Petmine või ei?

seks, suhted ja pereteemad
Vasta
Külaline

Postitus Postitas Külaline »

Egalitaar kirjutas: 05 Nov 2025 16:34
Guest kirjutas: 05 Nov 2025 16:33
Egalitaar kirjutas: 05 Nov 2025 16:31

Kus sa näed siin petmist? Mina näen vaid armukadedust, kahtlusi ja võmetust teist inimest mõista.
Petmist vb tõesti pole. Füüsilist. Aga oma naise ära kasutamist küll näen selles teemas.
LOLLUS! Vaata peeglisse! Mis vastu vaatab? Kibestumus, julmus, hoolimatus, epaatiavõimetus, suutmatus inimesi mõista. Võib olla psühhopaat. Hädasolija pöördub kõigepealt sinna kus mõistetakse ja hoolitakse!
Ma arvan, et see hädasolija peakski selle teise naise juurde kolima. Las see hoolitseb ja aitab. Olekski asi lahendatud.
Külaline

Kus sa näed siin petmist? Mina näen vaid armukadedust, kahtlusi ja võmetust teist inimest mõista.
Petmist vb tõesti pole. Füüsilist. Aga oma naise ära kasutamist küll näen selles teemas.
LOLLUS! Vaata peeglisse! Mis vastu vaatab? Kibestumus, julmus, hoolimatus, epaatiavõimetus, suutmatus inimesi mõista. Võib olla psühhopaat. Hädasolija pöördub kõigepealt sinna kus mõistetakse ja hoolitakse!
Naised! Kõige õrnemad, ja kõige julmemad. Hoia ennast julmade naiste eest, sarimõrvarid kahvatuvad nendekõrval
Külaline

Džiisös. Enam ei saa rahulikult vähki kah põdeda ilma, et keegi kõrval ei hulluks.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 14:57
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 14:33Viimane asi, mida ma oma elus teeks, on mingi mehe pärast nutta.
Ma arvan, et tegi pole lihtsalt mingi mehega.
Kellega siis? Mees, kes kasutab oma naist ära. Naine ulub kuskil dushi all, mees pläägutab salasõbrantsiga.
Külaline

Tohoh, mis sinuga nüüd juhtus?! Sa ennemalt ikka tundusid normaalne mees.

Mina ei pea peeglisse spets vaatama, tean ise ka mis sealt vastu vaatab. Sellepärast olengi valinud hetkel üksi elamise, sest ekamehe pärast tõesti kibestusin. Aga küll ma üle saan sellest, hakkab vaikselt juba lahtuma. Mõistsin oma eksmeest 13 aastat ja kahjuks saingi vaid kibestumise vastu.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 05 Nov 2025 14:48 Siin pole mingit tõestust, ainult kahtlustus, ja mees võib olla ju suremas! Surma väravas olev inimene vaatab maailma teisit kui sina! Palun, püüa teda mõista, selle asemel, et teda tõrjuda või kahtlustada. Palun, hoia ja kallista teda, kuniks teda veel on!
Kas ei ole mitte meelevaldne arvata, et vähidiagnoos kohe surma tähendab? Teemaalgataja ei räägi sõnagi sellest, et mehe elu juuksekarva otsas ripuks. Kirjutab ainult taastumisest. Üks minu vanematest sai ka aastaid tagasi sama diagnoosi, sai ka ravi ja praeguseks ei ole vähk end rohkem ilmutanud, käib regulaarselt kontrollis. Kas oleksin pidanud siis teda juba mõttes matma hakkama? Mida võib veel tunda vähihaige, kui teda vaadatakse kohe nõnda, et oh sa vaene surija, pikka pidu sul nüüd enam ei ole... Eks sa maitse siis elu rõõme, kuniks see veel võimalik on.

Aga mis on petmine? Tuleb välja, et osa jaoks on petmine ainult seksuaalselt intiimne olemine. Seega inimene ei tohi end tunda reedetuna, kui ta näeb, et partneri mõte ja süda on kuskil mujal, kellegi teise juures? Kui juba on ammust aega olnud nii soojad tunded selle naise suhtes ja järsku on väga lähedasteks saadud, mees vassib kohtumiste ja suhtlemise osas, siis peaks nagu silma kinni pigistama, vaikima ja edasi teenima (hooldama)? Väheke ülekohtune ei ole inimese suhtes, kes end samal ajal truult pooleks rabab ja kelle eneseohverdamist keegi ei näe?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 14:54
Guest kirjutas: 05 Nov 2025 14:33
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 14:24 Aga saad aru, et kõik pole tugevad oma tunnetest rääkimises, erinevalt sinust? Eriti mehed. Pealegi - rääkimine on lihtne, kui on usaldus. Kui usaldus on kõikuma löönud, ei raha ju enam ennast avada. Avamine teeb ju haavatavaks. Kõik pole selleks valmis.
Teemaalgataja on naine. Ma ei tea, miks ta ei räägi. Kui keegi tekitab halba tunnet, tuleb seda öelda. Viimane asi, mida ma oma elus teeks, on mingi mehe pärast nutta.
Rääkimine on kahepoolne protsess. Mingit mõtet pole rääkida oma probleemidest, kui teine sama avatusega ei vasta. Loota, et teine tasakesi kuulab ja omad korrektiivid vaikselt teeb, on naiivne. Seda ei juhtu. Kui teine pool oma arvamust vastu ei räägi, oma mõtteid ei avalda, oma seisukohtadega vastu ei vaidle, siis pole ka sinu rääkimisel vähimatki mõtet.
Mida ma just lugesin? Et kui naine kahtlustab, et mehel on armuke, siis teades, et mees ei vasta, sellest teemast mehega ei räägi, vastuseid ei küsi ja oma tundeid ei avalda? Ja kui elu on raske, enam ei jaksa, siis ei tasu samuti mitte midagi öelda, sest mees on nagunii tummahammas?
Mis pagana kaltsud te ometi olete? Elate mingis rõvedas suhtes, mis teid õnnelikuks ei tee ja kannatate ja see ongi elu?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Postitus Postitas Egalitaar »

Guest kirjutas: 05 Nov 2025 17:34

Mina ei pea peeglisse spets vaatama, tean ise ka mis sealt vastu vaatab. Sellepärast olengi valinud hetkel üksi elamise, sest ekamehe pärast tõesti kibestusin. Aga küll ma üle saan sellest, hakkab vaikselt juba lahtuma. Mõistsin oma eksmeest 13 aastat ja kahjuks saingi vaid kibestumise vastu.
Ma olen normaalne INIMENE, ja loodan, et empaatiavõimeline. Kibestumine ei peaks olema üldine. Pettusid ühes mehes? Hästi. Juhtub. Aga milleks siin foorumis viha ja sappi loopida? Kas su eksmees oli seda väärt, et eluaeg seda põed ja kõiki süüdistad?
Külaline

Egalitaar kirjutas: 05 Nov 2025 17:46

Ma olen normaalne INIMENE, ja loodan, et empaatiavõimeline.
Kas natu haigematele on väheke petmisepoissi ka lubatud? Aga vähe tervematele?
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 05 Nov 2025 17:52

Avapostituses pole petmist vaid ainult armukadedus.

Miski ei muuda inimest enam kui drastilised sündmused. Ja selliseks sündmuseks on ka näiteks vähidiagnoos. Surmaga silmitsi seistes vaatab inimene tihti oma elule tagasi ja hindab seda uuesti. Ja sellisel hetkel on abikäsi eriti oluline.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 05 Nov 2025 17:58

Sa ei saa 13 aasta ega ka rohkema aja jooksul inimest täielikult tundma, sest inimesed muutuvad ajas. Aga miski ei muuda inimest enam kui drastilised sündmused. Ja selliseks sündmuseks on ka näiteks vähidiagnoos. Surmaga silmitsi seistes vaatab inimene tihti oma elule tagasi ja hindab seda uuesti. Ja sellisel hetkel on abikäsi eriti oluline.
Nõus. Mehe saab pakkida koos asjadega kokku ja saata teise naise juurde. Usun, et oma naine on nüüd kõik teinud ja aeg oma eluga edasi minna. Kui elu ei rahulda, inimene on õnnetu ja hing on haige, pole vaja sellises suhtes olla.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 05 Nov 2025 18:01

Sa ei saa 13 aasta ega ka rohkema aja jooksul inimest täielikult tundma, sest inimesed muutuvad ajas. Aga miski ei muuda inimest enam kui drastilised sündmused. Ja selliseks sündmuseks on ka näiteks vähidiagnoos. Surmaga silmitsi seistes vaatab inimene tihti oma elule tagasi ja hindab seda uuesti. Ja sellisel hetkel on abikäsi eriti oluline.
Nõus. Mehe saab pakkida koos asjadega kokku ja saata teise naise juurde. Usun, et oma naine on nüüd kõik teinud ja aeg oma eluga edasi minna. Kui elu ei rahulda, inimene on õnnetu ja hing on haige, pole vaja sellises suhtes olla.
Avapostitusest loen välja ainult armukadedust.
Külaline

Miski ei muuda inimest enam kui drastilised sündmused. Ja selliseks sündmuseks on ka näiteks vähidiagnoos. Surmaga silmitsi seistes vaatab inimene tihti oma elule tagasi ja hindab seda uuesti. Ja sellisel hetkel on abikäsi eriti oluline.
Kes sul siin õige suremas on?

Petmiseks võib lugeda mis iganes käitumist, mis paneb sind varjama oma tegusid ja oma partnerile valetama. Sedasi teeb vaid inimene, kes tunneb end süüdlaslikuna ja teab, et see, mida ta teeb, pole õige ega suhtes aktsepteeritav. Eriti kui TA veel ütles, et kui tema nii teeks, kutsuks mees teda litsiks...
Külaline

Külaline kirjutas: 03 Nov 2025 21:40
Guest kirjutas: 03 Nov 2025 20:21 Minu arust on nii, et sa oled seele teemas juba väga pikalt ja põhjalikult rääkinud, mida sa teed ja ei tee. Nüüd selleks, et su teema saaks siin edasi areneda, oleks vaja sul öelda, MIKS sa neid asju teed ja ei tee. Ehk siis et enda käitumise põhjused avaldada. Praegu on see teema ju täiesti jabur ja hambutu ja siia polegi enam midagi lisada.
Mina saan küll hästi aru, miks inimene vähihaiget ei taha ilmaasjata süüdistama hakata (sest niiehknaa see jutt selleks välja läheb, pole mõtet illusioone luua). Mina käituks samuti, kannaks koormat nii kaua kuni vähegi ise suudaks, enne kui kisa üles tõstaks. Isegi juhul, kui ma kahtlustaks kõrvalsuhet. See ju ei muuda kuidagi asjaolu, et ta on haige.

Püha müristus! Kas mehed lõppesid maailmast otsa või oli see ainus, kes sind tahtis?
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 18:01Mehe saab pakkida koos asjadega kokku ja saata teise naise juurde. Usun, et oma naine on nüüd kõik teinud ja aeg oma eluga edasi minna. Kui elu ei rahulda, inimene on õnnetu ja hing on haige, pole vaja sellises suhtes olla.
No kuule, nii need asjad ka ei käi. Kui mees saab terveks ja jätkab suhtlust selle teise naisega, siis on teemaalgatajal aeg kooselu üle otsustada.
Esialgu soovitaks küll talle mehega rääkida, et selline pidev teise naisega suhtlus talle ei meeldi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 18:09
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 18:01Mehe saab pakkida koos asjadega kokku ja saata teise naise juurde. Usun, et oma naine on nüüd kõik teinud ja aeg oma eluga edasi minna. Kui elu ei rahulda, inimene on õnnetu ja hing on haige, pole vaja sellises suhtes olla.
No kuule, nii need asjad ka ei käi. Kui mees saab terveks ja jätkab suhtlust selle teise naisega, siis on teemaalgatajal aeg kooselu üle otsustada.
Esialgu soovitaks küll talle mehega rääkida, et selline pidev teise naisega suhtlus talle ei meeldi.
Mis mõttes ei käi? Ükski inimene ei pea olema suhtes, mis talle ei meeldi, punkt.
Päris rõve, et sa teisiti arvad.
Egalitaar
Teerajaja
Kontakt:

Guest kirjutas: 05 Nov 2025 18:08

Petmiseks võib lugeda mis iganes käitumist, mis paneb sind varjama oma tegusid ja oma partnerile valetama. Sedasi teeb vaid inimene, kes tunneb end süüdlaslikuna ja teab, et see, mida ta teeb, pole õige ega suhtes aktsepteeritav. Eriti kui TA veel ütles, et kui tema nii teeks, kutsuks mees teda litsiks...
Klassikaline armukadedus, muud ei midagi. Tõenäoliselt suremas on vähidiagnoosiga inimene kes sai diagnoosi alles aasta tagasi, olles realistid. Mina, selles olukorras, võttaksin järgnevaid aastaid nagu viimaseid oma abikaasaga, sest nii see ilmselt saab olema, mitte ei põeks oma absurdset armukadedust siin foorumis välja lootuses otsida kibestunuid.
Viimati muutis Egalitaar, 05 Nov 2025 18:17, muudetud 1 kord kokku.
Külaline

Egalitaar kirjutas: 05 Nov 2025 18:12
Guest kirjutas: 05 Nov 2025 18:08

Klassikaline armukadedus, muud ei midagi. Tõenäoliselt suremas on vähidiagnoosiga inimene kes sai diagnoosi alles aasta tagasi, olles realistid.
Sa ise ju ka nillid oma pikaajalise suhte kõrvalt teist naist, eksju. Kuna sina talle ei meeldi, pole see ka petmine.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 17:34
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 14:33Viimane asi, mida ma oma elus teeks, on mingi mehe pärast nutta.
Kellega siis? Mees, kes kasutab oma naist ära. Naine ulub kuskil dushi all, mees pläägutab salasõbrantsiga.
Mees minuarust ei teagi mis olukord naisel on.
Vb teab, et pole hullu midagi.
Külaline

Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 19:16
Külaline kirjutas: 05 Nov 2025 17:34
Mees minuarust ei teagi mis olukord naisel on.
Vb teab, et pole hullu midagi.
No just. Naine ju ei ütle ka ja siinsed kaltsmutid ja kaltsmehed ütlevad, et elu ongi raske ja peabki uluma. Rääkida ei tohi, kui teine pool ei räägi. Lahku minna ka ei tohi. Kannatama peab.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist