Kas harrastate üheöösuhteid või on teil olnud "seksisõpra"?

seks, suhted ja pereteemad
Külaline

Kas harrastate üheöösuhteid või on teil olnud "seksisõpra"?

Postitus Postitas Külaline »

Naised vanuses 40+, kui teil püsisuhet pole, võibolla abielu lahutatud, millist seksuaalelu elate? Ja kas üldse elate? On teil olnud näiteks meest, kes on lihtsalt sõber või tuttav, aga vahel magate koos ilma tunnete ja kohustusteta? Või on olnud üheöösuhteid keskeas?
Külaline

Tolmukübeme tehtud teema.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 12:07Tolmukübeme tehtud teema.
Idioodi antud vastus
Külaline

Ei harrasta üheöösuhteid. Minu meelest on see üks ebameeldivamaid "suhtevorme" üldse. Tulla kokku, keppida ja siis adjöö. Ei, pole minu teema. Lisaks ma ei suudaks magada inimesega, kelle vastu mul üldse mingeid tundeid pole.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 17:29 Ei harrasta üheöösuhteid. Minu meelest on see üks ebameeldivamaid "suhtevorme" üldse. Tulla kokku, keppida ja siis adjöö. Ei, pole minu teema. Lisaks ma ei suudaks magada inimesega, kelle vastu mul üldse mingeid tundeid pole.
Jep, sama siin. Veel üks nüanss on, et seks on alati oluliselt üarem inimeste vahel, kes juba teavad, mis teisele meeldib ning oskavad seda ka pakkuda.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 17:35Jep, sama siin. Veel üks nüanss on, et seks on alati oluliselt parem inimeste vahel, kes juba teavad, mis teisele meeldib ning oskavad seda ka pakkuda.
Jah, aga küsimus ongi kui pole sellist.
Külaline

Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 18:28
Külaline kirjutas: 02 Nov 2025 17:35Jep, sama siin. Veel üks nüanss on, et seks on alati oluliselt parem inimeste vahel, kes juba teavad, mis teisele meeldib ning oskavad seda ka pakkuda.
Jah, aga küsimus ongi kui pole sellist.
Siis lihtsalt inimesega seni ei seksi, kuniks pole leidnud partnerit, kelle vastu tunded. Iseendaga tegelemine võtab päevast vaid mõned minutid ja polegi mingit meest selleks vaja, kui eesmärk on rahulduse saamine.
Mul pole olnud mitte kunagi üheöösuhet.
Külaline

Üheöösuhted tekkivad mu arust pidude järel, kui liiga palju on joodud. Jood partneri ülimeeldivaks, suudled, ameled, lähed voodisse ja pärast on jube kassiahastud, et mida ma raisk tegin. Ja jääbki üheks korraks.
Külaline

Pole harrastanud ega omanud ja ei harrastaks ega omaks ka. Olen seisukohal, et voodisse minnakse ikkagi inimesega, keda armastad, mitte sellega, keda ainult kehaga tahad. Kui sellist inimest elus pole, siis lihtsalt vorsti proovimise pärast oleks lollus jalgu igaühele laiali lüüa. Inimene saab endale mõnu pakkumisega ise ka hakkama, kui "häda" käes.
Külaline

Ikka harrastame ja ikka on olnud. Isegi paar "seksivaenlast" on sekka sattunud.
Külaline

Aga kui mees sind niiväga tahab, sa meeldid talle üle kõige, ning ütleb ilusaid sõnu. Kas siis magaksite temaga?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2025 11:36Aga kui mees sind niiväga tahab, sa meeldid talle üle kõige, ning ütleb ilusaid sõnu. Kas siis magaksite temaga?
Mulle meeldib üksi magada. Mitmekesi voodis - see ei ole minu jaoks. Mulle meeldib lai voodi, palju patju ja mõnus suletekk. Mees minu voodisse ei käi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2025 11:36 Aga kui mees sind niiväga tahab, sa meeldid talle üle kõige, ning ütleb ilusaid sõnu. Kas siis magaksite temaga?
Miks mind see mees peaks huvitama? Oluline on kõigepealt see, mida mina tahan ja kes mulle meeldib.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2025 12:24
Külaline kirjutas: 03 Nov 2025 11:36 Aga kui mees sind niiväga tahab, sa meeldid talle üle kõige, ning ütleb ilusaid sõnu. Kas siis magaksite temaga?
Miks mind see mees peaks huvitama? Oluline on kõigepealt see, mida mina tahan ja kes mulle meeldib.
Mees meeldib meeldib sulle ka. Kas siis magaksid temaga?
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2025 14:23
Külaline kirjutas: 03 Nov 2025 12:24
Mees meeldib meeldib sulle ka. Kas siis magaksid temaga?
Kui ta mulle väga meeldib, st mul on tema vastu nii tugevad tunded, et suhtesse minna, siis muidugi.
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2025 14:23Mees meeldib meeldib sulle ka. Kas siis magaksid temaga?
Kui on vastastikune meeldimine, võivad igasugused asjad, sh seksisõprus kõne alla tulla.
Külaline

Kuidas sul endal on üheöösuhetega, Tolmukübe? Endast unustad sa alati rääkimata. Muudkui aga uurid teiste inimeste asju.
Külaline

Nooruses oli üks väga hea seksisõber. Üheöö suhteid oli siis samuti - ikka tahtsin elu avastada ja teada saada, mis mulle üldse meeldib.
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 21:37 Nooruses oli üks väga hea seksisõber. Üheöö suhteid oli siis samuti - ikka tahtsin elu avastada ja teada saada, mis mulle üldse meeldib.
Tulid katkisest perest, kus vanematel oli savi, millega laps tegeleb?
Külaline

Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 22:08
Külaline kirjutas: 04 Nov 2025 21:37 Nooruses oli üks väga hea seksisõber. Üheöö suhteid oli siis samuti - ikka tahtsin elu avastada ja teada saada, mis mulle üldse meeldib.
Tulid katkisest perest, kus vanematel oli savi, millega laps tegeleb?
Vastupidi - üsna konservatiivsest ja lastele pühendunud perest. Arendati meid igas suunas terve lapsepõlve igal teemal - teater, kunst, ajalugu, muusika jne, jne. Kontserdid, näitused, etendused, filmid ja arutelud nähtud asjade üle. Ülimalt kultuuri hindavad vanemad, pidime nendega juba varakult kaasas käima, olgu see siis Nora/Nukumaja või Hamleti lavastus (teismelisele jubedad kõik), TÜ aulakontserdid, matkad ajaloolistel radadel.
Olen kõige selle üle õnnelik, aga tahtsin ka seda teistsugust elu osa katsetada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Ahrefs [Bot] ja 4 külalist