Kas teie kohtuks sellise mehega veel
-
Külaline
Kas teie kohtuks sellise mehega veel
Käisin kunagi kohtingul ühe vanema mehega. Kohting oli selline keskmine, mulle ta atraktiivne ei tundunud, lühike ja vanem minust. Aga no ma oleks olnud ka mõnel järgmisel korral nõus kohtuma, sest ega vanemast peast need sädemed kohe ei lendagi, lähebki sellega ikka aega. Aga tema rohkem ühendust ei võtnud. Mõtlesin, et no mis seal ikka siis, ju siis mina talle ka ei meeldinud ja unustasin kogu loo. Nüüd mitu kuud hiljem kirjutab, et võiks välja minna. Kas teie läheksite? Ühest küljest nagu mulle tundub, et ma ei meeldinud väga, aga noh, nüüd siis mõtleb, et parem kui mitte midagi. Samas ega ta mulle ka väga ei meeldinud, minu arust vanemast peast ei hakkagi keegi kohe esimesel korrals alati meeldima. Kas teie läheks või oleks ikka solvunud?
-
Külaline
Mina isiklikulr solvumismänge ei mängi, aga kui inimene ikka kohe üldse ei meeldi, pole vast mõtet punnitada ka. Et kui juba mõte temaga taaskohtumisest vastu hakkab.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 13:52Samas ega ta mulle ka väga ei meeldinud, minu arust vanemast peast ei hakkagi keegi kohe esimesel korrals alati meeldima. Kas teie läheks või oleks ikka solvunud?
-
Külaline
Ega mehel ka ei pea meeldimine kohe tekkima, nagu sa ise enda kohta ütled. Hea kui üldse tekib meeldimine ja veel omavaheline.
No välja võid ju minna, see ei kohusta millekski. Kui paar kuud oli ära kadunud, see võib tähendada kahte asja: on alkohoolik, langes tsüklisse, nüüd tuli tsüklist välja; jättis su tagavaraks, vahepeal sebis teistega, teistest asja ei saanud, nüüd proovib sinuga. Mõlemad muidugi roosilised väljavaated ei tundu. Samas, kui tagavaraks, ja asi hakkab teil vbl nüüd susisema, miks mitte? Iseasi, kas õngitseb veel, et ehk leiab endale ikkagi sobivama (ilmselgelt, kui sa esmane valik ei olnud, katsetas ennem nö parematega, võib edaspidigi neid sinu kõrvalt otsida). Et kui niisama kellegagi kohtuda, niisama vestelda, restos käia - miks mitte? Aga ei maksa teda alguses kuigi tõsiselt võtta.
-
Külaline
Ma võtaks vabalt. Läheks välja küll, niisama lobisema, huvitav tutvuda uute inimestega, eriti vanemas eas, kui suhtlusringkond kipub väiksemaks jääma.
-
Külaline
ei. aga ma olen maksimalist. välja lähen ainult meestega, kes mulle väga meeldivad.
-
Külaline
Kui igav on ja kedagi teiast silmapiiril ei ole, siis vb isegi läheks välja.
-
Külaline
On igav ja kedagi teist pole, aga tagasi hoiab see, et esialgselt ta ju põlgas nagu mind ära. Kohtusime ja siis ta enam ühendust ei võtnud, järelikult ei pakkunud huvi. Nüüd siis olen nagu mingi varuvariant või umbes mõtleb, et no okei, äkki saab keppi, kui kedagi teist pole. Või noh, mina ei tea, mida ta mõtleb.
-
Külaline
Aga ise ju ka põlgasid äraKülaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 18:50 On igav ja kedagi teist pole, aga tagasi hoiab see, et esialgselt ta ju põlgas nagu mind ära. Kohtusime ja siis ta enam ühendust ei võtnud, järelikult ei pakkunud huvi. Nüüd siis olen nagu mingi varuvariant või umbes mõtleb, et no okei, äkki saab keppi, kui kedagi teist pole. Või noh, mina ei tea, mida ta mõtleb.
Kes ütleb, et õige on just see, et mees uuesti ühendust võtab? Vb ootas tema, et sina ise võtaks ühendust.
-
Külaline
-
Külaline
Mina ei läheks. Kohe kindlasti ei läheks. Vist eneseuhkus on liiga suur selleks.
Hiljuti (vanuses 45-51) oli mul eluperiood, kus käisin väga paljude erinevate meestega kohtamas. Eranditult kõik mehed tahtsid alati ka edasi suhelda ja kohtuda. Nii ka üks vanem mees. Pärast teist kohtingut ta aga enam minuga ühendust ei võtnud. Ainus mees, kes niimoodi käitus. Põhjus oli ilmselt selles, et ta püüdis teisel kohtingul mind voodisse saada, aga ma ei võtnud vedu. See ei ole minu stiil. Tegin selle mehe kohta järelduse, et teda ei huvitanudki suhe, vaid ainult kepp. Aga mina otsisin lisaks seksile ka püsisuhet.
Mingi aastake hiljem mees kirjutas mulle jälle. Mina ei reageerinud.
Teemaalgataja osas - ausalt öeldes, ma ei mõista, miks peaks sellise mehega veel kohtuma, kellele ma üldse ei meeldinud. Ja oletus, et äkki vaatas ringi ja ei leidnud kedagi paremat, ning nüüd otsib uuesti kontakti, oleks minu jaoks lihtsalt alandav. Noh, umbes nii, et tule siis sinagi, nii häda pärast! EI!
Hiljuti (vanuses 45-51) oli mul eluperiood, kus käisin väga paljude erinevate meestega kohtamas. Eranditult kõik mehed tahtsid alati ka edasi suhelda ja kohtuda. Nii ka üks vanem mees. Pärast teist kohtingut ta aga enam minuga ühendust ei võtnud. Ainus mees, kes niimoodi käitus. Põhjus oli ilmselt selles, et ta püüdis teisel kohtingul mind voodisse saada, aga ma ei võtnud vedu. See ei ole minu stiil. Tegin selle mehe kohta järelduse, et teda ei huvitanudki suhe, vaid ainult kepp. Aga mina otsisin lisaks seksile ka püsisuhet.
Mingi aastake hiljem mees kirjutas mulle jälle. Mina ei reageerinud.
Teemaalgataja osas - ausalt öeldes, ma ei mõista, miks peaks sellise mehega veel kohtuma, kellele ma üldse ei meeldinud. Ja oletus, et äkki vaatas ringi ja ei leidnud kedagi paremat, ning nüüd otsib uuesti kontakti, oleks minu jaoks lihtsalt alandav. Noh, umbes nii, et tule siis sinagi, nii häda pärast! EI!
-
Külaline
Et siis jube põnev oleks mingi tsüklivennaga asja aretada? Või olla kellegi varuvariant.Tolmukübe kirjutas: ↑26 Okt 2025 15:05 No välja võid ju minna, see ei kohusta millekski. Kui paar kuud oli ära kadunud, see võib tähendada kahte asja: on alkohoolik, langes tsüklisse, nüüd tuli tsüklist välja; jättis su tagavaraks, vahepeal sebis teistega, teistest asja ei saanud, nüüd proovib sinuga. Mõlemad muidugi roosilised väljavaated ei tundu. Samas, kui tagavaraks, ja asi hakkab teil vbl nüüd susisema, miks mitte? Iseasi, kas õngitseb veel, et ehk leiab endale ikkagi sobivama (ilmselgelt, kui sa esmane valik ei olnud, katsetas ennem nö parematega, võib edaspidigi neid sinu kõrvalt otsida). Et kui niisama kellegagi kohtuda, niisama vestelda, restos käia - miks mitte? Aga ei maksa teda alguses kuigi tõsiselt võtta.
Sul on ikka eriti madal latt meeste osas. Mingist teisest teemast mäletan, et sulle sobis ka mees, kes vahepeal teisi naisi käib jonksutamas...
-
Külaline
Üldiselt peaks ikka mees initsiatiivi haarama. Ennast pähemääriv naine ei ole kuigi meeldiv nähtus.Guest kirjutas: ↑26 Okt 2025 19:56Aga ise ju ka põlgasid äraKülaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 18:50 On igav ja kedagi teist pole, aga tagasi hoiab see, et esialgselt ta ju põlgas nagu mind ära. Kohtusime ja siis ta enam ühendust ei võtnud, järelikult ei pakkunud huvi. Nüüd siis olen nagu mingi varuvariant või umbes mõtleb, et no okei, äkki saab keppi, kui kedagi teist pole. Või noh, mina ei tea, mida ta mõtleb.olete siis kaks parajat.
Kes ütleb, et õige on just see, et mees uuesti ühendust võtab? Vb ootas tema, et sina ise võtaks ühendust.
-
Külaline
Kui mees saab aru, et naine ei ole temast huvitatud, siis ei tasu loota initsiatiivi.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 21:45Üldiselt peaks ikka mees initsiatiivi haarama.
Aga kui lähedki kohtama ja mees peakski initsiatiivi näitama, siis mis teed? Lükkad eemale, mängid mitte kättesaadavat, ehk tõrjud ära? Veelvähem loota initsiatiivi mehe poolt.
Lähed kaasa initsiatiiviga, oled kerglane?
Veelparem nõuanne, ära mine kohtama kellegagi. Ei teki suhte jamasid ja kokkuvõttes on sul endal lihtsam olla.
-
Külaline
Mida omalt poolt pakud, miks mees palju hiljem järgmise kokkusaamise välja pakkus? Eriti kui arvestada võimalust, et mehe nägemuse järgi võis naine temast mittehuvitet olla?Guest kirjutas: ↑26 Okt 2025 22:41Kui mees saab aru, et naine ei ole temast huvitatud, siis ei tasu loota initsiatiivi.Külaline kirjutas: ↑26 Okt 2025 21:45Üldiselt peaks ikka mees initsiatiivi haarama.
Aga kui lähedki kohtama ja mees peakski initsiatiivi näitama, siis mis teed? Lükkad eemale, mängid mitte kättesaadavat, ehk tõrjud ära? Veelvähem loota initsiatiivi mehe poolt.
Lähed kaasa initsiatiiviga, oled kerglane?
Veelparem nõuanne, ära mine kohtama kellegagi. Ei teki suhte jamasid ja kokkuvõttes on sul endal lihtsam olla.
Ja veel küsimus - miks arvad, et naised mängivad mittekättesaadavust? Ei mängi enamuses midagi kui mees atraktiivne pole.
-
Külaline
Vanasti oli nii. Kui keegi avaldas kusagil, et soovib tutvuda, siis oli huvilisi ikka rohkem kui üks. Üks huvipakkuvam kui teine, seepärast ei tahtnud kedagi kohe kõrvale heita, vaid ikka kõigiga tutvuda. Võib-olla see mees ka tutvus kõigi huvilistega ja nüüd on teine voor nendega, kes rohkem meeldisid. 
Kuidas te tuttavaks saite? Tinderis?
Kuidas te tuttavaks saite? Tinderis?
-
Külaline
No mulle tundub ka nii. Ma ei tea, kas mul on õigus, aga mulle jäi mulje, et ta kohkus ära siis, kui ta mind hüvastijätuks kallstas, siis ta nagu ehmatas, et olen temaga ühepikkune või isegi nagu pikem. Osadele meestele see üldse ei meeldi.Teemaalgataja osas - ausalt öeldes, ma ei mõista, miks peaks sellise mehega veel kohtuma, kellele ma üldse ei meeldinud. Ja oletus, et äkki vaatas ringi ja ei leidnud kedagi paremat, ning nüüd otsib uuesti kontakti, oleks minu jaoks lihtsalt alandav. Noh, umbes nii, et tule siis sinagi, nii häda pärast! EI!
-
Külaline
See aga ei tähenda, et sa talle ei meeldi.Külaline kirjutas: ↑27 Okt 2025 06:34ta kohkus ära siis, kui ta mind hüvastijätuks kallstas, siis ta nagu ehmatas, et olen temaga ühepikkune või isegi nagu pikem. Osadele meestele see üldse ei meeldi.
-
Külaline
Millegipärast see pikkus loeb jah palju.Guest kirjutas: ↑27 Okt 2025 06:34No mulle tundub ka nii. Ma ei tea, kas mul on õigus, aga mulle jäi mulje, et ta kohkus ära siis, kui ta mind hüvastijätuks kallstas, siis ta nagu ehmatas, et olen temaga ühepikkune või isegi nagu pikem. Osadele meestele see üldse ei meeldi.Teemaalgataja osas - ausalt öeldes, ma ei mõista, miks peaks sellise mehega veel kohtuma, kellele ma üldse ei meeldinud. Ja oletus, et äkki vaatas ringi ja ei leidnud kedagi paremat, ning nüüd otsib uuesti kontakti, oleks minu jaoks lihtsalt alandav. Noh, umbes nii, et tule siis sinagi, nii häda pärast! EI!
Isiklikult minu arvates on pikad saledad naised kenad. Ja lühikesed jupid mitte nii kenad, aga paljud mehed eelistavad siiski lühikesi naisi. Mul just üks meestuttav, kes ise on 195 cm ütles, et väikesed naised on ilusad ja armsad. Imestan, sest tema võiks enda pikkuse kõrvale valida ka normaalpikkusega naisi ja ka pikki naisi. Aga millegipärast neile on paljudele meestele see pikkuse teema oluline.
Ma tegelikult ise sooviksin ka, et mees oleks minust vähemalt kriips pikem ja kaalult suurem. Olen ise keskmise pikkusega ja normaalkaalus, aga ühe kõhna ja hapra mehega jäi mul suhtlus küll kohe lühikeseks. No ebamugav lihtsalt, kui mees on klibum kui mina.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Baidu [Spider], Triibu ja 2 külalist