Mis teema on "onu Heinotamisega"?
Ma saan aru küll, et selle fraasiga üritatakse mõista anda, et tegu on mingi ürgse tõekspidamisega vms, aga miks just ONU HEINO? Te paduliberaalid ja viisakas rahvas peaksite ju mõistma, et kõik Heinod võivad solvuda
Olge tolerantsemad, võtke siis näiteks vahepeal tädi Malle või onkel Jaak. Oleks ausam.
Minul oli päriselt onu Heino, väga intelligentne kõrgharidusega härrasmees. Huumorimeelega oli tal ka kõik korras, nii et ei tundnud ennast üldse puudutatuna, et tema nime kasutati ka sellise kontekstis.
Ja vastava naise nimena kasutatakse nt tädi Maalit üsna sageli. Jällegi ei näe ma põhjust solvumiseks, kui ise selline ei ole, isegi siis, kui pärisnimi on Maali.
See "onu Heino" on väljend, mitte nimi ja kuulub juba samapalju rahvakeele varaaita kui "keskearõõmud". Mõned sellised väljendid lihtsalt võetakse saadetest, filmidest, lauludest, mis iganes muust meediast käibele ja muutubki rahva kultuurkihi osaks. Kes kaua kodunt eemal olnud ei pruugi neid teada ega saa arugi, mida nüüd öelda taheti, samuti mängib suurt rolli põlvkondade vahe.
Ka mul oli onu Heino, tema end küll puudutatuna ei tundnud. Kiunatab ikka see koer, kes pihta saab.
Aga minu arust on seltskond, kus ühtegi "onu Heinot" pole, väga igav. Mis sest ,et need naljad on tihtipeale labasevõitu ja korduvad, aga seltskonnas kus kõik peenutsevad ja mingit väljamõeldud etiketti järgivad, on igav. Keegi peab olema ikka see "tola" kes naerab lõõpivalt teiste üle, kelle üle saavad teised naerda tögades ja kes ei solvu iga asja peale. Loomulikult, kui kogu seltskond nendest "onu Heinodest" koosneb, on ka jama..aga nalja peab siiski saama.
Ja peen ning tihti raskelt mõistetav inglise huumor pole minu arust naljakas. Naljakas on ikka situatsioonikoomika ja üksteise kallal mõnus aasimine.
Need on Heinotajad on sellised wannabe tädikesed kes arvavad millegipärast, et on teistest targemad, paremad jne. Sellised prouakesed kes alati kritiseerivad kõiki ja kõike. Küll siis teiste nalju, riietust ja kes igalpool ohkavad dramaatiliselt issand kui jubeeee. isssaand kui labane. Kes sõimavad ja lahterdavad inimesi 2-lks või isegi kolmandaks eestiks. Poetagusteks. Ekreiitideks jne. Kõrvalt vaadates on need nn "õiged" inimesed tragikoomilised aga nohh ega nad ise aru ei saa sellest.
Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 11:02
Need on Heinotajad on sellised wannabe tädikesed kes arvavad millegipärast, et on teistest targemad, paremad jne. Sellised prouakesed kes alati kritiseerivad kõiki ja kõike. Küll siis teiste nalju, riietust ja kes igalpool ohkavad dramaatiliselt issand kui jubeeee. isssaand kui labane. Kes sõimavad ja lahterdavad inimesi 2-lks või isegi kolmandaks eestiks. Poetagusteks. Ekreiitideks jne. Kõrvalt vaadates on need nn "õiged" inimesed tragikoomilised aga nohh ega nad ise aru ei saa sellest.
Rahu, Tuvi. Viimane kord kui mina "onu heino" väljendit päris elus kuulsin oli paar nädalat tagasi bussis. Väljendi kasutajateks kamp noori, nii 19-23 vanuses. Kasutavad seda nii lapsed, noored, keskealised kui penskarid. See äratõusnud ülbete tädikeste pilt, mis sinu peas tekib näitab pigem midagi sind ümbritseva keskkonna ja su suhtlusringkonna kohta, mitte ei peegelda tegelikku elu.
Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 11:02
Rahu, Tuvi. Viimane kord kui mina "onu heino" väljendit päris elus kuulsin oli paar nädalat tagasi bussis. Väljendi kasutajateks kamp noori, nii 19-23 vanuses. Kasutavad seda nii lapsed, noored, keskealised kui penskarid. See äratõusnud ülbete tädikeste pilt, mis sinu peas tekib näitab pigem midagi sind ümbritseva keskkonna ja su suhtlusringkonna kohta, mitte ei peegelda tegelikku elu.
Ma hoian sellistest eemale, aga paraku pean neid nägema küll tööl. Küll sattudes mõnda selstkonda ja paraku kuulen, kuulan ja mõtlen. Tule taveas appi. Kas siis kuskilt kasutatuna ostetud tuntud kaubamärgi hilp teeb su siis tõesti nii väärtuslikuks. Mina väärin alati parimat. Kõige paremat. Selles mina latti alla ei lase. Elatakse ükskord ja mina võin seda endale lubada. Nii suhetes, kaltsudes jne. See on selline läbiv jutt neil. Olen näinud ka sellisid prouakesi kui alkohl on mõistuse ja kõik piirid kaotanud. Ei ole labaseimad tegelasi kui need tavaliselt kõiki sildistajad.
Seega sina vastik targutaja kes sa tulid endataolisi kaitsma. Kõtt. Hoia oma sapised ja üleolevad kommentaarid endale.
p.s Miks sinutaoline eliit üldse buissiga sõidab?
Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 11:18
Ma hoian sellistest eemale, aga paraku pean neid nägema küll tööl. Küll sattudes mõnda selstkonda ja paraku kuulen, kuulan ja mõtlen. Tule taveas appi. Kas siis kuskilt kasutatuna ostetud tuntud kaubamärgi hilp teeb su siis tõesti nii väärtuslikuks. Mina väärin alati parimat. Kõige paremat. Selles mina latti alla ei lase. Elatakse ükskord ja mina võin seda endale lubada. Nii suhetes, kaltsudes jne. See on selline läbiv jutt neil. Olen näinud ka sellisid prouakesi kui alkohl on mõistuse ja kõik piirid kaotanud. Ei ole labaseimad tegelasi kui need tavaliselt kõiki sildistajad.
Seega sina vastik targutaja kes sa tulid endataolisi kaitsma. Kõtt. Hoia oma sapised ja üleolevad kommentaarid endale.
p.s Miks sinutaoline eliit üldse buissiga sõidab?
Mina ei ole reaalses elus kordagi selliste seltskonda juhtunud, ei tööl ega vabal ajal. Kui enda enesehinnanguga on kõik korras, ei pane selliseid kommentaare ka ilmselt eriti tähele. Seega, muud ei oskagi soovitada - vali seltskonda. Rääkides sildistamisest, kuidas enda kommentaari hindad?
Bussiga sõidan tihti, kuna autot ei oma ja juhtida ka ei oska. Mingiks eliidiks pole end kunagi pidanud.
Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 10:55
Aga minu arust on seltskond, kus ühtegi "onu Heinot" pole, väga igav. Mis sest ,et need naljad on tihtipeale labasevõitu ja korduvad, aga seltskonnas kus kõik peenutsevad ja mingit väljamõeldud etiketti järgivad, on igav. Keegi peab olema ikka see "tola" kes naerab lõõpivalt teiste üle, kelle üle saavad teised naerda tögades ja kes ei solvu iga asja peale. Loomulikult, kui kogu seltskond nendest "onu Heinodest" koosneb, on ka jama..aga nalja peab siiski saama.
Ja peen ning tihti raskelt mõistetav inglise huumor pole minu arust naljakas. Naljakas on ikka situatsioonikoomika ja üksteise kallal mõnus aasimine.
Jah, mõnusa nalja ja aasimise vastu pole kellelgi midagi. Ainult need onu Heinod pole naljakad, oma naljade peale naeravad üksi. Me suguvõsas oli üks selline, täpselt Tujurikkuja klipist välja astunud. Nt tuli külla, läks kööki, kergitas leivakasti kaant ja hüüdis pereemale, et kas too siis oma lapsele saiakannikaid ei raatsi sööta, tissid üldse ei kasva! Üle terve seltskonna. Ja siis naeris. Kõik naljad olid samasse auku - nooremate arvel ja tihti just nende keha ja kasvu pihta. Mitte kellelgi ei olnud lõbus peale ta enda.
Jah, mõnusa nalja ja aasimise vastu pole kellelgi midagi. Ainult need onu Heinod pole naljakad, oma naljade peale naeravad üksi. Me suguvõsas oli üks selline, täpselt Tujurikkuja klipist välja astunud. Nt tuli külla, läks kööki, kergitas leivakasti kaant ja hüüdis pereemale, et kas too siis oma lapsele saiakannikaid ei raatsi sööta, tissid üldse ei kasva! Üle terve seltskonna. Ja siis naeris. Kõik naljad olid samasse auku - nooremate arvel ja tihti just nende keha ja kasvu pihta. Mitte kellelgi ei olnud lõbus peale ta enda.
Sa saad aru küll, et siis ei räägitud sellisetest Heinodest. Jahh sellised on olemas ja sellised ongi Heinod. Ning neile võiks öelda, et jäta oma naljad Heino.
Aga sellest heinost on tehtud peenutsevate prouade ihh ja aaahh läbi mille halvustatakse kõiki ja kõike. Eriti mehi. Kui mees ütleb, et talle miski ei meeldi siis on ta kohe onu Heino, sest prouale meeldib. Või kui keegi julgeb kommenteerida midagi mis on "eliidile" kohane siis on ta poetagune jne. Neid keskealisi kõiki ja kõike kritiseerivaid prouasid on viimastel aastatel kõik kohad täis. Neeger on neeger. Punkt. Ja selle ütleja ei ole veel onu Heino.
Ja matsid jäävad matsideks. Punkt. No mida sa kiunud foorumis nagu mingi menopausis eit. Ise oled samasugune ihh ja aaahh halvustaja kui need keda kirjeldad. Teisi ei saa muuta, iseennast ja oma suhtumist saad. Pole viitsinud, järelikult oled rahul oma kibeduses marineerides. Foorumis tatipritsimisega maailma ei paranda.
Ja matsid jäävad matsideks. Punkt. No mida sa kiunud foorumis nagu mingi menopausis eit. Ise oled samasugune ihh ja aaahh halvustaja kui need keda kirjeldad. Teisi ei saa muuta, iseennast ja oma suhtumist saad. Pole viitsinud, järelikult oled rahul oma kibeduses marineerides. Foorumis tatipritsimisega maailma ei paranda.
[/quote]
Õighe. Mats jääb matsiks ja rumal ning loll mamsel jääb ikka lolliks ja mutistunud mamsliks. Vutttvutt peegli juurde. Ehk saad aru kellest räägitakse
[/quote]
Kuule, tõmba seelik selga omale, meesolevus või asi.
Või kasvata endale enesehinnang, siis ei pea siin kraaksumas käima, kuidas sa naiste latini ei küündi.
Sa saad aru küll, et siis ei räägitud sellisetest Heinodest. Jahh sellised on olemas ja sellised ongi Heinod. Ning neile võiks öelda, et jäta oma naljad Heino.
Aga sellest heinost on tehtud peenutsevate prouade ihh ja aaahh läbi mille halvustatakse kõiki ja kõike. Eriti mehi. Kui mees ütleb, et talle miski ei meeldi siis on ta kohe onu Heino, sest prouale meeldib. Või kui keegi julgeb kommenteerida midagi mis on "eliidile" kohane siis on ta poetagune jne. Neid keskealisi kõiki ja kõike kritiseerivaid prouasid on viimastel aastatel kõik kohad täis. Neeger on neeger. Punkt. Ja selle ütleja ei ole veel onu Heino.
Ei saa aru. Mina olen kuulnud onu Heino terminit ainult selles kontekstis, mis seal Tujurikkuja klipis on. Kui sinu ümber massiliselt selliseid naisi, kes seda terminit suvaliselt iga mittemeeldimise pelae loobivad, siis ehk valiksid veidi paremini seltskonda, kellega suhelda?
Neeger on neeger. Punkt. Ja selle ütleja ei ole veel onu Heino.
Sellise asja ütleja on mats ja onu Heino, punkt. Aga kui sulle see onu Heino nii vastukarva on, ilmselt sind kutsutakse selle nimega päris palju. Äkki prooviks oma kombeid siis parandada, kui see sulle nii pinda käib. Aga su enda sõnavõtust ju lähtub, et oledki selline inimene, keda sellise väljendiga tähistatakse. Kui sa nii räägid, siis oledki onu Heino ja kogu lugu.
Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 15:46
ISE KA ARU SAAD KUI NÕMEDALT LAPSIK SEE SINU VASTUS OLI. Tõenäoliselt ei saanud, aga pole katki midagi. Varsti pannakse ka see koht kinni ja siis oled ise lati alt läbi. Eraelus juba oled lati alla jäänud. Tööelus samuti.
See vastus oli mõeldud üleeelmisele kanale, aga käib ka viimase pihta ka. Aga noo üleelmine on ikka täieliku puudega mats.
Sul ei ole vaja end anonüümses foorumis kirjeldada. Me suudame su vastustest väga hästi välja lugeda, mis mured sind vaevavad. Puue on muidugi tõsine asi, aga matslusega annab veel midagi ette võtta.
Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 16:03
Lits on lits. Punkt. Ei ole nii, et neeger on tumedanahaline ja lits on lihtsalt vabameelne naine. Autovaras ei ole ärandaja vaid varas.
Vägisatmine on vägistamine mitte seksuaalne vägivald ja süütegu.
See, et sa jooksed iga uue moevooluga kaasa ei tee sind veel haritud ja empaatseks naiseks. Oled lihtsalt kaasajooksikust limukas kes t5eeb alati nii nagu "õige" on. Oled vastik vastik vägivaldurist sildistaja kelle kohta võib 100% öelda, et oled vaimne vägivaldur.
Isehakanud universumi direktor ja ülimat tõde kuulutav arvamusliider on rääkinud. Absoluutselt igasugusest sildistamistest vaba ja igati viks ja viisakas postitus, eks?
Isehakanud universumi direktor ja ülimat tõde kuulutav arvamusliider on rääkinud. Absoluutselt igasugusest sildistamistest vaba ja igati viks ja viisakas postitus, eks?
See tüüp proovis esimesed nädalad viisakam olla, sest kartis, et visatakse foorumist välja nagu PK pidevalt talle puhkepause andis. Aga siin vist seda ei tehta või tehakse, vahepeal teda ju pole ka mõned päevad. Aga nüüd ei proovigi ennast üldse tagasi hoida, täielik sõimamine käib.
See tüüp proovis esimesed nädalad viisakam olla, sest kartis, et visatakse foorumist välja nagu PK pidevalt talle puhkepause andis. Aga siin vist seda ei tehta või tehakse, vahepeal teda ju pole ka mõned päevad. Aga nüüd ei proovigi ennast üldse tagasi hoida, täielik sõimamine käib.
Tüübi selles teemas olevad postitused on ka raporteeritud, aga keegi neid ei kustuta. Möllab julgelt edasi. Masendav.
Tüübi selles teemas olevad postitused on ka raporteeritud, aga keegi neid ei kustuta. Möllab julgelt edasi. Masendav.
Ignoreerige.
Millise nime alt neid teeb, seda praegu ei tea, seetõttu blokeerida kahjuks ei saa. Võiks olla kasutajaabis selline alafoorum, kus need kasutajanimed, mille postitusi massiliselt raporteeritakse. Nt 20 muutmisele/kustutamisele läinud kommentaari järgselt.
Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 16:39
Ignoreerige.
Millise nime alt neid teeb, seda praegu ei tea, seetõttu blokeerida kahjuks ei saa. Võiks olla kasutajaabis selline alafoorum, kus need kasutajanimed, mille postitusi massiliselt raporteeritakse. Nt 20 muutmisele/kustutamisele läinud kommentaari järgselt.
PK-s sama inimene harrastas seda raporteerimist ikka päris usinalt. Kui oleks see 20 raporti reegel, siis ta vajutaks siin kättemaksuks viissada korda nuppu järjest. Seda ta PK-s tegi, ise ütles ka seda.
Külaline kirjutas: ↑08 Juul 2024 17:08
Moderaator ju teaks seda ja saaks erandi teha. On ju vahe kas raporteerivad erinevad isikud sama kasutajat või üks kasutaja raporteerimist mittevajavaid kommentaare.
Perekoolis oli haldaja sobimatu, seda ei saa võrrelda.