Petmine või ei?
Njah, üsna keeruline olukord. Mees otseselt tõesti ei peta. Aga mulle tundub, et võibolla mehel on ikkagi tekkinud tunded selle teise naise vastu ja võibolla pole ta seda ise veel endale teadvustanudki. Mina ikkagi küsiks täiesti otse, kas ta tunneb midagi selle naise vastu.
-
Külaline
Mind jäi teemaalgatust lugedes kriipima see kirjeldus, et naine aitas üks hommik mehel ennast valmis sättida(uhkemalt kui muidu) siis hiljem selgus, et oli selle sõbrannaga söömas käinud.
Jäi nagu mulje, et mees ise hakkama ei saa(et naine pidi lausa riidesse aitama) aga vot nüüd siis sõbrannaga sööma sai küll kepsutatud.
Tundub, et ehk mees natuke simuleerib ka, et oma naist ehk nüüdseks mugavusest ära kasutab.
Mina kindlasti ei vaikiks ja räägiks, et selline suhtlus pole minu jaoks normaalne ja sobilik.
Mehed arvavad, et kui 90% suhtlusest oma naisele ära räägivad, siis ei ole see petmine/reetmine ja naine siis ei hakka kaagutama, et tema on varjanud.
Jäi nagu mulje, et mees ise hakkama ei saa(et naine pidi lausa riidesse aitama) aga vot nüüd siis sõbrannaga sööma sai küll kepsutatud.
Tundub, et ehk mees natuke simuleerib ka, et oma naist ehk nüüdseks mugavusest ära kasutab.
Mina kindlasti ei vaikiks ja räägiks, et selline suhtlus pole minu jaoks normaalne ja sobilik.
Mehed arvavad, et kui 90% suhtlusest oma naisele ära räägivad, siis ei ole see petmine/reetmine ja naine siis ei hakka kaagutama, et tema on varjanud.
-
Külaline
Ahah. Ja milleks siis kõik see tohutupikk teemaalgatus? Ole siis kuss ja teeni edasi.
mina sellist jama ei taluks. haige või terve - vahet pole. paneks vennikese fakti ette, kas lõpetab jama või jätkab ilma minuta. mingi ülbitsemine jäi ka kõrvu - mees ütles sulle, et oled lolliks läinud? selline kõnepruuk jääks tal küll minuga viimaseks. veeretaks ta sõbranna maja ette ja laoks kohvrid ka sinna ritta.
-
Külaline
Nagu ma aru saan, algas see suhtlus tolle naisega aasta tagasi, teemaalgataja on enda sõnul viimased pool aastat totaalses stressis, nutab omaette duši all jne. Vabandust, aga siin on juba ammu ületatud see mõistlik aeg, kuni võiks loota, et ehk läheb probleem ise üle. Täiesti arusaamatu mu jaoks, miks TA lihtsalt ei räägi mehega.
TA kardab meest kaotada, sellepärast ei räägigi. Kes teab, mis mees vastab, ütleb, et see mu sõber, suhtlen edasi, siis ta piinleb edasi. Kui ta juba nii piinleb, siis see on tal mingit liiki sõltuvussuhe. Või veel enam, ütleb et jah, sul on õigus, olen sõbrannasse kiindunud, kaalun tema juurde elama minekut. Seda TA kuulda ei taha, siis smoorubki omas mahlas. Keegi kirjutas siin õigesti, et peab rääkima, et siis hakkab asi liikuma. Asi peaks liikuma, mees ju midagi vastab, vastab siis, mis ta vastab, aga asi saab selgemaks, seega liigub mingis suunas. Vähihaige jaksab ka kuulata, mis talle öelda on.
-
Külaline
Ossapoiss. Demonstratiivne "minuga jääks see viimaseks" ja muud ultimaatumid on ebakindluse teine äärmus. Võiks püüelda ikka tasakaalustatud maailmanägemuse poole, kus on kübeke ruumi jäetud ka teistele inimestele, kartmata, et see teine oma ruumi kuidagi halvasti ära kasutab.kana kirjutas: ↑04 Nov 2025 08:00 mina sellist jama ei taluks. haige või terve - vahet pole. paneks vennikese fakti ette, kas lõpetab jama või jätkab ilma minuta. mingi ülbitsemine jäi ka kõrvu - mees ütles sulle, et oled lolliks läinud? selline kõnepruuk jääks tal küll minuga viimaseks. veeretaks ta sõbranna maja ette ja laoks kohvrid ka sinna ritta.
-
Külaline
Nõus aga sa võiks oma asju samamoodi suuta analüüsida.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Nov 2025 09:10 TA kardab meest kaotada, sellepärast ei räägigi. Kes teab, mis mees vastab, ütleb, et see mu sõber, suhtlen edasi, siis ta piinleb edasi. Kui ta juba nii piinleb, siis see on tal mingit liiki sõltuvussuhe. Või veel enam, ütleb et jah, sul on õigus, olen sõbrannasse kiindunud, kaalun tema juurde elama minekut. Seda TA kuulda ei taha, siis smoorubki omas mahlas. Keegi kirjutas siin õigesti, et peab rääkima, et siis hakkab asi liikuma. Asi peaks liikuma, mees ju midagi vastab, vastab siis, mis ta vastab, aga asi saab selgemaks, seega liigub mingis suunas. Vähihaige jaksab ka kuulata, mis talle öelda on.
Selle põhjal jääb mulje, et sa oled igatepidi troll
-
Külaline
Oskad sa selgitada, miks peaks sellises asjas isiklikuks minema? Minu arust on nõme, ei, väga nõme suvalises teemas kellegi isikliku elu kohta märkusi tegema hakata, kui ta pole nõu küsinud. Ainult siis on sul selleks õigus, kui oled samapalju nähtaval, kui Tolmukübe või mis iganes nimeline kasutaja. Anonüümne nähvits on hale ja labane nähtus.Guest kirjutas: ↑04 Nov 2025 13:29Nõus aga sa võiks oma asju samamoodi suuta analüüsida.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Nov 2025 09:10 TA kardab meest kaotada, sellepärast ei räägigi. Kes teab, mis mees vastab, ütleb, et see mu sõber, suhtlen edasi, siis ta piinleb edasi. Kui ta juba nii piinleb, siis see on tal mingit liiki sõltuvussuhe. Või veel enam, ütleb et jah, sul on õigus, olen sõbrannasse kiindunud, kaalun tema juurde elama minekut. Seda TA kuulda ei taha, siis smoorubki omas mahlas. Keegi kirjutas siin õigesti, et peab rääkima, et siis hakkab asi liikuma. Asi peaks liikuma, mees ju midagi vastab, vastab siis, mis ta vastab, aga asi saab selgemaks, seega liigub mingis suunas. Vähihaige jaksab ka kuulata, mis talle öelda on.
Selle põhjal jääb mulje, et sa oled igatepidi troll![]()
Ma võin väga vabalt ka nimeliselt nähvata.Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2025 13:56Oskad sa selgitada, miks peaks sellises asjas isiklikuks minema? Minu arust on nõme, ei, väga nõme suvalises teemas kellegi isikliku elu kohta märkusi tegema hakata, kui ta pole nõu küsinud. Ainult siis on sul selleks õigus, kui oled samapalju nähtaval, kui Tolmukübe või mis iganes nimeline kasutaja. Anonüümne nähvits on hale ja labane nähtus.Guest kirjutas: ↑04 Nov 2025 13:29Nõus aga sa võiks oma asju samamoodi suuta analüüsida.Tolmukübe kirjutas: ↑04 Nov 2025 09:10 TA kardab meest kaotada, sellepärast ei räägigi. Kes teab, mis mees vastab, ütleb, et see mu sõber, suhtlen edasi, siis ta piinleb edasi. Kui ta juba nii piinleb, siis see on tal mingit liiki sõltuvussuhe. Või veel enam, ütleb et jah, sul on õigus, olen sõbrannasse kiindunud, kaalun tema juurde elama minekut. Seda TA kuulda ei taha, siis smoorubki omas mahlas. Keegi kirjutas siin õigesti, et peab rääkima, et siis hakkab asi liikuma. Asi peaks liikuma, mees ju midagi vastab, vastab siis, mis ta vastab, aga asi saab selgemaks, seega liigub mingis suunas. Vähihaige jaksab ka kuulata, mis talle öelda on.
Selle põhjal jääb mulje, et sa oled igatepidi troll![]()
Mina jah kirjutasin eelmise postituse.
Oskan selgitada jaa. Kuna ma igava inimesena olen siin üsna igapäevane lugeja, on Tolmukübeme asjad(sest tema kirjutab alati nimega) nagu eriti meelde jäänud ja noh ütleme ausalt, et on selle põhjal ka kerge eelarvamus tekkinud, et kas rädil üldse asjad peas korras on
Ise oled ju samasugune anonüümne nähvits
Pada sõimab katelt.
jah, selline käitumine väärib sellist vastust. aga see on teooria. minu mees muidugi iial nii ei käitu ja ma ei pea talle ka ultimaatumeid esitama. ebakindel ma ei ole.Guest kirjutas: ↑04 Nov 2025 13:27Ossapoiss. Demonstratiivne "minuga jääks see viimaseks" ja muud ultimaatumid on ebakindluse teine äärmus. Võiks püüelda ikka tasakaalustatud maailmanägemuse poole, kus on kübeke ruumi jäetud ka teistele inimestele, kartmata, et see teine oma ruumi kuidagi halvasti ära kasutab.kana kirjutas: ↑04 Nov 2025 08:00 mina sellist jama ei taluks. haige või terve - vahet pole. paneks vennikese fakti ette, kas lõpetab jama või jätkab ilma minuta. mingi ülbitsemine jäi ka kõrvu - mees ütles sulle, et oled lolliks läinud? selline kõnepruuk jääks tal küll minuga viimaseks. veeretaks ta sõbranna maja ette ja laoks kohvrid ka sinna ritta.
-
Külaline
Meie postitused ei sarnanenud ju absoluutselt. Mina vastasin sinu konkreetsele ühele postitusele ja rääkisin AINULT sellest, mis oli postituses. Ma ei viidanud sellele, mis sa eile ütlesid või kolm kuud tagasi mõtlesid või üldse mis mulje mul sinust on jäänud. Jah, loomulikult anonüümselt ei saagi muljet jääda - that's the point. Ole ise ka pidevalt nimeline, kannata ära teiste pahad tujud, mis sinu kaela kallatakse (sest sa oled ju nimeline, sul on millestki kinni hakata, alati on!), harju ära, et inimestele meeldib meelde jätta sinu kohta detaile, mida siis kunagi ninale visata - ja siis vaata, mis tunne on.
Üldiselt kipub olema nii, et naised andestavad kergemini emotsionaalse petmise, kui füüsilise, mehed vastupidi. Võib-olla see hoiabki teemaalgatajat otsekoheselt olukorda klaarimast. Tundub nagu ühest küljest piisavalt ohutuna ja teisest küljest mees saab iga kell vajutada oma ohvri staatusele. Paraku, mida rohkem sellega viivitada, seda ebameeldivamaks kogu olukord muutub ja suurem tõrge tekib ka jutuga alustamisel. Mees võib loomulikult esitada, et keegi teine teda ei mõista, aga millegipärast proovib seda mõistmist ainult ühe inimesega. MItte oma naisega, mitte psühholoogiga või tugigrupiga.
Misiganes teise poole ebatavalise käitumise korral annab alati parema tulemuse kiire reageerimine, jutuks võtmine, lisaküsimuste esitamine, oma hinnangu andmine. See muudab selle omavahelise saladuse igapäevaseks ja kaob see eriline hõng mis suhet edasi toidaks.
Misiganes teise poole ebatavalise käitumise korral annab alati parema tulemuse kiire reageerimine, jutuks võtmine, lisaküsimuste esitamine, oma hinnangu andmine. See muudab selle omavahelise saladuse igapäevaseks ja kaob see eriline hõng mis suhet edasi toidaks.
Viimati muutis Rissel, 04 Nov 2025 22:06, muudetud 2 korda kokku.
-
Külaline
No mida juttu? Pigem on ikka vastupidi. Mehed ei saa arugi, mis on emotsionaalne petmine.
-
Külaline
Küsimus teemaalgatajale: kui olukord oleks vastupidine, kas siis sinu mees oleks sama mõistev? Et mees rabab kahe eest, naine on haigena kodus ja leiab äkki hingesugulase ja mees peaks ainult naeratama ja sellist asja välja kannatama?
-
Külaline
Võib ju ka mitte midagi rääkida. Aga, kui mees suhtleb oma silmarõõmuga igapäevaselt nii sõnumite teel kui ka kohtudes, siis on vaid aja küsimus, millal ta oma naisele vahele jääb.Guest kirjutas: ↑03 Nov 2025 23:20Selleks ei tohikski üldse midagi rääkidagi. Siis ei pea valetamagi.
Kui küsima hakata, siis on vaja valetama hakata ja sellest võib küll aru saada. Aga kuni ei tea midagi ja ei räägita, siis ei saa midagi aru.
Sellepärast osad mehed kasutavad sellist taktikat, et ennetavad vahelejäämise olukorda, naisele nö etteärarääkimisega. Ehk siis, kui oma naine tabab mehe ja võõra naise omavahel suhtlemast, siis ei tule naisele see suhtlus üllatusena ja naine ei peaks arvama, et seal taga midagi enamat on. Sest mees on ju eelnevalt kõik "ausalt" ära rääkinud.
No näed, sina ju samamoodi ei kahtlustaks mehest midagi, kui ta sulle avalikult räägib, et suhtleb mõnikord teise naisega.
Saavad ikka aru. Kui naine eksib peo pealt kellegi voodisse (seda ei pea osad mehed endagi puhul suureks patuks) , siis annavad nad pika hambaga andeks, kui naisest ilma jääda ei taha. Kui aga selgub, et naine on armunud kellessegi, (tavaliselt kipuvad süümepiinades naised seda ise üles tunnistama), seda juba nii lihtsalt andeks anda ei suuda.
-
Külaline
Et siis mees räägib oma naisele, et ta suhtleb teise naisega, et oma naine arvaks, et teine naine on mehele lihtsalt sõber/sõbranna?Külaline kirjutas: ↑04 Nov 2025 22:03No näed, sina ju samamoodi ei kahtlustaks mehest midagi, kui ta sulle avalikult räägib, et suhtleb mõnikord teise naisega
Aga kui palju rääkima hakkab, siis räägib end sisse.
Mehel tekib kahtlus, et võis vahele jääda. Vaatab naist ja see nii imelik, äkki ta teab midagi. Mees siis kukub rääkima oma naisele, et oi täna lambist kohtasin üht tuttavat naist. Sai natuke juttu ajada tühjast tähjast. Ei midagi erilist.
-
Külaline
Kui lausa pilt seinale oli raamitud, siis minul tekiks kahtlus, et ta tahtis naiseks tegelikult teda, aga ei saanud, ja mina olen talle olnud siis nagu käib-kah variant, kui seda õiget ei saa.
Hetkel ma vaatlen. Mees pole nüüd mitu päeva kirjutanud ega ka temast nii palju rääkinud ja omavaheline suhtlus on meil ka justkui paranenud.
Naljakas on see, et viimastel päevadel on igalpool justkui teemaks petmine ja armukesed, nii et kui koos telekatki vaatame, jookseb kuskilt see läbi. Mees on siis suht kiiresti kanali ära vahetanud. Ma ei teagi, kas on nüüd ise ka mõtlema hakanud miskit. Ja mõni päev tagasi ütles naabrinaine tema kuuldes mulle, et ma ette vaataksin, sest kui mehed nii palju teise naise juurde käivad, siis nii need armukesed tekivad. Tema pidas küll silmas arsti, kelle juures mees käib, aga kuna mees on tema pojaga sõbrad ja rääkinud tollele ka sellest sõbrannast, siis võib vabalt naabrinaine juba teada. Igatahes tõmbas mees selle peale kiiresti kaitsesse. Vaatlemine jätkub.
Naljakas on see, et viimastel päevadel on igalpool justkui teemaks petmine ja armukesed, nii et kui koos telekatki vaatame, jookseb kuskilt see läbi. Mees on siis suht kiiresti kanali ära vahetanud. Ma ei teagi, kas on nüüd ise ka mõtlema hakanud miskit. Ja mõni päev tagasi ütles naabrinaine tema kuuldes mulle, et ma ette vaataksin, sest kui mehed nii palju teise naise juurde käivad, siis nii need armukesed tekivad. Tema pidas küll silmas arsti, kelle juures mees käib, aga kuna mees on tema pojaga sõbrad ja rääkinud tollele ka sellest sõbrannast, siis võib vabalt naabrinaine juba teada. Igatahes tõmbas mees selle peale kiiresti kaitsesse. Vaatlemine jätkub.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 4 külalist