.
-
Külaline
Ma ikka mõtlesin, et õlut jõid, et töö lauluga edasi läks. Sõnal pole viga midagi.
Minu selle nädala "retsept" kõhukinnisuse vastu: hommik klaas toasooja vett + fruit & fiber kuubik, päeva jooksul 2l toasooja vett, üks klaas enne sööki, õhtul guttalax+senna tee või tbl.
aurulaev
-
Külaline
Minu emal ka krooniline kõhukinnisus, aga selline imelik. Kui shampust joob, siis hakkab tööle, muidu miski ei aita, kõike proovinud. Aga iga päev ei saa ju juua, ok, proobib siis kord nädalas. Aga, niipea kui soojale maale puhkusele sõidame, temal kohe seedimine korras, ei mingit probleemi, ilma shampuseta sealjuures! Kuni koju tagasi tuleme, siis jälle endine. Ja ennetades küsimust, sööb tervislikult, kodus veel rohkemgi kui reisil, armastab hoidiseid. Arst arvab, et liiga pikk jämesool, aga see ju ei lühene lennates! Ilmselt mees käib kodus närvidele, mis seal muud ikka...
-
Külaline
Mul tõmbab põhja alt poes müüdavad küüslauguleivad. Sellepärast neid tihti ei söö. Oleks ma seda vaid raseduse ajal avastanud. Siis ei aidanud mitte üks peet, kiivi ega ploomKülaline kirjutas: ↑22 Okt 2025 19:12Minu emal ka krooniline kõhukinnisus, aga selline imelik. Kui shampust joob, siis hakkab tööle, muidu miski ei aita, kõike proovinud. Aga iga päev ei saa ju juua, ok, proobib siis kord nädalas. Aga, niipea kui soojale maale puhkusele sõidame, temal kohe seedimine korras, ei mingit probleemi, ilma shampuseta sealjuures! Kuni koju tagasi tuleme, siis jälle endine. Ja ennetades küsimust, sööb tervislikult, kodus veel rohkemgi kui reisil, armastab hoidiseid. Arst arvab, et liiga pikk jämesool, aga see ju ei lühene lennates! Ilmselt mees käib kodus närvidele, mis seal muud ikka...![]()
-
Külaline
Hea, et ei avastanud, seal ilmselt need mürgised ühendid, mis praadimisel tekivad (kui mitu korda sama rasva kasutada või õli pole kõige kvaliteetsem). Sul immunsüsteem väga valvas, tabab asja ära ja saadab seedesüsteemist kiirelt välja.Guest kirjutas: ↑22 Okt 2025 19:16Mul tõmbab põhja alt poes müüdavad küüslauguleivad. Sellepärast neid tihti ei söö. Oleks ma seda vaid raseduse ajal avastanud. Siis ei aidanud mitte üks peet, kiivi ega ploomKülaline kirjutas: ↑22 Okt 2025 19:12Minu emal ka krooniline kõhukinnisus, aga selline imelik. Kui shampust joob, siis hakkab tööle, muidu miski ei aita, kõike proovinud. Aga iga päev ei saa ju juua, ok, proobib siis kord nädalas. Aga, niipea kui soojale maale puhkusele sõidame, temal kohe seedimine korras, ei mingit probleemi, ilma shampuseta sealjuures! Kuni koju tagasi tuleme, siis jälle endine. Ja ennetades küsimust, sööb tervislikult, kodus veel rohkemgi kui reisil, armastab hoidiseid. Arst arvab, et liiga pikk jämesool, aga see ju ei lühene lennates! Ilmselt mees käib kodus närvidele, mis seal muud ikka...![]()
![]()
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Semrush [Bot] ja 1 külaline