Oligi tähtsam, kui nii pikalt kestis. Tähtsam, kui Jüri pere.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 13:04Ei, sa ei saanud aru. Kui Klas piirduks sellega, et "Jüri pettis", siis vaevalt, et keegi vaielda tahaks. Kuid ta ju ei piirdu, ta ehitab sellest suhtest mingi erilise, saatusliku suhte, mis oli tähtsam kui Jüri pere. Nii olen mina aru saanud asjast. See oli juba kohe peale Jüri surma ju teemaks, mingid artiklid meedias Klasi poolt, millele Jüri pere vastu vaidles.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 12:57Mida siin meeldida või mittemeeldida. Tuleb leppida, et isa pettis ema ja tõenäoliselt mitte korra. Mitte raamatumüügile hagu alla anda.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 12:47Ühesõnaga sinu jaoks oleks ok, kui keegi sinu isa või ema kohta midagi sellist kirjutaks, mille kohta sina oled veendunud, et see on vale ja väljamõeldis - ning mis teda näitab valguses, mis sulle üldse ei meeldi? Sa ei teeks midagi?
Mis te sellest Diana Klasi teemast arvate?
-
Külaline
-
Külaline
Kogu lugu ta muidugi välja ei mõelnud. Volüümi keerab aga küll nagu tahab.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 17:19Meediasse pasundama ta tõesti ei läinud, aga kõik lähikondsed teadsid sellest suhtest loomulikult küll. Seega see jutt, et äkki Klas mõtles kogu loo välja, pole tõsi.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 17:17 Kas Jüri Aarma ka kunagi sellest suhtest rääkinud on või ainult Diana Klas?
-
Külaline
Mida???? Imelikke arvamusi ikka leidub.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 17:55Oligi tähtsam, kui nii pikalt kestis. Tähtsam, kui Jüri pere.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 13:04Ei, sa ei saanud aru. Kui Klas piirduks sellega, et "Jüri pettis", siis vaevalt, et keegi vaielda tahaks. Kuid ta ju ei piirdu, ta ehitab sellest suhtest mingi erilise, saatusliku suhte, mis oli tähtsam kui Jüri pere. Nii olen mina aru saanud asjast. See oli juba kohe peale Jüri surma ju teemaks, mingid artiklid meedias Klasi poolt, millele Jüri pere vastu vaidles.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 12:57
Mida siin meeldida või mittemeeldida. Tuleb leppida, et isa pettis ema ja tõenäoliselt mitte korra. Mitte raamatumüügile hagu alla anda.
-
Külaline
Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 17:55Oligi tähtsam, kui nii pikalt kestis. Tähtsam, kui Jüri pere.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 13:04Ei, sa ei saanud aru. Kui Klas piirduks sellega, et "Jüri pettis", siis vaevalt, et keegi vaielda tahaks. Kuid ta ju ei piirdu, ta ehitab sellest suhtest mingi erilise, saatusliku suhte, mis oli tähtsam kui Jüri pere. Nii olen mina aru saanud asjast. See oli juba kohe peale Jüri surma ju teemaks, mingid artiklid meedias Klasi poolt, millele Jüri pere vastu vaidles.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 12:57
Mida siin meeldida või mittemeeldida. Tuleb leppida, et isa pettis ema ja tõenäoliselt mitte korra. Mitte raamatumüügile hagu alla anda.
Isegi, kui see nii oli, on äärmiselt taktitu avalikult aastaid ja aastaid halada, et ta ei saa oma armukesest üle - "vaadake-vaadake, kuidas ma kannatan"
Ja mees kiidab veel takka, kui hirmus raske elu Dianal on olnud ja et see peaks kõike seletama. Inimesed on kordades kohutavamaid asju üle elanud ja ei püherda enesehaletsuses. Esimene raamat ei olnud just sümpaatiat tekitav, vaevalt teinegi arvamust muudab.
-
Külaline
Ja sina tead täpselt kuna käisid aastakümneid jalgu hoidmas või? Kahe inimese vahelisi suhteid saavad ikka hinnata vaid need inimesed ise!Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:17Kogu lugu ta muidugi välja ei mõelnud. Volüümi keerab aga küll nagu tahab.
-
Külaline
Aga ikka ostad või laenutad ja loedKülaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:28Isegi, kui see nii oli, on äärmiselt taktitu avalikult aastaid ja aastaid halada, et ta ei saa oma armukesest üle - "vaadake-vaadake, kuidas ma kannatan"
Ja mees kiidab veel takka, kui hirmus raske elu Dianal on olnud ja et see peaks kõike seletama. Inimesed on kordades kohutavamaid asju üle elanud ja ei püherda enesehaletsuses. Esimene raamat ei olnud just sümpaatiat tekitav, vaevalt teinegi arvamust muudab.
-
Külaline
Ilmselgelt ei olnud pere olemasolu mehele oluliseks takistuseks.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:18Mida???? Imelikke arvamusi ikka leidub.
-
Külaline
Mina sellepärast ei hakkagi elulooraamatut kirjutama, kuigi see mõte on mul juba kümme+ aastat ja mu elu on olnud vägagi omapärane ja ebaharilik. Aga ma ei saaks seal raamatus aus olla, ilma mõnele oma sugulasele haiget tegemata, sest inimesed, keda nemad lausa idealiseerivad vahest, ei olnud sugugi nii ideaalsed..Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 12:47Ühesõnaga sinu jaoks oleks ok, kui keegi sinu isa või ema kohta midagi sellist kirjutaks, mille kohta sina oled veendunud, et see on vale ja väljamõeldis - ning mis teda näitab valguses, mis sulle üldse ei meeldi? Sa ei teeks midagi?Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 12:31 Suhte või armastuse olemus, tunnete suusrus - see ongi väga subjektiivne, kuidas keegi seda tunnetab. Armastuse suurust ju kuidagi objektiivselt mõõta ei saa.
Seda jaburam on minu meelest püüd sellises asjas midagi tõestada või vaielda. No jabur, noh.
Diana Klas oleks tegelikult võinud mõelda, et kas tasub ikka elulooraamatut kirjutama hakata, kui seal on (aga kellel poleks ausas elulooraamatu puhul) asju, mis kellelegi haiget võivad teha. Samas aga- ükski inimene ei saaks oma elust kirjutada nii, et see kellelegi haiget ei teeks. Ning seal ei ole mingit põhjust kohtusse minna... tegemist pole ju laimuga vaid tõestisündinud looga
-
Külaline
Ma ütleks, et nõksa taktitum on pereisal ja abielumehel avalikult armukesi pidada.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:28Isegi, kui see nii oli, on äärmiselt taktitu avalikult aastaid ja aastaid halada, et ta ei saa oma armukesest üle
-
Külaline
No ju siis oli armuke Aarmale tähtsam kui ta pere. Muidu ei oleks ju oma naisele haiget teinud.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:18Mida???? Imelikke arvamusi ikka leidub.
-
Külaline
Lähedane võib ju isaga olla ja suurepäraselt teada, milline isa pereringis oli. Samas olen täitsa nõus ühe eelnevalt kommenteerinuga, ei pruugi pereliikmed, näiteks pojad-tütred, omada selget pilti sellest, milline oli ja kuidas käitus inimene väljaspool pereringi ja kodu. Ega nemad tegelikult ei tea, kuidas mees armukesega kahekesi olles käitus ja mida talle rääkis - ei olnud nemad kärbsed seinal seal, kui need asjad toimusid. Ebameeldiv muidugi, kui teine naine lobisema kukub, aga vale või ebameeldiv tõde - mine võta kinni.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 11:11
Teine teema on veel see, et Aarma omaste väitel ju ei kirjuta Klas üldse päris tõtt, vaid luuletab ja kujutab asju ette jms. Ega seda, et neil mingi suhe oli, eitada muidugi ei saa, aga selle suhte suurust ja olemust kirjeldab Klas Aarma omaste väitel ju valesti. Eks nad selle vastu protestivadki - mõtle ise, kui tuleks keegi kolmas ja hakkaks rääkima, kuidas sinu isal oli temaga eluarmastus, samas kui sa oled ju olnud oma isaga lähedane ja tead hästi oma isa loomust ning seda, et see teine ei olnud eluarmastus ning tegelikult armastas ta väga oma peret, kuigi tal oli ka muid afääre naistega.
-
Külaline
Justnimelt - keegi ei tea ega käinud jalgu hoidmas. Suhe neil oli, aga oli see üks pikk sõprussuhe või kunagi olid armukesed ja seejärel sõbrad või hoopis mingi kolmas kombinatsioon, seda peame praegu hindama ainult Klasi sõnade järgi.
Ütlen veelkord - loe palun kunagi paar aastat tagasi Kroonikas või Eesti Naises ilmunud juttu Diana Klasiga. Ainult Jüri Aarmast nad seal räägivadki. Klas ütleb ise, et perekond oli Aarmale kõige tähtsam ja et tema oli tema elus vähem tähtsal kohal kui ta ise soovinuks. Samas on kogu jutt selline, nagu inimesed elanuks koos, teinuks kõike koos. Selle artikli juurde ilmus omal ajal ka kommentaare mingitelt lähedastelt ja need rääkisid, et Klas kujutas suhet juba Aarma eluajal ette.
-
Külaline
Eks kaevaku siis Klas kohtusse ja tõestagu ära, mida keegi ette kujutas või ei kujutanud ja kes kui tähtsal kohal oli.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:53ud jalgu hoidmas. Suhe neil oli, aga oli see üks pikk sõprussuhe või kunagi olid armukesed ja seejärel sõbrad või hoopis mingi kolmas kombinatsioon, seda peame praegu hindama ainult Klasi sõnade järgi.
Ütlen veelkord - loe palun kunagi paar aastat tagasi Kroonikas või Eesti Naises ilmunud juttu Diana Klasiga. Ainult Jüri Aarmast nad seal räägivadki. Klas ütleb ise, et perekond oli Aarmale kõige tähtsam ja et tema oli tema elus vähem tähtsal kohal kui ta ise soovinuks. Samas on kogu jutt selline, nagu inimesed elanuks koos, teinuks kõike koos. Selle artikli juurde ilmus omal ajal ka kommentaare mingitelt lähedastelt ja need rääkisid, et Klas kujutas suhet juba Aarma eluajal ette.
Kui ei taha, et su maine lippama ei läheks, siis ehk võiks abielu ajal armukesi mitte pidada.
-
Külaline
Kroonikast olekski imelik loota, et see keskendub keeruliste ja skandaalsete suhete lahkamise asemel sokikudumisele või mesilaste pidamisele... Skandaal ja seks ju müüvad.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:53Justnimelt - keegi ei tea ega käinud jalgu hoidmas. Suhe neil oli, aga oli see üks pikk sõprussuhe või kunagi olid armukesed ja seejärel sõbrad või hoopis mingi kolmas kombinatsioon, seda peame praegu hindama ainult Klasi sõnade järgi.
-
Külaline
Sitha sellest vanainimeste sexist. Ehk selgub hoopis, et koos tuulutasid rõõmsasti Erilt saadud raha, maju ja kortereid.
-
Külaline
Olen lugenud elulugu, mille inimene kirjutas vanana (90 ligi). Huvitav lugemine, muidugi, sest nii pikk elu. See oli selles mõttes ohutum avaldada, et kõik need temast vanema põlvkonna inimesed, keda ta kritiseeris (ei lahminud ühekülgselt, enamasti olid ikka ära toodud nii positiivne kui negatiivne) ja tunnistas, et tema selle ja tollega hästi läbi ei saanud, olid juba surnudGuest kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:42Mina sellepärast ei hakkagi elulooraamatut kirjutama, kuigi see mõte on mul juba kümme+ aastat ja mu elu on olnud vägagi omapärane ja ebaharilik. Aga ma ei saaks seal raamatus aus olla, ilma mõnele oma sugulasele haiget tegemata, sest inimesed, keda nemad lausa idealiseerivad vahest, ei olnud sugugi nii ideaalsed..Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 12:47Ühesõnaga sinu jaoks oleks ok, kui keegi sinu isa või ema kohta midagi sellist kirjutaks, mille kohta sina oled veendunud, et see on vale ja väljamõeldis - ning mis teda näitab valguses, mis sulle üldse ei meeldi? Sa ei teeks midagi?Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 12:31 Suhte või armastuse olemus, tunnete suusrus - see ongi väga subjektiivne, kuidas keegi seda tunnetab. Armastuse suurust ju kuidagi objektiivselt mõõta ei saa.
Seda jaburam on minu meelest püüd sellises asjas midagi tõestada või vaielda. No jabur, noh.
Diana Klas oleks tegelikult võinud mõelda, et kas tasub ikka elulooraamatut kirjutama hakata, kui seal on (aga kellel poleks ausas elulooraamatu puhul) asju, mis kellelegi haiget võivad teha. Samas aga- ükski inimene ei saaks oma elust kirjutada nii, et see kellelegi haiget ei teeks. Ning seal ei ole mingit põhjust kohtusse minna... tegemist pole ju laimuga vaid tõestisündinud looga
Keskeas nii ausaid mälestusi kirjuatada oleks raske. Või tuleks väga enda sise-elule keskendudes heietada.
-
Külaline
See on küll üliimelik arvamus. Ebameeldivate inimeste eludest ei peaks välja tegema ega nende elulugusid lugema? Küll võib ikka elule kitsas vaatenurk olla. Mille põhjal see ebameeldivus Sul tekib? Välimuse? Ajakirjanduse? Soovitan soojalt- loe! Ja mitte ainult meeldivat.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:38Aga ikka ostad või laenutad ja loedKülaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:28Isegi, kui see nii oli, on äärmiselt taktitu avalikult aastaid ja aastaid halada, et ta ei saa oma armukesest üle - "vaadake-vaadake, kuidas ma kannatan"
Ja mees kiidab veel takka, kui hirmus raske elu Dianal on olnud ja et see peaks kõike seletama. Inimesed on kordades kohutavamaid asju üle elanud ja ei püherda enesehaletsuses. Esimene raamat ei olnud just sümpaatiat tekitav, vaevalt teinegi arvamust muudab.![]()
![]()
![]()
järelikult on reklaam asja ette läinud. Teiste elu ja traagika ei peagi kõrvalseisjale täpselt samamoodi mõjuma. Kui isik on sinu jaoks ebameeldiv, ei pea tema ellu ei süvenema ega veel vähem haletsema.
-
Külaline
Kui su mees peaks 10-20 aastat armukest, siis arvaksid, et SINA oled talle tähtsaim? Kas sa lõid pea ära?Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:18Mida???? Imelikke arvamusi ikka leidub.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 17:55Oligi tähtsam, kui nii pikalt kestis. Tähtsam, kui Jüri pere.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 13:04 Ei, sa ei saanud aru. Kui Klas piirduks sellega, et "Jüri pettis", siis vaevalt, et keegi vaielda tahaks. Kuid ta ju ei piirdu, ta ehitab sellest suhtest mingi erilise, saatusliku suhte, mis oli tähtsam kui Jüri pere. Nii olen mina aru saanud asjast. See oli juba kohe peale Jüri surma ju teemaks, mingid artiklid meedias Klasi poolt, millele Jüri pere vastu vaidles.
-
Külaline
Aga seda just nad ju plaanivadki ja pool Eestit kaagutab, kui hirmus, et kohtusse minnakse ... selles kohtu mõte ongi - õigust mõista.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:59Eks kaevaku siis Klas kohtusse ja tõestagu ära, mida keegi ette kujutas või ei kujutanud ja kes kui tähtsal kohal oli.Külaline kirjutas: ↑05 Nov 2025 18:53ud jalgu hoidmas. Suhe neil oli, aga oli see üks pikk sõprussuhe või kunagi olid armukesed ja seejärel sõbrad või hoopis mingi kolmas kombinatsioon, seda peame praegu hindama ainult Klasi sõnade järgi.
Kui ei taha, et su maine lippama ei läheks, siis ehk võiks abielu ajal armukesi mitte pidada.
Selle info eest, et Jüril armukesi oli, lapsed kindlasti seda kohtuasja Diana vastu ei algataks, mõlemad lapsed on intelligentsed ja arukad inimesed. Ju seal on muud, mida nad fantaseerimiseks peavad.
Kui on dokumentaalne raamat, siis peab info olema õige, nii ei saa, et igaüks kirjutab kellestki teisest nii nagu heaks arvab.
-
Külaline
Kui armuke ise kinnitab, et oma naine ja pere oli armukesepidajale tähtsaim, siis muidugi arvaksin sama, miks ei peaks.Guest kirjutas: ↑05 Nov 2025 19:35Kui su mees peaks 10-20 aastat armukest, siis arvaksid, et SINA oled talle tähtsaim? Kas sa lõid pea ära?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Google [Bot] ja 6 külalist