Mul on ammu mees olemas, kellega ma olen rahul. Minu vallaliseelu kestis lühikest aega ja siis ma kohtusin mitmete erinevate meestega. See vanem mees, kes oli üliharitud (vandeadvokaat, õppejõud jne) ei olnud muuseas üldse mingi ilueedi - pigem vastupidi. Ja, kui sa korralikult lugesid, siis meie suhtlus katkes just sel põhjusel, et ta tahtis juba II kohtumise seksi. Mina mitte! Ja voodisse me ei jõudnudki. Seega, mida tähendab, et minu peale ei tõuse?Guest kirjutas: ↑30 Okt 2025 22:43Miks sina siis ei leia meest kellega oled rahul? Ikka kirjutad ilueedidest kes sind kunagi ei vaata? Kas sa oled siis ka rumal ja ignoreerid probleemi?Külaline kirjutas: ↑30 Okt 2025 22:26
Sama juttu kirjutasin ka mina eespool - et haritud ja intelligentne mees oskab abi otsida ja lahenduse leida. Rumalam osa meestest ignoreerivad probleemi ja kuss kui kuldid rukkis.
Selle peale hakati millegipärast MIND!? mingiks eriti pheeneks tituleerima.
Nii ongi - kõik mehed ei tunnista oma potentsiprobleemi. Ja ei oska ega julge abi otsida.
Potentsiprobleem, oh juudas hakkab pihta. Kui sinu peale ei tõuse, pole probleem potentsis.
Mis potentsiprobleemide tunnistamisse ja abi otsimisse puutub, siis sa ju ise ka kirjutasid paar kommentaari tagasi, et miks mees peaks seda kellelegi üldse tunnistama. Järelikult, sina ise oled ka oma lontis tilli mure ignoreerija.
Aga jah, me oleme nüüd siin kõik aru saanud, et jälkur-vanamees on tagasi ja trollib usinasti.