Kas teie kohtuks sellise mehega veel
-
Külaline
Pühi nüüd oma kehva üürikorteri aknaklaas udust puhtaks ja mõtle uuesti.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 20:02Igav egotsemine
-
Külaline
Kui enda järgi võtan ja mehi enda ümber vaatan, julgen ka kinnitada selle väite paikapidavust.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:49Ma ei tea statistikast, aga kirjandusest on läbi jooksnud viide testosterooni ja libiido vaheline seosele, ehk siis madal testosteroon (juuksed peas), madal libiido ja kõrge (kiilanev), aga libiido toimib hästi ka kõrgemas eas. Oma tutvusringkonnas paistab see paika pidavat. Mina isiklikult eelistaksin igal kell pigem juusteta meest. Olen lugenud ka teooriast (ei tea paikapidavust), et need naised, kes on himukamad nn ohtlike päevade paiku ja muidu legemad, kaotavadki himud pärast seda, kui lapsed hangitud ja üleminekuiga läheneb ("ülesanne täidetud"). Samas nendel, kes alati samal viisil innukad, seda ei juhtuvat. Ka see paistab paika pidavat, aga kuna valim on väike, ei tarvitse õige olla.![]()
Minul on juhtunud nii, et kiilaspäised on nn seksikad aga samal ajal olnud ka rumalamad ja rumalad ongi tavaliselt nn seksikamad ja mingit testosteroonitõde oma kogemuse pealt raiuda ei saa.
-
Külaline
Mingit kiilakat tahta on sama jõle, kui 15 cm riistaga leppida. Maailm on normaalseid mehi täis, ei pea põhjast võtma.
-
Külaline
No kui mees soovib seksi saada, siis peakski ju otse küsima seksi kohta (tillist tõmbad?). Jaatava vastuse puhul võib isegi õhtusöögile minna. Kui jutt on õhtusöögist, peaks lihtsalt vahva seltskond hästi sobima.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 13:23Arvad, et selline naine vastaks sellisele küsimusele ausalt, kes oma nimegi valetab. Oled ikka päris naiivne. Ütleb võib-olla midagi kahemõttelist, et sinu poolt õhtusöök, minu poolt vahva seltskond ja ongi kogu moos. Kellele see mees siis pärast kurtma läheb, et tahtsin õhtusöögi eest keppi saada, aga näe, tõmmati tillist.On ju võimalus kohe otse küsida, et minu poolt õhtusöök ja.....?
Ma küll ei saa aru kumb siin suurem valetaja on. Mees, kes kutsub öhtusöögile või naine, kes pakub vahvat seltskonda.
-
Külaline
Kuidas siis rumalus on seotud testosterooniga kui ülikooli minnakse ometi noorena kui selliseid terviseprobleeme pole? Juuksepiiri kahanemine on geneetiline, see ei olegi alati seotud testosterooniga ja libiido ei ole samuti seotud testosterooniga. Väga madala testosterooniga mehed on väga seksimaiad. Testosteroon on meestel seotud pigem töövõimega, suurema testosterooniga mehed jõuavad rohkem tööd teha, aga ka vähk on kiirem tulema. Nii et naisena peaks eelistama pigem madalama testoga mehi, sest nad elavad naise kõrval kauem. Kiilaspäisus on pigem meeste mugavam soengustiil, ei pea õhukesi juukseid mäkerdama. Paksude juustega lõunamaa mehed pole kunagi kiilaspäised.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 20:35Kui enda järgi võtan ja mehi enda ümber vaatan, julgen ka kinnitada selle väite paikapidavust.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:49Ma ei tea statistikast, aga kirjandusest on läbi jooksnud viide testosterooni ja libiido vaheline seosele, ehk siis madal testosteroon (juuksed peas), madal libiido ja kõrge (kiilanev), aga libiido toimib hästi ka kõrgemas eas. Oma tutvusringkonnas paistab see paika pidavat. Mina isiklikult eelistaksin igal kell pigem juusteta meest. Olen lugenud ka teooriast (ei tea paikapidavust), et need naised, kes on himukamad nn ohtlike päevade paiku ja muidu legemad, kaotavadki himud pärast seda, kui lapsed hangitud ja üleminekuiga läheneb ("ülesanne täidetud"). Samas nendel, kes alati samal viisil innukad, seda ei juhtuvat. Ka see paistab paika pidavat, aga kuna valim on väike, ei tarvitse õige olla.![]()
Minul on juhtunud nii, et kiilaspäised on nn seksikad aga samal ajal olnud ka rumalamad ja rumalad ongi tavaliselt nn seksikamad ja mingit testosteroonitõde oma kogemuse pealt raiuda ei saa.
Kui keegi saab rumal olla, siis pead peeglisse vaatama.
-
Külaline
Mis see nimi siia puutub? Läheb mehega õhtusöögile, mees tahab aga hoopis seksi. Peksa mehele vaja anda.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 20:52Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 20:46No kui mees soovib seksi saada, siis peakski ju otse küsima seksi kohta (tillist tõmbad?). Jaatava vastuse puhul võib isegi õhtusöögile minna. Kui jutt on õhtusöögist, peaks lihtsalt vahva seltskond hästi sobima.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 13:23
Arvad, et selline naine vastaks sellisele küsimusele ausalt, kes oma nimegi valetab. Oled ikka päris naiivne. Ütleb võib-olla midagi kahemõttelist, et sinu poolt õhtusöök, minu poolt vahva seltskond ja ongi kogu moos. Kellele see mees siis pärast kurtma läheb, et tahtsin õhtusöögi eest keppi saada, aga näe, tõmmati tillist.
Ma küll ei saa aru kumb siin suurem valetaja on. Mees, kes kutsub öhtusöögile või naine, kes pakub vahvat seltskonda.
-
Külaline
Nimi puutub nii palju, et kui valetad, kaaslast alandad, siis saad vastu hambaid.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 20:57Mis see nimi siia puutub? Läheb mehega õhtusöögile, mees tahab aga hoopis seksi. Peksa mehele vaja anda.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 20:52Postitus on kustutatudKülaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 20:46
No kui mees soovib seksi saada, siis peakski ju otse küsima seksi kohta (tillist tõmbad?). Jaatava vastuse puhul võib isegi õhtusöögile minna. Kui jutt on õhtusöögist, peaks lihtsalt vahva seltskond hästi sobima.
-
Külaline
Mina kirjutasin ja mina polegi tark ega intelligentne. Ma tõin ainult näite enda põhjal ja see ei päde kõigile.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 20:56Kuidas siis rumalus on seotud testosterooniga kui ülikooli minnakse ometi noorena kui selliseid terviseprobleeme pole? Juuksepiiri kahanemine on geneetiline, see ei olegi alati seotud testosterooniga ja libiido ei ole samuti seotud testosterooniga. Väga madala testosterooniga mehed on väga seksimaiad. Testosteroon on meestel seotud pigem töövõimega, suurema testosterooniga mehed jõuavad rohkem tööd teha, aga ka vähk on kiirem tulema. Nii et naisena peaks eelistama pigem madalama testoga mehi, sest nad elavad naise kõrval kauem. Kiilaspäisus on pigem meeste mugavam soengustiil, ei pea õhukesi juukseid mäkerdama. Paksude juustega lõunamaa mehed pole kunagi kiilaspäised.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 20:35Kui enda järgi võtan ja mehi enda ümber vaatan, julgen ka kinnitada selle väite paikapidavust.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:49
Ma ei tea statistikast, aga kirjandusest on läbi jooksnud viide testosterooni ja libiido vaheline seosele, ehk siis madal testosteroon (juuksed peas), madal libiido ja kõrge (kiilanev), aga libiido toimib hästi ka kõrgemas eas. Oma tutvusringkonnas paistab see paika pidavat. Mina isiklikult eelistaksin igal kell pigem juusteta meest. Olen lugenud ka teooriast (ei tea paikapidavust), et need naised, kes on himukamad nn ohtlike päevade paiku ja muidu legemad, kaotavadki himud pärast seda, kui lapsed hangitud ja üleminekuiga läheneb ("ülesanne täidetud"). Samas nendel, kes alati samal viisil innukad, seda ei juhtuvat. Ka see paistab paika pidavat, aga kuna valim on väike, ei tarvitse õige olla.![]()
Kui keegi saab rumal olla, siis pead peeglisse vaatama.
Mina kirjutasin, et ei saa tõde raiduda, kuna minul on niimoodi juhtunud. Kui seksikad need mehed voodis olla võivad, ma ei tea, sest minu jaoks rumal mees ei ole seksikas ja nad ei ole tundunud mulle ka hea seksuaalsusega olevat. Küll aga aktiivsed külgelööjad need kiilakad kõik olnud.
Hea töövõimega mees on mulle olnud sobivam, ka voodis.
-
Külaline
EnesealandajaGuest kirjutas: ↑29 Okt 2025 21:04Nimi puutub nii palju, et kui valetad, kaaslast alandad, siis saad vastu hambaid.
-
Külaline
Hämmastav, et sa midagi sellist oskasid minu kommentaarist välja lugeda!?Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 06:53 Väga veider, et eaka mehe seksisoov on sõltuv tema elukutsest ja sotsiaalsest positsioonist.
Advokaat/teadlane/õppejõud, kui selline kolmiktäiend tagab pensionieas seksihimu, siiist tublidest meestest nagu kuller/autotehnik/teenindaja on väga hale.
Pole intelligentsi pole pensionärina seksi.
Absurd
Seksisoov on peaaegu kõikidel meestel. Teema oli selles, et potentsiprobleemide tekkimisel oskavad ja julgevad haritud ja intelligentsed mehed paremini endale abi otsida.
-
Külaline
Mis see minu pheensus või mitte pheensus asjasse puutub? Mina ei ole advokaat ega teadlane. Selleks ei pea ju ometi mingi pheen inimene olema teadmaks, et targem inimene käitub targemalt erinevates olukordades, mis elu talle ette veeretab. See puudutab ka tervist (sh seksuaaltervist) ja oskust ja julgust pöörduda arstile vajadusel.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 08:46No selliselt vastaja peab ju end kuidagi pheeneks ja harituks pidama. Loomulikult on see jama.Külaline kirjutas: ↑29 Okt 2025 06:53 Väga veider, et eaka mehe seksisoov on sõltuv tema elukutsest ja sotsiaalsest positsioonist.
Advokaat/teadlane/õppejõud, kui selline kolmiktäiend tagab pensionieas seksihimu, siiist tublidest meestest nagu kuller/autotehnik/teenindaja on väga hale.
Pole intelligentsi pole pensionärina seksi.
Absurd![]()
See ei puuduta ainult tegelikult potentsiprobleemidele abi otsimist, vaid ka teadmisi suguhaigustest ja soovimatust rasedusest hoidumisest jne. Otseloomulikult teab haritud ja intelligentne inimene nendest asjadest rohkem. Rumalam osa ühiskonnast käib aborte tegemas ja suguhaiguseid ravimas, kuna tal on nõrgad teadmised selles valdkonnas või lihtsalt rumal lootus, et minuga ei saa juhtuda. Isegi siinses ja vanas perekooli foorumis oleme lugenud uskumatuid lollusi seksuaaltervise ja -käitumise kohta.
-
Külaline
Nõus! Kõik inimesed ei ole võrdselt võimekad. Ja kõikidest ei peagi saama tipptegijaid. Aga praegu oli küsimus pigem selle inimese suhtumises. Kuidas ta irvitab meeste üle, kasutab neid ära jne.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:56Kõik inimesed pole suutelised elupöördeid tegema ja uut ametit õppima, sest puudub ettevõtlikkus.Tõenäoliselt on see kaasasündinud omadus ja määrab kogu elukäigu. Seetõttu osad inimesed rabelevad vaesusest välja ja teised sünnitavad seda juurde. Samal põhjusel ka osad alustavad ikka uuesti, kuigi vahepeal ebaõnnestuvad ja teised annavad alla. Nii et ma mõistan küll kiusatust kasutada pakutavaid võimalusi. See, mida need mehed loodavad, on nende probleem. On ju võimalus kohe otse küsida, et minu poolt õhtusöök ja.....?Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 06:43Selline jutt tõestab päris ilmekalt, et haridusel, haritusel, ametil ja sissetulekul on väga oluline omavaheline seos. Niimoodi käituvad ja mõtlevad madala võimekusega, alaväärsustunde all kannatavad, lihtsad inimesed, kel puudub intelligents, ise hakkamasaamisvõime, arusaam õigest ja valest ning muidugi ka eneseuhkus.Guest kirjutas: ↑28 Okt 2025 14:18
Mina läheks, just nagu irvitamise mõttes,et noh- varem ei kõlvanud, nüüd siis on häda...raha kulutadaLaseksin endale välja teha, vbolla midagi osta ja siis adjöö-musjöö, otsi lolli
![]()
Olen kusjuures seda tihti ka teinud, igas eas. Sest minu palga juures pole võimalik isegi mcdonaldsis söömas käia, rääkimata pubidest või isegi restoranidest. Ja lähen välja peaaegu ükskõik kellega- kellel vaid on plaanis välja teha mulle ja siis lasen lihtsalt jalga, kui hakkab midagi muud lootma. Ja on olnud ikka nii järjekindlaid tüüpe, kes näevad, et ma pole huvitatud voodisse minekust ja proovivad mõne kuu pärast uuesti. Lollid aga visad![]()
Mind ei huvita, kas nad otsisid vahepeal teisi või midagi, ega ma suhet ei otsi. Lihtsalt tahaks vahepeal väljas söömas ja tantsimas käia.
Miks inimene ise veel on oma käitumise üle nii õnnelik ja rõõmus on, on arusaamatu. Kogu selle aja, mis sa kulutad meeste "enda arust lollitamise" peale, võiksid kuidagi kasulikumalt ära kasutada. Näiteks, lähed kooli, õpid ametit vmt.
Sa oma lihtsameelsuses kujutad ette, kuidas sina teed meeste üle nalja ja koorid neid, aru saamata, et tegelikult selle kõige käigus sa hoopis alandad iseennast.![]()
Isegi, kui vaesus ja ettevõtlikkus sunnivad võimalusi ära kasutama, siis ära vähemalt ülbitse ja irvita nende meeste üle. Tegelikult inimene alandab ju iseennast, mitte neid mehi. Ma saan aru, et sellise irvitamisega ta püüab ennast olukorrast ja nendest meestest kõrgemale tõsta, aga tegelikult ta ju ei ole nendest kõrgemal ega kuidagi üle.
-
Külaline
Arvestades sinu kriteeriumit, et naine peab olema sinu vanusest miinus kümme aastat, siis 47-aastane naine on ju ka menopausis või kohe-kohe menopausi jõudmas.Tõutäkk kirjutas: ↑29 Okt 2025 19:22Ainult pöidlad. Kui mina tegin analoogseid postitusi, siis sain kriitikat ja kõik vaidlesid sellele vastu.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:17Sa ei pea mitte kellelegi tõestama, et oled 54-aastaselt seksuaalselt aktiivne. Keegi pole ka väitnud, et 50+ vanuses inimesed on muldvanad. Fakt on lihtsalt see, et paljudel naistel algab 50ndates või veidi varem üleminekuperiood ja väheneb huvi intiimelu vastu ning seda fakti pole mõtet ümber lükata, mõne näite najal. Üksikute näidete põhjal ei tehta statsitikat.Külaline kirjutas: ↑28 Okt 2025 22:04
Paljud menopausi jõudnud või jõudvad naised mõtlevad kindlasti seksist vähem, kui sama vanuses mehed. See ei tähenda, et vanemad naised enam üldse intiimelu ei ela, aga vaevalt nad sellele igapäevaselt mõtlevad.
-
Külaline
Ma ei tahagi olla üksikmehe jaoks pandav. Täitsa ausalt kohe!
-
Külaline
Mehed ja naised ongi erinevad. Kui võrrelda paljusid 50-aastaseid mehi ja 50-aastaseid naisi, siis ei saa öelda, et mõlemad sugupooled vajavad samapalju seksi. Kuna meestel on füsioloogiliselt vajadus ejakulatsiooniks, siis kooselus tulevad 50-60-aastased enamasti mehele vastu, sest naised tahavad rohkem lähedust ja mehed akti. Kõik vanemad naised kindlasti ei vaja igapäevaselt või isegi iganädalalaselt seksi.
Vähemalt 10aastat noorem. Suhtlen praegu endast 24a noorema naisega.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 23:06Arvestades sinu kriteeriumit, et naine peab olema sinu vanusest miinus kümme aastat, siis 47-aastane naine on ju ka menopausis või kohe-kohe menopausi jõudmas.Tõutäkk kirjutas: ↑29 Okt 2025 19:22Ainult pöidlad. Kui mina tegin analoogseid postitusi, siis sain kriitikat ja kõik vaidlesid sellele vastu.Guest kirjutas: ↑29 Okt 2025 12:17
Sa ei pea mitte kellelegi tõestama, et oled 54-aastaselt seksuaalselt aktiivne. Keegi pole ka väitnud, et 50+ vanuses inimesed on muldvanad. Fakt on lihtsalt see, et paljudel naistel algab 50ndates või veidi varem üleminekuperiood ja väheneb huvi intiimelu vastu ning seda fakti pole mõtet ümber lükata, mõne näite najal. Üksikute näidete põhjal ei tehta statsitikat.
Aga minu eelmises postituses väljatoodu oli just see, et tsiteeritav sai pöidlaid oma väitele, et menopausi saabudes enamikel naistest libiido muutub olematuks siis minu samalaadsele väitele vaieldi aga tuliselt vastu.
Viimati muutis Tõutäkk, 30 Okt 2025 12:40, muudetud 1 kord kokku.
Härra Zelensky teie käsk on täidetud, Kreml on vabastatud.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
Härra komandör, ma ütlesin Krimm, Krimm tuleb vabastada.
-
Külaline
On lihtsalt vaja õige naine leida. Ei ole mingit sellist reeglit, et kõik 50+ naised seksi suhtes külmad on. Sinu puhul on muidugi verl terve plejaad muid faktoreid, miks tõenäosus üldse mingit naist pikemaks leida madal on, aga see selleks.Tõutäkk kirjutas: ↑30 Okt 2025 11:18Vähemalt 10aastat. Suhtlen praegu endast 24a noorema naisega.
Aga minu eelmises postituses väljatoodu oli just see, et tsiteeritav sai pöidlaid oma väitele, et menopausi saabudes enamikel naistest libiido muutub olematuks siis minu samalaadsele väitele vaieldi aga tuliselt vastu.
-
Külaline
Tõutäkk võikski selle tasulise seksi juurde jääda, milleks naine, keda inimene nagunii hinnata ei oska.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist