Välimus ehk et kas mehed armastavad silmadega

seks, suhted ja pereteemad
Tolmukübe
Kontakt:

Välimus ehk et kas mehed armastavad silmadega

Postitus Postitas Tolmukübe »

No kas see vastab tõele? Inimene armastab ju südamega. Olen kuulnud, et mehed välimusele tähelepanu ei pööra. Igasugused naised ju saavad mehele, mitte ainult saledad või noored või ilusad. Kust selline, mehed armastavad silmadega, pärit on? Alasti naisekeha ja seksuaalne iha, seda mõeldakse või? Seisab ju ikka paremini alasti keha kui riides isiku peale, seda keha ju näed siis oma silmadega. Raske uskuda, et mees armastab (silmadega) mukitud ja hilbustatud nähtust.
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Küsi AI käest neid küsimusi, saad selged vastused.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 01 Nov 2025 15:07Olen kuulnud, et mehed välimusele tähelepanu ei pööra. Igasugused naised ju saavad mehele, mitte ainult saledad või noored või ilusad.
Kust kohast sina küll ikka neid veidraid asju kuuled koguaeg?
Tolmukübe
Kontakt:

Ei ole ju veider. Vaata, millised paksud USA-s on, lapsi ju sünnib seal, nagu muudeski riikides, järelikult kõik paksud on mehele saanud, igas vanuses, ja iga näolapiga. Järelikult mehed välimusele tähelepanu ei pööra. Meie paks on USA paksu kõrval kõhna, ma vaatan üht USA kanalit, seal ikka näitab neid, tihti. Seepärast ma mõtlengi, et vbl see on hoopis vale lause, et mehed armastavad silmadega, naised kõrvadega. Ega's iga vanarahva tarkus siis kes teab mis tarkus pole. Vbl vanasti see tõesti nii oli, talurahva seas olid hinnatud kobedamad naised, et need jaksavad rohkem tööd teha, naised toppisid isegi õlgi vms pükstesse, et kobedam välja näha. No ja kõrvadega, vbl siis mees rääkis, palju tal kaasavara on, et sellisele tasub mehele minna. Et see lause mehed armastavad silmadega, naised kõrvadega, tegelikkuses ikkagi ei päde, muudes riikides ammugi. See on iganenud tees, mida ikka armastatakse käiata, aga millel pole reaalsusega midagi ühist (enam). On muidugi mehi, kes soetavad endale prosti, ehk et siis vaatavad üleslöödud tantet, aga see omakorda kuulab hea meelega, kui palju mehel raha on, sinna siis see lause sobib tänapäeval küll, ainult et see ei ole armastus...
Külaline

Mehed armastavad silmadega- see tundub ju nii pealiskaudne mõte? Kui arvata, et neile meeldib see mis nad näevad, olgu see siis ükskõik milline, aga neile just see meeldib, on see mõttena ilusam.
Aga on veel üks väljend- armastus käib kõhu kaudu. Mida sellega on tahetud öelda? Kas oskust süüa teha või lihtsalt hoolitust, teisele süüa pakkuda, isegi kui eriti ei oska. Kas praemuna pakkujat armastatakse vähen kui shnitsli pakkujat.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 07:43Mida sellega on tahetud öelda? Kas oskust süüa teha või lihtsalt hoolitust, teisele süüa pakkuda, isegi kui eriti ei oska. Kas praemuna pakkujat armastatakse vähen kui shnitsli pakkujat
Kui restoranis tuuakse firmaroana praemuna, kõrvalrestos teine inimene vitsutab sama raha eest head shnitslit. Annad ikka hea hinnangu ja rõõmustad kui ilusa ja stiilse kujundusega see restoran on?
Külaline

Guest kirjutas: 02 Nov 2025 07:50
Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 07:43Mida sellega on tahetud öelda? Kas oskust süüa teha või lihtsalt hoolitust, teisele süüa pakkuda, isegi kui eriti ei oska. Kas praemuna pakkujat armastatakse vähen kui shnitsli pakkujat
Kui restoranis tuuakse firmaroana praemuna, kõrvalrestos teine inimene vitsutab sama raha eest head shnitslit. Annad ikka hea hinnangu ja rõõmustad kui ilusa ja stiilse kujundusega see restoran on?
Arvestades muna ja liha hinda, ma arvaks et ma olen petta saanud. Restodega nii.
Aga kodus... kui kaasa tipposkus ongi vaid praemuna. Kas siis saab armastus käia kõhu kaudu? Või tuleb võtta sobivam ütlus, nt et mees armastab silmadega
Tolmukübe
Kontakt:

Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 07:43 Mehed armastavad silmadega- see tundub ju nii pealiskaudne mõte? Kui arvata, et neile meeldib see mis nad näevad, olgu see siis ükskõik milline, aga neile just see meeldib, on see mõttena ilusam.
Aga on veel üks väljend- armastus käib kõhu kaudu. Mida sellega on tahetud öelda? Kas oskust süüa teha või lihtsalt hoolitust, teisele süüa pakkuda, isegi kui eriti ei oska. Kas praemuna pakkujat armastatakse vähen kui shnitsli pakkujat.
Vot ei tea, mida selle lausega,armastus käib kõhu kaudu, öelda tahetakse. Ma arvan, et see on ka vanast ajast, olid mingid kombed, ja siis see ütlus pädes. Enam ta ei päde, makaronist ja praemunast saab ja ka kõhu täis, enam ei pea mitmekäigulisi lõunaid valmistama. Või siis on mõeldud, et nt mehed on mugavad, et kui naine vaaritab ja mida uhkemalt, seda parem (ja peseb, koristab, pakub seksi), et siis mees püsib naise juures, et sealt ära ei lähe, et siis hindab häid perenaise oskuseid. Arvatavasti vanal ajal need olid siis nagu tähtsad, et perepoega või muidu nö head partiid kinni hoida (siis nimetati armastuseks sellist asja). Et mees tõi raha majja, ja naine oli rohkem nagu teenija moodi. Et pidi siis hästi süüa tegema, et mehele meele järgi olla, et kui mees siis teda edasi pidas, seda siis nimetati armastuseks. Vbl.
Külaline

Ma usun, et keskmisel mehel, kelle naine valmistab väga hästi süüa ja kes pakub regulaarselt head seksi on kindlasti tunduvalt väiksem huvi parem naine otsida, kui sellel, kelle naine ei viitsi ei süüa teha ega ka seksida. Igapäevelu vundament koosnebki töövälisel ajal enamasti ju kodusest söömisest, kodusest seksist ja kodusest magamisest.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 08:03Arvestades muna ja liha hinda, ma arvaks et ma olen petta saanud. Restodega nii.
Huvitav, et sa ei pööranud tähelepanu minu vastuse teisele
poolele, kus ma rõhutasin praemuna restorni silmapaistvat stiili ja ilu. Hakkasid aga ainult muna ja liha hinda peas kokku arvutama, ega restoran ainult selle jaoks ju pole ...
Aga äkki naistega ongi sama lugu.
Külaline

Tolmukübe kirjutas: 01 Nov 2025 15:07Kust selline, mehed armastavad silmadega.
Üldjuhul ikka naise välimuselt ja olemuselt näeb kas meeldib. Vat see on naine keda tahaks kui saaks ja paneb järgi vaatama. Ja paneb pilku peal hoidma ja tema peale mõtlema. Tekib seksuaalne iha.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Nov 2025 09:14 Ma usun, et keskmisel mehel, kelle naine valmistab väga hästi süüa ja kes pakub regulaarselt head seksi on kindlasti tunduvalt väiksem huvi parem naine otsida, kui sellel, kelle naine ei viitsi ei süüa teha ega ka seksida. Igapäevelu vundament koosnebki töövälisel ajal enamasti ju kodusest söömisest, kodusest seksist ja kodusest magamisest.
Miks see naine peab mehele süüa tegema ei tea? Kui elatakse sellises kohas, kus pole neid nö meestetöid, siis jagatakse sellised asjad ikka ära, mitte naine pole sul mingi teenija seal kodus. Sinu sõnavõtt on nagu mingist eelmisest sajandist. Naine tehku süüa ja pakkugu seksi. Naine ei paku mingit seksi, vaid seksib mehega, kui tal selleks soov on. Ka see on koostöö, mitte mingi naise vastutulek ja mehe teenindamine.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 09:56
Guest kirjutas: Ma usun, et keskmisel mehel, kelle naine valmistab väga hästi süüa ja kes pakub regulaarselt head seksi on kindlasti tunduvalt väiksem huvi parem naine otsida
Miks see naine peab mehele süüa tegema ei tea?
Ei ole öeldud, et peab.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Nov 2025 09:56
Guest kirjutas: 02 Nov 2025 09:14 Ma usun, et keskmisel mehel, kelle naine valmistab väga hästi süüa ja kes pakub regulaarselt head seksi on kindlasti tunduvalt väiksem huvi parem naine otsida, kui sellel, kelle naine ei viitsi ei süüa teha ega ka seksida. Igapäevelu vundament koosnebki töövälisel ajal enamasti ju kodusest söömisest, kodusest seksist ja kodusest magamisest.
Miks see naine peab mehele süüa tegema ei tea? Kui elatakse sellises kohas, kus pole neid nö meestetöid, siis jagatakse sellised asjad ikka ära, mitte naine pole sul mingi teenija seal kodus. Sinu sõnavõtt on nagu mingist eelmisest sajandist. Naine tehku süüa ja pakkugu seksi. Naine ei paku mingit seksi, vaid seksib mehega, kui tal selleks soov on. Ka see on koostöö, mitte mingi naise vastutulek ja mehe teenindamine.
Eelmine sajand on 25 a tagasi, selle ajaga on inimkond miljon aastat evolutsiooni loomulikult täielikult minetanud … Kes see “teenija” seal kodus siis olema peaks, kui kumbki neid tegevusi teha ei viitsi? Mingi neeger aafrikast on valgele prouale piisavalt sobilik? Miks üldse midagi jagama peab, teoreetiliselt ei ole enam mingit vajadust koos elada nagu pärisorjuse ajal. Kuigi inimesed söövad ja seksivas nii sel sajandil ja ka järgnevatel, siis seda ei pea tingimata naisega/inimesega tegema. Söögivalmistus- ja seksirobotid on muidugi valmimisel, aga mõni vanamoodne, eelmist sajandit eelistav mees valib siiski naise (kes ise veel tahab neid asju teha) selliste tegevuste jaoks.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Nov 2025 09:18
Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 08:03Arvestades muna ja liha hinda, ma arvaks et ma olen petta saanud. Restodega nii.
Huvitav, et sa ei pööranud tähelepanu minu vastuse teisele
poolele, kus ma rõhutasin praemuna restorni silmapaistvat stiili ja ilu. Hakkasid aga ainult muna ja liha hinda peas kokku arvutama, ega restoran ainult selle jaoks ju pole ...
Aga äkki naistega ongi sama lugu.
Ilmselt ongi. Ma lugesin küll su teist poolt ka ilusast restoranist, aga mulle tundus, et selle iluga tahatakse mult vaid rohkem raha võtta ja mina ennast petta ei lase :)!
Kuigi on ka neid kohti, mis rõhuvad ilule. Aga ma ei saa üle kuidagi oma ratsionaalsest mõtlemisest muna omahinna üle.
Tolmukübe
Kontakt:

Täpselt. Nagu need Eesti Michelini tärniga restod. Olen menüüd vaadanud, tavaline, aga hind on Jumal teab, milline. No ei ole mingit mõtet sinna minna raha raiskama, pole mulle seda "elamust" vaja, eelistan restos ikka toidu eest maksta, mida mujalt ei saa. Kammkarbiliha saab poest kah osta, selleks ei pea restosse hingehinna eest minema, ja tegelikult on ta suht maitsetu kah veel, ei tasu üldse ära.
Külaline

Kes see “teenija” seal kodus siis olema peaks, kui kumbki neid tegevusi teha ei viitsi?
Need tegevused jagatakse omavahel ära, mitte nii, et mees peesitab diivanil ja ootab hambad laiali, millal talle midagi pakutakse.
Külaline

Söögivalmistus- ja seksirobotid on muidugi valmimisel, aga mõni vanamoodne, eelmist sajandit eelistav mees valib siiski naise (kes ise veel tahab neid asju teha) selliste tegevuste jaoks.
Sellisel juhul tuleb võtta vastu ka see vanamoodsuse teine pool: naine istub kodus, mees teenib raha, mees peab teda üleval. Ja kogutud varandus läheb pooleks. Nii sobib ka.
Külaline

Guest kirjutas: 02 Nov 2025 11:25
Kes see “teenija” seal kodus siis olema peaks, kui kumbki neid tegevusi teha ei viitsi?
Need tegevused jagatakse omavahel ära, mitte nii, et mees peesitab diivanil ja ootab hambad laiali, millal talle midagi pakutakse.
Kummalised eeldused, et mida üks (abielu)mees suhtes teeb, aga ilmselt siis on mingi isiklik kogemus selline, et nii valus reaktsioon sellele teemale … Minul taoliste ainult diivanil lebavate inimestega kogemusi pole ja, veel vähem olen kodus sellist meest näinud. Aga inimesed ju tõmbavadki ligi endaga võrdväärseid tüüpe.
Külaline

No õnneks naistel on meeste välimusest suva kui mees on kuulus või rikkas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], kaegu, kiisu ja 4 külalist