Milline näeb välja minuvanune naine?

sh kaaluga seotud teemad
Külaline

Milline näeb välja minuvanune naine?

Postitus Postitas Külaline »

Kuidas ma saan näha, millised näevad välja minuvanused naised?
Saan aru, et küsimus tundub tobe, ja kas mul siis sõbrannasid pole jne. Aga vat, mulle sellest paarist näitest ei piisa. Tööl on peast mutid, nemad pole ka head näited. Vahest mõne inimesega suheldes vaatlen ja püüan ära arvata tema vanust.
Millised näevad välja ja kuidas käituvad, riietuvad minuvanused naised?
Külaline

Võta Kroonika ette, palju pilte ja nimesid, omavanuseid vahigi.
Külaline

Keit Rosimannus 49
Anna-Maria Galojan 43
Keit Rosimannus 49
Katrin Lust 50
Diana Klas 58
Külaline

See Roosamanna on eluaeg ühesugune välja näinud.
Külaline

Guest kirjutas: 28 Okt 2025 23:24 Keit Rosimannus 49
Anna-Maria Galojan 43
Keit Rosimannus 49
Katrin Lust 50
Diana Klas 58
Katrin Lust on 43.
Külaline

Kristiina Ehin 48a
Anu Välba 51
Astrid Kannel 58 (poleks arvanud)
Grete Kuld 36
Kadri Tali 53
Kaja Kallas 48 (arvasin, et vanem).
Külaline

Tegid juba sama teema. Kui sul ei ole välimust, siis ei ole.
Külaline

Külaline kirjutas: 28 Okt 2025 22:55 Kuidas ma saan näha, millised näevad välja minuvanused naised?
Saan aru, et küsimus tundub tobe, ja kas mul siis sõbrannasid pole jne. Aga vat, mulle sellest paarist näitest ei piisa. Tööl on peast mutid, nemad pole ka head näited. Vahest mõne inimesega suheldes vaatlen ja püüan ära arvata tema vanust.
Millised näevad välja ja kuidas käituvad, riietuvad minuvanused naised?
Kui vana sa oled? Mina sain just 50 ja mind absoluutselt ei huvita, millised minuvanused naised välja näevad. Kui sul on peas muremõtted, et äkki sa ei näe piisavalt hea välja, siis peaksid endalt küsima, et miks. Pole mõtet ennast teistega võrrelda.
Külaline

arutle foorum on lihtsalt räme jama. lugesin seda vauva.fi ja kusagil ei näinud nii madalat taset kui siin foorumis täna.
Külaline

kuidas saab oma konto siit labasest foorumist kustutada? ei taha nii labases kohas üldse olla. soomlaste foorum viisakas ja intelligentne.
Külaline

Külaline kirjutas: 29 Okt 2025 23:45 kuidas saab oma konto siit labasest foorumist kustutada? ei taha nii labases kohas üldse olla. soomlaste foorum viisakas ja intelligentne.
Kas keegi käsib sul siia sisse logida ja kirjutada? 🤔 Käi oma vauva foorumis edasi ja siia ära lihtsalt tule. Asi korras.
Külaline

Guest kirjutas: 29 Okt 2025 23:45 kuidas saab oma konto siit labasest foorumist kustutada? ei taha nii labases kohas üldse olla. soomlaste foorum viisakas ja intelligentne.
Mingi uus TROLL :evil: on ilmunud. Tervetuloa!
Külaline

Guest kirjutas: 28 Okt 2025 22:55 Kuidas ma saan näha, millised näevad välja minuvanused naised?
Ega mingit õiget mõõdupuud polegi. Igaüks arvab, et ta näeb vanusele vastav välja. Võibolla AI oskab erapooletult öelda.
Külaline

Külaline kirjutas: 30 Okt 2025 20:48
Guest kirjutas: 28 Okt 2025 22:55 Kuidas ma saan näha, millised näevad välja minuvanused naised?
Ega mingit õiget mõõdupuud polegi. Igaüks arvab, et ta näeb vanusele vastav välja. Võibolla AI oskab erapooletult öelda.
Tõenäoliselt on see AI ka juba nendest ilusüstidest punnis nägudest ära pimestatud ja varsti soovitabki sulle Nicole Kidmani nägu 20 aastase pähe.
Külaline

Väga lihtne, tee endast pilt ja kopi eraldi lehele, sinna kõrvale siis teise endavanuseid. Siis saad hinnata, kuidas välja näed võrreldes nendega. Või mine klassikokkutulekule. :D
Külaline

Ma ise arvan ka, et näen vanusele vastav välja - olen 58. Eile nägin poes ammust tuttavat, kes küsis, et ot sina või? Vanasti sa nägid ikka noorem välja... No üllatus tõesti onju, ma olen aastatega vanemaks jäänud. :D
Külaline

Inimesed jah vananevad erinevalt. Mulle on aastaid öeldud, et näen kogu aeg samasugune välja. On tõsi, aga seetõttu, et investeerin sellesse püsivusse, aga ei tee midagi ülemäära silmatorkavat. Kui aga näen endavanuseid tuttavaid, imestan sageli, et kuidas nad nii vanaks on jäänud.
Üldiselt näeb kohe ära, kes hoolitseb välimuse eest ja kes mitte. Ennast saadki võrrelda kellegi endavanusega, kes on sinu jaoks mingi etalon, kelle välimus sulle meeldib, sellega siis võrdledki.
Külaline

Guest kirjutas: 01 Nov 2025 16:41 Inimesed jah vananevad erinevalt. Mulle on aastaid öeldud, et näen kogu aeg samasugune välja. On tõsi, aga seetõttu, et investeerin sellesse püsivusse, aga ei tee midagi ülemäära silmatorkavat. Kui aga näen endavanuseid tuttavaid, imestan sageli, et kuidas nad nii vanaks on jäänud.
Üldiselt näeb kohe ära, kes hoolitseb välimuse eest ja kes mitte. Ennast saadki võrrelda kellegi endavanusega, kes on sinu jaoks mingi etalon, kelle välimus sulle meeldib, sellega siis võrdledki.
Ennast on raske hinnata ja võrrelda kuna oled endaga harjunud. Ka teise inimesega harjud, ei näe teda enam nii nagu näeks esimest korda.
Mul on noormeeste ees vahest piinlik, kui nii võib öelda, sest kiiremal või kaudsemal vaatlusel näen ma välja nagu plikake. Vahest ma pobisen sisekõnes, et ära vaata mind pikemalt, kui lähemalt näed, siis näed, et olen vanamutt, ei taha pettumust valmistada. Lähemalt nad vaatavad, et päris tore vanamutt.
Külaline

Selle peale tuli hea anekdoot meelde: mees läks hambaarsti juurde ja vaatas arsti nime. Nimi oli tuttav ja meenus et käis temaga ühes klassis. Läks kabinetti sisse ja vaatas, et küll on mees ikka vanaks jäänud, kiilaks, näost kortsus ja üldse kuidagi vana, tema küll nii vana välja ei näe, täitsa noor ju alles. Ütles siis arstile et me käisime koos koolis, mäletad veel? Arst vaatas talle otsa ja küsis: mis ainet te meile lugesite?
Külaline

On väga tüüpiline, et ennast peetakse iginooreks, aga teisi sama vanu vaadatakse kui mingeid hirmsaid ätte ja mutte. Tegelikult vananevad ju kõik. Käisin hiljuti kohtingul, mina olen 50, mees oli 65. Minul võttis lausa hinge kinni, et see inimene on ikka väga vana. Rääkis mulle, kuidas ta iga päev trennis käib jne, aga tegelikkuses oli tavaline lontis välimusega õllekõht. Ei olnud juukseid peas, kõnnak nagu penskaril. Aga tema jaoks olin hoopis mina liiga vana, kuigi olen sale, käin trennis, süstin jne. Tema ennast ätina ei näe ja arvab, et vääriks nii 30 aastast naist kõige rohkem.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist